2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
iki kizimda bir buket gül getirmisti, Asim da o da olmadı. bir iki de citlatmistim aslinda. bir arkadaş vardi, o aaa çiçek alınır mı doğum hediyesi,demişti. ben de anlatmıştım eşime, bak böyle diyorlar diye. bu defa hiç almadı. 😍🤣🤣

böyle düşününce içim bir cizz ediyor, keşke düşünseydi diyorum ama sonra once midem bulandigi için, sonra erken doğum riski sebebiyle, tüm evi çekip çevirmesi, yemekten temizliğe herseyi yapması aklima geliyor. amaaan diyorum, en güzel hediye bu.

gecende de film izlerken gözleri doldu, bebek doğmuş, hastane odasi kalabalık bir sahne. yanyana ağlaştık, kimsemiz yoktu yanımızda da şehrimizde de, aksamdan kendi çorbami, kompostomu hazır etmiştim. kizlar desen arkadaşta kalmışlardı. çiçek bile aklina gelmedi o yüzden bu sefer.

boyle teselli ediyorum iste kendimi. 😅😅😅züğürt tesellisi de olabilir. 😜😜😜

Allah sağlık sıhhat versin
Ahh canım..sen kızlari arkadasa bıraktım kızlar erkenci cikti bu oglan ben doğuma gidiyorum yazdıydın da nasıl duaya durmuştum..taa ki haber alana kadar..sana ayri kızlarına ayrı..nasil içim ezilmisti kızlarını arkadasına bırakmış.keske birileri olsa diye..ama iste pandemi boyle etti..olsun saglik olsun..ayrica tesellin ne guzel teselli..mutluluk en guzel hediyedir 🥰💕🧿

Haha bahar ya o da güzelmiş pes bu kadar benzetmeye

Siraliyor zaten baya oldu çok seri bakalim annemler de yurur diyor. Pratik yaptirsak belki.

Evet uyku da gida doğru dedin.
Ama iste uzuluorum sanki sabredemeyip of dediklerime
En iyiyim diyen bile kaş göz arasında laf sokuyor. Ben çok dikkat etmiyor musum, burada okudum, bdv de gelin kayinvalide konularını okuya okuya dikkat etmeye basladimda, meğer bana laf sokan sokanaymis. Herneyse

Bencede gezdir biraz evde tut elinden, bir iki hoşuna gider.

Takma daha geçen akşam, @nzh ye birdaha sabırlı olucam söylenmeden yorulucam dedim. Nerde bi ara hızımı alamadım soylenirken arkamdan kaybolmuslar. Olmuyor be canım ister istemez oflaniyor insan. Yarın tekrar görusceksiniz, sabah öper koklarsin geçer.

Ben çok dikkat etmiyor musum, burada okudum, bdv de gelin kayinvalide konularını okuya okuya dikkat etmeye basladimda, meğer bana laf sokan sokanaymis.
Hahahah nehiriimm balim canim..ben de senin gibi sonradan farkettim..mege rne laflar ne laflar..benim ruhum duymuyormuş. 😅🙄

S Sonsuzsukurler canim benim kv de bana benzetmesin de.kime benzetirse benzetsin..amaaan diyorum..ben de israrla benim cocuklarim ayni babasi diyorum 😅 huyu bana benzesin yuzu benzemese de olur diyorum 🙄🤣 vee odada bi sessizlik sonra bir gülümseme 🤣 napsındi kv..oğluna benzetmisti gelin..kv mutluydu coooh mutluydu..susmustu..gelinine haksizlik ettigini dusunduydu..ve ona da bir yerini benzetmeliydi..ve dedi ayni senin gibi uzun boylu.🥴😅 ee olsundu geline bu da yeterdi..ne yapsindi bos yere kavga mi etsindi..kavga edecek gucu kalmamisti gelinin...cay koyma bahanesiyle gittiydi gelin..bittiydi meselee bir sonra ki gorusmeye kadar..cunku biliyordu gelin kv gene birilerine benzetecekti torununu anasi haric herkese 🤦‍♀️🤣

Kalppare Kalppare şekerim 2 saatte 1 su icsin cisini yapsin demisti doktor ama umutun mesanesi saglikli cocuk mesanesi degil o yuzden bilmiyorum inan.
Az su iciyorsa belki 2 3 yetiyordur oyun oynadiklari icin cis eziyet geliyor benimkine cok da su iciyor bikiyor gitmekten..
Ben de oglum cis oglum cis diyorum hep.
Alim belki sen ilgilen diye yapiyordur, sevgi bolundu simdi abi de olsalar kıskanıyorlar bence
Ama alisacaklar napalim ilerde teswkkue ederlee bize kardes yaptigimizicin belki insallah umarim diyelim😅

Hahahah nehiriimm balim canim..ben de senin gibi sonradan farkettim..mege rne laflar ne laflar..benim ruhum duymuyormuş. 😅🙄

S Sonsuzsukurler canim benim kv de bana benzetmesin de.kime benzetirse benzetsin..amaaan diyorum..ben de israrla benim cocuklarim ayni babasi diyorum 😅 huyu bana benzesin yuzu benzemese de olur diyorum 🙄🤣 vee odada bi sessizlik sonra bir gülümseme 🤣 napsındi kv..oğluna benzetmisti gelin..kv mutluydu coooh mutluydu..susmustu..gelinine haksizlik ettigini dusunduydu..ve ona da bir yerini benzetmeliydi..ve dedi ayni senin gibi uzun boylu.🥴😅 ee olsundu geline bu da yeterdi..ne yapsindi bos yere kavga mi etsindi..kavga edecek gucu kalmamisti gelinin...cay koyma bahanesiyle gittiydi gelin..bittiydi meselee bir sonra ki gorusmeye kadar..cunku biliyordu gelin kv gene birilerine benzetecekti torununu anasi haric herkese 🤦‍♀️🤣
İyi seninki gene insafliymis boyunu benzetmiş. Falancalari karistirma mış. Oğlum hic sevmiyor onu, sürekli kendine zorla anne dedirtmeye çalışıyor. Öyle yapa yapa babaanne de kalktı, öcü oldu adı. Ben yapmışım gibi benim duzeltmemi istiyor. Sanki sihirli değnek var elimde, ne desem yapıyormuş gibi. Tabi bu seferde meğer ben çocuğun terbiyesini veremiyor cok simart misim. Kabak gene bende patladı. Ah ahhh

Özgürlük ugruna sonsuzum cikmak icin.
Ertesi gunayaklari gözüküyordu yerden posey alacakmis ben de daha koymuyorum.
Hanimaganasil napiorsunuz
İyi yapıyorsun canım koyma çok tehlikeli oldular artık
Ne yapacak bol bol yoruyor bizi birde ayakta durmayı öğrendi sanki bugğnde 1-2 adım attı 🤷🏻‍♀️

İyi seninki gene insafliymis boyunu benzetmiş. Falancalari karistirma mış. Oğlum hic sevmiyor onu, sürekli kendine zorla anne dedirtmeye çalışıyor. Öyle yapa yapa babaanne de kalktı, öcü oldu adı. Ben yapmışım gibi benim duzeltmemi istiyor. Sanki sihirli değnek var elimde, ne desem yapıyormuş gibi. Tabi bu seferde meğer ben çocuğun terbiyesini veremiyor cok simart misim. Kabak gene bende patladı. Ah ahhh
Hepsi oyle gerhsldebosver..
Desim ben de bugun bu bebegi se mi ben boykw inat sinirli yaptim albak sanacekmis dedim bosvermek lazim pazartesi gelcekmis oğluyla hic de gidesim yok gormeye esim gider umutu da gonderirim de uf

Ne yapacak bol bol yoruyor bizi birde ayakta durmayı öğrendi sanki bugğnde 1-2 adım attı 🤷🏻‍♀️
Ohh maşşallah.
Yürüsün de rahatlarsiniz yine biraz. Ama yine de dikkat gerekiyor işte.
Nasil öğrendi kendi durnayi ben de ogretsem hosbeni sallamaZ da

Oyyyerim ben zarayi yaa.
Nasil olsa anam arkamda derdir hanimaga olmak kolay mi. korumalari saglam atar kendini affetmez boncukk
Gunes de kizinca geri atiyor kendini jafssini vuruyor ya
Ajaha aynen
Ayy evet ya şu ara maşallah ne çok şey öğrendiler kızmayı gülmeyi oynamayı her şeyi

Ajaha aynen
Ayy evet ya şu ara maşallah ne çok şey öğrendiler kızmayı gülmeyi oynamayı her şeyi
Yaa zaraya bakk nasil da yemeye calisiyor ortusunuu
Ve o bakis yine yarsmazlik yapiyorum bakusi demistim tee ne zaman ben sana baska fotoda 😅

Yerimmmm masaallaah nazar degmesinnn

Yaa zaraya bakk nasil da yemeye calisiyor ortusunuu
Ve o bakis yine yarsmazlik yapiyorum bakusi demistim tee ne zaman ben sana baska fotoda 😅

Yerimmmm masaallaah nazar degmesinnn
Bizim corona önlemimiz hiç sevmiyor her türlü şeyi şebeklikten yaramazlığa kadar deniyor ama o örtü kalkmıyor😀
Ayy evet demiştin ben uslu sanırdım oysa çok yaramazmış 😿

Kalppare Kalppare şekerim 2 saatte 1 su icsin cisini yapsin demisti doktor ama umutun mesanesi saglikli cocuk mesanesi degil o yuzden bilmiyorum inan.
Az su iciyorsa belki 2 3 yetiyordur oyun oynadiklari icin cis eziyet geliyor benimkine cok da su iciyor bikiyor gitmekten..
Ben de oglum cis oglum cis diyorum hep.
Alim belki sen ilgilen diye yapiyordur, sevgi bolundu simdi abi de olsalar kıskanıyorlar bence
Ama alisacaklar napalim ilerde teswkkue ederlee bize kardes yaptigimizicin belki insallah umarim diyelim😅
Oo korktum simdi bak..çok az gidiyor demek benim oğlan. ben de daha sık hatırlatayım o zaman. InşAllah teşekkür ederler be sukurum 🤲
Güneş prenses ile Umut Prensin aralari nasıl? Güneş hareketlendikce oyunlari da artti mi? Güneş masAllah pek atletik bir yavruş ✨🎈🧿
Benin oğlum bana da babaanneye de anne dedi baştan.ayıramadı.babaannesinim canı çok sıkıldı ve aldi karşısına anne demeyeceksin nenne diyeceksin dedi.Ali 1 yaş civarindaydi.sonra cocuk anne demedi 2.5 yasina kadar hem ona hem bana nenne dedi.ne diller döktüm anne demedi..bu cok üzücüydü herkes dalga geciyordu.o kadar dilli çocuk anne diyemiyor diye.bazen gereksiz karisiyorlar.. cocuk durduk yere öcü demez.sen de dedirtmezsin
.neden kafan ağrısın ki..neden buna sebep olacak bisey öğretesin😒 benim biraz gırgıra vurmamdı o boy meselesi. Çocuklar boylu bana benzemis dedigimde( çünkü kocam erkeklere gore ortalama bir boya sahip.ben biraz uzunum)oo kocanin amcalari kadar olmasın..ne uzunlar..onlara benzemis diyor😒bazen de uzulmeyim diye bana benzetiyor iste kendince 😆 cadilıgini da kendine benzetiyor Allah var :KK70: senin gibi uyumlu degil bana cekmiş cadi diyor.iinsanin kendini bilmesi güzel 😌😄
Ben buna ne derim biliyor musun 😄
Veee Zara ilk golü atti sayın bebekseverler 😄 nisan ayında doğup ilk adımi atan bebemiz Zarayi tebrik eder anne ve babasina daha dün emeklemiyor diye boşa kuruntu yaptiklari için de teessüflerimizi iletiriz..anne ve babasının tüm negatif düşüncelerini dağitan Zara güzel günlere adımla 💕 o minik ayaklar hayırlara koşsun bir ömür hadi hayırlı olsun 👣👣👣🥇🏆🎊🎉🎆🎆🎇🎇✨✨

Hepsini attim ozellikle uyari isareti krmizi olanlara bakın ya kafam allak bullak oldu 😔 insallh onemli bsey degildr
Önemli bişey değildir inşallah ya sanmıyorum
Kızlar bardağa tık tık yapıyorsa diş çıkmış demek midir çıkacak demek midir? Elime gelmedi ama bişey bardağa geliyor. Bi aydınlatın beni yaa cahallık zor iş 😬
AA evet çıkmış demektir hadi hayırlı olsun darısı bize kolaylıkla maşallah ipek kızıma 🥰🥰
Kizlar mama sandalyesine baglayamayi başaramadım ben u kizi
Yurutece nasil baglayabilirim ayaklarini cikaracak kadar eğiliyor yere
Çok da sinirli bu kiz inat degismez dimi daha yandik 2si de böyle oldu bu cocuklarin
Umuta sen yaptin bynu diorlardi heh dedim bu kiz 3aydir böyle bunu da mi ben yaptim kaninda var size çekmis dedim kaynatamlar da duydu oh
Yürüteç zamanı geçti bence devrilir ya düşer bence koyma artık canim sal gitsin yurutecsiz takılsın artık☺️
Kız ne dıon aman dünür deme 🙄🙄 üstüne çıkmak nedir 😔😔😔
Yorulunca ikinamadim karnıma bastırmak işin çıktı 🥴
Reels videodan çekiyorum youtubedan izlsmiştim nasıl çekildiğini😂😂
Giyim tarzı
Canim yorumlarina.cok gülüyorum Allah ta seni güldürsün cook tatlısın 😄😙
Annem gitti esimle dun aksam konuşmuyorduk. O kadar yorgundumki uyumusun sabahta konustuk kendince haklı iste uzatmadim bende rahatsiz oldugum seyleri soyledim sadece. Suan aramiz iyi cok sukur :)

Canim ipek cimin disi hayirli olsuun 😍 ust disler baya sıkıntı yapti bizde. Insallah agrisiz sizisiz hepsi guzelce cikar.
Evet canim esim annem gelince yapiyor o da cok titiz bizimkilerde biraz rahat onlari.bahane ediyor..strese girmis vs bahaneler btmiyor zaten. Birazda kiskanclik var. Neyse ki suan problem yok.
Yok canim nerdee oyle hediyelee flan :)
@misskokulumm aman bsver erkekler iste cocuk gibiler. Bizimkide.dun aksam demledigim cayi icmemis tatlıyida yememisti sabahta kalkti hemen kahvaltiya kostu, banada instagrama foto koyma gecen hafta sanki buyulenmis gibiydin seni taniyamadim diyor 😁 cok komik ya biraz sert ciktim tepki verdim diye nazara büyüye bagladi 😂
😂😂 deseydin ya bence sen büyülenmişsin 😅 alışkın değil demek ki seni hep alttan alacaksın saniyo

Benim hanım kızda grip oldu sanırım burnu akıyor genzi hırıltılı biraz ama başka bir şey yok şükür🤲
Geçmiş olsun balım odaya soğanı dörde bölüp koy antibiyotik niyetine ıhlamur demle inşallah ilerlemez 🙏asya kuşum gelinciğim kiyamammm♥️
Yaa kızlar soylemeyim söylemeyim diyorum ama diyecegim daha da tutamayacagim 🤣🤣 benim kocaa benim dogum yaptigim hafta bana ne aldi tahmin edin..

Hadi ama daha bulamadiniz mi? 🤔🤔🤔🤣

Tamam söylüyorum 😁😁

Tava aldi ya tava 😄😁😆 :KK70: :KK70:

Sonra ben saka sandım yok bayagi bayagi ee sen tavaya ihtiyacim var diyordun dedi 🥴😅
Neyse ben aslinda oyle aman aman hediye beklentisinde degildim ama bi bozuldum.sonra gitmis bana cikolata kutusu yaptırmıştı sevindiydim bari 🙈 oglum da cicek pasta almisti.
Ucuncuyu dogurursam muhtemeleb 6li su bardagi alacak bu adam..bu potansiyeli görüyorum o şimbildek gözlerinde 😁😁😁😁😁🤦‍♀️
Amaaan hediyesiji yemisim(bu arada hakkaten yedim lezzetliydi cikilatalar 🍬🍫🍭🤣) neyse hediyesini yemisim..dogum zamani tek destegim canim esimdi..oyle guzel destek oldu ki hicbir hediyeye degismem...olsem hakkini odeyemem 💕🥰🧿😁🙈
Aşırı orijinal bı hediye 🤣 o tavayı kafasına vur diye almıştır belki 🤪 gerçekten ne günlerdi ya bı onlar vardı yanımızda ben de eşimin hakkını ödeyemem iyi ki varlar 💕💕💕

Yaa hahahhahaaja çok güldüm kız bu ne degisik bı şey 🤣🤣🤣 senin çocuklar sana benziyoooo yüz hatları direk sen maşallah gözler farklı tek 😍😍😍

Back
X