2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İyi yapmışsın canım, benim de ütüler duruyor ama tabi kışlık kalın şeyler.. Ütülemek istemiyorum açıkçası boşuna, sanki giyiyor muyuz.. Onları kaldırıp baharlıkları çıkarmak çok mantıklı..
Aynen canım boşuna yer kaplıyorlar resmen. Burada havalar çok soğuk yapmaz artık. 1-2 tane kazak bıraktım gerisini kaldırdım. Üzerimden yük kalktı. Parti parti de yıkarım olur biter🌸

Akşam bıcı bıcı yaptırmak için sabırsızlanan iki adet ablamız var bizimm💃🏻💃🏻💃🏻
Kuzumun ilk banyosu olacak babamızı bekliyoruz bakalım onunda geç gelesi tuttu. Allahım çalışmak zorunda olanları hastalıklardan esirgesin inşaallah.

Benimde çok iş yapasım var da gücüm yok iki gündür ev süpürmüyorum. 😵
Ben iki gün önce yaptım temizlik bayağı. Yarın yaparım artık tekrar. Çok yormak istemiyorum kendimi ama ufacık şey yoruyor valla😓
Benim robot süpürge olmasa pislikten ölecez :KK70: Katya koydum adını, istifa etmezse iyidir canım Katyam..
Katya deyince aklıma aşkı memnudaki geliyor😂 çalışma izni var mı diye sorasım geldi😁

C
Kızlar iyigeceler biz eve ciktik çok sukur. Yalnız benim süt hiç yok olanda gelmiyor artık stres mi yaptim yorgunluktan mi anlamıyorum. Emzirmeye calisiyorum ama mecbur mama veriyorum. 2 saatte 1 30 ml veriyorum ama az geliyor sanirim sürekli aranıyor ve agliyor bugün 50 ve 60 ml verdiğim oldu eşim yanlış yapıyorsun 30 'dan fazla verme diyor. Lütfen yardım edin çok strese giriyorum. Doktorda emzirmekten başka birşey söylemedi ne yapmam lazım?
canım süt emdikçe gelir hastanede benim de gelmedi ama çok su içmeye çalış hamileliğimde bu kadar içememiştim su içmeye başlayınca geldi beni. Ama süt yokken mecbur mama verdim hastanede kalmaktan iyidir mama eğer vermen gerekirse tereddüt etme ver mama ama önce memeni ver sonra mama ver

Akşam bıcı bıcı yaptırmak için sabırsızlanan iki adet ablamız var bizimm💃🏻💃🏻💃🏻
Kuzumun ilk banyosu olacak babamızı bekliyoruz bakalım onunda geç gelesi tuttu. Allahım çalışmak zorunda olanları hastalıklardan esirgesin inşaallah.
Ayyy maşallah 🧿 of bizde doğursak yapsak artık bunları sevsek biraz 😀

20 dakika bisiklet sürdüm 3 kat indim çıktım birazda topum üstünde hoplayacağım😀 çok sabırsızım gelsin istiyorum artık ama hiç belirti yok😀 kayınvalidem de bekliyor doğurayım evine gidecek. Eşim diyor sokağa çıkma yasağı gelmeden götüreyim seni diye ama yok. Gitmiyor 😬 sokağa çıkma yasağı gelmeden de doğurmam gerek sanırım😀

20 dakika bisiklet sürdüm 3 kat indim çıktım birazda topum üstünde hoplayacağım😀 çok sabırsızım gelsin istiyorum artık ama hiç belirti yok😀 kayınvalidem de bekliyor doğurayım evine gidecek. Eşim diyor sokağa çıkma yasağı gelmeden götüreyim seni diye ama yok. Gitmiyor 😬 sokağa çıkma yasağı gelmeden de doğurmam gerek sanırım😀
Hay masallah cnm bisiklet nasil suruyorsun ben gebe kalmadan once bile surerken oturak bölgesi agriyor.su halimle.hayal bile edemem🤪

Canıııım, iyiyim. Martta doğurunca mart annelerine takılıyorum daha çok😊 ama çok çok sayfa gelişmeyi kaçırsam da buraya da bakıyorum 🌸 Sen nasılsın? Umarım herşey maddi manevi kolay olur senin için🙏🙏 sağlık olsun da herşey hallolur🙏🙏
Bende de idare eder kuzucum,sürekli istirahat halindeyim günümün dolmasını bekliyorum.Allah razı olsun çok sağol💕💕💕 inşallah herşey kolay olur hepimiz için muck 😘😘

Back
X