2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Öyle gerçekten Allah var çok severler çok da iyi, verici insanlardır ama tabi bazı sıkıntılar herkes gibi bizde de var. Her lafın altından kendilerine en büyük hakareti etmiş gibi bişeyler anlarlar, ciddiler insan şaka yapmaya geyik yapmaya korkuyor. Ben de biraz az konuşurum artık yanlarında yanlış anlaşılacak korkusuna. Ama sadece bana değil oğullarına da aynı şeyi yapıyorlar huyları öyle. Emekli albay kpeder sıkıntı, kvalide zaten kendini parçalar herkes için ayrı ayrı. Ona diyecek bişey yok ama bazen birbirlerini gaza getiriyorlar

Küçük hala olmasa çok yorulurlar da o zaten kimseye bırakmıyor. Görev gibi saat kurup kalkıyor

Halası da annem baksın diye çok istemişti ama kadının hali yok onlara hizmet etmekten zamanı kalmıyor. Belinin ağrısından ayakta kucağına alamıyor çocuğu. O anlamıştır herhalde bakamayacaklarını. Benim annem demişti biz orda kaldığımızda ben bakamazmışım haklıymışsın diye.

ben de varım

Kesinlikle anlamıştır çocuk bakmak dışardan kolay görünüyor, bizler azda olsa alıştık. En azından bir rutin olusturduk, ama iyi ama kötü. Tabi bu bile 9, 10 ay aynı evde yaşayıp, çareler ariyarak oldu. Sorun her yerde herkeste olur. Bir birini seven insanlar arasında da olur. Seni tebrik ederim, insanları güzel analiz etmiş ve ona göre hareket ediyorsun. Bu çok guzel birsey. İyi şeyleri herkes kabul eder, onemli olan senin yaptığın. Zaten başkada birşey yapamaz sın, bu saatten sonra kimse değişmez. Aman boşver hem şaka yapacak insanmı yok. Çok cana yakın, çokta akıllı bir kadınsın. Senin nazinida şakanıda, çekmek isteyen çok cevren vardır. En basit ben varım canım, cevremde hatta sakın sen sinirlenme derler. Çok komik oluyormuşum herşey gibi onuda beceremiyorum

Fotosunu da gördüm yaa bildiğin adam olmuş

Sağolasın canım işte bi 5 yılın sonunda ben de ancak bu kafaya geldim. Yine yer yer takıyorum kafama ama boşver. Benim babam çok matrak bir adamdır öyle gördüğüm için ilk zamanlar çok yadırgamış zorlanmıştım. Herkesin iyi yanı kötü yanı var. Mesela babamla da ciddi konuları konuşamazsın hemen ortamı terkeder

Sen de öylesin zaten hayata bakış açını çok beğeniyorum, olayları değerlendirmeni eminim çok da hoş sohbetsindir baksana bi de komikmişsin

Allah yardımcın olsun. Kötü niyetli insanlarla uğraşmak çok zor.

Heeey ben de varım

Ben de varım canımhani Asım paşamız ekleşelim

N Nehir8077 gelinim napıyor? İlgilenemedik bu ara başını boş bıraktım sanma çabuk emeklemişti durucum yürüme çalışmaları nasıl gidiyor
Kalppare kuzum kıyamam abi hışmına uğramış demek Elif kuzusu elini sıkmış sanıyorum sıkıştırılmış gibi geldi. Ama nasıl ağlamadı ki acaba babannesigilde mi oldu yoksa kalıcı hasarsız büyütsek hayırlısıyla şu bebeleri sağsağlim.
S Susam_tanesi iyi yapmışsınız sen de biraz dinlenmişsindir İpek kuzunun Maşşallahı var çok hareketli . Ben de bahara harfi harfine katılıyorum bazı insana sadce heee diyip geçeceksin ne anlatırsan anlat başka tarafından çeker lafı uzatır.
SuRMeLi66 canım hoşgeldin seni görünce hamilelik günlerim aklıma geliyor doğum yaptığımız zamanlar senin doğurmak için verdiğin mücadeleler Maşşallah Asyamız da dişleri falan patlatmış koca kız olmuş biz de dişsizsiz halen Göktuğ bulaşıcı bir enfeksiyon geçirdi canım bazı kan değerleri düştü. Onun için hastanede tedavş aldık 3 gece kaldık geçti gitti şükür.

Benim bıdık oda oda geziyor artık emekleyerek kızlar arkamdan gelemiyordu ya halının kenarında ağlayıp kalıyordu artık nerdeysem peşime geliyor çekmece dolaplara saldırıyor. Çocuk 4 günü yatak tepesinde geçirince yerlerde belenmeyi özlemiş.

Hahah ay Bahar yaa ne güldüm istanbuldan bur teyzen gelir derim, hayvan demem.sakasi bile kötü.isim zor ki ne zor gizlemeyi yeni yeni kesfetti başaramıyor da.acaba kardesini öpmek istemis olabilir musin dedim evet dedi.nasil öptun beni de öp dedim elimi verdim.ve anladim ki öpmeye çalışırken olmuş.ama sebebini de buldum.kv aradi ben de böyle böyle olmus diye anlattım.o da gecen gün Ali'ye, Elif'in disleri cok keskin dikkat et elini ısırmasin demis Ali de Nasreddin Hocanin küp kırılmadan tokadi atmasi misali Elifin elini ısirmış pardon öpmüş
Evet canim güya öpmüş itiraf etti mordu canim epey bi hem de. Ama simdi daha bi açıldı rengi çok şükür.bileginde iki minik parmak izi de var ne ara oldu ya hic aglamadi da babasi varken mi oldu acaba
Ne olacak bu çocukların hali be sonsuz ya ne zamana güzelce oynarlar
Kıyamam kuzuma mor olduğu belli zaten. Acaba emmiş mi elini
Kullanabiliyor mu peki elini gerçi bebek canı açısalda oynatır ama bilemedim
Sabah pek kullanamadi zaten o anda fark ettim.ama sonra açıldı kullandı.sabah beşiğe uyandirmaya gitmişti.ben pesine gidene kadar bi aglama oldu.herhalde o anda oldu..bilemiyorum ki ya..sabah beri düşünüyorum isin icinden cikamadim
Ben yokum canim.ama sosyal medya kullansam eklerdim isin ucunda yakisikli Asım var
Sagol canim benim.evet bu birkac gun kızıma zor gecti kıyamam demek Göktürk de boyle olduydu kac gune geçer acaba?
Kalppare m geçmiş olsun. Elifçem nasıl oldu geçti mi eli kıyamam kuzular hasta olmasın.
Biraz gecti ama hala izi duruyor canım.tesekkur ederim.evet ya onlarin dili de yok ki. bütun gün kucak istedi durdu

Tesekkur ederim kuzu..valal ben de onu dusunuyorum kazasiz belasiz buyutsek kuzulari diye Goktug paşa nasil? Evi kesfe çıkmış haa çocuga cesaret geldi ben koca hastaneyi dolandim da geldim evi mi dolanamicam diyor herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…