2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bu gece uyumuyoruz.popo çatlağı canını yakıyor gazını tutuyor karnı kocaman oldu.inşAllah rahatlar da uyur yavrum.neden oldu anlamadım da
Oyy kıyamam elifime yavrucaklar konuşabilseler de artık anlasalar dertlerini
Ne iyi yapmışsın hepinize iyi gelmiştir büyüklerde sevinmiştir tabi ama belli bir yaştan sonra kafaları kaldırmıyor ipeğinde maşallahı var hareketli iyi ki hala varmış imdada yetişmiş yaşı küçüktü sanırım ona da oyuncak olmuştur ipek seve seve ilgilenmiştir.
O nasıl bir yakışıklılıktır öyle maşallah paşaya tam ısırmalık
minikbebegim9640 ne durumdasın kuzum. Seni merak ediyoruz.
Evet ya bende merak ediyorum inş iyidir herşey yolunda gitmiştir bizede haber verebilme imkanı olsa keşke minikbebegim9640
Yeter ki sağlıklı olsun keyfi yerinde olsunda gezsin bol bol eee kaç gün yattı acısı çıkmalı

Tesekkur ederim kuzu..valal ben de onu dusunuyorum kazasiz belasiz buyutsek kuzulari diye Goktug paşa nasil? Evi kesfe çıkmış haa çocuga cesaret geldi ben koca hastaneyi dolandim da geldim evi mi dolanamicam diyor herhal
Ya sorma nasıl sıkılmış kuzum ev saray gibi geldi bize.çok şükür iyi iştahı da tekrar geliyor gibi. 2.uykudan uyandı yemek yiyorduk biz de. Emzirdim daha kalkmıyor hadi mama yiyelim şimdi dedim kalktı oturdu ağlamaya başladı hemen yiyecekmiş koşa koşa geldik oturduk yedik yemeğimizi

Jadesi nerdesin kuzu?
BKGK sen naparsın canım seni de az görüyorum sanki
S Sonsuzsukurler Güneş imiz napıyor kumanda yemeye devam mı
Aman not girecektim uykum geldi girneyecem. Liselerde karne yok zaten not gireceksiniz demiyor bakanımız bizim iş güzarlar yarın son diyor sona kalacam ben iyi oluyor biraz daha meraklansınlar

Şekerparem sağol yarın yani 1 saat sonra falan işte
Güzel dileklerin için teşekkür ederim

MaşAllah masAllah yesin yesin de büyüsün paşam benim yemeğini yiyen çocuk cabuk toparlar

Evet erken emekledi ama henüz yürümedi. Koltuk kenarinda sıralıyor, hatta düz duvara tutarak yan yan gidiyor, boşlukta 3 adım dan fazlasını atamıyor. Umut hemen itiyor oda korkuyor sanırım. Çok cesaret edemiyor, hatta gördüğü anda ağlıyor ayaktayken daha vurmadan. Umut karismasaydi yürürdü diye dusunuyoruz. Aslinda surekli tepesinde olmasına rağmen iyi mujadele verdi.
Göktuğ' un iyleşmesinede ayrıca çok sevindim, Allah korusun kollasin birdaha hastalanmasin, hiçbir bebek hastalanmaz inşallah.

O zaman Durumuz yürümüş sayılır annesi 3 adım boşlukta atmışsa yürümüştür benim için
Ali de 10 aylıkken basladı adımlamaya ama 1 yasta ancak oda oda gezebiliyordu o da korkarak hemen açılıp 9 ayda gezen varmıdır ya yavas yavas arttiriyorlar adım sayısını diye tahmin ediyorum

minikbebegim9640 ne durumdasın kuzum. Seni merak ediyoruz.

minikbebegim9640 nasılsın canim, dün yazacaktım fırsatım olmadı. bebegini kanunen senden alamazlar ama dikkat et boşanma öncesi kacirmasinlar. var öyle kötü insanlar çünkü . Allah yardimcin olsun

Allah yardımcın olsun. Kötü niyetli insanlarla uğraşmak çok zor.

minikbebegim9640 İnşallah iyisindir. Ben de çok merak ettim. Allah yardımcın olsun.

Hepinz de dusunmissunz cok sagoln

Sabah işe gider gtmez bende evden ciktim iste taksiyi arattirdm ablama evin interneti binanin alt tarafnda da cekiyodu Allahtan faturami odemedigi için hattm kısıtlı kmseye yazamiyorm bsey yapamiyodm iste. Ablam taksiyi aradi direk karakola gittm orda ufak bi ifade verdm ordan beni aile ici siddete goturduler orda da ifadem alindi. Ifadem de bna ettigi kufurleri bizzat syledm tehditleri syledim uzaklastirma da istedm suan 1 aylk uzaklastirmam net ama bosanma davasi actigmda dha da uzar belki dediler. Snra kaynanamgl halasina gtmis flan onlar gelelim demisler babam knusulsn yok desekte geri nyse dedk. Kaynanam enistesi halasi geldi basta ama kaynanam inkar edio tabi yok flan dio ama nasl kivar nasl iyi bi görseniz. Snra diger enistesi geldi cok da severler beni babama da demis keşke beni arasaydi ben burakla knusurdk ailesiyle de knusurdm anliyorm ben seni dediler knusuldu baya bi flan oyle iste annemlerdeym snra knusurz tekrardan yuvanz yikilmasn denildi cocuk icin ozellikle. Durum byle iste bakakm smdilik

D dilzar kizzz Asım kuzumun yanaklarını ısırmak istedimmmm poster falan kesmez beni direk kendisini alıp yemek istiyorum yaaa maşallah maşallah
tesekkur ederiz teyzesi, kısmet olsa görüşsek de şöyle ortaya karışık yesek hepsini yaa. hepsi ballı kuzularimizin.

Bizde supe duyduk korana ama tahlil vs hepsi temiz çıktı 2 gün sabah akşam serum yedi düzeldi ateş vs ama bugün Gine başladı ateş isal

Jadesi nerelerdesin yoktun sanki bugün asyacık nasıl @Umudum- seninde sesin çıkmıyor senanın keyfi yerinde mi
Kuzum göçebe hayata devam bi gün onda bi gün bunda geçiyor anca girip bi sayfa falan okuyorum eve cuma giderim kısmetse o zaman normale döneceğim beni özleyin anacığım

Kuzum göçebe hayata devam bi gün onda bi gün bunda geçiyor anca girip bi sayfa falan okuyorum eve cuma giderim kısmetse o zaman normale döneceğim beni özleyin anacığım
Gez dünür gezzzz iyi eglen bolca kafa dagit

Peki herkes araya girmisken eşin ne yapıyodu bı çaba bı pişmanlık göstermedi mi sadece aile büyükleri mi konuştu. Çok iyi bı adım attın canım bundan sonrası güzel olsun senin için de evladın için de

minikbebegim9640
Ohh be sonunda içimin yağları eridi ezdirme sakın kendini
bak biz sana diyorduk daha ilk saatlerden kv hemen kıvırmaya başlamış
Boşanırsın boşanmazsın bilmem ama süründürt boşansam bile sana yaptıklarının acısını çıkart asla şikayetini çekme darp raporu aldın mı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…