Çok guzelmisssBim deyince aklıma geldi ne şirinmiş bugun bime gelen tulum . Bedenini bulamadıminstagramda birinin hikayesinde görüp indim hemen aşağı ama kalmamış
Evet ya kar çok güzel çok eğlendikBen orda görev yaparken de yağmış okullar tatil olmuştu okul müdürüm Burda kar tatiline alışkın değiliz siz getirdiniz karı demişti.. Antep günlerini çok özlüyorum. Sizin de kar fot. çok güzel
Çok tatlısınız ya heycanınız sevginiz mutluluğunuz daim olsun
Senacık çok tatlısın çok bal küpü
Kuzum okuyorum sırf sizi meraktan çok şükür bunla geçmiş olsun Rabbim yaşatmasın aklım kaldı inan şurda BileBenim bıdık oda oda geziyor artık emekleyerek kızlar arkamdan gelemiyordu ya halının kenarında ağlayıp kalıyorduartık nerdeysem peşime geliyor çekmece dolaplara saldırıyor. Çocuk 4 günü yatak tepesinde geçirince yerlerde belenmeyi özlemiş.
Geziyorum ama uyku burda da problem boyuna uyanıyor ay bu çocuk ne zaman bilecek kafayı koyup uyumayıGez dünür gezzzz iyi eglen bolca kafa dagit
Oyy canım benim geçti gitti şükür sağolasın tatilinin tadını çıkarKuzum okuyorum sırf sizi meraktan çok şükür bunla geçmiş olsun Rabbim yaşatmasın aklım kaldı inan şurda Bile
Seni tebrik ederim canım bence zamanı gelmişti bu durumun geçmişti bile hakkında hayırlısı olsun inşallahHepinz de dusunmissunz cok sagoln
Sabah işe gider gtmez bende evden ciktim iste taksiyi arattirdm ablama evin interneti binanin alt tarafnda da cekiyodu Allahtan faturami odemedigi için hattm kısıtlı kmseye yazamiyorm bsey yapamiyodm iste. Ablam taksiyi aradi direk karakola gittm orda ufak bi ifade verdm ordan beni aile ici siddete goturduler orda da ifadem alindi. Ifadem de bna ettigi kufurleri bizzat syledm tehditleri syledim uzaklastirma da istedm suan 1 aylk uzaklastirmam net ama bosanma davasi actigmda dha da uzar belki dediler. Snra kaynanamgl halasina gtmis flan onlar gelelim demisler babam knusulsn yok desekte geri nyse dedk. Kaynanam enistesi halasi geldi basta ama kaynanam inkar edio tabi yok flan dio ama nasl kivar nasl iyi bi görseniz. Snra diger enistesi geldi cok da severler beni babama da demis keşke beni arasaydi ben burakla knusurdk ailesiyle de knusurdm anliyorm ben seni dediler knusuldu baya bi flan oyle iste annemlerdeym snra knusurz tekrardan yuvanz yikilmasn denildi cocuk icin ozellikle. Durum byle iste bakakm smdilik
Yine fethettin gönlümüSen özlenmez misin yaaaözlüyoruz baaalljadeee
Doğum günün kutlu olsun kıvırcığımKızlaar çok teşekkür ederim hepinizeinşallah bu doğum günündeki en büyük dileğim covid in hayatımızdan silinmesi ve tüm sevdiklerimizle sağlıkla yan yana gelebilmek
Bu aradanzh99 size de uzun sağlıklı bir evlilik hayatı diliyorum Ata cığınızla yuvanız şenlenmiş inşallah daha da mutlu günleriniz olur
Rabbim huzurunuzu eksik etmesin sevginiz katlansın artsın adaşımÇok teşekkür ederim kızlar. Rabbim herkese hayırlı eş nasip etsin. Hamdolsun bugünümüze. Sabahtan başladıkHelinnnnn im. Ben balık burcuyum eşim yengeç. Normalde de özen gösteririz birbirimize. Sabah güzel bir kahvaltı ile başladık. Akşama da şık bir sofra. Fırına et vereceğim garnitürlü. Patates püresi humus yapacağım. Pilav çok sever bi de pilav salata. Künefe yapacağım şerbetli tatlı sever benim sevdiceğim.
Bana çizmiş gibi geldi döküntü farklı benim bildiğim sivilce gibi atıyor vücutKızlar kızımın burnunda böyle 2 tane kızarıklık oluştu. Cuma günü kızamık kızamıkçık kabakulak aşısı olmuştuk. Onla alakalı olabilir mi? Bu canlı aşıymış 1 hafta etkisi sürebilir. Döküntü olabilir demişti doktor. Döküntü bu mu oluyor?
Biraz da huysuz ve ağlak uykudan kalktığından beri 1 saattir falan
Ooo dunurcaanimm seriye bağladın hosgeldiiinGeziyorum ama uyku burda da problem boyuna uyanıyor ay bu çocuk ne zaman bilecek kafayı koyup uyumayıboyuna yatak odalarındayım gezmek dediysem öyle sokaklarda değil dötüm donuyor afedersiniz öyle soğuk Ankara aile içi geziyoruz
Teşekkür ederim baharcımOğlum biyeri tutana kadar yürür, ondan sonra salardı kendini. Yolun ortasinda pat diye atmazdi kendini yere. Ne bilim o yanıltı beni sanırım.esimle iddaya girmiştik, 1 şubata kadar yürür dedi kendisi, bende yürüyemez demiştim. Sizlere bakarsak çoktan kazanmış aslinda eşim.
Bu arada iyiki doğdun, sevdiklerinle sağlıklı Huzurlu musmutlu yılların olsun
Ahaha kiyamam yaİyi olmanıza sevindim canım. Ayşe kardan korktu kıvağımızdayken dilini çıkarıp yalamaya çalıştı sonra ben hangi akla hizmete onu kara oturtmak istedim elleri kara değince birden soğukluğa anlam veremedi korktu ağladı hemen ama ağlarken bile çok tatlılar
Yaa cok guzelmis bende takip etmiyorum hicBim deyince aklıma geldi ne şirinmiş bugun bime gelen tulum . Bedenini bulamadıminstagramda birinin hikayesinde görüp indim hemen aşağı ama kalmamış
Yine fethettin gönlümüsensin bal şekerparem evimi özledim valla insan ne olursa olsun evi gibisi yok
Oyy kıyamam eglenmistir prenses insAllah bol bolYapıldı yapıldı asayiş berkemalHaydo neyse de ablası havalara uçacak uyansin kafayı yer kar aşığı
Canim sagol..bugun daha iyi cok şükür.izi kalmadi gibi bişeySelam kizlar okuyorum yazamadim bir türlü. Annem bende ona kostur buna kostur aksam oluyor Karya ninda ust dis patladi uzuyor simdi diger ust dis ve yan dis geliyor baya hareketlendi surekli yurumek istiyor ama hep bizden destekle hic kendini kaldirip cabalama vs yok emekleme hala yok, baya bagiris cagiris konusma var
misskokulumm yazmissin canim sagol iyiyiz cok şükür. Göktuğ a Masallah cok tatli simdi nasil daha iyidir insallah.
@dilzar Masallah erkege
Kalppare oyy kiyamam kuzuma. Eli nasil oldu gecti mi ?
S Susam_tanesi iyi yapmissiniz değişik lik olmustur. Dogum gunun müydü ? Saglikli huzurlu musmutluu yıllarıniz olsun nice senelere
@Sonsuzsukurler canim sen nasilsin napiyorsun ?
nzh99 oyy Ata Masallah büyüyorlar kuzular
Helinnnnn nasilsin canim Arel nasil ? Civan napiyor ?
SonsuzUmut Umudum- instagramda görüyorum bebisleri bir turlu yazamadim Masallah herbirine
@minikbebegim9640 simdi sira sende sen gostermeyeceksin Kadir i de anlayacaklar anyayi konyayı affetmeyeceksin esin kapinda köle olana kadar dik dur ezdirme kendini. Bunlar ne adi insanlar ya
Bu ne güzel bakış SenaaaHer yerlere yağdı da biz daha göremedik ya karıTadını çıkarın . Biz de ayazda dolandık girdik yeni içeri
Bence aile hekimine ya da hemsirenize whats up dan resim at canım.bi baksınlar. Aşıdansa hemen anlarlar. O degil de onlar nasıl gözlerKızlar kızımın burnunda böyle 2 tane kızarıklık oluştu. Cuma günü kızamık kızamıkçık kabakulak aşısı olmuştuk. Onla alakalı olabilir mi? Bu canlı aşıymış 1 hafta etkisi sürebilir. Döküntü olabilir demişti doktor. Döküntü bu mu oluyor?
Biraz da huysuz ve ağlak uykudan kalktığından beri 1 saattir falan
InşAllah canımKalppare teşekkür ederiz teyzesi , sorma bir hisli bir hisli Ali gibi naif olur inşallah Sena kuzum da .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?