- 2 Eylül 2019
- 5.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.348
- 248

S Sonsuzsukurler canım Umutla sen cok sıki imtihan olmuşsunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geçen hafta izleyemedim onu anca bitirdim şuanKırmızı odayı izleyeceğim dedim ya almila coştu zorla uyudu şu an![]()
Ahhhh hemen uyu valla boşver diziyiBen geçen hafta izleyemedim onu anca bitirdim şuanemziriyorum birazdan bi kahve ile yeni bölüm izleyeyim
sonrada vay efendim ben uyumuyorum kızın suçu yokki suç bende
![]()
Bende bilmiyorum siz ekli diye ekledimKizlar elif acu kim acep benim kacirdigim bı yazışma oldu galiba ortak sizleri görünce ekledim kim olduğunu bilemedim![]()
Müthiş bi oyun terapisti pedagog falan olurmulsun doğru meslek seçmişsin valla![]()
Oyy dünür oyy..kıyamam sana..oku annecigine..ben de okuyayım..Bahsrcım hep bi huzursuz bebeler. Diş yoruyor onları ağzı var dili yok gariplerin anca mızıldanıyorlar. Eşini de çok takmamaya Bak taktıkça daha da sorun olarak görür daha çok üzülür ve yorulursun. Ne diyeyim.
Eşim saolsun toplar yerleştirir. Titizdir. Şükür.
Senin işin zor Bahar ım. İki bebek . Arada söylensende o dilden o kadar da olur. Baharcım Bebeğim için o kadar özlem çektim dua ettim. Hayatım boyunca hep anne olmak istedim. Rabbim başka başka sınadı. Öyle zor günlerden geldim, öyle zor kavuştum. Hamileliğim de çok zordu. Hamdolsun Rabbim bu kuluna bu evlat nimetini bahşetti. Dağılsın dökülsün sağlık olsun da tek. Rabbimin keremine hamdolsun.
Dünürün seni çok seviyor tabi gelinkızını ve kayınçomuzu da. Oğlum babasına benziyor huyu da benzesin Elifim rahat eder. Biz gibi beraber yapar beraber gülerler. Çocuğumun rol modeli başarılı.
Aslım saol canım benim ne güzel söylemişsin. Teşekkür ederim. İyi görüşlerin. daha havuz dışına çıkmadı toplar da yeni diye boyuna top alıyoruz ekstradan toplarız. Doğru tespit . Çok sabırlıyımdır. Bu ablanız nelere sabır etti, evladımın canı saolsun.
@Zeyay1420 kuzum bak seninle de dolaylı akraba olduk. Kayınçomuzun sözlüsünü öperim.
Helinim çok geçmiş olsun kuzum. İnşallah daha iyicedir şimdi.
İlahi miss . Anahtar değişimi iyiymiş..
Ne güzel bilgilendiriyorsun. Çok saol sevgili dünürüm.
Damadın bugün çok ihmal edildi kıyamam. Sabah besledim işe gittim çok yoğundum. Öğlen geldim uyuttum .babası mama vermiş kuzum aç. Yemeğini yedirdim. Oynadık . Babamızın işi vardı gitti adamcağız. Uyudu balım. Bugün annemin doğum günü. Mezara gidemedim. Bir sürü iş getirdim Eve. Gece okurum anacığıma.
Yaaa işte benim.kız da yapti aynısıni ama korkmadi ağlamadı sırıttı yaYaa benm yaramaz oglum deyim bugn suç işledi.
Mutfaga 5 dk gittm byle guzelce oturup oyuncaklaryla oynuyo diye arada byle kisa sureli birakiyodm hep. Sen tut ne ara gittiyse artk anlamadim bile emekleyerek koltugn o aradan gecip cicegimi dusurms aloe vera vardi agladi kostm baktm korkmus aglio sıpa oyle buyk de degldi Allahtan kinaptin sen dememle dha bi cok agladi bi de
gzelce knustm ettm susturdm sonunda boş birakmaya gelmio artk yaa
Oyy gelinim ilk karnesini mi almış..Evet ya bizde Zeynebin 1.sınıf heyecanı karnesini yaşayamadık okul heyecanı olmayınca karne hevesi de yoktu Zeynebin. E okul dan baktık sevinmedi bile![]()
Kına kına nedir diye bir baktim simdi.Canım katkısız olsun her şey evet ama ... onlar yetersiz kalıyor maalesef sen doktorunun verdiği ilacı kullan portakal ya da mandalina suyu ile aç karnına içir 2 -4 saat süt süt ürünü verme. Birde bir koca karı tarifi vereceğim kansızlık içinkına kına var odun gibi 1-2 cm ufak parçasını 300 gram kara üzüm 2000 TL su ile düdüklüde İyice pişir süzgeçten geçir içir ayda 2 kez yap. Beslenmesine yeşillik ekle ıspanak yedir ha yemiyorsa ıspanak tozu al keke çorbaya koy ben almilaya aldım öyle öyle geçer
Al iste bunlar tam çiftEvet yaptığımız en büyük hataydı ama biz zorla öğretmedi okul öncesi okadar meraklıydı ki her gördüğü harfi sorar her yazıyı okumaya çalışırdı ve kendince de yazardı hal böyle olunca 1.sınıf ona çok sıkıcı geldi hiç cazibesi kalmadı şimdi öyle mutlu ki okullar kapandı okul yok ders yok diye![]()
Kırmızı odayı izleyeceğim dedim ya almila coştu zorla uyudu şu an![]()
Jade kizlari bilmem ama biz senle tam kanka oluruzBen geçen hafta izleyemedim onu anca bitirdim şuanemziriyorum birazdan bi kahve ile yeni bölüm izleyeyim
sonrada vay efendim ben uyumuyorum kızın suçu yokki suç bende
![]()
Banada arkadaslik attı bende kabul ettim seker pare sandımKizlar elif acu kim acep benim kacirdigim bı yazışma oldu galiba ortak sizleri görünce ekledim kim olduğunu bilemedim![]()
Yok kizlar ben sosyal medya kullanmıyorum.ben değilim.Banada arkadaslik attı bende kabul ettim seker pare sandım
Oy canimm online karnesi hayırlı olsun diyelim bitecek inşallah bu günlerEvet ya bizde Zeynebin 1.sınıf heyecanı karnesini yaşayamadık okul heyecanı olmayınca karne hevesi de yoktu Zeynebin. E okul dan baktık sevinmedi bile![]()
Bende bilmiyorum siz ekli diye ekledim![]()
Banada arkadaslik attı bende kabul ettim seker pare sandım
Sadece burdakiler ortak anaaa kim ki aşırı merak ettimYok kizlar ben sosyal medya kullanmıyorum.ben değilim.![]()
Direk kendisine soralim bence msj aticam simdiSadece burdakiler ortak anaaa kim ki aşırı merak ettim![]()
Elif ismini görünce sazan gibi atladım. Kusura bakma inan ben sen sandım, direk kabul ettimYok kizlar ben sosyal medya kullanmıyorum.ben değilim.![]()
Ben ilk ekledigimde mesaj atıp sordum cevap yok hala kaç saat olduDirek kendisine soralim bence msj aticam simdi
1 saat once aktifti. Mesajini okudumu pekiBen ilk ekledigimde mesaj atıp sordum cevap yok hala kaç saat oldu
Yok okumadı görüldü olmamis1 saat once aktifti. Mesajini okudumu peki
Ben kendisini çıkardım takipten, bi zahmet bir mesaj atar tanitir sanırım,Yok okumadı görüldü olmamis
İstagrama girmiş usten okumuş demekkiYok okumadı görüldü olmamis
Ben de çıkarıyorum şimdilik tanıdık biriyse geri ekleşirizBen kendisini çıkardım takipten, bi zahmet bir mesaj atar tanitir sanırım,
ozaman eklerim.