2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Selam kizlar okuyorum yazamadim bir türlü. Annem bende ona kostur buna kostur aksam oluyor Karya ninda ust dis patladi uzuyor simdi diger ust dis ve yan dis geliyor baya hareketlendi surekli yurumek istiyor ama hep bizden destekle hic kendini kaldirip cabalama vs yok emekleme hala yok, baya bagiris cagiris konusma var
misskokulumm yazmissin canim sagol iyiyiz cok şükür. Göktuğ a Masallah cok tatli simdi nasil daha iyidir insallah.
D dilzar Masallah erkege
Kalppare oyy kiyamam kuzuma. Eli nasil oldu gecti mi ?
S Susam_tanesi iyi yapmissiniz değişik lik olmustur. Dogum gunun müydü ? Saglikli huzurlu musmutluu yıllarıniz olsun nice senelere
S Sonsuzsukurler canim sen nasilsin napiyorsun ?
nzh99 oyy Ata Masallah büyüyorlar kuzular
Helinnnnn nasilsin canim Arel nasil ? Civan napiyor ?
SonsuzUmut Umudum- instagramda görüyorum bebisleri bir turlu yazamadim Masallah herbirine
minikbebegim9640 simdi sira sende sen gostermeyeceksin Kadir i de anlayacaklar anyayi konyayı affetmeyeceksin esin kapinda köle olana kadar dik dur ezdirme kendini. Bunlar ne adi insanlar ya

minikbebegim9640 Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. Düzgün bir yuva her aile için çok önemli, sürekli kavga dövüş şiddet olan bir yuvada zaten yuva olmaz. Allah eşine doğru yolu bulmayı nasip etsin. Düzelirse ne ala, yok böyle giderse de hakkınızda hayırlı olan olsun.

Merak ediyordum karyayı iyi olmanıza sevindim birden hareketlendiler maşallah bizde de çığlık çığlığalar Bi ablası Bi Ayşe yurttan sesler korusu gibiler mübarek

Canım onlarda istemez ki boşanmanızı snnin de onun da 2. Evliliği ki sen aslında onların hemen hemen her şeyine katlanıyorsun senin gibi kimse çekmez onları onlarda bunu çok iyi biliyorlar öyle olmazsa zaten kv saatinde kıvırmazdı

Merak ediyordum karyayı iyi olmanıza sevindim birden hareketlendiler maşallah bizde de çığlık çığlığalar Bi ablası Bi Ayşe yurttan sesler korusu gibiler mübarek
Sagol canim valla bu ara yapisiyor bana surekli ne telefona bakabiliyorum ne baska birseye. Resimleri gördüm bu arada :) o nasil aglamis oyle :))) biz Karya yi cikarmadik hava cok soguk korktum vallahi simdide buz var disarida ev bile sogudu.

Aslihaydo haydi iyi eğlenceler size
Kopcazzzz
@asliemre Ohh mis gibi erimeden hemen çıkart çocuklarında sevinsinler oynasınlar biz ders bittikten sonra sokamıyoruz içeri bütün gün dışarda
Birazdan incez bahçeye enerjilerini atiyolar üşümek ne bilmiyorlar
Antep’e de yağdı çekeceğim birazdan hiç yağacak gibi de değildi
Hadi cümleten gözümüz aydın

S Susam_tanesi nice mutlu yaşların olsun canım eşinle İpek kızla musmutlu inşallah. Sağlıkla, huzurla. Bizim de evlilik yıldönümümüz bugün.

S Susam_tanesi mutlu yillarrrrr sevdiceginle ipeginle

Kızlaar çok teşekkür ederim hepinize inşallah bu doğum günündeki en büyük dileğim covid in hayatımızdan silinmesi ve tüm sevdiklerimizle sağlıkla yan yana gelebilmek

Bu arada nzh99 size de uzun sağlıklı bir evlilik hayatı diliyorum Ata cığınızla yuvanız şenlenmiş inşallah daha da mutlu günleriniz olur

Yıldönümünüz kutlu olsun canım benim kalbi güzel yeşim Ata'yla beraber musmutlu yıllarınız olsun inşallah

mutluluğunuz daim olsun canim. daha nice yildonumlerine. neler yapıyorsunuz var mı romantik bir plan gelecek ayda bizim 6. yilimiz düşünüyorum düşünüyorum hediyeyeye hala karar vermiş değilim

Hakkında hayırlısı olsun inş kadir ve senin için mutluluk ve huzur diliyorum

Sağlıkla huzurla sevgi dolu nice yıllarını olsun canım

Evlilik yıldönümün kutlu olsun canım. Sağlıklı, Huzurlu musmutlu yılların olsun
Çok teşekkür ederim kızlar. Rabbim herkese hayırlı eş nasip etsin. Hamdolsun bugünümüze. Sabahtan başladık Helinnnnn im. Ben balık burcuyum eşim yengeç. Normalde de özen gösteririz birbirimize. Sabah güzel bir kahvaltı ile başladık. Akşama da şık bir sofra. Fırına et vereceğim garnitürlü. Patates püresi humus yapacağım. Pilav çok sever bi de pilav salata. Künefe yapacağım şerbetli tatlı sever benim sevdiceğim.

İyi ki doğdun susamm ipek kuzumuzla eşinle sevdiklerinle nice güzel yaşların olsun S Susam_tanesi
Çook teşekkür ederim Aslı, Bahar

Maşallah sana eşin ne şanslı. Bu kadar çeşitin üstüne bir de künefe bravo

özlemişim karya yi da merak ediyirdum ama tahmin ettigim gibi annenlesin ne guzel. biz iyiyiz ugrasiyoruz herzamanki tempo
Helinnnnn beraber nice mutlu seneleriniz olsun
insallah canjm. hatlar karıştı ama olsun ❤
oyyyyy. bende yengeç burcuyum. ama eşim başak pek romantik sayılmaz hayır müzisyen yani nasıl olamıyor anlamıyorum da neyse elinden geldiği kadarıyla. valla sana da masallah. ben hiç beceremem o kadar şeyi hele de künefe ne şanslı eşin. afiyetler olsun.
nzh99 ben yanlislikla nurcan a yazmisim
Yavrucunuzla guzel uzun yillariniz olsun hep birlikte insallah

Helinnnnn guzel dileklerim hepiniz icin

Uzaklaştırma olduuğu icin korkuyor olabilir..
InşAllah pişman olur..inşAllah hersey düzelir..hakkınızda hayırlısı
Korkuyosa gelmeye bi sekilde benmle knusurdu ben engelledm ama ablam yanmda ondan arardi annemden arardi çaba gösterirdi byle kabuğuna çekilmezdi
Hakkında hayırlısı olsun inş kadir ve senin için mutluluk ve huzur diliyorum

Sağlıkla huzurla sevgi dolu nice yıllarını olsun canım
Insallh hayirlisi nyse o olur hakkmdahepimizn hakknda Allah hayrlisini versn bi tek benm de degl
minikbebegim9640 hakkında hayırlısı olsun canim. doğru adım attın umarım gönlünden geçen olur eşin değişir kadir babasız büyümez ama sen yine de sadece kendine güven
Bnde oyle isterm ama bilemiyorm iste artk
Valla iyi bi ders almasi lazm
Aynen oyle yani. Beni ailesi olarak grecek yda silecek acikcasi
Korkulari da o zten aslinda smdi bak nasl iyiymis rolleri oynadilar. Madem oyle hep iyi olsalardi da bnlar olmasaydi keske yani bakalm kocam ded8gm napacak

Eklentiler

• E89882FB-83DF-41D0-B5CC-E1115E1AA073.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…