Kızlar doktordan geldik. 700 gram almış anne sütü için çok iyi dedi doktor. Bu ay sadece birkaç gün mama vermiştim onu demeyi unuttum ama yine de fena değil derdi herhalde. Benim bebe 700 u gecemiyo ya.
Bacaklarında boğum eşitsizliği vardı, pozisyon kaynaklıdır dedi. Ayak tırnağı şu şekilde, orada ısı artışı olmadığı sürece bir şey olmaz istersen antibiyotik krem vereyim ama ben olsam çocuğuma surmezdim dedi, e dedim siz surmezseniz ben de sürmem. Uyurken kes diyor da ah uyanmasa da kesebilsem
Eki Görüntüle 2658603
Kakasindaki mukus için diyetini boz artık dedi. Süt yaptım hala var yumurta yaptım hala var. Muhtemelen bu bebek alerjik değil, tek mukus var kan yok döküntü yok pişik yok sonuçta boşa diyet yapma ama büyük bir hastanede kan ver yine de alerji için dedi.
Asıl canımı sıkan mevzuya gelelim. Tahminim doğruymuş bıngıldak küçükmüş bayağı. Ultrason çektirsen iyi olur dedi ama radyolog yokmuş. Bir de kandaki d vitamini oranına baktır dedi. Maalesef laboratuvarda şu sıra ona da bakilmiyomus. Küçük yerde olmanın zararları işte. Sanırım il merkezine gidicez bu yüzden. İnşallah kötü bir şey yoktur çok korkuyorum şu bıngıldak olayından ya
Bugün neşeyle gelemedim foruma

dua edin teyzeleri her şeyi normal ve iyi çıksın.