Yaaa boncuk maşşalah iyi yapmışsınzHer yerlere yağdı da biz daha göremedik ya karıTadını çıkarın . Biz de ayazda dolandık girdik yeni içeri
Aynen öyle canım süründürt valla ya gerçekten adam olacak yada sizi kaybedecekKorkuyosa gelmeye bi sekilde benmle knusurdu ben engelledm ama ablam yanmda ondan arardi annemden arardi çaba gösterirdi byle kabuğuna çekilmezdi
Insallh hayirlisi nyse o olur hakkmdahepimizn hakknda Allah hayrlisini versn bi tek benm de degl
Bnde oyle isterm ama bilemiyorm iste artk
Valla iyi bi ders almasi lazm
Aynen oyle yani. Beni ailesi olarak grecek yda silecek acikcasi
Korkulari da o zten aslinda smdi bak nasl iyiymis rolleri oynadilar. Madem oyle hep iyi olsalardi da bnlar olmasaydi keske yani bakalm kocam ded8gm napacak
bizde de kar yok, kar olmayan nadir iller arasina girmeyi başardık.Her yerlere yağdı da biz daha göremedik ya karıTadını çıkarın . Biz de ayazda dolandık girdik yeni içeri
Tadını çıkardık ama eridi bileHer yerlere yağdı da biz daha göremedik ya karıTadını çıkarın . Biz de ayazda dolandık girdik yeni içeri
Sinek ısırığı gibi duruyo sanki bilemedim biz de aşı olduk döküntü olmadı ama.. Döküntü böyle midir ki daha ufak kabarcıklar gibi hayal ediyorum hep dokuntuyuKızlar kızımın burnunda böyle 2 tane kızarıklık oluştu. Cuma günü kızamık kızamıkçık kabakulak aşısı olmuştuk. Onla alakalı olabilir mi? Bu canlı aşıymış 1 hafta etkisi sürebilir. Döküntü olabilir demişti doktor. Döküntü bu mu oluyor?
Biraz da huysuz ve ağlak uykudan kalktığından beri 1 saattir falan
Sanki tirnagiyls yapmis gibi ama emin degilim. Dokuntu olsa daha cok olurdu gibi bir takip et bakalim.Kızlar kızımın burnunda böyle 2 tane kızarıklık oluştu. Cuma günü kızamık kızamıkçık kabakulak aşısı olmuştuk. Onla alakalı olabilir mi? Bu canlı aşıymış 1 hafta etkisi sürebilir. Döküntü olabilir demişti doktor. Döküntü bu mu oluyor?
Biraz da huysuz ve ağlak uykudan kalktığından beri 1 saattir falan
Umudum- sena çokk tatlı bir bebek çok güzel maşallah onu ayrı bir seviyorum bizim aile beyaz tenli renkli gözlüdür ve kuzenlerim hep benden küçük hepsinin bebekliğini bilirim. Hep onları hatırlatıyor bana Allah bahtını ömrünü güzel etsin
İyi olmanıza sevindim canım. Ayşe kardan korktu kıvağımızdayken dilini çıkarıp yalamaya çalıştı sonra ben hangi akla hizmete onu kara oturtmak istedim elleri kara değince birden soğukluğa anlam veremedi korktu ağladı hemen ama ağlarken bile çok tatlılarSagol canim valla bu ara yapisiyor bana surekli ne telefona bakabiliyorum ne baska birseye. Resimleri gördüm bu arada :) o nasil aglamis oyle :))) biz Karya yi cikarmadik hava cok soguk korktum vallahi simdide buz var disarida ev bile sogudu.
Ben orda görev yaparken de yağmış okullar tatil olmuştu okul müdürüm Burda kar tatiline alışkın değiliz siz getirdiniz karı demişti.. Antep günlerini çok özlüyorum. Sizin de kar fot. çok güzelAntep’e de yağdı çekeceğim birazdan hiç yağacak gibi de değildi
Çok tatlısınız ya heycanınız sevginiz mutluluğunuz daim olsunS Susam_tanesi çok saol amin inşallah. Durun size nikah videomuzu atayım çok gülmüştü herkes.
Her yerlere yağdı da biz daha göremedik ya karıTadını çıkarın . Biz de ayazda dolandık girdik yeni içeri
Amin inşallah , teşekkür ederiz teyzesiUmudum- misskokulumm D dilzar hepinize teşekkür ederim çok sağolun
Umudum- sena çokk tatlı bir bebek çok güzel maşallah onu ayrı bir seviyorum bizim aile beyaz tenli renkli gözlüdür ve kuzenlerim hep benden küçük hepsinin bebekliğini bilirim. Hep onları hatırlatıyor bana Allah bahtını ömrünü güzel etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?