2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya bir sürü mesaj alintilamistim hepsi gitmissss neyse sakinim balkon maceramdan sonra boynum tutuk karnim agriyo Haydo aç kalkıp iki lokma verecek takatim yok Jadesi kuzumun güzelliğine koskocaaaaman maşallah kar güzeli pamugum Asyam D dilzar canım biz de kar beklerken günlük güneşlik havaya bakıyoruz böyle

Benim oglan da beni üzüyor bazen.seni sevmiyorum diyor bazen kız kucağımda diye.üzülüyorum haliyle.ama kıskançlıktan yok çocukları babanneye bırakıp çıktım.soğuk cok hava burda da
Yaa Ali ergenlige girmiş gibi laflara bak seen durun daha sen beni anlamıyorsun beni yalnız bırak bu evde kalmak istemiyorum zamanları da gelecek yedik naneyi

misskokulumm gerçekten ne zor bir akşam olmuş. İyi ki sen farketmişsin de müdahale etmişler. Ben de hastalıktan çok korkarım Allah korusun insan başına gelmeyince de anlamıyor.. hepimizden uzaktan olsun inşallah hastalıklar özellikle de minik kuzularımızdan.. göktuğ çok güçlü inşallah atlatacak en kısa zamanda. Zaten onlar hemen unutup oyuna dalıyorlar ama işte biz unutamıyoruz.

Niye korktun kızz ben de dün eline verdim karı hemen ağzına aldı yedi. Dokundurdum özellikle tadına baksın ellesin dokusunu hissetsin dedim. Sen daha iyi bilirsin bundan güzel duyusal aktivite olmaz herhalde di mi
Hatta instaya atcam videosunu ama sen göremezsin
Sağol canım ben de rahatladım. Evet boyu uzun bizim kızın Safinaz gibi bişey boya gitse de tartı da biraz çıkması lazım aslında yoksa bir deri bir kemik görünecek. Neyse çok şükür hepsi olması gereken aralıkta doktorumuz da onayladı yeter. Hele de ek goda döneminde bu kadar harekete alıyorsa kilo iyi işte. Zaten benim kızın açlığa hiç tahammülü yok babasına çekmiş o yüzden mama yemek kendini aç bıraktırmıyor ortalığı yıkıyor. Yemek yemese mutlaka mama ister.
Kız bunlardan hangisi senin özel isteğin şurda bir kuyafet mi var çanta mıı makyaj malzemesi mi? Hepsi de evin eşyaları dondurucudaki şeyleri tek başına yiyecek değilsin ee ev tadilatını senin düşünmen bile gereksiz bırakalım onları da adamlar düşünsün. Biz böyle her şeyi üstümüze alıyoruz sonra kadınların istekleri bitmiyor

Son düzenleme:
Vay maşallah boyuna Haydo da 73 cm uzun değil erkek persentile göre normal cikiyo kilo baş çevresi falan güzel ama boy azcik anasına çekmiş

Maşallah boyuda kilosuda gayet güzel. Bizim kızlar zayıf ama uzun olacaklar galiba. Kız gözüme hep zayıf görünüyor diye umut'un aşı defterine baktım. Kafa ölçüleri ile boy aynı gidiyor. Yalnız kiloda 2.bucuk kilo umut fazlaymış. Bünye meselesi demekki, halbuki duruda hamur işi cok yiyor. 1 yaşında ortalama zaten 9 kilo oluyorlarmis. Tabi olması şart değilmiş. Bakalım sağlıklı olsunlarda fit olsunlar sorun değil.

Dün yine buyk bi kavga oldu enistesi konusmus oglen arama surekli aileni yeter kocaman adamsn vs flan. Onun aksami yime ariyor tabi ben de oglumu uyutuyorm o sira uyuttum mutfaga geldm hemen gel konuscaksn vs zorladi babannesyle knustm dedesi de gorunmuyordu ordan rsey syledi bende cevapladm vs annemi iste deyp durdi hayr dedm sesszce beni zorluyo. Geri gectm bulask yarm kalmisti onu yikicaktm sen niye konusmuyosn da bilmem ne mecbursn degilm mecbur faln dedm vurdu yere itti vs baya hemde odaya geciym dedm beni tehdt edio telefn kullanmicaksn vs bende hatti kiricam dedm umrumda degl bal gor deyince durduruyo beni aklinca tehdit etms oluyo. Snra yine vurdu vs odaya gectm bende baya laflr syledm tabi enistesine dedm smdi beni tek buldukca vurmaya calisacak surekli mesaj attm vurdu byle byle oldu gelelim mi d3di gelin dedim. Kapi numarasini bilmeynce kaynima sorms benm telefn sesszdeydi duymaynca enistemi kim aradi dedi ben dedim ne diye karistiyosnz vs dio sanane dedm esim dedigm adam da oyle tabi enistesi gelecegi sira kaynim tutmus sizle goruscez bilmem ne aklinca sacma sapan knusuyo neyi goruscez diyorm gorceksin dio dha israrla o sira oyle sinirlendm ki ustune dgru yuruyodm bak sen fzls oldn yeter kes sesini cok kotu olr vs esim dedigm sahs beni tuttu dha o da orda ayni cumleyi kurdu bagirdm en son sinirden enistesigl hemen kosup geldiler dha esim dedigm kisi benm üstüme yuriyo bama vurdu yine kardesine bsy deyip susturamiyo musn da bna bunu yapiyosn dedm ustume yururken halasi geldi tuttu bsn halasiyla odada durdm oglum yanimdaydi enistesi ikisyle knustu hata sdece bende gorunuyo onun demesine kaynima da dedi karisma sanane lan die ona kızdı esime dedi arayp durma cok mu lazmlar evinde karinla oglunuzla oturmayi bilmiyosunz hic yazk şu cocuga dedi hergn hergn ne var da ariyosn ya gormesnler elleme lazm insanlar degl, zaten senin ailenden oluyo bunlar gormeme gerk yok biliyorm dedi orayi ortuyo bunlsr tabi knusuldu vs kararinizi verin artk ya boşanin ya bu sekilde olmayn yani yeter dedi cok da hakliydi kaynimi da alip giftiler konusalm die. O sira oglani uyuttm mutfak topluyodm gitms yatmis uyumus smdi de amcasinin ogluyla bi isleri vardi ona gitti knusmadik ama diyecegm eger hala byle olacaksan bosanmak istiyorm diye bu sefer yutamiyorm. Ya bana yaptiklsrini telafi edersn yada ben byleyim kabl ediyosan dersen kabl etmiyorm deyip bosanma davasini sen acmazsan ben acarm diyecegm artk bıktm yani ezmeye calismasi vs her dedigim olsn havalari.
Yine canınızı sıkıcam biliyorm ama bıktm gercektn suan burda durmam belki hata ama syle dusundm bu sefer byle cok ustume geldi ya tercih etmesi grekecek ya ailesi ya ben ve oglu yani onlar saniyorlar ki oglani alirz ölsem anca oyle alirlar. Onun rahatligi var galiba. Son şans ya gerckten ailesi olmaynca cok mutluyz zaten ya onlar olmayacak ya ben oglu yani

Alışır Ayşe kuzum da ablası ile oynar bol bol alışır ablası olması ne güzel insanın zeynep hanım da ne güzel oynar Ayşecik le

Sağol miss im göktuğ nasıl iyi oldu mu sağlıklı olsun da çıkar daha istersin tabi neden istemeyecekmissin daha çok oynar benim güzel gülüşlü paşam

Yakalamaya çalıştı gökten yağanları ilkbaşta sabit ağaçtakilere falan dokunmadı götürdüm ama ilgisini çekmedi köpek vardı peşimizde bi tane ona Ayyy deyip gülüp durdu ne biliyorsa köpek sevmeyi
Ayy yağınca elif kankamız napacak bakalım. Teşekkür ederiz tulum teyze hediyesi

Aynen aynen katılıyorum zaten boyu iyiyse yediği yarıyor demektir diye düşünüyorum. Bi de o aralıkların fazla olması biraz da bazı çocuklar çok iştahlı oluyor ve yapı gereği alıyorlar kiloyu. Geçen bir arkadaşın oğlu sadece anne sütüyle 2,5 aylık 6.5 kiloydu biz şok çünkü bizim kız da o ara 7 aylık ve 6.8 falandı doktoru çok fazla ama emerek aldığı için yapacağımız bişey yok emmesine engel olacak değiliz ya demiş. Şimdi bu bebeler bu sınırları üste çekiyor bizimkiler zayıf gibi görünüyor. Halbuki ilk 3 ay günde 20 gr sonra 15 gr 6.ay ve sonrasında 10 gr alması yeterli. 6. Ayında doğum kilosunu 2 ye 9. Ayında 3 e katlıyorsa tamam değilse düşük kiloyla doğan bir bebeği 4,5 kiloyla doğan bir bebekle aynı aydalar diye kıyaslamak ne kadar mantıklı olur.
162 yim canım zayıflık uzun gosteriyo olabilir
1.si 162 gayet uzun bence
2.si hem uzun hem zayıf görünüyorsun

Kızlar ücretsiz psikologsunuz yemin ederim çok seviyorum sizleri iyi ki varsınız herşey güzel olacak inşallah
Sen aklından geçmişi sil kuzum göktuğ başka bebek yaşayacakları başka şeyler Rabbim korktuğuna uğratmasın
Sen de iyiki varsın canım benim için daraldıkça yaz hepiniz yapıyoruz zaten bunu

Abi terörü dur sen daha neler öğretecek kibar kız evladı unut senn abisi var onun gak guk gezecek rol modeli o Ama konuşması çok naif olur Ali m ben

bence de 1.62 selvi boy mesela.
Aslihaydo bak 1.62 kisa mi? askolsun sana

Ah geçmiş olsun yarım saat az mı bu soğuga Allahtan daha da uzamamış benim kız olsa aksi gibi uyumayan kız 2 saat uyurdu
Teşekkür ederiz dünürüm var bi pamukluk kime çekti bilmem

Düzelmeyecek malesef isterdim düzelecek demeyi ama o aile düşkünlüğü olup seni 2. Planda tuttulça umursamadıkça seni dövmeye devam edecek. Enişte hala 2 3 gelir onlarda bıkar kimi arayacaksın sonra sana bpşan git demek haddim değil ama kadir huzurlu bir ortamda büyüyemez böyle oldukça sende bi gün bıkarsın iş işten geçmiş olacak ama.
Seni dövdüğünde git darp raporu al şikayet et onu polise mahkemede de darp raporunu göster zaten ona vermezler bebeğini ama öyle hiö hiç vermezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…