Evlilik yıldönümün kutlu olsun canım. Sağlıklı, Huzurlu musmutlu yılların olsunS Susam_tanesi nice mutlu yaşların olsun canım eşinle İpek kızla musmutlu inşallah. Sağlıkla, huzurla. Bizim de evlilik yıldönümümüz bugün.
Merak ediyordum karyayı iyi olmanıza sevindim birden hareketlendiler maşallah bizde de çığlık çığlığalar Bi ablası Bi Ayşe yurttan sesler korusu gibiler mübarekSelam kizlar okuyorum yazamadim bir türlü. Annem bende ona kostur buna kostur aksam oluyor Karya ninda ust dis patladi uzuyor simdi diger ust dis ve yan dis geliyor baya hareketlendi surekli yurumek istiyor ama hep bizden destekle hic kendini kaldirip cabalama vs yok emekleme hala yok, baya bagiris cagiris konusma var
misskokulumm yazmissin canim sagol iyiyiz cok şükür. Göktuğ a Masallah cok tatli simdi nasil daha iyidir insallah.
D dilzar Masallah erkege
Kalppare oyy kiyamam kuzuma. Eli nasil oldu gecti mi ?
S Susam_tanesi iyi yapmissiniz değişik lik olmustur. Dogum gunun müydü ? Saglikli huzurlu musmutluu yıllarıniz olsun nice senelere
S Sonsuzsukurler canim sen nasilsin napiyorsun ?
nzh99 oyy Ata Masallah büyüyorlar kuzular
Helinnnnn nasilsin canim Arel nasil ? Civan napiyor ?
SonsuzUmut Umudum- instagramda görüyorum bebisleri bir turlu yazamadim Masallah herbirine
minikbebegim9640 simdi sira sende sen gostermeyeceksin Kadir i de anlayacaklar anyayi konyayı affetmeyeceksin esin kapinda köle olana kadar dik dur ezdirme kendini. Bunlar ne adi insanlar ya
Canım onlarda istemez ki boşanmanızı snnin de onun da 2. Evliliği ki sen aslında onların hemen hemen her şeyine katlanıyorsun senin gibi kimse çekmez onları onlarda bunu çok iyi biliyorlar öyle olmazsa zaten kv saatinde kıvırmazdıOnu aramadilar ki kimse bennde engelledim telefndan ama whatsappdan yazardi yazmak isteyen bnce
Onu knusuyorz ablamla bzde surekli iste. Ablam pisman olursa byle artk degisecegm derse dzgunce bence sans ver dio enistende byleydi yeni yeni oturuyo dio bilemiyorm bakalm aramio sirmuyo eger ablam grcekten pisman olmasini bekle dio
Insallh bilmiyorm bakalm artk pismanlk var mi onda yok mu ne dusunuo vs
Sagol canim valla bu ara yapisiyor bana surekli ne telefona bakabiliyorum ne baska birseye. Resimleri gördüm bu arada :) o nasil aglamis oyle :))) biz Karya yi cikarmadik hava cok soguk korktum vallahi simdide buz var disarida ev bile sogudu.Merak ediyordum karyayı iyi olmanıza sevindim birden hareketlendiler maşallah bizde de çığlık çığlığalar Bi ablası Bi Ayşe yurttan sesler korusu gibiler mübarek
Antep’e de yağdı çekeceğim birazdan hiç yağacak gibi de değildiUrfaya kar yağdı inanamıyorum
Birazdan incez bahçeye enerjilerini atiyolar üşümek ne bilmiyorlar@asliemre Ohh mis gibi erimeden hemen çıkart çocuklarında sevinsinler oynasınlar biz ders bittikten sonra sokamıyoruz içeri bütün gün dışarda
Hadi cümleten gözümüz aydınAntep’e de yağdı çekeceğim birazdan hiç yağacak gibi de değildi
S Susam_tanesi nice mutlu yaşların olsun canım eşinle İpek kızla musmutlu inşallah. Sağlıkla, huzurla. Bizim de evlilik yıldönümümüz bugün.
Kızlaar çok teşekkür ederim hepinizeOğlum biyeri tutana kadar yürür, ondan sonra salardı kendini. Yolun ortasinda pat diye atmazdi kendini yere. Ne bilim o yanıltı beni sanırım.esimle iddaya girmiştik, 1 şubata kadar yürür dedi kendisi, bende yürüyemez demiştim. Sizlere bakarsak çoktan kazanmış aslinda eşim.
Bu arada iyiki doğdun, sevdiklerinle sağlıklı Huzurlu musmutlu yılların olsun
Yıldönümünüz kutlu olsun canım benim kalbi güzel yeşimAta'yla beraber musmutlu yıllarınız olsun inşallah
mutluluğunuz daim olsun canim. daha nice yildonumlerine. neler yapıyorsunuz var mı romantik bir plangelecek ayda bizim 6. yilimiz düşünüyorum düşünüyorum hediyeyeye hala karar vermiş değilim
Hakkında hayırlısı olsun inş kadir ve senin için mutluluk ve huzur diliyorum
Sağlıkla huzurla sevgi dolu nice yıllarını olsun canım
Selam kizlar okuyorum yazamadim bir türlü. Annem bende ona kostur buna kostur aksam oluyor Karya ninda ust dis patladi uzuyor simdi diger ust dis ve yan dis geliyor baya hareketlendi surekli yurumek istiyor ama hep bizden destekle hic kendini kaldirip cabalama vs yok emekleme hala yok, baya bagiris cagiris konusma var
misskokulumm yazmissin canim sagol iyiyiz cok şükür. Göktuğ a Masallah cok tatli simdi nasil daha iyidir insallah.
D dilzar Masallah erkege
S Susam_tanesi iyi yapmissiniz değişik lik olmustur. Dogum gunun müydü ? Saglikli huzurlu musmutluu yıllarıniz olsun nice senelere
SonsuzUmut Umudum- instagramda görüyorum bebisleri bir turlu yazamadim Masallah herbirine
minikbebegim9640 simdi sira sende sen gostermeyeceksin Kadir i de anlayacaklar anyayi konyayı affetmeyeceksin esin kapinda köle olana kadar dik dur ezdirme kendini. Bunlar ne adi insanlar ya
Çok teşekkür ederim kızlar. Rabbim herkese hayırlı eş nasip etsin. Hamdolsun bugünümüze. Sabahtan başladıkEvlilik yıldönümün kutlu olsun canım. Sağlıklı, Huzurlu musmutlu yılların olsun
Selam kizlar okuyorum yazamadim bir türlü. Annem bende ona kostur buna kostur aksam oluyor Karya ninda ust dis patladi uzuyor simdi diger ust dis ve yan dis geliyor baya hareketlendi surekli yurumek istiyor ama hep bizden destekle hic kendini kaldirip cabalama vs yok emekleme hala yok, baya bagiris cagiris konusma var
D dilzar Masallah erkege
Çook teşekkür ederim Aslı, Bahar
Maşallah sana eşin ne şanslı. Bu kadar çeşitin üstüne bir de künefe bravoÇok teşekkür ederim kızlar. Rabbim herkese hayırlı eş nasip etsin. Hamdolsun bugünümüze. Sabahtan başladıkHelinnnnn im. Ben balık burcuyum eşim yengeç. Normalde de özen gösteririz birbirimize. Sabah güzel bir kahvaltı ile başladık. Akşama da şık bir sofra. Fırına et vereceğim garnitürlü. Patates püresi humus yapacağım. Pilav çok sever bi de pilav salata. Künefe yapacağım şerbetli tatlı sever benim sevdiceğim.
özlemişim karya yi da merak ediyirdum ama tahmin ettigim gibi annenlesin ne guzel. biz iyiyiz ugrasiyoruz herzamanki tempoSelam kizlar okuyorum yazamadim bir türlü. Annem bende ona kostur buna kostur aksam oluyor Karya ninda ust dis patladi uzuyor simdi diger ust dis ve yan dis geliyor baya hareketlendi surekli yurumek istiyor ama hep bizden destekle hic kendini kaldirip cabalama vs yok emekleme hala yok, baya bagiris cagiris konusma var
D dilzar Masallah erkege
insallah canjm. hatlar karıştı ama olsun ❤
oyyyyy. bende yengeç burcuyum. ama eşim başak pek romantik sayılmaz hayır müzisyen yani nasıl olamıyor anlamıyorum da neyse elinden geldiği kadarıyla. valla sana da masallah. ben hiç beceremem o kadar şeyi hele de künefeÇok teşekkür ederim kızlar. Rabbim herkese hayırlı eş nasip etsin. Hamdolsun bugünümüze. Sabahtan başladıkHelinnnnn im. Ben balık burcuyum eşim yengeç. Normalde de özen gösteririz birbirimize. Sabah güzel bir kahvaltı ile başladık. Akşama da şık bir sofra. Fırına et vereceğim garnitürlü. Patates püresi humus yapacağım. Pilav çok sever bi de pilav salata. Künefe yapacağım şerbetli tatlı sever benim sevdiceğim.
Korkuyosa gelmeye bi sekilde benmle knusurdu ben engelledm ama ablam yanmda ondan arardi annemden arardi çaba gösterirdi byle kabuğuna çekilmezdiUzaklaştırma olduuğu icin korkuyor olabilir..
InşAllah pişman olur..inşAllah hersey düzelir..hakkınızda hayırlısı
Insallh hayirlisi nyse o olur hakkmdaHakkında hayırlısı olsun inş kadir ve senin için mutluluk ve huzur diliyorum
Sağlıkla huzurla sevgi dolu nice yıllarını olsun canım
Bnde oyle isterm ama bilemiyorm iste artkminikbebegim9640 hakkında hayırlısı olsun canim. doğru adım attın umarım gönlünden geçen olur eşin değişir kadir babasız büyümez ama sen yine de sadece kendine güven
Valla iyi bi ders almasi lazmSelam kizlar okuyorum yazamadim bir türlü. Annem bende ona kostur buna kostur aksam oluyor Karya ninda ust dis patladi uzuyor simdi diger ust dis ve yan dis geliyor baya hareketlendi surekli yurumek istiyor ama hep bizden destekle hic kendini kaldirip cabalama vs yok emekleme hala yok, baya bagiris cagiris konusma var
D dilzar Masallah erkege
Aynen oyle yani. Beni ailesi olarak grecek yda silecek acikcasiminikbebegim9640 Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. Düzgün bir yuva her aile için çok önemli, sürekli kavga dövüş şiddet olan bir yuvada zaten yuva olmaz. Allah eşine doğru yolu bulmayı nasip etsin. Düzelirse ne ala, yok böyle giderse de hakkınızda hayırlı olan olsun.
Korkulari da o zten aslinda smdi bak nasl iyiymis rolleri oynadilar. Madem oyle hep iyi olsalardi da bnlar olmasaydi keske yani bakalm kocam ded8gm napacakCanım onlarda istemez ki boşanmanızı snnin de onun da 2. Evliliği ki sen aslında onların hemen hemen her şeyine katlanıyorsun senin gibi kimse çekmez onları onlarda bunu çok iyi biliyorlar öyle olmazsa zaten kv saatinde kıvırmazdı
Urfaya kar yağdı inanamıyorum
Her yerlere yağdı da biz daha göremedik ya karıAntep’e de yağdı çekeceğim birazdan hiç yağacak gibi de değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?