2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
misskokulumm ayy bazi yaramazliklar iyi hoş da bazılarında oluyor insan. bez yine nispeten daha iyi, bizimki klozetin içine elini soktu, banyoda önce klozetin yıkadım, sonra lavobayi yıkarken ne ara içeri girdi, sinsi sinsi sonra ayaga kalktı da elini daldirdi bilmiyorum. şükür ki yeni yikamistim ama klozet yine klozet işte

Ne güzel oyuncaklar gelmiş şoka görmemiştim hiç buraya girince farkettim ama geç oldu tabi. 7 buçuktu eşime sesleniyordum kaçta kapanıyor marketler diye yarına ne kaldıysa artık

Canım nasıl olursunuz bundan sonra bilemiyorum ama bi kez daha denemen iyi olmuş bence keşken olmaz inşallah . Gördüler senin de tutumunu en azından. Oğlun için aile ortamınız tekrar kurulur inşallah.

hoşgeldin..

bu soruya cevapları merakla bekliyorum.
ebru_can_ebru bazı hedeflerim var onlar olduktan sonra belki ama onlarda 1 yılı rahat alır tabi Olursa hedefim olmazsa 2-3 belki daha fazla bilemiyorum ama kızıma illa dünürüm kardeş @dilzarım merakın giderim

Seviyorum seni

Bizim aşıklar birbirini bekliyor bence aslı bak gör 1 gün ara ile çıkarırlar
Bence de öyle olacak dunurcan her bişeyler aynı gidiyo bakalım
Temizlik kimden sorulur görün teyzoşlArı arkadaşlarına da gösterin
Senin ellerini seveyiiimmm ba boncuk maşallah titizgül seni
Aman neyse kafasına düşmemiş kuzumun Tehlikeli şeyler de gerçekten çok mutlu oluyolar psikopat çıktı bu Nisan bebeleri

titizgül ne kız sesli güldüm

Bir ara eğitim vermeyi denedim beni doğduğuna pişman etti
bana o eğitim verdi..bi daha tövbe
Ya Allah korudu gerçekten..çok korktum ama
D dilzar dilzarım Asım iyi düşmemiş muhtemelen zemin de ıslaktı..ama dikkat..benim kızın da en sevdigi yer klozet..koşa koşa emekliyor oraya

Evet kimseye fzla deger vermemsk grek kimseyi haddinden fzla sevmemek gerek bncede. Belki de bu benm esim gbiler icin gecerli kimileri de fzlaca hakediyordr bilemiyorm
Syle soyleyim eger heemn gelmemis olsaydm sen gelmedin ki ben ugrasirken denecek. Uzak durdukca olay dha beter hale de gelecekti cnku halasigl bi yndan teyzesigl bi yandn ugrasiyorlar saatlerce dil döküp knusuyorlar hani. Ha ama gercektn de dgrulari dediler olmasi grekeni dediler hcbiri de haksz diyemem. Uzatsaydm eger ben dha cok sogrdum kendim acisindan deyim bnu yani belki bin pisman oldugunu gormus olurdm ama buz keserdm ona karsi.
Canım nasıl olursunuz bundan sonra bilemiyorum ama bi kez daha denemen iyi olmuş bence keşken olmaz inşallah . Gördüler senin de tutumunu en azından. Oğlun için aile ortamınız tekrar kurulur inşallah.
Aynen zaten bende onu dusunuyorm keske demem ben eger ayni syleri yaparlarsa onlar keske der ben demem. O yapamaz o gidemez biz ezelim diyorlardi artk yspabileceklerimi de görduler ya kabklarina cekildiler kb herkes bna ettigi laflardn vs herkes knusms kızmş aglams o kv yuvalari yikilcak die kotu olms amaci cnku yuva yikilmasm ama ben eziym eziyet ediymdi cnku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…