- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Naptınız ben yokkenAşk olsun hic unutur muyuz canım
Yaaa Zara temiz titiz kiz yerim senii
Aa İpek'in yok muydu talibi ben mi karıştırdımTüh yaa kaçırdık desene
Ne diyeyim ki sana sen bile bile lades diyorsun. Ne kadar meraklısın şans vermeye. Hayat senin hayatın kimse karışamaz. Sen burada çağre aridigin icin konuşuyorum. Artık eşin icin birsey demiyecegim, adam kendini biliyor ve kabulde ediyor. Sorun sende sen kimseyi duymaz görmez olmuşsun. İlk görüşte görevli anlıyor, ve senin anlaman için uğraşıyor. Ve sen koşa koşa eve.Lafa gelince buyk de korkak beceriksz o ya. Bi de bunlar evlatlarini birakamazlar
Evet oyle olmus. Ama syle brsey deyim iceri odaya cagirdignda adam sesini ykselterek naptn sen o kıza yapamazsn yok oyle flan diye bagirms ki ora zatn kadına şiddet yeri yani bi de ki galiba herkesn tavrini da bu şekilde bilerek ölçüyorlar galiba, bu da yaptm sanane diye bagrmis adam da direk odadan cikip yanima geldi iste anlatti bna buna mi guvendn sen diye şaka gbi yani inan anlatirken gulesm gelio aglanacak halime ama evt adam bile anladi yani direk. Ama ben dha iceri girer girmez adimi sylediginde esimn de adini syledignde zoruna gitti ya en cok da buna sevindm acikcasi
Var mıydı yoksa benim de mi haberim yokAa İpek'in yok muydu talibi ben mi karıştırdım
Nerden başlayim bilemedimNaptınız ben yokken
Bende sizi bende sizi hepinize Maşallahhhhh çok çokNerden başlayim bilemedimbol bol atak atlattık..dis yolu gözledik..ilk adimlamalar..emeklemeler..oturmayi öğrenmeler..aa anne dedi baba dediler..birimiz için hepimi sevindik gene birimiz icin hepimiz üzüldük çok samimi bir ortam var..çok seviyorum hepinizi
O güzel fotoğraflarını görüp de talip olmadıysak ayıp etmişizVar mıydı yoksa benim de mi haberim yok
Bizim de uyku hala problemliBende sizi bende sizi hepinize Maşallahhhhh çok çokalmila geceleri 1556 kez kalkıyor hiç değişmedi teyzesi
Bir ara eğitim vermeyi denedim beni doğduğuna pişman ettiBizim de uyku hala problemli
Hoşgeldin canım bende ekledim intagramdan.. Nasılsın yerleşebildin mi almila nasılBir ara eğitim vermeyi denedim beni doğduğuna pişman etti
Geçen gece bizimde başımıza geldi gece beslenmek için uyandı sandım ağlayınca emzirdim uyudu tam yatıracaktım bir gaz bir koku eyvah yandım dedim ama şükür ki uyandırmadan altını değiştirebildim sonrasında bir yatmışım var ki uyanmadan uyuyabileyim diye acıdım kendimeBenimkide altini degstreyim dolmasin alti dedim ciste yoktu dogru durust kendim kasindim yataga flan isedi actigim sira
Yarim saattir ust bas degstriyorum
Kizlar benim yatak bu sene cok kirlendi yani Karya hep isedi alezde yok bunda yaza temizleteyim diyorum nasil temizletebilirim acaba daha once yaptiran var mi
Çöpler en sevdikleri bende kirli bezi zor kaçırıyorum fırsat kolluyor resmen almak içinBenim şapşik büyüdü de yaramazlık yapıyor kızlarbugün yatakodasında giyiniyorum hızlı hızlı hastaneye gidecez malum. Bu sessizce banyoya geçmiş bezlerini attığımız çöp kovası ayrı kapının yanında duruyor. Onu devirmiş içinden de pis bezini almış tam elindeyken yakaladım aldım kovayı küvetin içine koydum. Bir de ağlıyor aldım diye.tamam yaramzlık yap da en pisinden de başlanmaz be oğlum zaten o pis bezlerine hiç kıyamaz top haline getirince çıldırıyor almak için saklaya saklaya götürüyoruz yanından
Tekrar kan verdik bugün şükür değerimiz yükselmiş normal sınırlara gelmiş bir sıkıntı yok dedi doktora tekrar muayene edin isterseniz boğazına bir bakın dedi eşim. Göktuğ yıktı ortalığı aman neysr hocam zaten baya etkilendi çocuk değerler iyiyse dedim Tamam gerek yok o zaman dedi çıktık geldik şükür kaça kaça
Yerleştim Ya şükür canımHoşgeldin canım bende ekledim intagramdan.. Nasılsın yerleşebildin mi almila nasıl
Hadi tahmin et kim kim olabilir ebruuYerleştim Ya şükür canımkabul ettim ama kim kimdi nicklerden mesaj atar mısını z Almila da iyi teyzesi şükür poposunda ki çatlak devam ediyor onun dışında sorunumuz yok şükür yuvarlanıp gidiyoruz siz neler yaptınız
Var var haber geçen gün geldi çocukları ve annesini alıp Tekirdağ'a taşınmış. Alt komşusu arkadaşının eşi özel eğitimciymiş. Günde üç saat eğitim görüyormuş baya ilerleme olmuş şükür. Eşi görev yerinde kalmış.CocoChanelmademoiselle haber var mı sen nasılsın vanım
Çok aklıma geldiniz hepiniz çok sevindim çok daha iyi olacak inşallahVar var haber geçen gün geldi çocukları ve annesini alıp Tekirdağ'a taşınmış. Alt komşusu arkadaşının eşi özel eğitimciymiş. Günde üç saat eğitim görüyormuş baya ilerleme olmuş şükür. Eşi görev yerinde kalmış.
Offff çok zor sordun YaHadi tahmin et kim kim olabilir ebruuben çoğu kişiyi tanıdım bikaç kişi için de baharkk dan yardım aldım insta isimlerimizin hepsini söyleme yarım söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?