hoşgeldin..Ya kızlar aranızda tekrar gebelik düşünen var mı
Oh oh maşallahEvet evet tontişkolar biz de 10.500 ondan kalkmıyor toto
Bir buçuk yaşı tamamlayalım düşünüyorum inşallahYa kızlar aranızda tekrar gebelik düşünen var mı
Canım nasıl olursunuz bundan sonra bilemiyorum ama bi kez daha denemen iyi olmuş bence keşken olmaz inşallah . Gördüler senin de tutumunu en azından. Oğlun için aile ortamınız tekrar kurulur inşallah.Dun aksam 9 gbi eve döndum ben. Yine enistesi benimle knusmaya geldi biz seji cok seviyorz bak ogln var yuva yikma duzelir şans ver vs die snra esim aksam gelmek istems yanima enistesi de bende geliym iyice netlessin knusalm demis.
Cicek almis bna barismak icin hatalar sylendi sözleri de verdk tm dedik denensin dedik bosanmk istemem ben dedi o bende ayni syler yasanirsa bu sfer byke bi imkan vermem ona dedm acikcasi. Farki da oldu olmadi diyemem bugn de basvurdugm yere gttik dava acilmasn diyerek imzayi attk. Orda adam vurdugu icin bna sesini yuksetmis yapamazsn diyerk bu da ona bagirms o yzden uzaklastirmayi iptal etmedi yksa edilecekti oyle bakalm.
Ha bu arada kaynm da artkbzle yasamayacak kurtuldum annesigl de o yzddn ankaraya tasincakms ama kesinlkle oyle surekli gorusme olaylari arama olaylari olmayacak denildi oyle iste durum smdilk byle artk snrasini zaman gsterecek
hoşgeldin..
bu soruya cevapları merakla bekliyorum.
@bhrumtdru ben en iyisi oğluma temizlik öğreteyim sen de yemek öğret artık işlerini kendileri halletsinduru seni hep yalancı çıkaracak bak da gör. Yürümüyor diyorsun yürüyor kızım 3 adım az mı senin için küçük onun için koca bir adım o 3 adım. Yürüdü artık bugün pasaklı diyorsun yarın bir temiz kız olur ki şaşarsın
Bence de öyle olacak dunurcan her bişeyler aynı gidiyo bakalımBizim aşıklar birbirini bekliyor bence aslıbak gör 1 gün ara ile çıkarırlar
Senin ellerini seveyiiimmm ba boncukTemizlik kimden sorulur görün teyzoşlArı arkadaşlarına da gösterin
Aman neyse kafasına düşmemiş kuzumun Tehlikeli şeyler de gerçekten çok mutlu oluyolar psikopat çıktı bu Nisan bebeleriAyy Allahim bugun ne zor gecti bana..butun gun ya kolumda ya pacamdaydi..bi insan bulasik makinasini saatler sonra anca ki doldururbi tabak koyuyorum eahhh diye bagiriyor yaramazlik had safhada bizim de benim nisan cicegim vardi.boyu 1 metreden yüksek.onu dusurmesin diye alip yemek masasi ile duvar arasina sıkıştırmıştım..ama Elif e engel mi..gir masanin altina itele itele dusur cicegi vazoyu Allahtan masa vardi da kafasina gelmedi..sadece sogan dograyayim dedim ya bi de nasil mutlu nasil mutlu zafer kazanmis zillim
Heyyoo Tek cocuklular size diyooooYa kızlar aranızda tekrar gebelik düşünen var mı
titizgül ne kız sesli güldümBence de öyle olacak dunurcan her bişeyler aynı gidiyo bakalım
Senin ellerini seveyiiimmm ba boncukmaşallah titizgül seni
Aman neyse kafasına düşmemiş kuzumun Tehlikeli şeyler de gerçekten çok mutlu oluyolar psikopat çıktı bu Nisan bebeleri
Bir ara eğitim vermeyi denedim beni doğduğuna pişman etti
Ya Allah korudu gerçekten..çok korktum amaBence de öyle olacak dunurcan her bişeyler aynı gidiyo bakalım
Senin ellerini seveyiiimmm ba boncukmaşallah titizgül seni
Aman neyse kafasına düşmemiş kuzumun Tehlikeli şeyler de gerçekten çok mutlu oluyolar psikopat çıktı bu Nisan bebeleri
Evet kimseye fzla deger vermemsk grek kimseyi haddinden fzla sevmemek gerek bncede. Belki de bu benm esim gbiler icin gecerli kimileri de fzlaca hakediyordr bilemiyormHakkınızda hayırlısı olsun. Düzelirse tabi ki yuvayı yıkmak istemez hiç kimse. Ama kendini ezdirmemek için böyle olmak gerekiyor. Bu erkekler iyiliği eziklik, acizlik sanıyorlar. İlla ki yaptırım uygulamak lazım. Niye kadın iyi olsun diye uğraşırken kıymetini bilmezler anlayamıyorum. Hemen hepimiz benzer durumları farklı olaylarla yaşıyoruz. Kimisi sözlü kimisi psikolojik kimisi de fiziksel şiddet uyguluyor. Şunu öğrendim ki karşındaki hak etmiyorsa fazla iyi olmanın anlayışlı olmanın anlamı yok. Çok geçmiş olsun. Bu günleri unutacağınız kadar huzurlu, mutlu bir aile olmanızı dilerim.
Syle soyleyim eger heemn gelmemis olsaydm sen gelmedin ki ben ugrasirken denecek. Uzak durdukca olay dha beter hale de gelecekti cnku halasigl bi yndan teyzesigl bi yandn ugrasiyorlar saatlerce dil döküp knusuyorlar hani. Ha ama gercektn de dgrulari dediler olmasi grekeni dediler hcbiri de haksz diyemem. Uzatsaydm eger ben dha cok sogrdum kendim acisindan deyim bnu yani belki bin pisman oldugunu gormus olurdm ama buz keserdm ona karsi.Ne diyeyim ki sana sen bile bile lades diyorsun. Ne kadar meraklısın şans vermeye. Hayat senin hayatın kimse karışamaz. Sen burada çağre aridigin icin konuşuyorum. Artık eşin icin birsey demiyecegim, adam kendini biliyor ve kabulde ediyor. Sorun sende sen kimseyi duymaz görmez olmuşsun. İlk görüşte görevli anlıyor, ve senin anlaman için uğraşıyor. Ve sen koşa koşa eve.
Olmasın kimsenin ailesi dağılmasın, çocuklar anadan babadan ayrı buyumesin. Ama bu iş değil, verdiğin ceza bu olmamaliydi. Duzeldiğinden emin olmalıydın, o çocuğa sağlıklı ortamı sagladiktan sonra, geri dönecektin. ağlanacak haline gülme. Ağlaman gerekiyorsa ağla, ağlaki canının kıymetini bil, el kadar bebenin kiymetini bil. Bende kinci degilim ama, bu nasıl birşey aklım almıyor. Kötüler kazanır lafını doğruladin.
Adamın verdigi tepkiyi kendin anlatıyorsun,
ses yukseltmeye, bağırarak tepki vermiş.
O ortamda adının soylenmesi zoruna gitmiş.
Adam ne kadar değerli, kendi kıymetini biliyor.
Sen şimdi düşün sana neler yaptığını ve senin verdiğin tepkileri.
Aynen zaten bende onu dusunuyorm keske demem ben eger ayni syleri yaparlarsa onlar keske der ben demem. O yapamaz o gidemez biz ezelim diyorlardi artk yspabileceklerimi de görduler ya kabklarina cekildiler kb herkes bna ettigi laflardn vs herkes knusms kızmş aglams o kv yuvalari yikilcak die kotu olms amaci cnku yuva yikilmasm ama ben eziym eziyet ediymdi cnku.Canım nasıl olursunuz bundan sonra bilemiyorum ama bi kez daha denemen iyi olmuş bence keşken olmaz inşallah . Gördüler senin de tutumunu en azından. Oğlun için aile ortamınız tekrar kurulur inşallah.
3-4 yaşına geldiğinde düşünüyorum o zamana kadar kaza kurşunu olmazsaYa kızlar aranızda tekrar gebelik düşünen var mı
Günaydın canımGünaydınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?