2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
spiral taktıran var mı aramızda? agrilimi oldu ya da su anda bir sikinti yasjyormusunuz?geçen hafta çalıştığım hastanedeki dr mutlaka gel regl i bekleme hafif bi anestezi altinda 5 dk da hallederiz dedi. valla 3. çocuk ihtimali olmasın diye kankalık modu var ama iste evliligin de dengesi olmalı sanki.
Ben taktırdım reglin 3. Günü takıldı. 2 dakika sürmedi. Hatta giderken baya korkutanlar olmuştu. Korktuğum gibi degilmiş. Suresi cok kisa olduğu için sorun olmuyor. Benim ilk gün hafif karın ağrım oldu, 10 gün sonra kontrole gittim herşey normal di vucut kabul etmiş. Sen daha hiç regl olmadın mı. Olmadiysan yakındır olman zaten.

Sagol canim zaten bu hafta doktora götürecegim

Bu arada 9. Ay asisi icin aradim yarindi bizim hemsire bende sizi arayacaktim gelmeyin asi 1 bucuk aydir gelmiyor. Yasinda yapariz bir problem olmaz dedi. S Sonsuzsukurler sen soruyordun canim en son
9 ay aşısı bir karya birde duru olmayacak galiba, Çoğu kişi oldu. Bana çalışma sistemleri çok saçma geliyor. Kimi sağlık ocaklarına veriyorlar aşıyı olan oluyor. Madem 12 aylikkende oluyor herkesi yaşında yapın. Yada aşı yok demeyin 9 da yapın.

Sakin ol kuzum hemşiren ne diyorsa sen öyle yap. İnternette herkes başka birşey diyor. Biz gittik vurulduk 12.ayda tekrar olacağız.boyunu kilosunu da ölçültürür gelirsin
Hemşire doktoruna sor dedi canim.
Doktor da kac aydir gitmedik.
Umutun doktoruna sorucam o da cocuk.doktoru sonuçta.

Elimizde zadece kizamik yok 3lu karma asi var dedi ebe.
12. Ayda yine olacak dedi.

Siz sadece kizamik mi oldunuz miss

Aynen sakinim simdi o an bi beynkm yanmıştı oku oku Sagol canimm

Ben taktırdım reglin 3. Günü takıldı. 2 dakika sürmedi. Hatta giderken baya korkutanlar olmuştu. Korktuğum gibi degilmiş. Suresi cok kisa olduğu için sorun olmuyor. Benim ilk gün hafif karın ağrım oldu, 10 gün sonra kontrole gittim herşey normal di vucut kabul etmiş. Sen daha hiç regl olmadın mı. Olmadiysan yakındır olman zaten.
Ben de korkuyorum.
Regl de olmadım.
Regl iken takiyorum dedi kadin.
Uf hic de istemiyorum bu isleri aslinda

9 ay aşısı bir karya birde duru olmayacak galiba, Çoğu kişi oldu. Bana çalışma sistemleri çok saçma geliyor. Kimi sağlık ocaklarına veriyorlar aşıyı olan oluyor. Madem 12 aylikkende oluyor herkesi yaşında yapın. Yada aşı yok demeyin 9 da yapın.
Evet.
Burdakilerde de yokmuş sadece kızamık asisi.
Yaparsa üçlü karma yapacak 12. Ayda olandan. 12 ayda da tekrar.
Doktoruna sor bazi doktor yaptiryor diyor ne saçma ya.
Kan da almıyormuş bizimkiler.
Ne yapiyolar acaba merak ediyorum.

Kızlar geçmiş olsun dileklerinize de teşekkür ediyorum. Göktuğ un bişeyi yok şükür. Keyifle uyandı. Eşim de gelmiş suçlu suçlu. Ben napıyım elimde değil çok seviyorum kıyamıyorum diyor. Dedim sen benden çok sevemezsin bu mümkün mü bir düşün benim üzüntümü. 😒 Sürekli düşüyor zaten tutunup kalkıyor bir de kanepeden kanepeye geçmeye çalışıyor pat eli kayıyor. Tv ünitesine tırmanıp tv ye vuruyordu 2 gündür. Önüne orta sehpayı çektim. Gün içinde çok ağlıyor yalnız hep huzursuz, mızmız. Kızlarım hiç böyle değildi. Önlerine oyuncak koyunca oyalanırlardı biraz kap kacak indirirdim ben yemek yapardım. Bu yok illa kucağıma gelecek sürekli ağlıyor 🥴 emekleyince rahatlarım biraz diyordum ki emekleyip bacağıma sarılıp ağlıyor bu sefer de🤣🤣
Biz de hep böyleyiz misim ya.
Tuvalete gitsem bile ağlıyor.
Koyuyorum yürütece izliyor beni napayim🤦‍♀️🤦‍♀️

He bak buna da eşin alistirmasaydin, senin suçun derse şaşırma. Tecrübeyle sabit

Helinnnnn Helinnnnn
Aa evet bak o taktik bizde de çok var.
Genelde hep tamam yaparim, yapariz, hallederiz der. Ama kaç zaman sonra, ne şekilde sen bi de bana sor.
Napalim Allah geçim nasip etsin.
Kayinvaliden ne iyi helin Maşallah nazar değmesin
Fotoya şu sinirli halimle bile güldüm Sonsuz Allaha seni güldürsün 🤣

Kızlar ben delirmek üzereyim artık bizim kız uyumuyor u yu mu yor. Gündüz uykuları düzene girdi ite kaka 1 saat uyuyor onunda yarısında meme emip dalıyor tekrar bu bile kabulüm 2 uyku yapıyor bazen 2.5 bazen 3 saat uyuyor gündüz ama gece bi haller oluyor. Mesela bugün 9 gibi uyudu 11 e kadar 5 kere kalktı 11 de tamamen ayıldı 12.45 gibi uyudu taa tek sese ışığa her şeye uyanıyor yemin ederim 2 bardak çayı zor içer oldum uyku arası ayılıp oynamak istiyor. Bi kere 1 de kalktı 1 kere 4 te kalktı napacağımı şaşırdım artık var mı böyle olan ya napıyorsunuz ben gece beslenmesini de beceri kesemem en son kendimi kesecem😒
Sinirleniyorum kızıyorum biraz yüzüme bakıp gülünce alıp sarıp sarmalıyorum kıyamıyorum ama kendime hiç vaktim yok hiç ders çalışmaya oturuyorum 50 kere kalkıyor sabah boşluklarda yemek bile zor yapıyorum temizlik hak getire çok doldum uzun yazdım ama bana akıl verin lütfen. Şimdi mart anneleri şubat anneleri hepsine bakcam ya benim gibi olan var mı düzeldi mi diye memelerim sündü emzirmekten

Kızlar ben delirmek üzereyim artık bizim kız uyumuyor u yu mu yor. Gündüz uykuları düzene girdi ite kaka 1 saat uyuyor onunda yarısında meme emip dalıyor tekrar bu bile kabulüm 2 uyku yapıyor bazen 2.5 bazen 3 saat uyuyor gündüz ama gece bi haller oluyor. Mesela bugün 9 gibi uyudu 11 e kadar 5 kere kalktı 11 de tamamen ayıldı 12.45 gibi uyudu taa tek sese ışığa her şeye uyanıyor yemin ederim 2 bardak çayı zor içer oldum uyku arası ayılıp oynamak istiyor. Bi kere 1 de kalktı 1 kere 4 te kalktı napacağımı şaşırdım artık var mı böyle olan ya napıyorsunuz ben gece beslenmesini de beceri kesemem en son kendimi kesecem😒
Sinirleniyorum kızıyorum biraz yüzüme bakıp gülünce alıp sarıp sarmalıyorum kıyamıyorum ama kendime hiç vaktim yok hiç ders çalışmaya oturuyorum 50 kere kalkıyor sabah boşluklarda yemek bile zor yapıyorum temizlik hak getire çok doldum uzun yazdım ama bana akıl verin lütfen. Şimdi mart anneleri şubat anneleri hepsine bakcam ya benim gibi olan var mı düzeldi mi diye memelerim sündü emzirmekten
Ben varim ya jadem
Ayni bu sekildeyiz.
Gündüz memede uyuyor, yatiriyorum ciyak ciyak ağlıyor ama kucağımda olsun uyuyor biraz.

Arabada uyudu ama gicik uyandiramadim bile.

Simdi emzirdim ama.nasil emzirmek ayaklari durmuyor, yüzüstü duruyor emekleme pozisyinu aliyor emeklerken.
Saldim ben de indi yerde oyun oynuyor

Yani kabullendim ben jadem napayim bilmiiyorum.

Aciliyor dedigin gibi uykusu.
Sanki hic uyumayacak ama mecburiyetten uyuyor ki enerji depolasin diye.
Uyurken bile reklam sesi duysun az izliuor geri yatiyor bugün.

Benim de hiç ayri zamanim yok.

Nasil yapicaz bimiyorum.

Kaka yapiyor suan.
Uykusu yol uyuyasi yok dkye düşünüyorum.
Esniyor da ama ne bileyim ya.
Zorladım uyutamadim indi oynuyordu simdi de ikiniyor kakaya saat 1bucuk.

Neredesin melatonin ey ey

Ben varim ya jadem
Ayni bu sekildeyiz.
Gündüz memede uyuyor, yatiriyorum ciyak ciyak ağlıyor ama kucağımda olsun uyuyor biraz.
Arabada uyudu ama gicik uyandiramadim bile.
Simdi emzirdim ama.nasil emzirmek ayaklari durmuyor, yüzüstü duruyor emekleme pozisyinu aliyor emeklerken.
Saldim ben de indi yerde oyun oynuyor
Yani kabullendim ben jadem napayim bilmiiyorum.
Aciliyor dedigin gibi uykusu.
Sanki hic uyumayacak ama mecburiyetten uyuyor ki enerji depolasin diye.
Uyurken bile reklam sesi duysun az izliuor geri yatiyor bugün.
Benim de hiç ayri zamanim yok.
Nasil yapicaz bimiyorum.
Valla kuzum anlamadım birden huyu değişince bi sinir geldi bana eskiden daha çok uyurdu diye

Evet.
Burdakilerde de yokmuş sadece kızamık asisi.
Yaparsa üçlü karma yapacak 12. Ayda olandan. 12 ayda da tekrar.
Doktoruna sor bazi doktor yaptiryor diyor ne saçma ya.
Kan da almıyormuş bizimkiler.
Ne yapiyolar acaba merak ediyorum.
Bizim sağlık ocağı da aynı. Bizdede kan bakmıyoruz dediler. Bazı sağlık ocakları hakkıyla çalışmıyor galiba. 2 sokak aşağıdaki sağlık ocağı ile, benim bağlı olduğumun çalışma şekli bile farklı.

Ben varım gecen haftadan beri aynı durumdayım. Bu hafta düzelir diye umut ediyorum. Disini patlattı akşam ucu görünüyor bakalim. Ben gece artık saymıyorum ne kadar kalktığını, sayamiyorum çünkü Yorgunluktan. hatta bazen rüya zannediyorum. Ortalık yıkılınca ayılıyorum.

Valla kuzum anlamadım birden huyu değişince bi sinir geldi bana eskiden daha çok uyurdu diye
Rabbim korusun allahim esirgesin jadem.
Ben genelde öyle düşünürüm sakinlestiririm kendimi ya hasta olsa uyusa, yaramazlik yapmasa daha mi iyi diye.
ALLAh korusun.. cok üzücü bir olay ya.
Cok kotu ya tam doğacakken bebek..
Of of neler var hayatta aşkında😭

Reng olmadanda takıyorum ama dayanamazsın demişti doktorum. 3. Veya 4. Gününde taktırsan hiç bir şey olmaz. Cocuklar baya büyüdü olursun yakında. Eli kukagindadir bence
O Da kaydi mo yerlesti mi korur mu onlari düşünmesi var.
Erkek korunsa onun keyfi icin oluyor bu is genelde.
Ben hic aramam sormam valla hele su siralar oy oy.
Korkuyorum da.
Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayirli evlat nasip etsin inşallah

Back
X