2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Of missim ya ağız dolusu sövüyorum şuan inan.
Aynilarini oglumda ben cok yasadigim icin hele iyice hirslandim suan.
Beceremiorsa biraksaymmis.
O an beklerken cocuk hastayken isanin eli kolu da bağlanıyor sirf iyilessin kotulesmesin diye canimbenim ne cok uzulmussundur
Esinin agzina saglik cok iyi yapmis.
Zaten gicik oluorum sokmuyorlar ya odaya rabbim yasatmasin missim
Beterinden korusuninsalalh
Gelmis gecmis olsun
Insallah sabaha duzelsin artik yavrum
Cok sukur gormussun canim tebrik ederim seni dikkatinden dolayi
Simdi uyuyor mu yavrum
Off cok uzuldum uzuluorim ya bebekler cocuklar hic hastalanmasin o hastanelere gitmesin yatmasin nolur allahim nolur.

yavrum benim, içim buradan kıyıldı. bebeklerde bir zor ki şu damar yolu meselesi. tutar tutmaz, kayar derken. Allah yardimciniz olsun.

sukur ki görmüşsün yine. simdi nasil? daha iyi mi kolu

Evet canım bugün giremedim hiç..biraz dışarda işlerim vardı.kv gittik.o nedenle bakamadım.sen nasılsın?
Sağol canim.
Ben de ekseri parçalı bulutlu
Çocukları görünce güneşli işte
Umut yine gelmedisabah ben de inerim diye tamam dedim de özlememiş beni sanirim ona da taktin.
Simdi missecok üzüldüm herhalde umutta yaşadıklarım da canlandibirden gozumde.
Bogazim düğümlendi göktuğuda dusununce

Cocuklarla mi ciktin disari neler yaptiniz
Iyi gecti mi kayinvalide

Bilmiyorum şekerim ya Allah korktuğumda uğratmasın diyorum hep çok korkuyorum çocuklarımın sağlığına bir şey olursa diye. Ben mi çağırıyorum acaba küçük kızımın yoğun bakım döneminden kaldı bu öncesinde yoktu tabi olmaz bişey başımıza gelmez diyordum hep. Sonra işler değişti. Küçğk kızım 1 yaşına gelene kadar hep hastanelerdeydik.o yüzden belki 8 sene bekledim unutayım o günleri sağsağlim bir çocuğum olsun içimde kalan ne varsa yaparım diye hayallerle oldu oğlum. Sonrasını biliyorsunuz hastaneler, muayeneler buraya gelirken bile içimde bir korku vardı ya önemli birşeyse basit bir ateş değilsr diye doktor kapıyı kapattırınca hemşireye hah dedim yıllardır korktuğum şey başıma mı gelecek çok ciddi birşey var kesin dedim. Yokmış dedik sevindik yatış yaptırdık yeter ki tedavisini olsun iyileşsin diye burda da türlü türlü sınavlar. Keşke özel hastaneye gelmeseydik üniversite hastanesine gitseydim yine oranın personeli çok tecrübeli çok dikkatli. Bilemiyorum çocuğuma eziyet ettirdim bir sürü. Uyanıyor bir yeri deliniyor sürekli birileri bişey yapıyor panik oldu iyice. Yine de uzaktan gülüyor hemşirelere yaklaşınca ağlıyor yavrum uyku tutmaz artık hemşirelerin biri geliyor biri gidiyor kontrole zaten

Sağol balım canım teşekkür ederim fikirler için.ev için de aĺışmaya çalışıyorum.sehir nemli herkeste ortak dert zaten
Derin dondurucu biz de dusunuyoruz ama bakalim

yavrum benim, içim buradan kıyıldı. bebeklerde bir zor ki şu damar yolu meselesi. tutar tutmaz, kayar derken. Allah yardimciniz olsun.

sukur ki görmüşsün yine. simdi nasil? daha iyi mi kolu
İyi canım elindeki şişliği masajla azalttım biraz ama zamanla dağılırmış. Allahtan verilen antibiyotik çok güçlü bir ilaç değil deri altını tahrip edebiliyormuş öyle olunca. Uyuyor keyfi yerindeydi babayı da gördü gözleri ışıldadı. Biraz öpüştük koklaştık yatırdım uyudu

Sağol balım canım teşekkür ederim fikirler için.ev için de aĺışmaya çalışıyorum.sehir nemli herkeste ortak dert zaten

Derin dondurucu biz de dusunuyoruz ama bakalim
Kafamı dağıtayım biraz
Buzdolabınız eskiyse biraz yenilemeyi düşünüyorsanız yani iki kapılıları tavsiye ederim ben size. Bşr tarafı tamamen boydan dondurucu bir tarafı soğutuculu.ben de 4 sene falan olacak arçelikten almıştım fiyatı da normal buzdolaplarıyla aynıydı hemen hemen. Derin dondurucusu çok avantajlı raf raf. Soğutucu bir dar görünse de onun da komple soğutucu olduğunu düşününce 2 - 3 raf kazançlı oluyorsun.

ohhh yavrum benim, nasil da masumlar azcik gözleri isiyinca hemen mutlu oluyorlar. büyük insanlar daha nazlı oluyor. bebekler öyle değil. mışıl mışıl uyusun kuzucum.

sen de aklina hiç kötü bir şey getirme, iyi olacak kuzucuk. illa bir hastalık, oluyor işte olmasa iyi de. hele çocuk sayısı da üç olunca anne babalarin hastalık anıları daha da çoğalıyor. Rabbim tez sifa versin kuzuma.

Onun iyiligi icin oluyor diye düşün canim
Üniversitede de ilgi daha az olurdu, daha yoğun olurdu ya da. Her zaman da beceriklisi denk gelmiyor ne yazık ki.
Cok haklisin o eski hastane günleri atilmiyor gitmiyor hafizadan benim dr kalbim pir pir atar hep hala.
Cok iyi anliyorum senii
Istemedigin ot dibinde biter miz kotuyu cagirmak mi, kaçtıkça seni bulurlar mi ben de duyuyorum bu laflari
Bilmiorum be missim en degerlimizle sinaniyoruz sanirim aama insallah en kötüsü bunkar olmus olsun
Rabbim beterinden korusun esirgesin
En kotu gunlerimiz geçmişimizdekiler olsun.
Gulen yuzu solmasin yavrunun hemşireleri ogrenmis demek ki akillim benim
Rahat olmak lazim belki de bilmiorum ama olacagi varsa oluyor zaten. Bilmiorum ki missim.insalalh kurtulun bir an once geçin yuvaniza of

Canım koronaya yakalanma riski olmasa araştırma mantıklı bir karar olurdu ama şu an zaten bağışıklık düşük diyorsun.özele gitmekle iyi yapmışsın bence.ama şansına tecrübesiz hemşireler düşmüş. ama doktordan da emin değilsen işin rengi değişir bu korkuları unutacak.korkuyor diye üzülme.
Kızın da yasadıkların da hiç kolay degil ama o zamandı o sıkıntılar bitti..sırtında taşıma artık.. simdi baska bir durum var.sen güçlü dur ki göktuğ gozunden cesaret alsın.
Geçecek hepsi..bak daha ne gezmeler yapacaksınız anne oğul

Dolabimiz yepisyeni degil ama yeni sayılır. 6 yıl olacak hemen hemen..eşim de cok istedi iki kapılı olanlardan ama yer derdine dustum o zaman kiraciydik.kv min bi sozu var.yazın çöpü kışa katık diye.dogru cok.buzluk cok kurtarıcı.
Alınacaklar listem
1. Camaşır kurutma makinesi
2. Yogurma mikseri
3. Balkonu kapattırma
4. Evde tadilat vs.
5. Derin dondurucu
6. Mutfak dolabına ek dolap... bu liste böyleeee uzuyorr esim de haliyle noluyor diyor saka bi yana biz kadınların istekleri hic bitmiyor.haliyle bazı isteklerimiz geri planda kalıp bize bye bye yapıyor

İstekler biter mi şekercim. Bitmesin de hayattan hep istemek lazım ki hayata bağlı kalalım hepsini tek tek yaparsın inşallah.Çamaşır kurutma makinesi Altus güzelmiş fiyatı da çok uygun diğerlerine bakarak. Bir bak istersen yorumlar çok iyiy

Benim oglan da beni üzüyor bazen.seni sevmiyorum diyor bazen kız kucağımda diye.üzülüyorum haliyle.ama kıskançlıktan yok çocukları babanneye bırakıp çıktım.soğuk cok hava burda da

Kızlar ücretsiz psikologsunuz yemin ederim çok seviyorum sizleri iyi ki varsınız herşey güzel olacak inşallah
Aynen öyle canım.düzelecek insAllah.. sen emzirebildigin kadar emzir hem rahatlasin kuzu hem ne cekse kâr
Geceniz güzel gecsin sabaha sağlıklı uyansin paşa insAllah

Tamam canım bakacagım detaylı bir sekilde de henüz fırsat olmadı.evlenmeden once annemi hiç anlamazdim ha bre bisey istiyor derdim.ama anladim ki evin eksigi gedigi bitmiyormuş

Benim oglan da beni üzüyor bazen.seni sevmiyorum diyor bazen kız kucağımda diye.üzülüyorum haliyle.ama kıskançlıktan yok çocukları babanneye bırakıp çıktım.soğuk cok hava burda da

Evet dimi ben de üzülüyorum
Burasi da donuyorum şuan inan.
Orasi daha fenadir

Tamam canım bakacagım detaylı bir sekilde de henüz fırsat olmadı.evlenmeden once annemi hiç anlamazdim ha bre bisey istiyor derdim.ama anladim ki evin eksigi gedigi bitmiyormuş
Ona ben bakiorum suam alicam omu ya altus 1895 i diorsun dimi miss
Biktim caamsirdan simdi attim.esime alosveris kredisi varmis ceksin alsim ya

Abisi garip garip sesler çıkarmayı ögretti bu kıza kucuk bir recep ivedik gibi bogazdan bogurur gibi ses cikariyor.uyku semesi dedim noluyor ya gaaaağhhhhh gaaağhhhhkkk diye bagiriyor dedim ooglumuyanmış.dusunun uyku haliyle kizimi oglum sandim ne acaip bi his.kucagima aldim..aaa benim kızım dogmustu di mi dedim

Ya miss gözüm doldu okurken kıyamam ya iyi ki farketmissin ah kuzum benim ah şifa olsun inşallah içim eridi kizzz keşke yanında olabilseydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…