Aynen canım az kaldı sağolasınS Susam_tanesi ne güzel olmuş değişiklik rahat etmenize sevindim. İşe başlamana da az kaldı sanırım. Gezmelerin tadını çıkar
Öyle gerçekten Allah var çok severler çok da iyi, verici insanlardır ama tabi bazı sıkıntılar herkes gibi bizde de var. Her lafın altından kendilerine en büyük hakareti etmiş gibi bişeyler anlarlar, ciddiler insan şaka yapmaya geyik yapmaya korkuyor. Ben de biraz az konuşurum artık yanlarında yanlış anlaşılacak korkusuna. Ama sadece bana değil oğullarına da aynı şeyi yapıyorlar huyları öyle. Emekli albay kpeder sıkıntı, kvalide zaten kendini parçalar herkes için ayrı ayrı. Ona diyecek bişey yok ama bazen birbirlerini gaza getiriyorlarİyi yapmışsınız değişiklik olmuş. Demek ki cok sevilen birileri siniz.
Düpedüz kıskanıyor, kıskanilmak guzeldir. Bazen ne desen olmaz, annen aslında doğrusunu yapıyor. Bazı insanların herşeye cevabı vardır, onada bir kulup bulurlar. Annende en azından konuyu uzatıp başını ağritmiyor. Ama bebek bakımının sevmekten ibaret olmadığını anlamaları cok iyi olmuş. İpek kızımız da maşallah hareketli, olabildigince zorlasaydi keşke.
ben de varımhanımlar nasılsınız, nasil kuzular? Asim bugun tıraş oldu. koca adam gibi göründü gözüme. bir tuhaf hissettim niyeyse.
instagramda baska kimler vardı ki, asli, bahar, sonsuz umut, susam tanesi ve jadesi var ben de? yoksa beni istemiyor musunuz? beni de listesine ekleyene tam boy Asim posteri verecemhem de tıraşli
Kesinlikle anlamıştır çocuk bakmak dışardan kolay görünüyor, bizler azda olsa alıştık. En azından bir rutin olusturduk, ama iyi ama kötü. Tabi bu bile 9, 10 ay aynı evde yaşayıp, çareler ariyarak oldu. Sorun her yerde herkeste olur. Bir birini seven insanlar arasında da olur. Seni tebrik ederim, insanları güzel analiz etmiş ve ona göre hareket ediyorsun. Bu çok guzel birsey. İyi şeyleri herkes kabul eder, onemli olan senin yaptığın. Zaten başkada birşey yapamaz sın, bu saatten sonra kimse değişmez. Aman boşver hem şaka yapacak insanmı yok. Çok cana yakın, çokta akıllı bir kadınsın. Senin nazinida şakanıda, çekmek isteyen çok cevren vardır. En basit ben varım canım, cevremde hatta sakın sen sinirlenme derler. Çok komik oluyormuşum herşey gibi onuda beceremiyorumÖyle gerçekten Allah var çok severler çok da iyi, verici insanlardır ama tabi bazı sıkıntılar herkes gibi bizde de var. Her lafın altından kendilerine en büyük hakareti etmiş gibi bişeyler anlarlar, ciddiler insan şaka yapmaya geyik yapmaya korkuyor. Ben de biraz az konuşurum artık yanlarında yanlış anlaşılacak korkusuna. Ama sadece bana değil oğullarına da aynı şeyi yapıyorlar huyları öyle. Emekli albay kpeder sıkıntı, kvalide zaten kendini parçalar herkes için ayrı ayrı. Ona diyecek bişey yok ama bazen birbirlerini gaza getiriyorlar
Küçük hala olmasa çok yorulurlar da o zaten kimseye bırakmıyor. Görev gibi saat kurup kalkıyor
Halası da annem baksın diye çok istemişti ama kadının hali yok onlara hizmet etmekten zamanı kalmıyor. Belinin ağrısından ayakta kucağına alamıyor çocuğu. O anlamıştır herhalde bakamayacaklarını. Benim annem demişti biz orda kaldığımızda ben bakamazmışım haklıymışsın diye.
Fotosunu da gördüm yaa bildiğin adam olmuşhanımlar nasılsınız, nasil kuzular? Asim bugun tıraş oldu. koca adam gibi göründü gözüme. bir tuhaf hissettim niyeyse.
instagramda baska kimler vardı ki, asli, bahar, sonsuz umut, susam tanesi ve jadesi var ben de? yoksa beni istemiyor musunuz? beni de listesine ekleyene tam boy Asim posteri verecemhem de tıraşli
Bende meraktayım bakıyorum sık sık yazdı mı diye ama bi haber yok hala rabbim yardımcısı olsunminikbebegim9640 ne durumdasın kuzum. Seni merak ediyoruz.
Sağolasın canım işte bi 5 yılın sonunda ben de ancak bu kafaya geldim. Yine yer yer takıyorum kafama ama boşver. Benim babam çok matrak bir adamdır öyle gördüğüm için ilk zamanlar çok yadırgamış zorlanmıştım. Herkesin iyi yanı kötü yanı var. Mesela babamla da ciddi konuları konuşamazsın hemen ortamı terkederKesinlikle anlamıştır çocuk bakmak dışardan kolay görünüyor, bizler azda olsa alıştık. En azından bir rutin olusturduk, ama iyi ama kötü. Tabi bu bile 9, 10 ay aynı evde yaşayıp, çareler ariyarak oldu. Sorun her yerde herkeste olur. Bir birini seven insanlar arasında da olur. Seni tebrik ederim, insanları güzel analiz etmiş ve ona göre hareket ediyorsun. Bu çok guzel birsey. İyi şeyleri herkes kabul eder, onemli olan senin yaptığın. Zaten başkada birşey yapamaz sın, bu saatten sonra kimse değişmez. Aman boşver hem şaka yapacak insanmı yok. Çok cana yakın, çokta akıllı bir kadınsın. Senin nazinida şakanıda, çekmek isteyen çok cevren vardır. En basit ben varım canım, cevremde hatta sakın sen sinirlenme derler. Çok komik oluyormuşum herşey gibi onuda beceremiyorum
Allah yardımcın olsun. Kötü niyetli insanlarla uğraşmak çok zor.O kdar vaktm yok ablamla knustm direk işe gider gitmez taksiyle karakola gidecegn ben sikayetci olacagm olanlari anlatacagm onlar beni ordan alacaklar. Erken gelirler annesi babasi belki diyerek byle bsey dusundm ha evden cikamadan gelirlerse baktm ustume cok geliyolar kades uygulamasndan polis cagiracagm.
Daha benm salak kocam dedigm adam neler neler dediler beni sildi dksina ya neler syledi o da anlamiyorm nasl byle kör bu adam nasl beynini yıkıyolar. Tutmus kb ayn5inde alicaz oglani o gorsn gnunu dio tm dio ya byle de olunmaz ki benm aklim almio artk.
Heeey ben de varımhanımlar nasılsınız, nasil kuzular? Asim bugun tıraş oldu. koca adam gibi göründü gözüme. bir tuhaf hissettim niyeyse.
Kimbilir ne yaşadı yaşıyor. Amin inşallah canımBende meraktayım bakıyorum sık sık yazdı mı diye ama bi haber yok hala rabbim yardımcısı olsunminikbebegim9640
Ben de varım canımhanımlar nasılsınız, nasil kuzular? Asim bugun tıraş oldu. koca adam gibi göründü gözüme. bir tuhaf hissettim niyeyse.
Hahah ay Bahar yaa ne güldümŞu bilinmezlik yokmu en çok o üzüyor insanı. O Ali varya o ali tam ısırmalik. Söyle ona belki İstanbul'dan bir hayvan gelir, oda seni guzelce öper de. Kız senin isin cok zor. Bizimki o kadar akıllı değil, yediği haltı, koşa koşa anlatmaya geliyor, Ödül vercez ya.
Evet canim güya öpmüş itiraf ettimesaj attım çocuklar aramızı açmasın biz onların arasını yapalım dedim ama meğer ona üzülmemiş öyle dedi yani. yeğenim areli yere yapıştırıp saçını çekince ablam anlık bi yükseldi yeğenime hatta yegenim ablamada kızdısonra gülüşstuler gecti ben ses etmedim hic meger ona cok bozulmus. ablam da sormuştu halbuki ben kızdım seni üzmedim değil mi öyleyse özür dilerim dedi yok abla dedi ama meğer ona çok üzülmüş. oy dedim oyyy daha neler olur anlık şeyler kim ezilirse onun yaninda olurlar art niyet olmasin gonuller bir olsn sende icinde tutma soyle ki karşıdaki daga dikkatli olur dedim. son durum bu. simdilik artik bi araya gelene kadar bi durayim diyorum. zaten zaman herseyib ilaci gecer elbet
sekerimparem foto da morluk goremedim. somurdu mu acaba ?
Ne olacak bu çocukların hali be sonsuz yaOy canim benim abisi mi yapti acaba sekerparem ya
Umut da gunesin yuzunu emip morartmisti gecende.
Biraz sonra tekrar sor bakalim ne diyecek ali pasam.
Insallah baska bir sey degildir ya kotu düşünme Allahin izniyle
Severkenn oynarken yapmistir abisi olaan kiza hayat daha bebeklikten zormus ya
Sabah pek kullanamadi zaten o anda fark ettim.ama sonra açıldı kullandı.sabah beşiğe uyandirmaya gitmişti.ben pesine gidene kadar bi aglama oldu.herhalde o anda oldu..bilemiyorum ki ya..sabah beri düşünüyorum isin icinden cikamadimKıyamam kuzuma mor olduğu belli zaten. Acaba emmiş mi elini
Kullanabiliyor mu peki elini gerçi bebek canı açısalda oynatır ama bilemedim
Ben yokum canim.ama sosyal medya kullansam eklerdimhanımlar nasılsınız, nasil kuzular? Asim bugun tıraş oldu. koca adam gibi göründü gözüme. bir tuhaf hissettim niyeyse.
Sagol canim benim.evet bu birkac gun kızıma zor gectiGeçmiş olsun canimm alerjiydi cetlakti yavrum benim yaoyy eli aynı haydonun eli gibi olmuş 9 aylık tahlili için kan alınırken oymatmasin diye baya bastırıp sıkıca tuttuk her yeri mor küçük küçük noktaciklarla kaplandı o kolunda nasıl üzüldüm çok sıkı basmisiz
Biraz gecti ama hala izi duruyor canım.tesekkur ederim.evet ya onlarin dili de yok ki.Kalppare m geçmiş olsun. Elifçem nasıl oldu geçti mi eli kıyamam kuzular hasta olmasın.
Tesekkur ederim kuzu..valal ben de onu dusunuyorum kazasiz belasiz buyutsek kuzulari diyeN Nehir8077 gelinim napıyor? İlgilenemedik bu ara başını boş bıraktım sanmaçabuk emeklemişti durucum yürüme çalışmaları nasıl gidiyor
Kalppare kuzum kıyamam abi hışmına uğramış demek Elif kuzusu elini sıkmış sanıyorum sıkıştırılmış gibi geldi. Ama nasıl ağlamadı ki acaba babannesigilde mi oldu yoksa kalıcı hasarsız büyütsek hayırlısıyla şu bebeleri sağsağlim.
S Susam_tanesi iyi yapmışsınız sen de biraz dinlenmişsindir İpek kuzunun Maşşallahı var çok hareketli. Ben de bahara harfi harfine katılıyorum bazı insana sadce heee diyip geçeceksin ne anlatırsan anlat başka tarafından çeker lafı uzatır.
SuRMeLi66 canım hoşgeldin seni görünce hamilelik günlerim aklıma geliyor doğum yaptığımız zamanlar senin doğurmak için verdiğin mücadeleler Maşşallah Asyamız da dişleri falan patlatmış koca kız olmuş biz de dişsizsiz halen Göktuğ bulaşıcı bir enfeksiyon geçirdi canım bazı kan değerleri düştü. Onun için hastanede tedavş aldık 3 gece kaldık geçti gitti şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?