Gecmis olsun simdi nasil Goktug canim benimOğlanı yine düşürdüm ben ne salağım kızlar yaaltını değiştireyim dedim ben aptal yatağa bıraktım çocuğu banyo odanın içinde 2 adım ıslak mendli yıkayım döneyim dedim pat yerde yüz üstü Alllahtan halının üstüne düşmüş
önüne oyuncak da bıraktım ama 2 sn ya yatağın ortasından nasıl hemen düştün acaba. Hiç bırakmıyordum aslında nasıl boşluğuma geldi çok üzüldüm. Baya ağladı zaten mızmızdı uyku saati gelmişti bu da üstüne geldi zor sustu. Eşim de bu durumlarda sağolsun daha da bir olayı gazlar. Bir yandan bebeği susturayım derken bir yandan adamla uğraştım. Almış kucağına daha bağırıyor bir çocuğa bakamadın diye diye
onu kovdum odadan. sustu üstünü başını değştirdim uykusu çok vardı emerken uyudu yavrum. Daha pijamalarımı çıkaramadım sabah beri yüzümü yıkadım mı onu bile hatırlamıyorum. Kalkayım N Nehir8077 gibi kendime bir çeki düzen verip akşam yemeğini yapıyım oğlan uyanana kadar
![]()
Ben artik gece bile kucagima alip mama yapmaya goturuyorum gozunu acar acmaz hareketleniyor. Benim esimde bana söylenip duruyor kizi ben kabiz etmişim meyve vermemisim vs vs.. bosver soylensinler kolaysa kendileri baksin biz ise gidelim.
Canim disten olabilecegini dusunmeye basladim cunku farkli hic birsey vermedim gercekten. Duzelir insallahOy canim ya hassas dönem bir de kıyamam bı duzelseydi inşallah![]()