2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet ya kar çok güzel çok eğlendik

Kuzum okuyorum sırf sizi meraktan çok şükür bunla geçmiş olsun Rabbim yaşatmasın aklım kaldı inan şurda Bile

Gez dünür gezzzz iyi eglen bolca kafa dagit
Geziyorum ama uyku burda da problem boyuna uyanıyor ay bu çocuk ne zaman bilecek kafayı koyup uyumayı boyuna yatak odalarındayım gezmek dediysem öyle sokaklarda değil dötüm donuyor afedersiniz öyle soğuk Ankara aile içi geziyoruz

Seni tebrik ederim canım bence zamanı gelmişti bu durumun geçmişti bile hakkında hayırlısı olsun inşallah

Vay anasını 2 dizim var şu oğlancık 2 sini de sabote ediyor yav. Çeyrek geçe girdik uyumaya odaya alt üst değişimi kudurma tulum giyinme biraz emişme ardına sallama. Tamam uyudu yerine koyarken uyandı yeniden aldım sallıyorum aha 45 dk olacak odaya gireli ya bir de amazon prime üyeliği olmuş banka hesabına bakarken gördüm otomatik çekmiş bir de 2 aydır sanki kıçım koltuk gözüm tv görüyor da dalga geçiyorlar benimle abimi aradım o da güzel oluyor içerik izlersiniz işte diyor yav dedim 2 uyduruk dizim var onları bile izleyemiyorum ancak haftanın diper günlerine yayıp tekrarlarını izleye izleye tamamlıyorum neyime benim prime miraym iptal ettim gitti

Doğum günün kutlu olsun kıvırcığım dileklerin gerçek olsun inşallah

Rabbim huzurunuzu eksik etmesin sevginiz katlansın artsın adaşım

Bana çizmiş gibi geldi döküntü farklı benim bildiğim sivilce gibi atıyor vücut geçmiş olsun kuzum

Ooo dunurcaanimm seriye bağladın hosgeldiiinBenceee kafayı koyup uyumalarinaaaa nereden baksan 1 yıl dan fazla var

Teşekkür ederim baharcım

Ahaha kiyamam ya benimkide firinin camina el atiyordu bak sicak cisss dedim sonra baktim basedilecek gibi degil oyun saniyor ellesinde yansin dedim yandi azcik daha yanasmadi bugunde 180 de idi cok sicak degildi dokunup dokunup kaciyor cok komik ya
Bim deyince aklıma geldi ne şirinmiş bugun bime gelen tulum . Bedenini bulamadım instagramda birinin hikayesinde görüp indim hemen aşağı ama kalmamış
Yaa cok guzelmis bende takip etmiyorum hic

Yine fethettin gönlümü sensin bal şekerparem evimi özledim valla insan ne olursa olsun evi gibisi yok

Aahh evin gibisi olmaz hakikaten..hele cocuklardan sonra..banyosu yemesi içmesi uykusu..bütün düzen alt üst ama gezmeden de olmaz ki ☺ alışsın kuzular da eğlen canim sen de bol bol
Yapıldı yapıldı asayiş berkemal Haydo neyse de ablası havalara uçacak uyansin kafayı yer kar aşığı
Oyy kıyamam eglenmistir prenses insAllah bol bol bu arada nickname süper
Canim sagol..bugun daha iyi cok şükür.izi kalmadi gibi bişey dedim sana galiba karya beni yalanci çıkarmayacak erkenden yürüyecek
Her yerlere yağdı da biz daha göremedik ya karı Tadını çıkarın . Biz de ayazda dolandık girdik yeni içeri
Bu ne güzel bakış Senaaa bu kız çok mazlum bakıyor annesi yaa..çok hisli bakıyor.benim oğlum da böyle bakardı.masAllah kırk bir kere
Bence aile hekimine ya da hemsirenize whats up dan resim at canım.bi baksınlar. Aşıdansa hemen anlarlar. O degil de onlar nasıl gözler masAllah kuzumaaa masAllah kırkbir kere insAllah çabucak iyileşir bu arada dogum gününü bi de tam zamaninda kutluyayim nice güzel senelere

nzh99 yeşim evliliginiz yıldönumuymus demek kış gelinisin Allahim nazarlardan saklasın sizi bir ömür el ele yürek yüreğe evladinızla sağlıkla birlikte yasayın insAllah..tadiniz hic kacmasin arkadasim

kızlar aşı olan var mı? ben hakkımı kullanmadım yarın son gün. ama emzirenlerde çalışma yok diye de istemedim. nr zaman şu hastalıktan kurtuluruz normale döneriz ya. çok bunaldim. hafta içi eşim çalışıyor hafta sonu yasak. bari bi dağ havası alsaydık. eşim çıkıyor gerçi yasak olsa da işleri hallediyor ama maaile çıkamıyoruz. kapana kısılmış gibi hissediyorum bu ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…