Günaydın ŞekerParem biz de kalktık ata kuşla Lego oynuyoruzGünaydın sevgili nisan anneleri
Oo Atama bak sen çalışkan çocuk sabahtan belli etmis kendiniGünaydın ŞekerParem biz de kalktık ata kuşla Lego oynuyoruz
Kıyamam ya fark ettim zaten gece yazılarını okuyunca elif gene geceyi Kadir gecesi yapmış dedim ne zaman tam olarak düzene biner bu kuzuların uykuları bilemiyorum biz odadan çıkıyoruz sabahları baba dinlensin biraz diye gelip oturma odasında oynuyoruz kahvaltısını yapıyor ata kuşu Sonra yoruluyor 2,5 saat sonra tekrardan uyutuyorum yani genelde sen de uyu dinlen biraz o uyurken dinlen birazdan Ali cik de kalkar çok soğukmuş oralar Allah yardımcınız olsunOo Atama bak sen çalışkan çocuk sabahtan belli etmis kendiniee onların da işi de o benim kız şu an uyukluyor..çünkü gece ayağa dikildik..nedensizce 1 saatten fazla mizirdandi..muhtemelen uykusunu uzatacak..benim de hala uykum var
Aslında vaktinde uyudu da kuzum ben oturdum gec saate kadar canım..o sessizlikte oturmak biraz iyi geliyor.eger hemen uyursam ertesi güne hic dinlenmemis gibi uyanıyorum.gece oturup bir rezene icip biraz tv bakıyorumKıyamam ya fark ettim zaten gece yazılarını okuyunca elif gene geceyi Kadir gecesi yapmış dedim ne zaman tam olarak düzene biner bu kuzuların uykuları bilemiyorum biz odadan çıkıyoruz sabahları baba dinlensin biraz diye gelip oturma odasında oynuyoruz kahvaltısını yapıyor ata kuşu Sonra yoruluyor 2,5 saat sonra tekrardan uyutuyorum yani genelde sen de uyu dinlen biraz o uyurken dinlen birazdan Ali cik de kalkar çok soğukmuş oralar Allah yardımcınız olsun
Yaaaaa maşallah sanaGünaydın biz de uyandık çöp kovasıyla aşk yaşıyoruz
Yaa Haydoo su an Elifin hayalini yaşıyorsunGünaydın biz de uyandık çöp kovasıyla aşk yaşıyoruz
Yaaaa yerim ben seni kuzucum daha yeni görüyorum desemGecen bizim kız da boya kovasıyla aşk yaşadıboya kovasi kapalıydı ama dışında varmış az boya.onu once eline sonra yanaklarina sürdü.ben nasil panikledim eyvah eyvah çıkmazsa cani yanacak diye.gozumjn onunde oldu.yetisene kadar surdu zaten napsak napsak diye dört dönüyorum, eşim de gülüyor resmini çek resmini diyor..resmimizi çektik profile koyuyorum bu arada boya hemen çıkti çok şükür
Oy maşallah haydoma Kıyamam ne tatlı da gitmiş günaydın canlarımGünaydın biz de uyandık çöp kovasıyla aşk yaşıyoruz
Evet ebru teyzesi sen yeni görüyorsunYaaaa yerim ben seni kuzucum daha yeni görüyorum desem
ŞekerParem ne tatlı olmuş elifçe her şeyi merak ediyorlar her şeyi ellemek istiyorlar zararlı bir şey olmadıkça kontrolümüzle ellesinler istiyorum öğrensin keşfetsin diyorum ki Oğlum biz sana karşı çok zayıfız sen iyi niyetimizi kullanmamaya çalış çocuğum O da bakıp gülüyorGecen bizim kız da boya kovasıyla aşk yaşadıboya kovasi kapalıydı ama dışında varmış az boya.onu once eline sonra yanaklarina sürdü.ben nasil panikledim eyvah eyvah çıkmazsa cani yanacak diye.gozumjn onunde oldu.yetisene kadar surdu zaten napsak napsak diye dört dönüyorum, eşim de gülüyor resmini çek resmini diyor..resmimizi çektik profile koyuyorum bu arada boya hemen çıkti çok şükür
Yaaaaa maşallah sana
Hepsinin hayaliYaa Haydoo su an Elifin hayalini yaşıyorsun
Guzel guluslum benim
Allahhhhh kizzz elif kankiiiii aşksın sen ya maşallah nasıl da mutluGecen bizim kız da boya kovasıyla aşk yaşadıboya kovasi kapalıydı ama dışında varmış az boya.onu once eline sonra yanaklarina sürdü.ben nasil panikledim eyvah eyvah çıkmazsa cani yanacak diye.gozumjn onunde oldu.yetisene kadar surdu zaten napsak napsak diye dört dönüyorum, eşim de gülüyor resmini çek resmini diyor..resmimizi çektik profile koyuyorum bu arada boya hemen çıkti çok şükür
Oy maşallah haydoma Kıyamam ne tatlı da gitmiş günaydın canlarım
Aynı hisleri yaşıyoruz yeşimcimŞekerParem ne tatlı olmuş elifçe her şeyi merak ediyorlar her şeyi ellemek istiyorlar zararlı bir şey olmadıkça kontrolümüzle ellesinler istiyorum öğrensin keşfetsin diyorum ki Oğlum biz sana karşı çok zayıfız sen iyi niyetimizi kullanmamaya çalış çocuğum O da bakıp gülüyor
Aynısı bendede varYine uyumamaya başladıkdis mi baska birsey mi uyumuyor ya birde ustunden örtüyü atiyor ayaklarıyla
Tek çocuklar huuu 4 yaş ara çok ideal oluyor okul vs durumları için de bence çok da acele etmen sonra zorlanırsınız 2 küçükleYa kızlar aranızda tekrar gebelik düşünen var mı
Oyyy asımmm oyyy yavrular nerelerden başladı keşfemisskokulumm ayy bazi yaramazliklar iyi hoş da bazılarında oluyor insan. bez yine nispeten daha iyi, bizimki klozetin içine elini soktu, banyoda önce klozetin yıkadım, sonra lavobayi yıkarken ne ara içeri girdi, sinsi sinsi sonra ayaga kalktı da elini daldirdi bilmiyorum. şükür ki yeni yikamistim ama klozet yine klozet işte
Canım haydom yaaa nasıl tatlısın. Anlaşıldı bizim nisan bebeleri çöpcü çıktıGünaydın biz de uyandık çöp kovasıyla aşk yaşıyoruz
Tesekkur eder elif asli teyzesine canim..hakikaten aşk bunlar
Hepsinin hayali
Allahhhhh kizzz elif kankiiiii aşksın sen ya maşallah nasıl da mutlusınır tanımiyolar
Çok tatlı maşallahTemizlik kimden sorulur görün teyzoşlArı arkadaşlarına da gösterin
Evet onlar cok iyiler bende evladm var sonucta ya onlarinva basina gelse diyerk ugrastilar istemeselr gelmezlerdi sonucta. Ablam da diyor byle oldugu iyi oldu bsver gzleri korktu en azndan diyoebru_can_ebru yazıyım özelden kim olduğumunda gizem çözülsün madem sınıfta kaldın
Biz de geçen hafta 1 yaş doğum gününü konuştuk çoğu kişi çekim yaptıracak hatta ayarlayanlar bile var. Ben de öyle düşünüyorum buldum instagramdan birkaç fotocu görüşecem. Şu hastalık girince araya modum düştü biraz tekrar bir planlama lazım.
minikbebegim9640 dün yazamadım. Dönmüşsün en azından eşine ve ailesine boşanmaktan korkmadığını gösterdin biraz ders almışlardır umarım. Yalnız halalar, enişteler, teyzeler ne iyi sülaleleri varmış hepsi seferber olmuş. Çoğu aile umursamaz . Eşin de azcık aklını başına alsın inşallah yuvasına çocuğuna sahip çıksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?