eşin yas olarak da küçük ve cahil anladığım kadarıyla. iş işten geçtikten sonra olgunlaştiktan sonra hatasini anlar ama ne fayda.Dün yine buyk bi kavga oldu enistesi konusmus oglen arama surekli aileni yeter kocaman adamsn vs flan. Onun aksami yime ariyor tabi ben de oglumu uyutuyorm o sira uyuttum mutfaga geldm hemen gel konuscaksn vs zorladi babannesyle knustm dedesi de gorunmuyordu ordan rsey syledi bende cevapladm vs annemi iste deyp durdi hayr dedm sesszce beni zorluyo. Geri gectm bulask yarm kalmisti onu yikicaktm sen niye konusmuyosn da bilmem ne mecbursn degilm mecbur faln dedm vurdu yere itti vs baya hemde odaya geciym dedm beni tehdt edio telefn kullanmicaksn vs bende hatti kiricam dedm umrumda degl bal gor deyince durduruyo beni aklinca tehdit etms oluyo. Snra yine vurdu vs odaya gectm bende baya laflr syledm tabi enistesine dedm smdi beni tek buldukca vurmaya calisacak surekli mesaj attm vurdu byle byle oldu gelelim mi d3di gelin dedim. Kapi numarasini bilmeynce kaynima sorms benm telefn sesszdeydi duymaynca enistemi kim aradi dedi ben dedim ne diye karistiyosnz vs dio sanane dedm esim dedigm adam da oyle tabi enistesi gelecegi sira kaynim tutmus sizle goruscez bilmem ne aklinca sacma sapan knusuyo neyi goruscez diyorm gorceksin dio dha israrla o sira oyle sinirlendm ki ustune dgru yuruyodm bak sen fzls oldn yeter kes sesini cok kotu olr vs esim dedigm sahs beni tuttu dha o da orda ayni cumleyi kurdu bagirdm en son sinirden enistesigl hemen kosup geldiler dha esim dedigm kisi benm üstüme yuriyo bama vurdu yine kardesine bsy deyip susturamiyo musn da bna bunu yapiyosn dedm ustume yururken halasi geldi tuttu bsn halasiyla odada durdm oglum yanimdaydi enistesi ikisyle knustu hata sdece bende gorunuyo onun demesine kaynima da dedi karisma sanane lan die ona kızdı esime dedi arayp durma cok mu lazmlar evinde karinla oglunuzla oturmayi bilmiyosunz hic yazk şu cocuga dedi hergn hergn ne var da ariyosn ya gormesnler elleme lazm insanlar degl, zaten senin ailenden oluyo bunlar gormeme gerk yok biliyorm dedi orayi ortuyo bunlsr tabi knusuldu vs kararinizi verin artk ya boşanin ya bu sekilde olmayn yani yeter dedi cok da hakliydi kaynimi da alip giftiler konusalm die. O sira oglani uyuttm mutfak topluyodm gitms yatmis uyumus smdi de amcasinin ogluyla bi isleri vardi ona gitti knusmadik ama diyecegm eger hala byle olacaksan bosanmak istiyorm diye bu sefer yutamiyorm. Ya bana yaptiklsrini telafi edersn yada ben byleyim kabl ediyosan dersen kabl etmiyorm deyip bosanma davasini sen acmazsan ben acarm diyecegm artk bıktm yani ezmeye calismasi vs her dedigim olsn havalari.
Yine canınızı sıkıcam biliyormama bıktm gercektn suan burda durmam belki hata ama syle dusundm bu sefer byle cok ustume geldi ya tercih etmesi grekecek ya ailesi ya ben ve oglu yani onlar saniyorlar ki oglani alirz ölsem anca oyle alirlar. Onun rahatligi var galiba. Son şans ya gerckten ailesi olmaynca cok mutluyz zaten ya onlar olmayacak ya ben oglu yani
Kolumun resmini cektim zaten aksam mi gelr nasil olur bilmiyorum ama geldiginde konusacagim ya duzelelim ya bitsin diye duzgunce snradan bi konuşsaydm belki de ailesini silecekti dememek icin zor biliyorm imkansz belki de ama ben herseyi yapmis olarak gitmek istiyorm o cabalamadi ben cok cabaladm demek istiyorm. Sirf o yzden aksam polisi vs aramadm istesem smdi evde degl yine yaparm ama haksz olmak istemiyorm herseyi yapms bu kadn ama duzelmeyen bi adam var desinler istiyormDüzelmeyecek malesef isterdim düzelecek demeyi ama o aile düşkünlüğü olup seni 2. Planda tuttulça umursamadıkça seni dövmeye devam edecek. Enişte hala 2 3 gelir onlarda bıkar kimi arayacaksın sonra sana bpşan git demek haddim değil ama kadir huzurlu bir ortamda büyüyemez böyle oldukça sende bi gün bıkarsın iş işten geçmiş olacak ama.
Seni dövdüğünde git darp raporu al şikayet et onu polise mahkemede de darp raporunu göster zaten ona vermezler bebeğini ama öyle hiö hiç vermezler.
26 yasnda aslinds ben yaşla dgl de zaten zamaninda da bosanms etms bii olarak olgun olmasi gerektigini dusunuyorm. Hani basndan gelip gecmis seyler bunlar sonucta ayni durum ya olursa diye dusunmesi gerekir ama bu yaşla dgl de akilsizlk olarak goruyorm bunu ben artk. Benmde duzelecegine umudum yok ama son kez artk konusacagm ve dicegmde eger yine byle olursak bu sefr kesin giderim die sessiz olurum agzimi bile acmam ama giderm diyecegm kaldirscak gucum kalmadi cnku yeternce tek basima ugrastmeşin yas olarak da küçük ve cahil anladığım kadarıyla. iş işten geçtikten sonra olgunlaştiktan sonra hatasini anlar ama ne fayda.
enişteyle halayla olacak is değil bu minik, bu kadarcık meseleden sana şiddet uygulayan adam değişmez bana kalırsa. insallah ben yanılırım ama zor canim çok zor.
Teşekkür ederim canım kısa değilim ama uzun da değilim işte ortalamaAynen aynen katılıyorum zaten boyu iyiyse yediği yarıyor demektir diye düşünüyorum. Bi de o aralıkların fazla olması biraz da bazı çocuklar çok iştahlı oluyor ve yapı gereği alıyorlar kiloyu. Geçen bir arkadaşın oğlu sadece anne sütüyle 2,5 aylık 6.5 kiloydu biz şok çünkü bizim kız da o ara 7 aylık ve 6.8 falandıdoktoru çok fazla ama emerek aldığı için yapacağımız bişey yok emmesine engel olacak değiliz ya demiş. Şimdi bu bebeler bu sınırları üste çekiyor bizimkiler zayıf gibi görünüyor. Halbuki ilk 3 ay günde 20 gr sonra 15 gr 6.ay ve sonrasında 10 gr alması yeterli. 6. Ayında doğum kilosunu 2 ye 9. Ayında 3 e katlıyorsa tamam değilse düşük kiloyla doğan bir bebeği 4,5 kiloyla doğan bir bebekle aynı aydalar diye kıyaslamak ne kadar mantıklı olur.
1.si 162 gayet uzun bence
2.si hem uzun hem zayıf görünüyorsun
Goreceliyse demek
Sana çekmiş süt gibisin yavrumAh geçmiş olsun yarım saat az mı bu soğuga Allahtan daha da uzamamış benim kız olsa aksi gibi uyumayan kız 2 saat uyurdu
Teşekkür ederiz dünürüm var bi pamukluk kime çekti bilmem
Ama bu adam hep tamam deyip sonra yine aynı şeyi yapmıyor mu geçen de konusmustun diye hatırlıyorum zor yani işin içinde olunca tabi ki bir de evladın var.. Ahkam kesmek istemem büyük konuşmak istemem başımıza gelmeyeceginin garantisi yok ama ben olsam senin kadar sabredemezdim galiba Allah yardımcın olsun ama eşin pek düzelme kafasında değil gibi ve bir tek senin cabanla da olmazKolumun resmini cektim zaten aksam mi gelr nasil olur bilmiyorum ama geldiginde konusacagim ya duzelelim ya bitsin diye duzgunce snradan bi konuşsaydm belki de ailesini silecekti dememek icin zor biliyorm imkansz belki de ama ben herseyi yapmis olarak gitmek istiyorm o cabalamadi ben cok cabaladm demek istiyorm. Sirf o yzden aksam polisi vs aramadm istesem smdi evde degl yine yaparm ama haksz olmak istemiyorm herseyi yapms bu kadn ama duzelmeyen bi adam var desinler istiyorm
26 yasnda aslinds ben yaşla dgl de zaten zamaninda da bosanms etms bii olarak olgun olmasi gerektigini dusunuyorm. Hani basndan gelip gecmis seyler bunlar sonucta ayni durum ya olursa diye dusunmesi gerekir ama bu yaşla dgl de akilsizlk olarak goruyorm bunu ben artk. Benmde duzelecegine umudum yok ama son kez artk konusacagm ve dicegmde eger yine byle olursak bu sefr kesin giderim die sessiz olurum agzimi bile acmam ama giderm diyecegm kaldirscak gucum kalmadi cnku yeternce tek basima ugrastm
Aynen oyle zaten hep kapattigim icin konuyu tekrar byle oluyorz. Gelsin konusacagm yeter gercktn dha 24 yasndaym evladm icin sustum coguna byle ömür gecmez gercekten de ankara da o degl bi yer de bilmiyorm hic dava acmak istesem yeri nerde vs flanAma bu adam hep tamam deyip sonra yine aynı şeyi yapmıyor mu geçen de konusmustun diye hatırlıyorum zor yani işin içinde olunca tabi ki bir de evladın var.. Ahkam kesmek istemem büyük konuşmak istemem başımıza gelmeyeceginin garantisi yok ama ben olsam senin kadar sabredemezdim galiba Allah yardımcın olsun ama eşin pek düzelme kafasında değil gibi ve bir tek senin cabanla da olmaz
Sekerpare benim de isteklerim o aynen o durumdayız yani.S Susam_tanesi susam erkeklerin geneli mağara gibi evde bile yasayabilirler biliyorsun degil miyani onlar icin bircok sey gereksiz gibi çünkü evi görmüyorlar bu nedenle evin ihtiyacları yillardir hep kadınin ihtiyacı gibi ben de biraz bunu vurgulamak istedim eşim alır Allah razi olsun.şu an ben calişmiyorum zaten.normale göre bir tik zorda sayılırız ama düşünür eder eksik gedik bırakmaz ammma ve lakin sıraya koyduk.arada bana takılıyor senin de isteklerin bitmiyor diyor ee dogru diyor ben istiyorum o istemiyor ki derin dondurucu onun istegi ama dur ben de ona senin de isteklerin bitmiyor diyim
Bu arada karla oynamak tabi ki cok guzel bir aktivite de ben yedi diye usur hastalanir sanmistim
Yazmayım içiniiz karartmayım şu dönemde diyorum ama şiştim ya. Bu akşamki damar yolu bulma daha kötü geçti yaklaşık 45 dk ağlattılar. Yenidoğan yoğun bakıma götürdüler oranın ışığını kullanacaklarmış ben de giremedim kapıda bekledik öyle. En son bir hemşireye dedim yeter lütfen bıraksınlar istemiyorum ağızdan alsın tedaviyi diye. Sorumlu hemşire biz sakinleşmek için zaman harcıyoruz henüz çok teşebbüste bulunmadık dedi son kez deneyelim sonra hocayı ararız dedi. Pekii dedik. Neyse olmuş bantlamışlar geldi oğlan kan ter içinde kalmış yalandan üzerine bişeyler giydirip hemeb emzirdim uyudu 8 gibi. Ben de duş aldım yattım yanına yok dön dön uyuyamadım bir bakıyım serumuna sağına soluna dedim. Şükür rabbime iyi ki demişim. Kol olmuş bir davul hemen çağırdım bu normal mi diye çıkardı hemşire damara değil deri altına gitmiş ilaçhemen geri götürecek dedim kalsın lütfen istemiyorum çocuk çok hırpalandı. Yok çok ağlarsa getiririm hemen diye. Eşimi aradım böyle böyle napıyım çocuk içerde yine almadılar beni ağlıyor kolu davul olmuş ne yapayım diye. Eşim hastaneyi aramış ortalığı ayağa kaldırmış. O sıra ilk denemede oldu bizim damar yolu verdiler ilacı. Biz şikayet edince hemşire geldi sesi titriyor eşiniz aramış ben isteyerek yapar mıyım falan kendi oynatmıştır kolunu ondan olmuştur büyük ihtimal bebeklerdr olabiliyor. Ben de istemem hiö şikayet etmeyi sevmem ama çok üzüldüm acımaz dedi arkadaşınız ama ben hemşire arkadaşıma sordum acır soğuk ıygula dedi dedim. Tabi hemen soğuk uygulayalım şöyle yapalım böyle yapalım getirdiler biraz masaj yaptım. Eşim çıkmış geldi o sıra aşağıda tartışmış. Tartışsa ne fayda çok şükür gördüm ben ya farketmeseydim yavrum ya.
Bilmiyorum şekerim ya Allah korktuğumda uğratmasın diyorum hep çok korkuyorum çocuklarımın sağlığına bir şey olursa diye. Ben mi çağırıyorum acabaküçük kızımın yoğun bakım döneminden kaldı bu öncesinde yoktu tabi olmaz bişey başımıza gelmez diyordum hep. Sonra işler değişti. Küçğk kızım 1 yaşına gelene kadar hep hastanelerdeydik.o yüzden belki 8 sene bekledim unutayım o günleri sağsağlim bir çocuğum olsun içimde kalan ne varsa yaparım diye hayallerle oldu oğlum. Sonrasını biliyorsunuz hastaneler, muayeneler buraya gelirken bile içimde bir korku vardı ya önemli birşeyse basit bir ateş değilsr diye doktor kapıyı kapattırınca hemşireye hah dedim yıllardır korktuğum şey başıma mı gelecek çok ciddi birşey var kesin dedim. Yokmış dedik sevindik yatış yaptırdık yeter ki tedavisini olsun iyileşsin diye burda da türlü türlü sınavlar. Keşke özel hastaneye gelmeseydik üniversite hastanesine gitseydim yine oranın personeli çok tecrübeli çok dikkatli. Bilemiyorum çocuğuma eziyet ettirdim bir sürü. Uyanıyor bir yeri deliniyor sürekli birileri bişey yapıyor panik oldu iyice. Yine de uzaktan gülüyor hemşirelere yaklaşınca ağlıyor yavrum uyku tutmaz artık hemşirelerin biri geliyor biri gidiyor kontrole zaten
Sağol helinim eşim sabah başhekime ve kendi doktorumuza şikayette bulundu. Bakalım daha bir özenliler. Değeri maalesef halen düşüşte 160 olmuş bugün. 490 la yatış yapmıştık. Doktor sıkıntı yapmayın antibiyotik devam edecez enfeksiyon kemik iliğini baskılıyor dedi. Bizim içimize sinmedi fakülteye gitti eşim sonuçları alıp hemotolojiyle görüştü. Onlar da aynı şeyi söylediler damar yolu meselesinde orası daha iyi olur diye düşünmüştüm ama maalesef hoca senin de dediğin gibi burda stajyerlere yaptırıyoruz burda da olabilir olmaz diyemem demiş. Eşim çocuğun damar yolunu çıkaracaakşar tekrar oraya mı taşınacaz kalalım artık pazartesiye kadar dedi. Yarın akşam alalım kan tekrar dedi doktor da. Dediğin gibi maalesef sert çıkmak lazım. Dünkü hemşire de yaşını başını almıştı ben de yapar sandım. Önceki günkü kadın daha rahat yapmıştı. Bir de ben strese sokup işini yapmasına engel olmayım dedim. Ne bileyim.kiyamam ya. aksilikler iyice yıpratıcı olmuş. şükür sen farketmissin miss kolunu. Allah beterinden korusun ya. aklım size takılı kaldı benim. yazdıklarını okudukça biz üzüldüm yine yine. kıyamam nasıl korku yaşıyor. artık güneşli günleri gelsin balyanagin. eşin iyi yapmis bu arada. neden biliyor musun özelde bilirim dersen ve yapamazsan sıkıntı. belki de bilmiyordu o hemşire tecrübesi yoktu Allah affetsin günahını almak istemem ama bebek bu ya yapamam diyebilmek lazım. icim acıdi. verme bir daha asla. iznim yok asla de. ne yapılacaksa senin yanında gözünün önünde olsun. ünv demissin canim orda direk izin veriyorsun öğrenciler öğreniyor üstünde ve bi de virüs durumu var şimdi. yani en doğru kararı vermişsin özele giderek ama daha sert ol. Allahım tez zamanda sağlığına kavuştursun göktugu. sende içini ferah tut. senin enerjini hisseder sütünden bile anlar. kendini herşey iyi olacak geçecek diye diye sakinleşir dua et bol bol. iyi haberleri bekliyorum
İyiyiz canım kuduruk bugün Göktuğ artık serumunu falan da çekiştirmiyor alıştı. Genel durumu daha hareketli bugün inşallah hergün daha iyi olacak
Yaparm aileme giderm ablamda kalirim hep diyor da zaten paran olmazsa atarm vs destekcim o da enistem de. Ogluma uzuluyorm sadece kendime kızıyorm cok kzıyorm neden ayni hataya dustm diye. Herkeste biliyo diyo ama duzelmez o hep byleydi diye bakalm gelsn konusacagmminikbebegim9640 canim şiddet var işin icin de ya. çocuğun bu ortamda büyümemeli. fotoğrafla olacagini sanmiyorum. darp raporu al. hayatini geleceğini planla. nasil para kazanirsin cocuguba bakarsın hepsini düşün lütfen. ama yapamam deme. inan yaparsın. o ortamdan daha iyi bi ortama layık kadir. sadece kendine inan ve kendine saygını sevgini yitirme
Gül yüzlü güleç yüzlü göktuğum hepimiz senin için dua ediyoruz inş bir kaç güne toparlanıp çıkacaksınSağol helinim eşim sabah başhekime ve kendi doktorumuza şikayette bulundu. Bakalım daha bir özenliler. Değeri maalesef halen düşüşte 160 olmuş bugün. 490 la yatış yapmıştık. Doktor sıkıntı yapmayın antibiyotik devam edecez enfeksiyon kemik iliğini baskılıyor dedi. Bizim içimize sinmedi fakülteye gitti eşim sonuçları alıp hemotolojiyle görüştü. Onlar da aynı şeyi söylediler damar yolu meselesinde orası daha iyi olur diye düşünmüştüm ama maalesef hoca senin de dediğin gibi burda stajyerlere yaptırıyoruz burda da olabilir olmaz diyemem demiş. Eşim çocuğun damar yolunu çıkaracaakşar tekrar oraya mı taşınacaz kalalım artık pazartesiye kadar dedi. Yarın akşam alalım kan tekrar dedi doktor da. Dediğin gibi maalesef sert çıkmak lazım. Dünkü hemşire de yaşını başını almıştı ben de yapar sandım. Önceki günkü kadın daha rahat yapmıştı. Bir de ben strese sokup işini yapmasına engel olmayım dedim. Ne bileyim.
İyiyiz canım kuduruk bugün Göktuğ artık serumunu falan da çekiştirmiyor alıştı. Genel durumu daha hareketli bugün inşallah hergün daha iyi olacakiyice konuşmayı söktü korkudan hemşire gelince anneeeeee diyor hemen çok zorda kalırsa baaabbbaaaaaa. Bir de istemediği şey olunca ııııhhıhh diyor yüzünü çevirip
Sağolasın canım o senin güzel enerjinden kaynaklanıyordur. Aslında genel olarak daha az enerjik bir insandım ama kızımın dünyayı keşfetmesi beni de heyecanlandırıyorbu aradaJadesi bayıldım asyaya o nasıl minnosluk S Susam_tanesi ipek ta masallah ne iştahlı kârı yedi ya senin çok pozitif bir enerjinin var aynu miss gibi çok beğeniyorum D dilzar asım ya paşa bekliyor ne güzel ayaklanmış totosu datlu bi deee Aslihaydo çok güldüm sana izninleee 162 candır mankendir ❤ Kalppare allahtan benim minikte erkek de abisinden öğrendikleri absürt durmuyor. araba sesi çıkarıyor ve sürekli eyhhhh diye kızıyor.bize BKGK canim baharım keşke komple nisan anneleri çekime gidebilsek ne güzel olurdu. birlikte büyüttük derdik
Ne demeli nasıl demeli bilmiyorum burada biz senin ablan yaşındayız psikolojik şiddetede maruz kalıyorsun eşin ve ailesi tarafından ama darp edilmeni aklım almıyor farkındayım yuvanı kurtarmak için kadir için elinden geleni yapmaya çalışıyorsun ama geçen sefer de seni darb etmiş ve bir daha olmayacak demişti akşam gelip konuşunca bir daha yapıcam pişmanım deyince düzelecek mi sanıyorsun umarım ben yanılıyorumdur kadir için senin için en hayırlısı olsun inş.Yaparm aileme giderm ablamda kalirim hep diyor da zaten paran olmazsa atarm vs destekcim o da enistem de. Ogluma uzuluyorm sadece kendime kızıyorm cok kzıyorm neden ayni hataya dustm diye. Herkeste biliyo diyo ama duzelmez o hep byleydi diye bakalm gelsn konusacagm
Ohh çok iyi hareketli olması iyileştiğinin belirtisidir inşallah. Tez zamanda çıkarsınız inşallahSağol helinim eşim sabah başhekime ve kendi doktorumuza şikayette bulundu. Bakalım daha bir özenliler. Değeri maalesef halen düşüşte 160 olmuş bugün. 490 la yatış yapmıştık. Doktor sıkıntı yapmayın antibiyotik devam edecez enfeksiyon kemik iliğini baskılıyor dedi. Bizim içimize sinmedi fakülteye gitti eşim sonuçları alıp hemotolojiyle görüştü. Onlar da aynı şeyi söylediler damar yolu meselesinde orası daha iyi olur diye düşünmüştüm ama maalesef hoca senin de dediğin gibi burda stajyerlere yaptırıyoruz burda da olabilir olmaz diyemem demiş. Eşim çocuğun damar yolunu çıkaracaakşar tekrar oraya mı taşınacaz kalalım artık pazartesiye kadar dedi. Yarın akşam alalım kan tekrar dedi doktor da. Dediğin gibi maalesef sert çıkmak lazım. Dünkü hemşire de yaşını başını almıştı ben de yapar sandım. Önceki günkü kadın daha rahat yapmıştı. Bir de ben strese sokup işini yapmasına engel olmayım dedim. Ne bileyim.
İyiyiz canım kuduruk bugün Göktuğ artık serumunu falan da çekiştirmiyor alıştı. Genel durumu daha hareketli bugün inşallah hergün daha iyi olacakiyice konuşmayı söktü korkudan hemşire gelince anneeeeee diyor hemen çok zorda kalırsa baaabbbaaaaaa. Bir de istemediği şey olunca ııııhhıhh diyor yüzünü çevirip
Git darp raporu al hemen şikayetçi olmam gerekmiyor kades uygulamasını indir canım bence hemen hatta her kadının indirmesi lazım ama şuan senin için şart eşinin sağı soku belli olmaz acil bir durumda hemen polis çağırman için yüklü bulunsun canımKolumun resmini cektim zaten aksam mi gelr nasil olur bilmiyorum ama geldiginde konusacagim ya duzelelim ya bitsin diye duzgunce snradan bi konuşsaydm belki de ailesini silecekti dememek icin zor biliyorm imkansz belki de ama ben herseyi yapmis olarak gitmek istiyorm o cabalamadi ben cok cabaladm demek istiyorm. Sirf o yzden aksam polisi vs aramadm istesem smdi evde degl yine yaparm ama haksz olmak istemiyorm herseyi yapms bu kadn ama duzelmeyen bi adam var desinler istiyorm
26 yasnda aslinds ben yaşla dgl de zaten zamaninda da bosanms etms bii olarak olgun olmasi gerektigini dusunuyorm. Hani basndan gelip gecmis seyler bunlar sonucta ayni durum ya olursa diye dusunmesi gerekir ama bu yaşla dgl de akilsizlk olarak goruyorm bunu ben artk. Benmde duzelecegine umudum yok ama son kez artk konusacagm ve dicegmde eger yine byle olursak bu sefr kesin giderim die sessiz olurum agzimi bile acmam ama giderm diyecegm kaldirscak gucum kalmadi cnku yeternce tek basima ugrastm
Daha da iyi olursunuz inş canım antibiyotik anca etkisini gösterir daha dayanıklı şekilde çıkarsınız inşSağol helinim eşim sabah başhekime ve kendi doktorumuza şikayette bulundu. Bakalım daha bir özenliler. Değeri maalesef halen düşüşte 160 olmuş bugün. 490 la yatış yapmıştık. Doktor sıkıntı yapmayın antibiyotik devam edecez enfeksiyon kemik iliğini baskılıyor dedi. Bizim içimize sinmedi fakülteye gitti eşim sonuçları alıp hemotolojiyle görüştü. Onlar da aynı şeyi söylediler damar yolu meselesinde orası daha iyi olur diye düşünmüştüm ama maalesef hoca senin de dediğin gibi burda stajyerlere yaptırıyoruz burda da olabilir olmaz diyemem demiş. Eşim çocuğun damar yolunu çıkaracaakşar tekrar oraya mı taşınacaz kalalım artık pazartesiye kadar dedi. Yarın akşam alalım kan tekrar dedi doktor da. Dediğin gibi maalesef sert çıkmak lazım. Dünkü hemşire de yaşını başını almıştı ben de yapar sandım. Önceki günkü kadın daha rahat yapmıştı. Bir de ben strese sokup işini yapmasına engel olmayım dedim. Ne bileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?