2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar oku oku ancak bitirebildim geriden geldim ancak yazabildim. Bir gün akşam girmedim birikmiş dün de girdikçe sadece geçmişi okudum.

Helinnnnn Helinnnnn geçmiş olsun yeğenine canım okuyunca benim de aklıma ateşli havale gelmişti. İnşallah tekrar etmez ve bir sıkıntı olmadan atlatır.

Kalppare Kalppare ne güzel bilgiler veriyorsun yaa çok sağol resmen hepsini hemen uygulamak istiyorum 🥰

BKGK BKGK resmen eşin annen her geldiğinde bunu yapıyor daha önce de anlatmıştın hatırlıyorum. Ama bence konuşmalısın. Belki farkında değildir ama farkındaysa çok ayıp yani. Hele ki bebeklerin olduğu bu dönemde onlara çok ihtiyacımız var.

nzh99 nzh99 maşallah Atacığa ne güzel oynuyor havuzunda size de maşallah karı koca şükür dolusunuz. Hayranım senim pozitifliğine ❤️

Sırlar dünyası gibi oldu 😂 acaba eskilerden mı kizlar bari cevap verseydi ben de biri yazdida kaçırdım okumadım heralde diye kabul ettim normalde çok dikkat ederim 😬

Kızlar bende sizde ekli diye ekledim 😂😂😂 sizden bizleri bulabilmesi de kolay değil bence . O da ilginç 🤔
Aynen yani hepimizi eliyle koymuş bilemez aslında ama birimizi ekleyip komple arkadaş listesine istek mi atti napti 😂😂

Kızlar iyi geceler yazmam bügün sadece okuyabildim hanım ağa müsade etmedi habire elinden tutup yürüteyim istiyor 5-10 saniye kadar da ayakta tek başına duruyor ama emekleme diye bir şey yok e si bile😿
Demekki senşn hanım ağa direk yürüyecek 😊 o yürüme aşkı bizde de var eğil eğil belim kopuyor 😝

🙈🙈🙈 teşekkür ederim..oğlum kolumu cekeliyor kızım da bacağima tutunup kalkip düşüp tekrar tutunmuyor olsaydi muhtemelen daha faydali olabilirdim ama..😁

Oyy dünür oyy..kıyamam sana..oku annecigine..ben de okuyayım..
Çalışan anne olmak zor... ama siz paslasabildiginiz için şanslısın bence 😊
Allah mutluluğunuzu daim etsin..senin herseye şu mutlu bakan bakış açın içimi açıyor 🌺🦋🌺🦋
Iyi geceler diliyorum tatlı damadima ve sana 🤩🥰 güzelce dinlenin insAllah canim oglumla 🥰🥰

Yaaa işte benim.kız da yapti aynısıni ama korkmadi ağlamadı sırıttı ya 🙈😄🤣 ne tuhaf bi kiz bu ya 😄😄 oglum bisey devirince daha hala korkar..ama bu kız neden böyle aşırı cesur 🤣🙈

Oyy gelinim ilk karnesini mi almış..🤩🥰 karne hediyesi de alamiyorum uzaktan 🥴neyse onu aldigimizda topluca butun karnelerin hediyesini aliriz artik 😄😄

Kına kına nedir diye bir baktim simdi.😳 ilk defa duydum..ıspanaği arttir diyorsun yani..tamam.. peki bu şurubu kızima da verebilir miyim yani Ferrum umu? Yoksa ona damla mi alayim? Ayy seni bunalttim özür dilerim 🙄

Al iste bunlar tam çift 🥰😍 bizimki de ha bre yakamda anne bu harf hangi harfin küçugu hangisinin büyüğü diye.harfleri bildigi yetnedi simdi de kucuk buyuk derdinde 🤣🧿🧿🧿 masAllahi var gelinimin..oyy onu yerim..içime sokasim geliyor guzel kızımı 😍😍😍
Kızlar dha esur olacak desene o zman nrmalde tam tersi olmasi lazmken 😂
Günaydın kızlar beni de ekledi daha kabul etmedim minikbebegim9640 minikbebegim9640 olabilir mi acaba
Yok en degilim neden bahsetigini bile anlamadm😂 ama fake hesap acip instadan takiplesmeyi dusunuyorm ortak kullaniyorz bnu cnku

Bende aynı mantıkla kabul ettim hepinizi ortak arkadaş görünce🙈akşam elimde tel ilk kez uyumuşum 11 gibi benden sonra konuşuldu herhalde diye sazan gibi atladım🙈

Evet ya ben aslında rahat bir insanın bu konuda o takık ben ise düşer boğazında. Bir şey kalınca çok panik oluyorum o böyle kıyaslayınca neden emeklemiyor deyince ben laf söylüyorum üste çıkıyor yok bana diyorsun send e boğazında kalınca titriyorsun ateşi çıkınca titriyorsun görmüyor yanlışını işte
Ikiniz de yavrunuz icin endiseleniyorsunuz.normak bunlar..birbirinize sarmayın su pandemi zamani 😄 öyle mi emeklemiyor mu hay canim ayni babasi de sırıt geç 😄 erkekleri bazen alaya almak gerek..tuhaftır hoşlarina da gidebiliyor 😏
Kızlar oku oku ancak bitirebildim geriden geldim ancak yazabildim. Bir gün akşam girmedim birikmiş dün de girdikçe sadece geçmişi okudum.

Helinnnnn Helinnnnn geçmiş olsun yeğenine canım okuyunca benim de aklıma ateşli havale gelmişti. İnşallah tekrar etmez ve bir sıkıntı olmadan atlatır.

Kalppare Kalppare ne güzel bilgiler veriyorsun yaa çok sağol resmen hepsini hemen uygulamak istiyorum 🥰

BKGK BKGK resmen eşin annen her geldiğinde bunu yapıyor daha önce de anlatmıştın hatırlıyorum. Ama bence konuşmalısın. Belki farkında değildir ama farkındaysa çok ayıp yani. Hele ki bebeklerin olduğu bu dönemde onlara çok ihtiyacımız var.

nzh99 nzh99 maşallah Atacığa ne güzel oynuyor havuzunda size de maşallah karı koca şükür dolusunuz. Hayranım senim pozitifliğine ❤️
Canım teşekkkür ederim.🙈😊
Kalppare Kalppare hıı canım eşinle anlastiysan iyi hiç girme o topa 🤗 ben sevmiyosun falan sandım instayi
Aramizda bir tane bile pro üye yok 😄 pro uyeler sayfadaki ziyaretcileri görebiliyor.muhtemelen hep takip eden ama yazmayan biri ekledi sizleri.
Eşimle anlastık canım sosyal medya simdilik hayatimizda yok.

Back
X