2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın kızlar iyi karantinalar diliyorum hepimize😊
Dün benim Betüş anneannede kaldı kuzenleriyle Göktuğ a soruyıruz Betül nerde diye oda oda bakıyor masada oturduğu yeri kolaçan ediyor🤣 herşeyi anlıyorlar artık. Gece de 4 gibi uyandı emdi emdi 1 saat uyumaya çalıştı gözler açık bana bakıyor karanlıkta. Aldım salladım yok en son pış pış yaptım da uyudu sonra 6 da tekrar uyandı bu sefer emerek uyumayı becerdi. Dün yeşil mercimek ve karnabahar ı aynı yemekte kullanmıştım rahatsız mı etti naptı 😬
Bu elif abla beni de eklemiş ben de sizden okudum kendim kabul etmedim ona istek yolladım bakayım resimlerden anlaşılır kim olduğu diye.burdan biri ama kim acaba🤔🤔
Zeyay1420 Zeyay1420 pankeklerim uydurmasyon kaydırmasyon🤪 bir yumurta, bir kaşık yoğurt, 1 tuzsuz zeytin, biraz beyaz peynir, 1 kaşık tam buğday unu sabit. İçine hangi sebze varsa evde ondan rendeliyorum. Bugün yerelması ve balkabağı rendeledim. Karnabahar da güzel oluyor. Bazen de elma rendeliyorum keçiboynuzu tozuyla tatlımsı oluyor onu daha çok seviyor. Yer elması çok faydalıymış mevsimi gelmişken yediriyorum kızlara hiç yedirmemişim ben pek sevmem. 😬

Beni de ekledi de ben kimse kalmadı eklenecek diye kabul etmedim. Ebru burda adını paylaştı ya onu ekleyip bizi de ortak arklardan eklemiştir
Az önce mesaja cevap verdi. Buradan miş başlarda bir iki kez yazmış. Sonra sadece okuyarak devam etmiş. Ebru'nun adresi goruncede o şekil bizleride eklemiş.

İsimini yazdın ya e.. a.. belki rahatsız olur yazmasaydın dedim ama amannnnnnn kayboldu bile 😀😀
Evet o da simdi yazmis niye ismimi ilan ettin diye 🥴 ben de dedim hesabın gizliyse sorun yok sen de keşke kendini tanıtıp öyle ekleseydin tanımadığım biri niye listemde olsun ki😒

He
Günaydin kızlar Ali dun karnima kafasıyla vurdu.kendince kendini kucağıma attı.ama canım cok yandi.2 saate yakin midem bile ağrıdı..bugun de dikis yerim aciyor çok 😓
Geçmiş olsun canım ah bizim kibar centilmen alimiz napti öyle 😅 oyun yapmış bı anda ne bilsin kuzum 💕 dikkat etmek lazım sekerparem

Günaydin kızlar Ali dun karnima kafasıyla vurdu.kendince kendini kucağıma attı.ama canım cok yandi.2 saate yakin midem bile ağrıdı..bugun de dikis yerim aciyor çok 😓
Ah Ali ah sevgisini biraz sert göstermiş. Çok geçmiş olsun canım. Dikiş yerlerinde hâlâ hassasiyet varmı. Sendemi sezaryanliydin.

Ah Ali ah sevgisini biraz sert göstermiş. Çok geçmiş olsun canım. Dikiş yerlerinde hâlâ hassasiyet varmı. Sendemi sezaryanliydin.
Kalppare Kalppare m senin damat da emerken oynarken tepikliyor vallahi. O dikiş yerleri zonkluyor. Ne yapalım bilmiyorlar daha. Geçmiş olsun. Hassasiyet var daha bende baharcım

Yumurta beyazını ona vermeyeceğim ben kendim de hala onu yemiyorum. Ben yesem çok güzel olacak 😊 Tam 13 aydır diyetteyim. Gebeyken şeker diyeti dogurunca yumurta süt ürünleri diyeti 😂 Yavrum düzelsin de artık sabır diliyorum kendime 🤲

Ya bizimkine de muz dokunmuştu. Doktoruyla konuşup bir daha muzu denemek istiyorum. Kızımda da var o tembellik. İkeadan lazimlik alacağım önümüzdeki hafta. Ben de onu denemek istiyorum. Gecen kakasını 8. gün yaptı. Kaka yaptığı günler evde bayram havası oluyor ☺️ Birinin kaka yapmasına bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi. Evlat işte 🥰
Bizde o bayramı doyasıya yaşıyoruz 😂🙈muz kabız yapar diye vermedim sorayım bugün doktora ayrıca probiyotik sorcam
Bezini acip lavobaya koyuyorum üstüne yaptıriyorum baya iyi oldu :)
Bebeklerimiz hep iyi sağlıklı olsun 🙏

Son zamanlarda hazırladığım bebiş yemekleri 🥰
Sizden çok şey öğreniyorum kızlar iyiki varsınız ❣️

Eklentiler

• IMG_20210122_102026.webp
    IMG_20210122_102026.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20210120_103959.webp
    IMG_20210120_103959.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20210119_103032.webp
    IMG_20210119_103032.webp