2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Umudum gercekten cok guzel bir noktaya parmak bastın🌟
Üstü başı batıyor diye geriliyorum.ya batmasi mesele değil de yikiyorum kurumuyor🤷‍♀️ eşimin kıyafetlerine sıra gelmiyor.iki camasirlik var yine de yetmiyor😬 burasının nemli olmasının da etkisi var.esimin de kurutma makinasına akli gitmeye basladi ama iyisi 8000 civarı 😬
Valla şekerparem biz aldık kurutmayı en son bir günde 4 makina çamaşır yıkadığım oldu. Burası çok kuru hemen kuruyor içerde ama dışarda donuyordu çamaşırlar. Ben asmasından bıkmıştım.

Valla şekerparem biz aldık kurutmayı en son bir günde 4 makina çamaşır yıkadığım oldu. Burası çok kuru hemen kuruyor içerde ama dışarda donuyordu çamaşırlar. Ben asmasından bıkmıştım.
Yaaa rüya gibiiiinn 🤩🌟🤩🌟🤩🧿🧿🧿🧿
O zaman hemencik biter camasır isi.bak dun beyazlari topladım 2 gun durmalarina rağmen nemli gibiydi.katlayamadim serdim.koltuga.birazdan katliycam.e dura dura toz oluyor bıktım 😑

Hangi marka aldın canım? Benim de yerim yok dşye diye erteledim ama en son çamaşır makinasını. Üstündeki dolabı kullanacağım sanırım rafını söküp

Ayy cok güldüm dilzar 😂

Bakayim canim artik sağol 😘
Bende bugun kayısı yedirdim suyunu icirdim elma.puresi verdim cok az yapti kakasini devami gelecek gibi. :)
Kahvaltı önerisiyle geldim 😊 Bir gün kurusu ve bir hurmayi suda pişiriyorum.(Amaç yumuşaması) Sonra o suya bebek irmiği koyup muhallebi yapıyorum. İçine yumuşayan hurma ve kayısıyı katıyorum. (Dış kabuklarını soyup) Bir çay kaşığı pekmez ve bir çay kaşığı zeytinyağı katıyorum. Afiyetle yeniyor 😊 Sonra kakalar yumuşak yumuşak geliyor ☺️
İçine bazen haşlanmış yumurta sarısını da katıyorum. Bugün kayısı yerine ayva(pişirip) kullandım. Bazen elma kullanıyorum.

Bebeginde bir sıkıntı olmamasına çok sevindim. Allah hepimizinkine sağlık versin ins. Ben de hareketlendiklerinde bağırsaklarının daha iyi çalışacağını düşünüyorum.

Aslında dışarıdaki insanlara tepki vermiyor böyle ama bir ev ortamına girince ya biz başka yere gidelim özellikle biri bize gelsin baya ağlıyor 😔 dediğin gibi çocuklar i bizi görüyor sadece
Ev onun yaşam alanı ve başkasını burda görmek hoşuna gitmiyor 🙄🙄
Çok ilginçmiş Asya hanımın yabancılama şekli. Evi sahiplenmiş desene. İpek de yabancı eve gidince öyle oluyor ama eve gelince çok seviniyor. Kombicilere doğal gazcılara kollarını sallaya sallaya uçmak istediğini biliyorum 😅😅
Fiyatlar olagan üstü uçtu.gecen gun sutcu sute zam yapti.litresi 5 tl. E haliyle biz de dedik abi napiyorsun? O da daha durun yakinda 10 olaacak dedi.marketlere de zam gelecek dedi inanmadik.ama ertesi gün peynirlere %20zam geldi. Klasik ulker icim.peynir 32.90. Oyle ezine peynir falan degil yani.yumurta desen..neyse onu hic bahsetmeyeyim.çocuklarin yedigi bi peynir bi yumurtaydi.fakire lüks gibi oldu resmen.
Yaa sorma ben de genelde organik yumurta alıyorum kendim de diğerlerini yiyemem kokar. Geçen baktım bir ara 10-15 liraya aldığım yumurtalar 18-23 olmuşlar 😱 10 tane yumurta zaten organik diye ufaklar. Paranın değer kalmadı maaşlara kuş kadar zam markete pazara kamyonla.. hadi biz alabiliyoruz gücü yetmeyen ne yapsın çok üzücü..
Yaaa rüya gibiiiinn 🤩🌟🤩🌟🤩🧿🧿🧿🧿
O zaman hemencik biter camasır isi.bak dun beyazlari topladım 2 gun durmalarina rağmen nemli gibiydi.katlayamadim serdim.koltuga.birazdan katliycam.e dura dura toz oluyor bıktım 😑
Öyle evde sürünmesi de gerçekten can sıkıyor ev hiç toplanmıyormuş gibi oluyor. Makinanın haznesinden de epey toz hav çıkıyor. Zaten hepsi tozlu dışarda iyice tozlanıyordur dediğin gibi
Hangi marka aldın canım? Benim de yerim yok dşye diye erteledim ama en son çamaşır makinasını. Üstündeki dolabı kullanacağım sanırım rafını söküp
Bosch un biraz üst bir modelini aldım. Yünlüler ve ayakkabıları ayrıca sepette kurutma seçeneği var. Ona tav oldum.

Çok ilginçmiş Asya hanımın yabancılama şekli. Evi sahiplenmiş desene. İpek de yabancı eve gidince öyle oluyor ama eve gelince çok seviniyor. Kombicilere doğal gazcılara kollarını sallaya sallaya uçmak istediğini biliyorum 😅😅

Yaa sorma ben de genelde organik yumurta alıyorum kendim de diğerlerini yiyemem kokar. Geçen baktım bir ara 10-15 liraya aldığım yumurtalar 18-23 olmuşlar 😱 10 tane yumurta zaten organik diye ufaklar. Paranın değer kalmadı maaşlara kuş kadar zam markete pazara kamyonla.. hadi biz alabiliyoruz gücü yetmeyen ne yapsın çok üzücü..

Öyle evde sürünmesi de gerçekten can sıkıyor ev hiç toplanmıyormuş gibi oluyor. Makinanın haznesinden de epey toz hav çıkıyor. Zaten hepsi tozlu dışarda iyice tozlanıyordur dediğin gibi

Bosch un biraz üst bir modelini aldım. Yünlüler ve ayakkabıları ayrıca sepette kurutma seçeneği var. Ona tav oldum.
Susamım hangi markayi aliyorsun organikte.ben de organik vermek istiyorum.biz ogluma organik alirdik ama birden ikisi de yememeye basladi.sonra normal yumurtaya döndük.gecen esim almisti organik.yine yemediler mizmiz zor bitti.biz a101 den almistik.tavuklara misir yediriliyor o da gdo.her ne kadar gdolu besin almasak da en cok et sut yumurtayla gdo tuketiliyormus.
Valla tavuk besleyebilsem beslerdim ama cok kokuyor pisligi var 🤢 balkonuna bi kümes :D
Saka bi yana bazen esiyor gidicem köye yerlesicem diyorum ama dellenme delipare deyip vazgeçiyorum 😆

D dilzar Umudum- Umudum- a katılıyorum. Akıl vermek bile olsa verin bize. biz acemi annelerin her türlü tavsiyeye ihtiyacı var. Ben sizlerden çok şey öğreniyorum.
Susam valla ben sizlerden de cok sey ogreniyoum..1 cocuk var ama bilincli annelersiniz..bazen gozumden kacan seyleri fark ediyorum sizinle.sizin o 1. Bebekteki heycaniniz bana da aksediyor mutlu oluyorum.iyi ki varsiniz 🥰🤗

Kahvaltı önerisiyle geldim 😊 Bir gün kurusu ve bir hurmayi suda pişiriyorum.(Amaç yumuşaması) Sonra o suya bebek irmiği koyup muhallebi yapıyorum. İçine yumuşayan hurma ve kayısıyı katıyorum. (Dış kabuklarını soyup) Bir çay kaşığı pekmez ve bir çay kaşığı zeytinyağı katıyorum. Afiyetle yeniyor 😊 Sonra kakalar yumuşak yumuşak geliyor ☺️
İçine bazen haşlanmış yumurta sarısını da katıyorum. Bugün kayısı yerine ayva(pişirip) kullandım. Bazen elma kullanıyorum.

Bebeginde bir sıkıntı olmamasına çok sevindim. Allah hepimizinkine sağlık versin ins. Ben de hareketlendiklerinde bağırsaklarının daha iyi çalışacağını düşünüyorum.
Teşekkür ederim canim 😍

Susamım hangi markayi aliyorsun organikte.ben de organik vermek istiyorum.biz ogluma organik alirdik ama birden ikisi de yememeye basladi.sonra normal yumurtaya döndük.gecen esim almisti organik.yine yemediler mizmiz zor bitti.biz a101 den almistik.tavuklara misir yediriliyor o da gdo.her ne kadar gdolu besin almasak da en cok et sut yumurtayla gdo tuketiliyormus.
Valla tavuk besleyebilsem beslerdim ama cok kokuyor pisligi var 🤢 balkonuna bi kümes :D
Saka bi yana bazen esiyor gidicem köye yerlesicem diyorum ama dellenme delipare deyip vazgeçiyorum 😆
Kor, m life, happy farm ne denk gelirse aslında en çok irem hanımın çiftliğini beğeniyordum ama onu da bulamıyorum.
Susam valla ben sizlerden de cok sey ogreniyoum..1 cocuk var ama bilincli annelersiniz..bazen gozumden kacan seyleri fark ediyorum sizinle.sizin o 1. Bebekteki heycaniniz bana da aksediyor mutlu oluyorum.iyi ki varsiniz 🥰🤗
Ne güzel karşılıklı o zaman 🥰🥰

Benim en zevk aldığım şey bilgi paylaşımıdır..mest olurum mest 🤩🤩🤩 sen yaz kuzum arada.teorik olarak da olsa biz pratige ceviririz 😄 en azindan emin olduklarını yaz 🥰
Yaaa jadeeeeeeee🤩🤩🤩🤩🤩...hani boyle yakin arkadasinin omzuna basini koyarsın süpersin yaaa dersin yaaa.hah iste öyle sarılıyorum sanaa 🤗🤗🤗🤗 çok sağol ne güzelmiş.dur ben de hayal ediyim 😇
Biz eğlendik valla bugun..haa bulasiklar gecikti cay da gecikti diye esim biraz mikirdadi ama😏 simli su da dikkat çeker 😉 kilitli poset icine tras köpüğü.parmak boyası vs vs bilirsiniz ornekleri iste yeni nesil anneler herbiseyden haberdar 😄
Tabiki kuzum paylaşırım burası bunun için var 💖
Yaaa çok tatlısın bende sana sarılıyorum virüs falan dinlemeden kocaman 🥰🥰 dene ben uyku için deniyorum şuan bunu hayatınız her alanında kullanabilirsiniz bende yenş öğrendim alışkanlık haline getireceğim 🐣
Ah ne etkinlikler yaparsın sen bebelere bizde sayende bizimkilere yaptırırız🧸🧸🧸

Bizimkiler de bugun kavga ettiler..elif abisimin koluna vurdu ben şok..hep o ugurbocekli oyun icin.abisini itiyor kiziyor 😄 ben de karışmadım.iletisim bi sekilde dogru dedin 🤗
valla izlemesi bana keyifli geldi ilk olduğundandır belki 😁
Benim çamaşır makinam da sıkıntılı . Horon tepiyor iki gündür . İyi de yıkamıyor zaten 🤦‍♀️ Kurutmalı makinalar nasılsa acaba kullanan var mı ?
canim ben lg kullanıyorum ama kurutmasi çok iyi değil bence. hem uzun sürüyor hem tam kuru gelmiyor hem kırışık. sessiz dendi kayışsız sistem diye ama ses de var. neyse yıkıyor şükür bizde havalar genellikle güneşli olduğu için cabuk kusuru ve gun es görmüş olması da daha içimi rahatlatıyor. ama zor tabi ki. dün topladım daha katlayacam🙈

Ya evimiz özel kimseler gelemez 😝😝 dışarısı önemli değil bizim değil zaten ne biliyorsa sıpa🤣🤣🤣

Canim bana tam model atabilir misin? Yani kodları falan oluyor ya hani? Ben düşük modeller paçaları falan kısaltıyor diye duymuştum ondan bekliyorum ki taksitlerimiz bitsin de iyi bişey alalım diye🤷‍♀️
Bak mesela ben bunu kullandım 2 sene , kayinvalideye verdim. Suan o kullanıyor. manuel kullanım A sınıfları biraz pahalı oluyor, enerji tasarrufu olduğu icin. Bu b sınıfı benim elektrik te çokta değişen birsey olmamışti. 2773 modeli. Ben tasindigimda değiştirdim.
Screenshot_20210110-141031.webp

BKGK BKGK ay ne güzel peşinde süpürgeyle maşallah bıdığa nasıl eğleniyor
S Susam_tanesi ne güzel etkinlik yapmışsınız 💖💖💖
Spontane gelişti ben onları baksın diye koymuştum başka gün bi baktım çıkarmaya başladı 😀 sonra ben de oraya başka şeyler yapıştırdım bultakların parçaları, renkli pipetler baya seviyor 🥳

Tabiki kuzum paylaşırım burası bunun için var 💖
Yaaa çok tatlısın bende sana sarılıyorum virüs falan dinlemeden kocaman 🥰🥰 dene ben uyku için deniyorum şuan bunu hayatınız her alanında kullanabilirsiniz bende yenş öğrendim alışkanlık haline getireceğim 🐣
Ah ne etkinlikler yaparsın sen bebelere bizde sayende bizimkilere yaptırırız🧸🧸🧸
Yok ya nerdeee 🤷‍♀️ cocuklar hiraz buyudukce artar belki.bugun de kilitli torbaya bulgur doldurduk.tepsiye yapistirip sabitledik ki acilmasin.hem sallayip sesine bakiyor.parmaklariyla ciziyor. simdi duyusal gelisim doneminde olduklari icin dokun hisset li oyunlar hoslarina gidiyor
Bak mesela ben bunu kullandım 2 sene , kayinvalideye verdim. Suan o kullanıyor. manuel kullanım A sınıfları biraz pahalı oluyor, enerji tasarrufu olduğu icin. Bu b sınıfı benim elektrik te çokta değişen birsey olmamışti. 2773 modeli. Ben tasindigimda değiştirdim.Eki Görüntüle 2758150
Tesekkur ettim canim..çok soru sordum ama ses olayı nasil?

BKGK BKGK ay ne güzel peşinde süpürgeyle maşallah bıdığa nasıl eğleniyor
S Susam_tanesi ne güzel etkinlik yapmışsınız 💖💖💖
Evet cok seviniyor ilk baslarda korkuyordu sonradan alıştı Allahtan 😊 bugun tum evi temizledim yine canim cikti esim ise evde su bitmis bir su soylememis. Zavallim karya da hep pesimde dolandi.
Siz bakıyorsunuz bal kızın nasil ?

Helinnnnn Helinnnnn oy masallah. Benimkini yatir yere kalkip oturuyor emeklemek istemiyor surekli yuzustu koymam lazim gucum yetmiyor valla.

Back
X