2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Güçlü dur canım sonuna kadar hakkını ara ezdirme yola geleceklerdir. Akıllanırlar inşallah oğlun için yuvan devam eder ama sorunları çözmğş bir şekilde. Çok isterim eşinle bebeğinle güzel bir şekilde devam edebilmeni hakkında hayırlısı

Ayneen ben de katılıyorum N Nehir8077 Adımlamış işte yürüyor sayılır maşallah Duruşa

Onu aramadilar ki kimse bennde engelledim telefndan ama whatsappdan yazardi yazmak isteyen bnce
Onu knusuyorz ablamla bzde surekli iste. Ablam pisman olursa byle artk degisecegm derse dzgunce bence sans ver dio enistende byleydi yeni yeni oturuyo dio bilemiyorm bakalm aramio sirmuyo eger ablam grcekten pisman olmasini bekle dio
Insallh bilmiyorm bakalm artk pismanlk var mi onda yok mu ne dusunuo vs

Uzaklaştırma olduuğu icin korkuyor olabilir..
InşAllah pişman olur..inşAllah hersey düzelir..hakkınızda hayırlısı

S Susam_tanesi nice mutlu yaşların olsun canım eşinle İpek kızla musmutlu inşallah. Sağlıkla, huzurla. Bizim de evlilik yıldönümümüz bugün.
mutluluğunuz daim olsun canim. daha nice yildonumlerine. neler yapıyorsunuz var mı romantik bir plan gelecek ayda bizim 6. yilimiz düşünüyorum düşünüyorum hediyeyeye hala karar vermiş değilim

Hakkında hayırlısı olsun inş kadir ve senin için mutluluk ve huzur diliyorum
S Susam_tanesi nice mutlu yaşların olsun canım eşinle İpek kızla musmutlu inşallah. Sağlıkla, huzurla. Bizim de evlilik yıldönümümüz bugün.
Sağlıkla huzurla sevgi dolu nice yıllarını olsun canım

Ayneen ben de katılıyorum N Nehir8077 Adımlamış işte yürüyor sayılır maşallah Duruşa
Oğlum biyeri tutana kadar yürür, ondan sonra salardı kendini. Yolun ortasinda pat diye atmazdi kendini yere. Ne bilim o yanıltı beni sanırım.esimle iddaya girmiştik, 1 şubata kadar yürür dedi kendisi, bende yürüyemez demiştim. Sizlere bakarsak çoktan kazanmış aslinda eşim.
Bu arada iyiki doğdun, sevdiklerinle sağlıklı Huzurlu musmutlu yılların olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…