2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynen öyle canım süründürt valla ya gerçekten adam olacak yada sizi kaybedecek

minikbebegim9640 en zorunu başarmışsın bundan sonraki eşine kalmış. Bakalım nasıl alıyorlarmış oğlunu görsünler yüzünü şimdi kolaysa. İyi bir ders ver hemen döneyim deme sakın. Bir de dönecek olursan kaynını da yolla evden. O da resmen uzantısı oldu kayınvalidenin

Kızlar kızımın burnunda böyle 2 tane kızarıklık oluştu. Cuma günü kızamık kızamıkçık kabakulak aşısı olmuştuk. Onla alakalı olabilir mi? Bu canlı aşıymış 1 hafta etkisi sürebilir. Döküntü olabilir demişti doktor. Döküntü bu mu oluyor?
Biraz da huysuz ve ağlak uykudan kalktığından beri 1 saattir falan

Eklentiler

• 15157179-31DA-40C5-A13C-797EA9EDBBE4.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 53
  • 6CC9D429-0879-49FB-A359-EB83198B46CC.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 46
Sinek ısırığı gibi duruyo sanki bilemedim biz de aşı olduk döküntü olmadı ama.. Döküntü böyle midir ki daha ufak kabarcıklar gibi hayal ediyorum hep dokuntuyu

Sanki tirnagiyls yapmis gibi ama emin degilim. Dokuntu olsa daha cok olurdu gibi bir takip et bakalim.

Umudum- misskokulumm D dilzar hepinize teşekkür ederim çok sağolun

Umudum- sena çokk tatlı bir bebek çok güzel maşallah onu ayrı bir seviyorum bizim aile beyaz tenli renkli gözlüdür ve kuzenlerim hep benden küçük hepsinin bebekliğini bilirim. Hep onları hatırlatıyor bana Allah bahtını ömrünü güzel etsin

doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlara

Sagol canim valla bu ara yapisiyor bana surekli ne telefona bakabiliyorum ne baska birseye. Resimleri gördüm bu arada :) o nasil aglamis oyle :))) biz Karya yi cikarmadik hava cok soguk korktum vallahi simdide buz var disarida ev bile sogudu.
İyi olmanıza sevindim canım. Ayşe kardan korktu kıvağımızdayken dilini çıkarıp yalamaya çalıştı sonra ben hangi akla hizmete onu kara oturtmak istedim elleri kara değince birden soğukluğa anlam veremedi korktu ağladı hemen ama ağlarken bile çok tatlılar

Antep’e de yağdı çekeceğim birazdan hiç yağacak gibi de değildi
Ben orda görev yaparken de yağmış okullar tatil olmuştu okul müdürüm Burda kar tatiline alışkın değiliz siz getirdiniz karı demişti.. Antep günlerini çok özlüyorum. Sizin de kar fot. çok güzel
S Susam_tanesi çok saol amin inşallah. Durun size nikah videomuzu atayım çok gülmüştü herkes.
Çok tatlısınız ya heycanınız sevginiz mutluluğunuz daim olsun
Her yerlere yağdı da biz daha göremedik ya karı Tadını çıkarın . Biz de ayazda dolandık girdik yeni içeri
Senacık çok tatlısın çok bal küpü

Amin inşallah , teşekkür ederiz teyzesi bizim ailede de annem renkli gözlü , eşim tarafı hep renkli gözlü . Geçenlerde Bim de bir kadın çocuk senin mi demişti bana

Bim deyince aklıma geldi ne şirinmiş bugun bime gelen tulum . Bedenini bulamadım instagramda birinin hikayesinde görüp indim hemen aşağı ama kalmamış

Eklentiler

• 626D0BC7-AE26-41B7-A17F-21EF94E5147E.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…