2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Helinnnnn Helinnnnn helin canim geçmiş olsun yeğenine..henuz yeğen sevgisi tatmadim ama yegen de evlat gibi diyorlar 💞 eminim çok üzulmüşsündür..ama geçmiş gitmiş cok sükür..Allah tekrar ettirmesin..havale gibi bisey mi bahsettigin?

S Sonsuzsukurler canım Umutla sen cok sıki imtihan olmuşsunuz 😔 Allahim sağlık versin bundan sonra evlatlarına her zaman insAllah canım arkadaşım 🤲💕

Doga Delisi Doga Delisi canım kimyon olayi gercekten kötu oldu evet haklısın.insAllah diyetin biter kısa zamanda canım..ama illa biseylere diyet devam ediyor bizde de..iyilessinler tez zaman da kuzular insAllah 🌺🌺

BKGK BKGK bahar kv takma canım..kötü niyetle mi dedi deme..düz düşün..anlamazdan gelince bir afallama geliyor onlara da bazen 😁 aa laf soktum anlamadi diyebiliyor.. hem bunlar klasik anne ve kv laflari.alinacak bisey yok.alisacak bisey var 😁 en iyisi alış gitsin 😁 duyma sen hee hee de.bazen cok faydali seyler de ogrenebiliyor insan.

Kizlar elif acu kim acep benim kacirdigim bı yazışma oldu galiba ortak sizleri görünce ekledim kim olduğunu bilemedim😬

Müthiş bi oyun terapisti pedagog falan olurmulsun doğru meslek seçmişsin valla 🥰
🙈🙈🙈 teşekkür ederim..oğlum kolumu cekeliyor kızım da bacağima tutunup kalkip düşüp tekrar tutunmuyor olsaydi muhtemelen daha faydali olabilirdim ama..😁
Bahsrcım hep bi huzursuz bebeler. Diş yoruyor onları ağzı var dili yok gariplerin anca mızıldanıyorlar. Eşini de çok takmamaya Bak taktıkça daha da sorun olarak görür daha çok üzülür ve yorulursun. Ne diyeyim.

Eşim saolsun toplar yerleştirir. Titizdir. Şükür.

Senin işin zor Bahar ım. İki bebek . Arada söylensende o dilden o kadar da olur. Baharcım Bebeğim için o kadar özlem çektim dua ettim. Hayatım boyunca hep anne olmak istedim. Rabbim başka başka sınadı. Öyle zor günlerden geldim, öyle zor kavuştum. Hamileliğim de çok zordu. Hamdolsun Rabbim bu kuluna bu evlat nimetini bahşetti. Dağılsın dökülsün sağlık olsun da tek. Rabbimin keremine hamdolsun.

Dünürün seni çok seviyor tabi gelinkızını ve kayınçomuzu da. Oğlum babasına benziyor huyu da benzesin Elifim rahat eder. Biz gibi beraber yapar beraber gülerler. Çocuğumun rol modeli başarılı.

Aslım saol canım benim ne güzel söylemişsin. Teşekkür ederim. İyi görüşlerin. daha havuz dışına çıkmadı toplar da yeni diye boyuna top alıyoruz ekstradan toplarız. Doğru tespit . Çok sabırlıyımdır. Bu ablanız nelere sabır etti, evladımın canı saolsun.

@Zeyay1420 kuzum bak seninle de dolaylı akraba olduk. Kayınçomuzun sözlüsünü öperim.

Helinim çok geçmiş olsun kuzum. İnşallah daha iyicedir şimdi.

İlahi miss . Anahtar değişimi iyiymiş. 😂.

Ne güzel bilgilendiriyorsun. Çok saol sevgili dünürüm.

Damadın bugün çok ihmal edildi kıyamam. Sabah besledim işe gittim çok yoğundum. Öğlen geldim uyuttum .babası mama vermiş kuzum aç. Yemeğini yedirdim. Oynadık . Babamızın işi vardı gitti adamcağız. Uyudu balım. Bugün annemin doğum günü. Mezara gidemedim. Bir sürü iş getirdim Eve. Gece okurum anacığıma.
Oyy dünür oyy..kıyamam sana..oku annecigine..ben de okuyayım..
Çalışan anne olmak zor... ama siz paslasabildiginiz için şanslısın bence 😊
Allah mutluluğunuzu daim etsin..senin herseye şu mutlu bakan bakış açın içimi açıyor 🌺🦋🌺🦋
Iyi geceler diliyorum tatlı damadima ve sana 🤩🥰 güzelce dinlenin insAllah canim oglumla 🥰🥰
Yaa benm yaramaz oglum deyim bugn suç işledi.
Mutfaga 5 dk gittm byle guzelce oturup oyuncaklaryla oynuyo diye arada byle kisa sureli birakiyodm hep. Sen tut ne ara gittiyse artk anlamadim bile emekleyerek koltugn o aradan gecip cicegimi dusurms aloe vera vardi agladi kostm baktm korkmus aglio sıpa oyle buyk de degldi Allahtan ki🙏 naptin sen dememle dha bi cok agladi bi de 😁 gzelce knustm ettm susturdm sonunda boş birakmaya gelmio artk yaa
Yaaa işte benim.kız da yapti aynısıni ama korkmadi ağlamadı sırıttı ya 🙈😄🤣 ne tuhaf bi kiz bu ya 😄😄 oglum bisey devirince daha hala korkar..ama bu kız neden böyle aşırı cesur 🤣🙈
Evet ya bizde Zeynebin 1.sınıf heyecanı karnesini yaşayamadık okul heyecanı olmayınca karne hevesi de yoktu Zeynebin. E okul dan baktık sevinmedi bile🥴
Oyy gelinim ilk karnesini mi almış..🤩🥰 karne hediyesi de alamiyorum uzaktan 🥴neyse onu aldigimizda topluca butun karnelerin hediyesini aliriz artik 😄😄
Canım katkısız olsun her şey evet ama ... onlar yetersiz kalıyor maalesef sen doktorunun verdiği ilacı kullan portakal ya da mandalina suyu ile aç karnına içir 2 -4 saat süt süt ürünü verme. Birde bir koca karı tarifi vereceğim kansızlık için 😂🤪 kına kına var odun gibi 1-2 cm ufak parçasını 300 gram kara üzüm 2000 TL su ile düdüklüde İyice pişir süzgeçten geçir içir ayda 2 kez yap. Beslenmesine yeşillik ekle ıspanak yedir ha yemiyorsa ıspanak tozu al keke çorbaya koy ben almilaya aldım öyle öyle geçer
Kına kına nedir diye bir baktim simdi.😳 ilk defa duydum..ıspanaği arttir diyorsun yani..tamam.. peki bu şurubu kızima da verebilir miyim yani Ferrum umu? Yoksa ona damla mi alayim? Ayy seni bunalttim özür dilerim 🙄
Evet yaptığımız en büyük hataydı ama biz zorla öğretmedi okul öncesi okadar meraklıydı ki her gördüğü harfi sorar her yazıyı okumaya çalışırdı ve kendince de yazardı hal böyle olunca 1.sınıf ona çok sıkıcı geldi hiç cazibesi kalmadı şimdi öyle mutlu ki okullar kapandı okul yok ders yok diye 🙈🤦‍♀️
Al iste bunlar tam çift 🥰😍 bizimki de ha bre yakamda anne bu harf hangi harfin küçugu hangisinin büyüğü diye.harfleri bildigi yetnedi simdi de kucuk buyuk derdinde 🤣🧿🧿🧿 masAllahi var gelinimin..oyy onu yerim..içime sokasim geliyor guzel kızımı 😍😍😍

Evet ya bizde Zeynebin 1.sınıf heyecanı karnesini yaşayamadık okul heyecanı olmayınca karne hevesi de yoktu Zeynebin. E okul dan baktık sevinmedi bile🥴
Oy canimm online karnesi hayırlı olsun diyelim bitecek inşallah bu günler 🙏 pamuk zeynebimm başarılı bı hayatı olsun ins♥️♥️

Back
X