- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Atayım kuzum bakın tabiHelinnnnn nasıl oldun canım üzme kendini daha küçük Arel de. Konuşmaması gayet normal. Boşver doktoru sen bilirsin zaten. Ama benim de canım sıkılırdı öyle deseydi doktor haliyle.
BKGK dişiniz hayırlı olsun canım Maşşallah hızlı geliyor dişler Karyanın. İki üst diş beraber çıkar yandakinin de gelişi yakındır
Jadesi instagrama atsana bakalım Asya kuşa
Benimkine tüm gün kitap okuduk bugünhepsini birer defa. Şu yukardan hayvan çıkan hareketli kitabını 4 er kere okuduk her seferinde aynı heyecan ve kahkahalarla okuyoruz nedense çok seviyor. Video çekmeliyim bak aklıma düşürdün
Evet bende fark ettimKızlar bu arada hamilelik günlüğü gelmiş aşağılaravuuu ne güzel. Ama bu hangi tarihi baz alıyorsa takvimi kaldırdığımız günü mü acaba? Ben doğumdan baya sonra da kaldırmamıştım 40 hafta olunca kendi silinmişti otomatik
Çok tatlı yaa minik parmaklar nasıl çalışıyorAtayım kuzum bakın tabibenim ilk ya her şeyi alıom videoya ben normalde de her şeyi videolarım huy bende sonra izlemesi aşırı keyifli oluyor
Valla insallah bu günlerimizi hatirlar hatirlar güleriz canimAy bahar kusura bakma güldüm. annende haklı bence. Kaç gündür santim santim ölçüyor biçiyorsun. Gerçekten artık dışarı çıkmamız, sosyalleşme mız lazım. Yoksa biz çocukları oyuncak edecegiz elimizde. Bendede ufaktan takıntılar başladı. Ne olacak halimiz.
Masallah ona izledim videoyu akilli kizBenim kız soyunmaya öğrensin hep öyle olurmerak etme olmaz bişey kendşbş suçlama insansın da uyku aramıycan mı benim bi gözüm yatağa bakıyor
İlerde eminim özleriz şüphem yok sabahları çok bal dilendi iyice geceleyin duruyor ağzı laf dolu asyanınkime çektiyse
Birde bi kitabı var bezden belli objelerin arkasında civciv var onları buluyor keşke video atsak buraya atardım öyle mutlu oluyorum bugünümüze bin şükür
Goktug bey de kitaplari seviyor. Benim kizda muzikli ışıklı seylere ilgisi var su siraHelinnnnn nasıl oldun canım üzme kendini daha küçük Arel de. Konuşmaması gayet normal. Boşver doktoru sen bilirsin zaten. Ama benim de canım sıkılırdı öyle deseydi doktor haliyle.
BKGK dişiniz hayırlı olsun canım Maşşallah hızlı geliyor dişler Karyanın. İki üst diş beraber çıkar yandakinin de gelişi yakındır
Jadesi instagrama atsana bakalım Asya kuşa
Benimkine tüm gün kitap okuduk bugünhepsini birer defa. Şu yukardan hayvan çıkan hareketli kitabını 4 er kere okuduk her seferinde aynı heyecan ve kahkahalarla okuyoruz nedense çok seviyor. Video çekmeliyim bak aklıma düşürdün
Ah benimki de öyle yoksa daha ne hallerini yakalarımÇok tatlı yaa minik parmaklar nasıl çalışıyor
Ben de ne zamandır hareketli kitapları parmağını sokup çekiyor itiyor onu çekicem bi de cırtcırtlı kitapların cırtlarını söküyor ama yaptırırken çekemiyorum başka birinin çekmesi lazım yoksa telefona odaklanıyor
Benimde konuşacak birisi olmayınca bebeye sardım işte erkenden konuşur artık konuşsun yani bütün gün onla konuşuyorumValla insallah bu günlerimizi hatirlar hatirlar güleriz canim Evde kafayi yedik artik. Bugun parka gittim cocuklu kadinlar ariyor gozum (bizim buralar sakinde biraz)o kadar bunalmışım ki iki kelime etmek bile rahatlatiyor insani
Masallah ona izledim videoyu akilli kiz
Goktug bey de kitaplari seviyor. Benim kizda muzikli ışıklı seylere ilgisi var su sira Gerci dis sancisi mahvetti bagirmalar cok fazla iki elini yumruk yapip bagiriyor durduk yere dusunun bu ust disler cok zormus be miss.
Bu arada tesekkur ederiz teyzesii
Sağol miss
Tesekkur ederim Aslım..ben de seni iyi ki tanıdimKalppare canım sekerparem doğum günün kutlu olsun nice güzel sağlıklı hayırlı yaşların olsun iyi ki tanıdım seni
Ben cano demeyi cok severim
Amin canımmm tesekkur ederim
Yaa miss agzindan bal damlıyorGünaydın kızlar
Kalppare doğum günün kutlu mutlu, çocukların sağlıklı, uslu, akıllı mı akıllı, annen zımba gibi, eltin uzak, kocanla sevgin daim olsun canım arkadaşım
Tesekkur ederim susamımDoğum günün kutlu olsun şekerim evlatlarınla nice güzel yaşlara sağlıkla huzurla mutlulukla
Sagol baharim tesekkur ederim amiiin ❣
HeliiiiiiiiiiiiiinKalppare şekerparem iyi ki doğmuşsun iyi ki Ali gibi pamuk bir oğlan getirmişin ve elif gibi tabi ki hayat sana kalbin gibi merhametli eğlenceli ve sağlıklı evlatlarla bir ömür nasip etsin
Tesekkur ederim canım dostumIyki dogmussunn sekerparem
Nice nicce,bir suru, saglikli,mutlu,huzurlu hayirli yillarin olsun ailenle sevdiklerinle bizlerlee insallah.
Rabbim gonlunden gecenleri nasip etsin insallah canim sekerparemm
Yaa şeker bir sahte instagram hesabı aç da sadece bizi takip etJadesi ne kitabi canim.merak ettim.oy geriye dönük okuyamadim da..ama merak ettim.yayinevini nerden aldiigni yazar misin canim
Yeşimcim napıyorsun nasılsın? Atamız nasıl?Kalppare şekerparem doğum günün kutlu olsun musmutlu nice yaşların olsun. Naif Alişim Elifim le eşinle, sevdiklerinle. Güzel yüreğince olsun inşallah canım benim
Hiç takılma böyle şeylere anın tadını çıkar canım gerçekten. Allahın izniyle hepsi bülbül gibi şakıyacaklar kafamız şişecek bu kez de konuşmak ve dinlemektenİyi ki doğmuşsunKalppare
Helinnnnn Allah korktuğuna uğratmasın yoktur bir şey inşallah . Ben de Sena yı bazen kafama takıyorum arada baba diyor sadece ama pek de bilinçli değil gibi. Onun dışında bir şey demiyor sadece çığlık atıyor . Bazen ağzı laf dolu gibi oluyor ama yok konuştuğu . Buradaki arkadaşların ki konuşunca ister istemez takılıyorum bazen . O kadar da konuşuyorum , yaptığımız her şeyi anlatıyorum halbuki .Sonra diyorum dur saçmalama gelişimde bireysel farklılıklar vardır. Bu arada ekran çocukların ne kadar dikkatini çekiyor . Eline vermesek bile bizimkiler de dikkat kesiliyorlar hemen tv ye , telefona . Tv açmamaya çalışıyoruz, açıksa kendi odasında takılıyorum Sena nın . Telefonda vermiyoruz bakalım biz de nereye kadar dayanacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?