minikbebegim9640
canım bitanem ailenin haberi var mı? Yani dayak olaylarından? Sen benim kardeşim olsan bu tercihi sana bırakmazdım.seni o lanet herifin yanından söker alırdım.
bak canım anlıyorum 2. Evliligi de bozuldu demek ki sorun bu kadında demelerinden korkuyorsun.. bak sana iki soru iki cevap..
Birgün birisi bir bilgeden bi nasihat istemiş.bilge ona; "Rabbin seni bilir mi"demis.o adam da "evet bilir" demiş.Bilge; "o zaman başkasının bilmesine ne gerek var?" demiş.Adam ısrarla ikinci nasihatı istemiş.Bilge sormuş; "sen Rabbini bilir misin?" Adam; "bilirim tabi" demiş.Bilge ; "o zaman başkasını bilmesen de olur" demiş.
Yani kimsenin ne düşünecegi umrunda olmasın.yani ben bosan demiyorum diyemem de. Ama bu işin bir hal çaresini bulmalı yavrum bu böyle olmaz.sen sırf ikinci evliligin diye ömür boyu dayak mi yiyeceksin? Dogruyu soyle birinci eşin veya ailesi duyar da bak iste gittigi yerde de durmadi der diye mi düşünüyorsun?
Bak güzelim akşam bile kötü kötü baktı diyorsun. Bu adam hiç akıllanmamış..ayrıca kaynının o evde işi yok.baştan beri dedik bunu.
Biz burdan sadece konusuruz.yasayan çeken sensin, en iyi sen bilirsin.bak canım senin ailenle konuşup bu meseleyi çözmen lazım.sonsuz umutun dedigi uyulamayi indir.çünku ne zaman ne olacağıni hiç bilemezsin.biz burda neler okuyoruz.