2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Geçmiş olsun canım haydoma
Sağol beynim
biz çekmece aşığı çıktık ama sabah bir parmağını kıstırdı oyyy canımdan can gitti ama yine vazgeçmiyor uslanmaz sipam
Yürek yemiş sanki kıyamam öğrenecekler daha başındayız dur bakalim
Geçmiş olsun canım.insallah iyi sonuclar alırsınız. Göktürk bağışıklık sağlamdır, çöp kutusu merakı onu güçlendirmiştir.
İyi yönünden bakıyoruz bence deee

9 aylıkken gittiğimde 46.6 çıkmıştı canım

Yaa onlar boya mıydı ben de mesajını görmeden bakmıştım profil resmine yoğurt falan sandım
43 çıktı bizimki geriden geliyor ama kendi içinde büyümesi normal diye sorun etmiyor doktorumuz

Valla aynen çöpçü çıktılar

Benim ki çok devirdi devirince korkup hızlıca kaciyo anası da napsin Katya hemen temizliğe girişiyo lan seni eşşolusu diye
Hepimiz birer Katyayiz
Ya bi benm oglanda yomus o huy cop kovasini grunce direk gidiyo bi de camasr makinasi delisi calisinca hic ayrilamio basndan
Çamaşır makinasini uzun uzun izlettirme canim.uzun uzun dönen biseylere bakmak tehlike ar Edebiliyor saglik acısından
Her gun yeni bir yaramazlik kesfediyorlar valla
Oh cok şükür iyi olmanıza sevindim
misskokulumm Canim sizin degerler de guzel gelmis..sukurler olsun atlattiniz
biz çekmece aşığı çıktık ama sabah bir parmağını kıstırdı oyyy canımdan can gitti ama yine vazgeçmiyor uslanmaz sipam
Kiyamam civanima evet dolap cekmece kilitleri lazim artik ben de tazeleyecegim
Azcık mızmızlanam anamın hatıralarını kıram iş yaptırmayam ahh ahh kankiler hep anı teyzesi
Hic sorma jadem bal jadem yoruyor bu kizce beni demek evinize gidiyorsunuz hadi bakalim saglikla varin insAllah

Çok tatlı maşallah
Tşkr ederiz canm
Kimsin sen badi Ekrem falan mı
Hemen benşm kıza gösteriyorum bağırıp mızmızlanacağona bi işe yarasın ben bunu temizlikte yorayım da uyusun
ajahha bende bir şey var diyordum bu eşofmanda badi Ekrem uydu bak
Göster kız şimdiden işliyoruz büyüyünce anneye yardım

Bizimkini ölçmedi geçenki muayenede ben evde bir bakıyım kaçmış. Büyük olması sıkıntı mı ki bence yapısal. Birine çekmiştir ailede. Bizimkinin kafa tipi küçük mesela

Yaa bilmiyodm bnu ama basndan alamiyorm fena halde takildi uzun zamndr da ooyle nasl unutturacagm ki sekerpare5939
Benim oğlan da çamaşır makinası hastası canım. Çalıştığını duysun nasıl gidiyor bakmaya. Eşim biraz oturtuyor sonra ilgisini çekecek başka bişey gösteriyoruz falan unutuyor. Dolabın içinde makina kapatıyorum kapısını genelde çalışırken. Sen de hangi odadaysa kapat dönen şeyleri izlemeleri pek iyi gelmiyormuş tazecik beyinlere

Dha dikkat ederm artk ya ben zarar dir blmiyodm ama zten unutmasinj istiyodm ugrasirm

Tamam tamam aralarına girmiyoruz çekiliyoruz rota yeniden oluşturulsun
Yakışıklı kuzum elini sallasa ellisi
Eki Görüntüle 2765948 Yollar gidişime kızlar gülüşüme hasta
Gelinimizi almaya geldik N Nehir8077
Oyy bağrıma basasim geldi nasıl şirin masallahh
Aslihaydo hadi gözün aydın canım. Aşıdan sonra tahlil yapıldığını da ilk kez duydum boş yere telaş yaptırdı doktor da size
9.ayda rutin kan tahlili oluyomus bilsek biz önce tahlil sonra aşi yaptirirdik kimse de uyarmadi ordayken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…