2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Helinnnnn nasıl oldun canım üzme kendini daha küçük Arel de. Konuşmaması gayet normal. Boşver doktoru sen bilirsin zaten. Ama benim de canım sıkılırdı öyle deseydi doktor haliyle.
BKGK dişiniz hayırlı olsun canım Maşşallah hızlı geliyor dişler Karyanın. İki üst diş beraber çıkar yandakinin de gelişi yakındır
Jadesi instagrama atsana bakalım Asya kuşa
Benimkine tüm gün kitap okuduk bugün hepsini birer defa. Şu yukardan hayvan çıkan hareketli kitabını 4 er kere okuduk her seferinde aynı heyecan ve kahkahalarla okuyoruz nedense çok seviyor. Video çekmeliyim bak aklıma düşürdün

Atayım kuzum bakın tabi benim ilk ya her şeyi alıom videoya ben normalde de her şeyi videolarım huy bende sonra izlemesi aşırı keyifli oluyor

Evet bende fark ettim ama normal doğum zamanıdır 39 da doğurdum ben 1 hafta daha durdu kalktı sonra kendş

Atayım kuzum bakın tabi benim ilk ya her şeyi alıom videoya ben normalde de her şeyi videolarım huy bende sonra izlemesi aşırı keyifli oluyor
Çok tatlı yaa minik parmaklar nasıl çalışıyor

Ben de ne zamandır hareketli kitapları parmağını sokup çekiyor itiyor onu çekicem bi de cırtcırtlı kitapların cırtlarını söküyor ama yaptırırken çekemiyorum başka birinin çekmesi lazım yoksa telefona odaklanıyor

Valla insallah bu günlerimizi hatirlar hatirlar güleriz canim
Evde kafayi yedik artik. Bugun parka gittim cocuklu kadinlar ariyor gozum (bizim buralar sakinde biraz) o kadar bunalmışım ki iki kelime etmek bile rahatlatiyor insani
Masallah ona izledim videoyu akilli kiz
Goktug bey de kitaplari seviyor. Benim kizda muzikli ışıklı seylere ilgisi var su sira
Gerci dis sancisi mahvetti bagirmalar cok fazla iki elini yumruk yapip bagiriyor durduk yere dusunun bu ust disler cok zormus be miss.
Bu arada tesekkur ederiz teyzesii

BKGK kıyamam kuzum acıyordur tabi. En kötüsü de köpek dişleri diye hatırlıyorum ben baya zorlanmıştı kızlar. Azılardan bile zor çıkmışlardı. Sağlık olsun öyle böyle çıkacaklar inşallah hepsi tek derdimiz bu olsun
Jadesi yerim o parmaklar ne öyleeeeee Asyaaaaa Maşşallah çok tatlı

İyi ki doğmuşsun Kalppare
Helinnnnn Allah korktuğuna uğratmasın yoktur bir şey inşallah . Ben de Sena yı bazen kafama takıyorum arada baba diyor sadece ama pek de bilinçli değil gibi. Onun dışında bir şey demiyor sadece çığlık atıyor . Bazen ağzı laf dolu gibi oluyor ama yok konuştuğu . Buradaki arkadaşların ki konuşunca ister istemez takılıyorum bazen . O kadar da konuşuyorum , yaptığımız her şeyi anlatıyorum halbuki .Sonra diyorum dur saçmalama gelişimde bireysel farklılıklar vardır. Bu arada ekran çocukların ne kadar dikkatini çekiyor . Eline vermesek bile bizimkiler de dikkat kesiliyorlar hemen tv ye , telefona . Tv açmamaya çalışıyoruz, açıksa kendi odasında takılıyorum Sena nın . Telefonda vermiyoruz bakalım biz de nereye kadar dayanacağız.

Ah benimki de öyle yoksa daha ne hallerini yakalarım
Pek tatlı oldular napcaz bunları en iyisi ısıralım

Benimde konuşacak birisi olmayınca bebeye sardım işte erkenden konuşur artık konuşsun yani bütün gün onla konuşuyorum sağol bahar teyzesi

Sağol miss valla o kadar ok anlatıyordum bi gün dedim hadi civcivi bulalım baktım benden önce yaptı ben şok
Bide bilmiyorum ne ne zaman olur araştırmam da ne zaman yürür ne zaman konuşur ne zaman ne yapar süpriz oluyor bana

Kalppare canım sekerparem doğum günün kutlu olsun nice güzel sağlıklı hayırlı yaşların olsun iyi ki tanıdım seni
Tesekkur ederim Aslım..ben de seni iyi ki tanıdim
Kalppare cano doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara sevdiklerinle
Ben cano demeyi cok severim sagol canoo
Kalppare dogum gunun kutlu olsun canim... tüm sevdiklerinle mutlu, huzurlu sağlıklı bir ömrün olsun
Amin canımmm tesekkur ederim
Günaydın kızlar
Kalppare doğum günün kutlu mutlu, çocukların sağlıklı, uslu, akıllı mı akıllı, annen zımba gibi, eltin uzak, kocanla sevgin daim olsun canım arkadaşım
Yaa miss agzindan bal damlıyor tesekkur ederim bebegim benim
Doğum günün kutlu olsun şekerim evlatlarınla nice güzel yaşlara sağlıkla huzurla mutlulukla
Tesekkur ederim susamım
Kalppare nice senelerin olsun.Huzurlu sağlıklı musmutlu yılların olsun arkadaşım
Sagol baharim tesekkur ederim amiiin ❣
Kalppare canim iyiki dogdun nice guzel senelerin olsun sevdiklerinle
tesekkur ederim canımmm
Kalppare şekerparem iyi ki doğmuşsun iyi ki Ali gibi pamuk bir oğlan getirmişin ve elif gibi tabi ki hayat sana kalbin gibi merhametli eğlenceli ve sağlıklı evlatlarla bir ömür nasip etsin
Heliiiiiiiiiiiiiin duygusallastım simdi tesekkur ederim dostum
Iyki dogmussunn sekerparem
Nice nicce,bir suru, saglikli,mutlu,huzurlu hayirli yillarin olsun ailenle sevdiklerinle bizlerlee insallah.
Rabbim gonlunden gecenleri nasip etsin insallah canim sekerparemm
Tesekkur ederim canım dostum ... etiket takmamişin kiz sansa gördüm valla görmediğim varsa hakkinizi helal edin.sayfalara bakamiyorum 2 gündür
tesekkur ederiim canım

Hiç takılma böyle şeylere anın tadını çıkar canım gerçekten. Allahın izniyle hepsi bülbül gibi şakıyacaklar kafamız şişecek bu kez de konuşmak ve dinlemekten benim ki bi ara anne diyordu artık demiyor mesela. Dedddedeeee modundayız düdüklünün sesini taklit ediyordu geçen de Tv izlemiyor pek açık olsa bile dönüp bakmıyor genelde bizi markaja alıyor çünkü odadan çıktığımız an ağırit düğmesi aktif oluyor elektrik süpürgesi ve çamaşır makinası bir de buzdolabına aşık bu ara. Nereyi süpürsem peşimde süpürgenin yanına gelip oturuyor. Hepsi türlü türlü huylu bunların mart annelerinde birinin bebeği yürüyor mesela şuan ağzını gözünü falan da öğrenmiş gösteriyormuş. Boşver sarıl öp kokla Kuzunu takılma hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…