Oy maşallah benim kuzumaKızlar biz bugün kontrole gittik. Yarın 9.ayımız doluyor bugün kkk aşısını yaptılar. Kilosu 7650 boyu 73 cm olmuş. Kiloda bir üst percentile çıkmışız inanamadımherhalde gece geri uyutmak için yedirdiğim mamaların faydası olmuş kan istemedi kilosu iyi artmış, demiri de kullanıyormuşsunuz, nasılsa rengi de iyi (ne demekse ) yaşında bakalım dedi.
Tanımız nötropenik ateş yazıyor dosyamızda canım. Boğazda yara var dedş ilk muayenede, geçmeyen ateş oldu 3 gün. Kan tahililinde de bağışıklık değeri düşük çıkınca yatırıp tedavi edelim dedi doktor. Bakaım genel durumu iyi şimdi serumlar işe yaradı bugün tekrar kan bakalım taburcu ederiz belki dedi doktor
Oyy oyy gezdirmeli değil canım yatapa sabit sopaları serumu alıp gezebiliyoruz. Aslıdna yemesi çok kötü değildi. Doktor bişey demedi ordan burdan olmuştur gibi bilemiyorum ki hiç canım
Daha iyi canım şükür yalnız hemşirelere yılışıyordu dün kucaktan inmiyordu bugün yanına yaklaşana çıldırıyor. Sabah uykusunu uyuyor şimdi yanındayım ben de keyfincd emip emip uyuyor bakalım
Gece çok kötü değildi canım şükür bir kere ağlayarak uyandı diğer uyanmalarında emerek tekrar uyudu.
Size de geçmiş olsun acaba korona mı dedik bir ara ama bizlerde yok hiçbir belirti bilemiyorum sürekli yeni hastalıklar çıkıyor
Aslı yaaa gözümün önüne geldin deKizlar başıma ne geldi bir bilsenizzz.. Eşim sabah geldi görevden uyuyordu Kızım da babasının yanında Haydo da uyumustu hepsi yatak odasında ve kapıları kapali.. ben de iş yapiyimm dedim..Balkon kapım dün bozuldu hemen bişey sirkeleyip içeri gircem diye kısa kolla falan çıkıp sirkeledim (tesettürlüyüm ama önümüz bomboş tarla o yüzden bu şekil çıktım) o sırada kapı arkamdan kapanmasin mi o an aha s.çtım diye bı kaç saniyelik kapıyla bakismam oldu öyle bı çaresiz kapinin kolu bile yok ugrasabilecegim evde herkes uyuyo ve en arka odada kapıları kapalı hava buz yağmur yağmış ayağımdaki terlik yaş üstüm zaten kısa kol kapıya vuruyorum sesleniyorum komşulara sesleniyorum duyan yok kapıyı yumruklamaktan elim morardı dondum dondum off bı yandan da gülüyorum halime yarım saat geçti ben hala kapıya vuruyorum şükür ki Göktürk uyanmış ağlamış eşim de ona uyanmis balkon kapisini bir acmasi var güle güle yerlere yattı az daha donarak can veriyordum ay hala da gülüyoruz uzun yazdım ama paylaşmak istedim bu safozluğumu
Maşallah boncuğaŞimdi kara çıkardım bende canım soğuk falan dinlememek lazım alışsın kemikleri yarın b i gün doğu görevine gidince noldum demesiniyi yapmışsın boncuğum hava alsın
Ahh kuzum ya Allah yardımcınız olsun şifalar diliyorum dualarımdasınızAman ne bileyim helinim sonuç iyi çıkmadı Nötrofil daha da düşmüş bu şekilde çıkarmam mümkün değil dedi doktor. Vucudunda döküntü de var bugün 6.hastalık da geçiriyor bir yandan dedi. Boğaz, 6.hastalık ikisi birden düşürmüş olabilir değeri dedi. Damar yolu tıkanmış çıkardılar şimdi tekrar nasıl takacaklar diye kara kara düşünüyorum şimdieşim gündüz geliyor beraber bakıyoruz yoksa mümkün değil durmuyor. Yavrum da haklı kimi görse canını acıtıyor
Maşallah ipek kıza boyu uzunmuş doktorlar kiloya çok takılmıyor boy ve kafa ölçülerini daha çok önemsiyorlar. Rengi iyi demesi çok beyaz değilse onun içindir Ayşe çok beyaz tahlil yapmadan 4.ayda demir başlamak istemişti bi doktor sırf çok beyaz diye muhtemelen onun için demiştirKızlar biz bugün kontrole gittik. Yarın 9.ayımız doluyor bugün kkk aşısını yaptılar. Kilosu 7650 boyu 73 cm olmuş. Kiloda bir üst percentile çıkmışız inanamadımherhalde gece geri uyutmak için yedirdiğim mamaların faydası olmuş kan istemedi kilosu iyi artmış, demiri de kullanıyormuşsunuz, nasılsa rengi de iyi (ne demekse ) yaşında bakalım dedi.
Sena hiç emmiyor artık . Gece de 1 ya da 2 kere bazen de hiç uyanmıyor . Ama ben hala alarm kurup kalkıyorum o uyanmasa bile besliyorum . Diş çıkarırken ama yarım saate bir kalkıyordu bir ara .Emmiyor mu gece de. Emen bebek gece çok uyanırmış ya Sena nasıl acaba geceleri. Benim ki her saat başı uyanıyor
Yok zarını almamıştım ama inceydi . Pütürlü çorbalar kolay yiyor , pilav yiyordu , fasülye de denemiştim yiyordu ,patates yedi . Bak sen sorunca resmen unutmuşum ne yiyebildiğini uzun zamandır yemiyor çünkü . Bu saydıklarımı da üç beş kaşık ancak yerdi tabi , doyurucu hiç yememişti . Ama en azından ilk zamanlar gibi verir vermez öğürmüyor ya da küsmüyordu. Ağzını açması bile nasıl mutlu ediyor bir bilsen . Bugun az yoğurt yedi , sevine sevine bir oldumBizede ilk doktorumuz dememisti. Canım şırınga ile denesen. Ben carpolu bile şırınga ile veriyorum. Kaşık gördüğü gibi ağlıyor. En azından 3 gün duzenli vermeye çalışsan. Kusan bebeklerin yemek boruları kaynama yanma yapıyor. Yemeği reddediyor lar. En ufacık yemek batma hissi veriyor. Kuru fasulyenin zarını almismiydin. Zarı kalindiysa ondan olabilir. Bu zamana kadar katı yiyeceklerde hangi aşamadaydiniz. Mesela neleri yiyebildi bu zamana kadar.
Sevindim valla hem sizin hem de bizim Sena ın adınaKızlar biz bugün kontrole gittik. Yarın 9.ayımız doluyor bugün kkk aşısını yaptılar. Kilosu 7650 boyu 73 cm olmuş. Kiloda bir üst percentile çıkmışız inanamadımherhalde gece geri uyutmak için yedirdiğim mamaların faydası olmuş kan istemedi kilosu iyi artmış, demiri de kullanıyormuşsunuz, nasılsa rengi de iyi (ne demekse ) yaşında bakalım dedi.
Çok tatlısın Asya çookkkİnstada olmayanlar için minik kuşumu buraya da atayım karla tanıştık bugün bizde
Ben de pek takılmıyorum aslında sadece ilk ay farketmeden az kilo aldırdığım için aç bırakmışım çocuğu diye çok üzülmüştüm sonra hep alması gereken min kiloyu alsa yeter dedim.
Aslı yaaa gözümün önüne geldin deAllah tan eşin evdeymiş
Maşallah boncuğabence de alışmalı soğuğa biz zeynebi hep çıkarırdık hala daha kolay kolay üşümez hasta olmaz yarında ayşeciği çıkartıcaz bakalım ama küçük hanım biraz nazenin onu hasta etmeyiz inş
Ahh kuzum ya Allah yardımcınız olsun şifalar diliyorum dualarımdasınız
Maşallah ipek kıza boyu uzunmuş doktorlar kiloya çok takılmıyor boy ve kafa ölçülerini daha çok önemsiyorlar. Rengi iyi demesi çok beyaz değilse onun içindir Ayşe çok beyaz tahlil yapmadan 4.ayda demir başlamak istemişti bi doktor sırf çok beyaz diye muhtemelen onun için demiştir
Çapaklanma ipekte de vardı masaj önermişti doktor. Göz kanalı tıkanıklığından oluyormuş. Burna akması gereken göz yaşı dışarı akıyormuş. Ben yaptım geçti. Sen de bak youtube da var videosuSena hiç emmiyor artık . Gece de 1 ya da 2 kere bazen de hiç uyanmıyor . Ama ben hala alarm kurup kalkıyorum o uyanmasa bile besliyorum . Diş çıkarırken ama yarım saate bir kalkıyordu bir ara .
Yok zarını almamıştım ama inceydi . Pütürlü çorbalar kolay yiyor , pilav yiyordu , fasülye de denemiştim yiyordu ,patates yedi . Bak sen sorunca resmen unutmuşum ne yiyebildiğini uzun zamandır yemiyor çünkü . Bu saydıklarımı da üç beş kaşık ancak yerdi tabi , doyurucu hiç yememişti . Ama en azından ilk zamanlar gibi verir vermez öğürmüyor ya da küsmüyordu. Ağzını açması bile nasıl mutlu ediyor bir bilsen . Bugun az yoğurt yedi , sevine sevine bir oldumüst dişi de patlıyor sanki tam anlayamadım da .
Sevindim valla hem sizin hem de bizim Sena ın adınakilolar yakın olunca
Bakalım ben de bu ara randevu almam lazım . Sol gözümüzde yine hafif çapaklanma başladı . Gündüz de bazen sulanıyor o gözü . Bir de bıngıldağı danışmam lazım.
Maşallah asya kuzuma çok tatlı.İnstada olmayanlar için minik kuşumu buraya da atayım karla tanıştık bugün bizde
Maşallah asım'a kar nöbetinemi durdu orada. Vallahi yağmayacak galiba, kuru kuru dondugumuzla kaldık. Kar yasada gostersek çocuklara.yerim ben bu tavsani yaaa
Eki Görüntüle 2761841
biz de anca sibiryadan kar bekleyelimyok anacım yok yağmayacak.
bu balkızı yerimmİnstada olmayanlar için minik kuşumu buraya da atayım karla tanıştık bugün bizde
Asım masAllah sanayerim ben bu tavsani yaaa
Eki Görüntüle 2761841
biz de anca sibiryadan kar bekleyelimyok anacım yok yağmayacak.
Kızlar biz bugün kontrole gittik. Yarın 9.ayımız doluyor bugün kkk aşısını yaptılar. Kilosu 7650 boyu 73 cm olmuş. Kiloda bir üst percentile çıkmışız inanamadımherhalde gece geri uyutmak için yedirdiğim mamaların faydası olmuş kan istemedi kilosu iyi artmış, demiri de kullanıyormuşsunuz, nasılsa rengi de iyi (ne demekse ) yaşında bakalım dedi.
Eşin bana çok tanidik geliyor..D dilzarJadesi Maşşallah kuzucuklar ne tatlılar burda da sürekli kar yağıyor pencereden bakıyoruz Göktuğ anlamıyor henüz belki çıksak anlardı. Neyse ki kış memleketindeyiz daha nasipse çok görür karı. Eşim diyor sen bişey isteme bak kar yağsa da oğlumu çıkarsam ilk karıyla oynatsam diyip duruyordun yağdı çıkaramıyoruz şimdi de öff dedim daha çok çıkar inşallah sağlıklı olsun da
Evet canım bugün giremedim hiç..biraz dışarda işlerim vardı.kv gittik.o nedenle bakamadım.sen nasılsın?Kalppare
Canim nerelerdesin göremedim seni.
Sessizdi zaten bugün.
Teşekkür ederim tavsiyeler için.
Çok sıkıntı biliosun anliosun her gunum huzursuz su ki bitse diyorum gelmeden bakalim.
Neyse.
Neler yaptin yogun bir gundu sanirim
inşallah yağar diye dua ediyorum ben de. karı çok severim, daha çok da sular azaldı diye.. Rabbim bereketli yağışlar nasip etsin.Maşallah asım'a kar nöbetinemi durdu orada. Vallahi yağmayacak galiba, kuru kuru dondugumuzla kaldık. Kar yasada gostersek çocuklara
D dilzarJadesi Maşşallah kuzucuklar ne tatlılar burda da sürekli kar yağıyor pencereden bakıyoruz Göktuğ anlamıyor henüz belki çıksak anlardı. Neyse ki kış memleketindeyiz daha nasipse çok görür karı. Eşim diyor sen bişey isteme bak kar yağsa da oğlumu çıkarsam ilk karıyla oynatsam diyip duruyordun yağdı çıkaramıyoruz şimdi de öff dedim daha çok çıkar inşallah sağlıklı olsun da
Ahhh missiim ahhh kıyamam sana da yavruna daYazmayım içiniiz karartmayım şu dönemde diyorum ama şiştim ya. Bu akşamki damar yolu bulma daha kötü geçti yaklaşık 45 dk ağlattılar. Yenidoğan yoğun bakıma götürdüler oranın ışığını kullanacaklarmış ben de giremedim kapıda bekledik öyle. En son bir hemşireye dedim yeter lütfen bıraksınlar istemiyorum ağızdan alsın tedaviyi diye. Sorumlu hemşire biz sakinleşmek için zaman harcıyoruz henüz çok teşebbüste bulunmadık dedi son kez deneyelim sonra hocayı ararız dedi. Pekii dedik. Neyse olmuş bantlamışlar geldi oğlan kan ter içinde kalmış yalandan üzerine bişeyler giydirip hemeb emzirdim uyudu 8 gibi. Ben de duş aldım yattım yanına yok dön dön uyuyamadım bir bakıyım serumuna sağına soluna dedim. Şükür rabbime iyi ki demişim. Kol olmuş bir davul hemen çağırdım bu normal mi diye çıkardı hemşire damara değil deri altına gitmiş ilaçhemen geri götürecek dedim kalsın lütfen istemiyorum çocuk çok hırpalandı. Yok çok ağlarsa getiririm hemen diye. Eşimi aradım böyle böyle napıyım çocuk içerde yine almadılar beni ağlıyor kolu davul olmuş ne yapayım diye. Eşim hastaneyi aramış ortalığı ayağa kaldırmış. O sıra ilk denemede oldu bizim damar yolu verdiler ilacı. Biz şikayet edince hemşire geldi sesi titriyor eşiniz aramış ben isteyerek yapar mıyım falan kendi oynatmıştır kolunu ondan olmuştur büyük ihtimal bebeklerdr olabiliyor. Ben de istemem hiö şikayet etmeyi sevmem ama çok üzüldüm acımaz dedi arkadaşınız ama ben hemşire arkadaşıma sordum acır soğuk ıygula dedi dedim. Tabi hemen soğuk uygulayalım şöyle yapalım böyle yapalım getirdiler biraz masaj yaptım. Eşim çıkmış geldi o sıra aşağıda tartışmış. Tartışsa ne fayda çok şükür gördüm ben ya farketmeseydim yavrum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?