2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oy maşallah benim kuzuma hep gelişimi güzel olsun i şallah evlatların sağlıkla büyüsünler

Aslı yaaa gözümün önüne geldin de Allah tan eşin evdeymiş
Şimdi kara çıkardım bende canım soğuk falan dinlememek lazım alışsın kemikleri yarın b i gün doğu görevine gidince noldum demesin iyi yapmışsın boncuğum hava alsın
Maşallah boncuğabence de alışmalı soğuğa biz zeynebi hep çıkarırdık hala daha kolay kolay üşümez hasta olmaz yarında ayşeciği çıkartıcaz bakalım ama küçük hanım biraz nazenin onu hasta etmeyiz inş
Ahh kuzum ya Allah yardımcınız olsun şifalar diliyorum dualarımdasınız
Maşallah ipek kıza boyu uzunmuş doktorlar kiloya çok takılmıyor boy ve kafa ölçülerini daha çok önemsiyorlar. Rengi iyi demesi çok beyaz değilse onun içindir Ayşe çok beyaz tahlil yapmadan 4.ayda demir başlamak istemişti bi doktor sırf çok beyaz diye muhtemelen onun için demiştir

Emmiyor mu gece de. Emen bebek gece çok uyanırmış ya Sena nasıl acaba geceleri. Benim ki her saat başı uyanıyor
Sena hiç emmiyor artık . Gece de 1 ya da 2 kere bazen de hiç uyanmıyor . Ama ben hala alarm kurup kalkıyorum o uyanmasa bile besliyorum . Diş çıkarırken ama yarım saate bir kalkıyordu bir ara .
Yok zarını almamıştım ama inceydi . Pütürlü çorbalar kolay yiyor , pilav yiyordu , fasülye de denemiştim yiyordu ,patates yedi . Bak sen sorunca resmen unutmuşum ne yiyebildiğini uzun zamandır yemiyor çünkü . Bu saydıklarımı da üç beş kaşık ancak yerdi tabi , doyurucu hiç yememişti . Ama en azından ilk zamanlar gibi verir vermez öğürmüyor ya da küsmüyordu. Ağzını açması bile nasıl mutlu ediyor bir bilsen . Bugun az yoğurt yedi , sevine sevine bir oldum üst dişi de patlıyor sanki tam anlayamadım da .
Sevindim valla hem sizin hem de bizim Sena ın adına kilolar yakın olunca
Bakalım ben de bu ara randevu almam lazım . Sol gözümüzde yine hafif çapaklanma başladı . Gündüz de bazen sulanıyor o gözü . Bir de bıngıldağı danışmam lazım.

Ben de pek takılmıyorum aslında sadece ilk ay farketmeden az kilo aldırdığım için aç bırakmışım çocuğu diye çok üzülmüştüm sonra hep alması gereken min kiloyu alsa yeter dedim.
Boy hep iyiydi de baş çevresi de küçük gidiyor bizim ama gidiyor ya yeterli görüyor doktoru.
Çapaklanma ipekte de vardı masaj önermişti doktor. Göz kanalı tıkanıklığından oluyormuş. Burna akması gereken göz yaşı dışarı akıyormuş. Ben yaptım geçti. Sen de bak youtube da var videosu

S Susam_tanesi evet bak masaj iyi geliyordu hatırladım . Ah sanki bilmiyor gibi oluyorum bazen neden böyle oluyor ki . Halbuki doktora gittiğimizde damla verirken masaj da yap demişti . O zamanlar damla sonrası ya da aklıma geldikçe masaj yapıyordum . Hoş şimdi durur mu masaj için bilmiyorum ama

D dilzar Jadesi Maşşallah kuzucuklar ne tatlılar burda da sürekli kar yağıyor pencereden bakıyoruz Göktuğ anlamıyor henüz belki çıksak anlardı. Neyse ki kış memleketindeyiz daha nasipse çok görür karı. Eşim diyor sen bişey isteme bak kar yağsa da oğlumu çıkarsam ilk karıyla oynatsam diyip duruyordun yağdı çıkaramıyoruz şimdi de öff dedim daha çok çıkar inşallah sağlıklı olsun da

Kalppare
Canim nerelerdesin göremedim seni.
Sessizdi zaten bugün.
Teşekkür ederim tavsiyeler için.
Çok sıkıntı biliosun anliosun her gunum huzursuz su ki bitse diyorum gelmeden bakalim.

Neyse.

Neler yaptin yogun bir gundu sanirim

İnstada olmayanlar için minik kuşumu buraya da atayım karla tanıştık bugün bizde
bu balkızı yerimm ne de güzel bakmış kar görünce tepkidi ne oldu kuzumun?Aliye kar bu oğlum diye ilk uzattığimda yemisti ne korkmuştum hastalanacak diye Bize kar hala gelmedi ama çooook soğuk bu arada tavşanlı tarzınız yakıyor
yerim ben bu tavsani yaaa

Eki Görüntüle 2761841

biz de anca sibiryadan kar bekleyelim yok anacım yok yağmayacak.
Asım masAllah sana kar burda da yok
masAllah haberler güzel sevindim canım

Eşin bana çok tanidik geliyor..

Ben de böyle isterim isterim genelde bir aksilik olur.

Hayırlısıyla ve ya inşallah da diyorum aslinda.

Cikar tabi miss daha çok firsat olur Allahin izniyle. Iyilessin guclensin insallah spaşa ilk once

Yazmayım içiniiz karartmayım şu dönemde diyorum ama şiştim ya. Bu akşamki damar yolu bulma daha kötü geçti yaklaşık 45 dk ağlattılar. Yenidoğan yoğun bakıma götürdüler oranın ışığını kullanacaklarmış ben de giremedim kapıda bekledik öyle. En son bir hemşireye dedim yeter lütfen bıraksınlar istemiyorum ağızdan alsın tedaviyi diye. Sorumlu hemşire biz sakinleşmek için zaman harcıyoruz henüz çok teşebbüste bulunmadık dedi son kez deneyelim sonra hocayı ararız dedi. Pekii dedik. Neyse olmuş bantlamışlar geldi oğlan kan ter içinde kalmış yalandan üzerine bişeyler giydirip hemeb emzirdim uyudu 8 gibi. Ben de duş aldım yattım yanına yok dön dön uyuyamadım bir bakıyım serumuna sağına soluna dedim. Şükür rabbime iyi ki demişim. Kol olmuş bir davul hemen çağırdım bu normal mi diye çıkardı hemşire damara değil deri altına gitmiş ilaç hemen geri götürecek dedim kalsın lütfen istemiyorum çocuk çok hırpalandı. Yok çok ağlarsa getiririm hemen diye. Eşimi aradım böyle böyle napıyım çocuk içerde yine almadılar beni ağlıyor kolu davul olmuş ne yapayım diye. Eşim hastaneyi aramış ortalığı ayağa kaldırmış. O sıra ilk denemede oldu bizim damar yolu verdiler ilacı. Biz şikayet edince hemşire geldi sesi titriyor eşiniz aramış ben isteyerek yapar mıyım falan kendi oynatmıştır kolunu ondan olmuştur büyük ihtimal bebeklerdr olabiliyor. Ben de istemem hiö şikayet etmeyi sevmem ama çok üzüldüm acımaz dedi arkadaşınız ama ben hemşire arkadaşıma sordum acır soğuk ıygula dedi dedim. Tabi hemen soğuk uygulayalım şöyle yapalım böyle yapalım getirdiler biraz masaj yaptım. Eşim çıkmış geldi o sıra aşağıda tartışmış. Tartışsa ne fayda çok şükür gördüm ben ya farketmeseydim yavrum ya.

Evet canım bugün giremedim hiç..biraz dışarda işlerim vardı.kv gittik.o nedenle bakamadım.sen nasılsın?

S Susam_tanesi

Maşallah ipeke, nazar değmesin.
Güzel haberler almışsıniz.
Biz daha gitmedik ne aşı ne kan kontrol bakalim.
Rengi soluk gelmemiştir ondan dedi sanirim.
Boyu maşallah uzunmuş demek ki kilodan ziyadaboya gidiyor ipek hanimmasalllah

Maşallah asım'a kar nöbetinemi durdu orada. Vallahi yağmayacak galiba, kuru kuru dondugumuzla kaldık. Kar yasada gostersek çocuklara
inşallah yağar diye dua ediyorum ben de. karı çok severim, daha çok da sular azaldı diye.. Rabbim bereketli yağışlar nasip etsin.

ooo iyi olsun da Göktürk paşam Erciyese kayağa bile çıkar. biz gibi ılıman iklimde degil ya. 3 sene önce gitmiştik Kayseriye, çok güzeldi.

inşallah rahatlik gelir de paşama su gibi gecer hastanedeki saatleriniz.

Ahhh missiim ahhh kıyamam sana da yavruna da yaz canım yaz ki rahatla.. canım çok sıkıldı..45 dk cok uzun bi de üstüne yanlış yere takmıslar
Allah sütünü attırsın insAllah..anne sütü şifadır.kendini de ihmal etme.bugun kv deydim bakamadim hic ama hep dua ettim size canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…