- 23 Temmuz 2016
- 2.092
- 6.979
- 158
Aynen bende senin mantıkla ekledim. Bilemedim kimKizlar elif acu kim acep benim kacirdigim bı yazışma oldu galiba ortak sizleri görünce ekledim kim olduğunu bilemedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende senin mantıkla ekledim. Bilemedim kimKizlar elif acu kim acep benim kacirdigim bı yazışma oldu galiba ortak sizleri görünce ekledim kim olduğunu bilemedim![]()
AynenSırlar dünyası gibi olduacaba eskilerden mı kizlar bari cevap verseydi ben de biri yazdida kaçırdım okumadım heralde diye kabul ettim normalde çok dikkat ederim
![]()
İsimini yazdın ya e.. a.. belki rahatsız olur yazmasaydın dedim ama amannnnnnn kayboldu bileNasıl yani![]()
Az önce mesaja cevap verdi. Buradan miş başlarda bir iki kez yazmış. Sonra sadece okuyarak devam etmiş. Ebru'nun adresi goruncede o şekil bizleride eklemiş.Beni de ekledi de ben kimse kalmadı eklenecek diye kabul etmedim. Ebru burda adını paylaştı ya onu ekleyip bizi de ortak arklardan eklemiştir
Adı neyse hatırlarız belkiAz önce mesaja cevap verdi. Buradan miş başlarda bir iki kez yazmış. Sonra sadece okuyarak devam etmiş. Ebru'nun adresi goruncede o şekil bizleride eklemiş.
Aynn ya allahtan çok uzun değilim diyorumDemekki senşn hanım ağa direk yürüyeceko yürüme aşkı bizde de var eğil eğil belim kopuyor
![]()
Sordum aslında henüz cevap vermedi.Adı neyse hatırlarız belki![]()
Bizde çıkardık aslı ileGünaydın kızlar Ben takipten çıkardım
Direk adımı soy adımı yazdınız dedi çıktı takiptenAdı neyse hatırlarız belki![]()
Ya birisi hepimizi ekledi de kim olduğunu bulamadık sen misin acaba dedimKızlar dha esur olacak desene o zman nrmalde tam tersi olmasi lazmken
Yok en degilim neden bahsetigini bile anlamadmama fake hesap acip instadan takiplesmeyi dusunuyorm ortak kullaniyorz bnu cnku
Evet o da simdi yazmis niye ismimi ilan ettin diyeİsimini yazdın ya e.. a.. belki rahatsız olur yazmasaydın dedim ama amannnnnnn kayboldu bile![]()
Geçmiş olsun canım ah bizim kibar centilmen alimiz napti öyleGünaydin kızlar Ali dun karnima kafasıyla vurdu.kendince kendini kucağıma attı.ama canım cok yandi.2 saate yakin midem bile ağrıdı..bugun de dikis yerim aciyor çok![]()
Ah Ali ah sevgisini biraz sert göstermiş. Çok geçmiş olsun canım. Dikiş yerlerinde hâlâ hassasiyet varmı. Sendemi sezaryanliydin.Günaydin kızlar Ali dun karnima kafasıyla vurdu.kendince kendini kucağıma attı.ama canım cok yandi.2 saate yakin midem bile ağrıdı..bugun de dikis yerim aciyor çok![]()
Ah Ali ah sevgisini biraz sert göstermiş. Çok geçmiş olsun canım. Dikiş yerlerinde hâlâ hassasiyet varmı. Sendemi sezaryanliydin.
Bizde o bayramı doyasıya yaşıyoruzYumurta beyazını ona vermeyeceğim ben kendim de hala onu yemiyorum. Ben yesem çok güzel olacakTam 13 aydır diyetteyim. Gebeyken şeker diyeti dogurunca yumurta süt ürünleri diyeti
Yavrum düzelsin de artık sabır diliyorum kendime
Ya bizimkine de muz dokunmuştu. Doktoruyla konuşup bir daha muzu denemek istiyorum. Kızımda da var o tembellik. İkeadan lazimlik alacağım önümüzdeki hafta. Ben de onu denemek istiyorum. Gecen kakasını 8. gün yaptı. Kaka yaptığı günler evde bayram havası oluyorBirinin kaka yapmasına bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi. Evlat işte
![]()
E... a... canım ismin kayboldu bile bizde görmekten memnun oluruz burada kendini(nickini)tanıtırsanDirek adımı soy adımı yazdınız dedi çıktı takipten
Çok güzel tabaklar hazırlamışsın ellerine sağlık benden öğrenmediğin kesinSon zamanlarda hazırladığım bebiş yemekleri
Sizden çok şey öğreniyorum kızlar iyiki varsınız![]()