- 21 Mayıs 2015
- 1.740
- 7.046
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim ev hergün süpürülür canımEşin ayıp etmiş sen ne iş yapıyorsun bu evde derken. Bi gün hiç bi iş yapma bakalım noluyor. Kadınların mı tek yükü bu ev işi.
Valla varsa paran al o süpürgedençocuklu evler için bence çok güzel bi kolaylık. Ben haftada iki anca süpürebiliyorum. Her gün süpürsen yine çıkıyor bisürü şey. 4 kişiyiz yani oğlanla. Kalabalıkda sayılmayız ama. Artık eşimde rahatsız Oğlan gezdiği için hoşlanmıyor alırız belki bizde diye umuyorum bakalım.
Hangi marka canım seninki bakıyorum araştırıyorum bakalımBende var ama o kadar rahat gelmedi bana bu sefer de sürekli toplu olması gerekiyor. Yok ona takılmasın yok buna takılmasın. Haftada 2 anca süpürttürüyorum. Bi de harita çıkarıyor bazen kafası karışıyor mutfağa gönderiyorum odada dolanıyor. İyiyce sinirim bozuluyor artık.
Seninki iyiymiş bahar. Benim kv küçük kızımın mınışını benzetti kendineBence bırak artık güneş'i yakında yürür. Benim kız poposu eğik yürümeye çalışıyordu, Yürüteci ilk bıraktığımız da. Onda eğik kaliyor çünkü. Güneş hareketli çocuk, cabuk kavrar sıralamayi yurumeyi. Hem o zaman daha çok yoruluyor. Tabi anne icin daha zor, ama her türlü sıkıntıdasin bunuda asarsin.
Bütün anneler eminim öyledir. Uyusunlar diye gozlerinin içine bakarız, uyuduktan sonrada keşke biraz daha ilgilenseydim deriz. Daha ne kadar ilgileneceksin, uyumaları daha güzel, bebeklerin yemektende fazla uykuya ihtiyaçları var büyümeleri için. Bırak uyusun büyüsünler.
Benim esim tarafinda dudakları kalın, ve gözleri açık kimse yok. İnce dudaklı ve kısık gözlüler. Herşeyi kendilerine benzetiyor lar. Eşim dudaklarını goz şekilleri anneleri onun gibi bakiyorlar diyor. Kayınvalide yok oğlum sen bilmezsin, dayımın kızına benziyor diyor. Hiç gormedik 30 yıl önce ölmüş, kendide gormemis cocukluktan beri. İş olsun bana benzemesin yeterki.
Maşallah senin kv ler yapmış en azından. Bizimkiler bebişe sadece isimli yaka iğnesi aldılar. Ben de kendime isimli kolye almayı düşünüyorum şimdi evden de çıkamıyorum nasıl alcam o da ayrı konu..inşallah komsum
çok geçmiş olsun. çorba ıhlamur c vitamini yüklemesi yap asya kuşa
kızma öp yerime de ne tatlı işte
1 saat az değil ki. Asim paşa vermiş hakkını
aman masallah diyelim canim
kreş oluyor canim. ben çıldırıyorum gerçekten. 3te 1i su anda ortada gerisi kaldurdum valla. dikkkat daginikligi olabiliyor.
yerim seni cok minnos seninki iki ablada var ya ohh naz yapsin dursun
ah şu erkekler. denilir mi senin gibi kadına. işte almaya alışık erkek modeli. yapma canim. kıymet bilmiyorsa yapma. bırak aç kalsın çamaşırları kirli kalsın. sana yapılmaz valla.
ben hala soruyorum nasıl büyüyecekler diye. kendimi özgür hissetmiyorum. yıllar sonra pişman olacam belki bu anlarda böyle hissettim diye ama bir kisir dongu var meslegimi icra edemiyorum ne bilim. arele de gecen sordum baba işe gidiyor bende gideyim mi diye hayir dedi
kv ler arel de bilezik aldi anaaa dedim boyle birşey mi varmış ama eşim de bilmiyordu ses etmedim civan da isterim dedim ama yok kv ler anneler günü nu de katarak isimli kolye almıştı. eşim anneler günü icin de almadı ben aldım kendimi hamur yoğurma makinesi. doğum sonrası evdeki kalabalık bizdeki ruh değişiklikleri eşimi de bi değiştirmişti sanki. almaz da artık beklentim yok yani. 7 şubatta 6. yilimiz doluyor evlilikte 14 şubatta tanışalı 13 yıl oluyor martta da sevgili olmuştuk zaten ama bakayım bi plan var mı. ben hediye arayisina girdim. bazen o almaz da ben aldiginla kalip dha üzülmeyeyim diye almiuorum biliyomusjn
sukretmek bunu hep hatırlamak lazım. insaniz unutuyoruz. bi ara abim drmisti bardağın hep dolu tarafından bakıyorsun doğru mu bu kadar diye. dedim ki ben bardak var diye şükrediyorum sen ne diyorsun. ne diyim allah geçim versin
bence maliyetle ilgili değil içinden gelmiş çok da güzel etmiş. hakediyorsun. güle güle kullan canim
oy şekerparem naif alim nasıl haşin olmuş. kıyamam sana ya. çok geçmiş olsun canim.
canim ben hergun mutfakta mutlaka acarım. ama çalıştırır kapıyı kapatır cikarim. salona mi koyacam yine aynı kapı kapatırım. civan korkuyor arel kapatıp duruyor böyle iyi sesi de gelmemiş oluyor.
O da doğru dilzar benim eşim de çok yardımcı oldu. Annem gelemese halimiz haraptı çünkü ikimiz de bir telaş çocuğun başında nöbet tutuyorduk ilk günler. Bilmiyorum ki bir çiçek bile yok 3 hafta evdeydi eşim. Anneler gününü de pas geçti doğumdan 1 hafta sonra anneler günüydü ben ona lohusa halimle evde olmama rağmen internetten hediye yaptırdım. Bilemiyorum beklentileri düşük tut mutsuz olma diyorlar ama işte beceremiyorum.iki kizimda bir buket gül getirmisti, Asim da o da olmadı. bir iki de citlatmistim aslinda. bir arkadaş vardi, o aaa çiçek alınır mı doğum hediyesi,demişti. ben de anlatmıştım eşime, bak böyle diyorlar diye. bu defa hiç almadı.
böyle düşününce içim bir cizz ediyor, keşke düşünseydi diyorum ama sonra once midem bulandigi için, sonra erken doğum riski sebebiyle, tüm evi çekip çevirmesi, yemekten temizliğe herseyi yapması aklima geliyor. amaaan diyorum, en güzel hediye bu.
gecende de film izlerken gözleri doldu, bebek doğmuş, hastane odasi kalabalık bir sahne. yanyana ağlaştık, kimsemiz yoktu yanımızda da şehrimizde de, aksamdan kendi çorbami, kompostomu hazır etmiştim. kizlar desen arkadaşta kalmışlardı. çiçek bile aklina gelmedi o yüzden bu sefer.
boyle teselli ediyorum iste kendimi.züğürt tesellisi de olabilir.
Allah sağlık sıhhat versin
Korkmasın memnun olan da çok. Derli toplu bir insansanız çok memnun kalırsınız.Hayırli yolculuk dünürümAllah kolaylik versin..saglikla bol eglence ile gidin gelin insAllah..aman diyim stres yoyo.skana iyi gelmiyor.. no stres yes eğlence
Bu arada dikis yerim sabaha gore daha iyi ama hala acıyor.bilmeden yaptı oglum..o da çok üzüldü.özür dileyip durdu.
Benim kız bugun duvarı yemeye çalışiyor yapamadigi icin ağlıyordudemir eksikligi başladı galiba.demir ilacı başlamalıyım
Benim ki oturduğum an da su istiyor..bazen su istediginde rahatca icsin diye 3 bardak su doldurup masaya bırakıyorum icmiyor biliyor musunbeni yormak mi hosuna gidiyor nedir
bi de su verenlerin cok olsun diyor sıpa
Ya sonsuz benim oğlan çişini tutuyor ya.gunde 3 kere gidiyir bazen 2kavga kıyamet yapmıyor.aslinda bu dönemde ciş tutmak normal ama.korkuyorum hastalanırsa diye.sen bu konuda bilgilisin.bi de ne kadar su icmeliler bu yasta?
Canim Aliye babasi kv kp yapti onu..kendilerine vurmayi ögrettiler..her vurmasinda kahkahalar havada uçuştu.ama ben izin vermedim bana vurmasına..bana vurmaz halen ama baba bababaanne ve dedesine hep vurmaya çalışıyor.ben de ee siz oğrettjjiz diyorum.bana dün kafasiyla vurdu ama amaci vurmak değildi cok da üzüldü ama mesela babasina vuruyor hic de üzülmüyor oyun zannediyor.aman diyim ben yandim sen yanma.
Ben de kızım da nasıl buyüyecek demiştim valla.. zaman geçiyor büyüyorlar..ahh bu senin koca kızına ben ne deyim ne tatlı bir kız buu yaaa
Eşin ile ilgili muhabbeti de okudum.muhtemelen sana bir sebepten kızmış da başka biseyleri bahane ediyor.çunku kendi soyledigine kendi de inanamaz bencedüşün bakalim neye kızmış olabilir..ya da sor..uzatmayin hic..biz de bu aksam atıştık biraz
![]()
Ben de şimdilik dik süpürge aldım a101 e gelmisti.daha rahat oldu.gunluk ustten supuruyorum.haftada 1 buyuk supurgemi aciyorum.rahat oldu.ama ilerde robot supurge dusuncemiz var bizim de..ama sen korkuttun gözümü simdi![]()
Bizimkine benziyor. Ben kaldırdım yer yatağı yaptım ama içime sinmiyor soğuk oluyor mudur diye. Hasta falan olmadı ama şimdiye kadar. Başka çarem yok çünkü park yatak olmaz çok dönüyor dar gelir uyanır. Diğer yataklar da büyük çocuklr için kenarları yüksek değil. Hem kenarları yüksek hem geniş bir yatak yaptırmak istiyorum ama bu yasaklardan hiç bir yere çıkamıyoruz ki nasıl olacakBizim beşiğimiz böyle en alt kademe de ama yatak kalın olduğu için çok da yerde değil. Uyanınca kalkıyor kenarlardan tutup hep ayakta yakalıyorum artık gece de ayaklanıyor ilerde yorgana yastığa basıp düşer mi acaba. Var mı öyle bi risk. Bu tarz beşik kullananlar ne düşünüyor acaba ilerisi için.
Bana o bile olmadı hatta doğumunda çiçek gönderdiğim arkadaşlarım bile göndermediValla ben dopurduğumda bana 2 arkadaşım çiçek gönderdi o kadar daha bilet alan eden olmadı bende eşimden bi çiçek beklerdim en kötü 10 gün evdeydi insan bi çıkar alır gelir bişey kolye küpe geçtim doğum parası falan derken yoktu elimizde ama kuru kuruya geçti herşey ben anlamadım ki nasıl doğurdum nereye doğurdumne hayaller vardı kapı süsleyip misafir gelecekti bebek görmeye hepsi kaldı
Elimde telefon mesaj yazarken şarjım bitmiş tel kapanmıştı nasıl yolladı ki mesajı yarım yamalak gelmiş öyle..Yorucu bir gündü çamaşır yıka valiz hazırla derken pert oldum gözlerim kapanıyor tel elimde uygulamadan
Ahahahha sabah sabah beni güldürdün ya deli kadın ne kocalar var be koskoca TAVA almış haYaa kızlar soylemeyim söylemeyim diyorum ama diyecegim daha da tutamayacagimbenim kocaa benim dogum yaptigim hafta bana ne aldi tahmin edin..
Hadi ama daha bulamadiniz mi?
Tamam söylüyorum
Tava aldi ya tava![]()
![]()
Sonra ben saka sandım yok bayagi bayagi ee sen tavaya ihtiyacim var diyordun dedi
Neyse ben aslinda oyle aman aman hediye beklentisinde degildim ama bi bozuldum.sonra gitmis bana cikolata kutusu yaptırmıştı sevindiydim barioglum da cicek pasta almisti.
Ucuncuyu dogurursam muhtemeleb 6li su bardagi alacak bu adam..bu potansiyeli görüyorum o şimbildek gözlerinde
Amaaan hediyesiji yemisim(bu arada hakkaten yedim lezzetliydi cikilatalar) neyse hediyesini yemisim..dogum zamani tek destegim canim esimdi..oyle guzel destek oldu ki hicbir hediyeye degismem...olsem hakkini odeyemem
![]()
Sağol sonsuzcumPratik zeka jadem
Çareler tukenmez jadem de![]()
İyi kuzum çok şükür burnu akıyor hapşıruyor arada c vitamini mandalina portakal falan destekliyoruz bakalım şükür başka bir şey yok
Şekerpare bahar aman anlamıyorsanız anlamamaya devam edin bazen duymamak anlamamak daha iyiHahahah nehiriimm balim canim..ben de senin gibi sonradan farkettim..mege rne laflar ne laflar..benim ruhum duymuyormuş.
S Sonsuzsukurler canim benim kv de bana benzetmesin de.kime benzetirse benzetsin..amaaan diyorum..ben de israrla benim cocuklarim ayni babasi diyorumhuyu bana benzesin yuzu benzemese de olur diyorum
vee odada bi sessizlik sonra bir gülümseme
napsındi kv..oğluna benzetmisti gelin..kv mutluydu coooh mutluydu..susmustu..gelinine haksizlik ettigini dusunduydu..ve ona da bir yerini benzetmeliydi..ve dedi ayni senin gibi uzun boylu.
ee olsundu geline bu da yeterdi..ne yapsindi bos yere kavga mi etsindi..kavga edecek gucu kalmamisti gelinin...cay koyma bahanesiyle gittiydi gelin..bittiydi meselee bir sonra ki gorusmeye kadar..cunku biliyordu gelin kv gene birilerine benzetecekti torununu anasi haric herkese
![]()
Benimki de ara ara kucağında falan annem diyor içimden sinir oluyorum eşime dedim geçenlerde annen kızıma annem diyor dedim o babannesi babannem diyecek dedim. Ay ne kıskançsın diyor. Bunun kıskançlığı mı var. Annesi benim o çocuğunİyi seninki gene insafliymis boyunu benzetmiş. Falancalari karistirma mış. Oğlum hic sevmiyor onu, sürekli kendine zorla anne dedirtmeye çalışıyor. Öyle yapa yapa babaanne de kalktı, öcü oldu adı. Ben yapmışım gibi benim duzeltmemi istiyor. Sanki sihirli değnek var elimde, ne desem yapıyormuş gibi. Tabi bu seferde meğer ben çocuğun terbiyesini veremiyor cok simart misim. Kabak gene bende patladı. Ah ahhh
Anaaam benzetecek başka yer mi bulamamışBizim ev hergün süpürülür canımBen gün boyu hiç oturmam ki sadece yemek zamanı. Dün 3 wc banyo pencereler, ve cam balkonu temizledim mesela sinirden öyle bir giriştim
Hangi marka canım seninki bakıyorum araştırıyorum bakalım
Seninki iyiymiş bahar. Benim kv küçük kızımın mınışını benzetti kendinehem de eşim ve kendi eşi de vardı bunu söylerken.Bembeyazmış onunki gibi
bunlar ailecek dengesiz. Ben bir an kala kaldım ne diycemi şaşırdım duymazdan geldim artık. Önce büyük kızımı kendilerine benzettiler şimdi o benim kopyam küçüğü benzetiyorlar o da küçüklüğüme çok benziyor göz rengi hariç. O da büyüyünce bana dönecek
ya benzesin nolacak olabilir ama bunlar abarttıkça istemiyor insan
![]()
Bnu benm eşim de diyodu aksamakdar napiyosaniz diyerek kolay görünüyo evin icini yapmak temixlik cocuk yemek cok basit gelio yaa. Bir gunlugine yer degistirsek anlarlar o zamn bizleri@Umudum- gidecek misiniz Ankaraya? Son karar ne oldu canım?
Biz bugün bir güzel kapıştık eşimle biraz da ağır konuştum ama haketti. Allah sonumuzu hayır getire. 2 ev süpürüyor diye sen ne iş yapıyorsun bu evde dedi bana dün. Ben cevap vermedim şiştim şiştim bugün de bir güzel patladım. Yaptığım yemeği yemedi yumurta kırmış zavallı kendine. Ben de onun çayını içmedim kendime çay demledim içtim.Robot süpürge bakıyorum şimdi gezsin gezsin süpürsün çenesi olmaz bari. Rabbim evlatlarıma iyi eşler nasip etsin en önemlisi bu gerçekten ne iş, ne para hiçbiri değil iyi birini çıkarsın karşılarına
![]()
Gecms olsn insallh hemen gecer cabk atlatirsinzİyi kuzum çok şükür burnu akıyor hapşıruyor arada c vitamini mandalina portakal falan destekliyoruz bakalım şükür başka bir şey yok![]()
Kolay gelsin canım iyi gelecek size değişiklik iyidir. Ayşe de kolay uyum sağlar da zorlanmazsınız inşallah orda. Benim kızlar da krep istedi kendileri yaptı ben sofrayı kurarkenArtık kalkmalı mesai başlıyor yeğenim bizde Zeynep le uyuyorlar sabaha pişi ya da krep istediler bakayım hangisi kolayıma gelirse sonrada yolluklar hazırlanacak kendi valizim hazır zeynebin ki yerleşecek Bi tek Ayşenin ki kalıyor onuda son an kapatırım artık yarın yolculuk var Macera başlıyor
Ohhh iyi yapmışsın içim soğudu valla demiycekler tabi kendileri mi kesilip biçiliyor sankiAhahahha sabah sabah beni güldürdün ya deli kadın ne kocalar var be koskoca TAVA almış ha
Valla benşm ilk çocuk ya insan bi bekliyor tava bile almamışyanımızda olmaları ayrı kuzum onlarında çocukları kendimize yapmadık hoş
benimkide bütün lohusa krizlerime gık demedi Allah için
ay ben ne pis lohusa oldum herkese bağırıp durdum ağladım boyuna
![]()
Enişteye aferin diyecektim ki cıvıttı sonrasınıS Susam_tanesi benim ilk doğumda hatta kızıma hamileligimi öğrenince başladı hediyelereama oğlumda bir çöp bile almadı
bahanesi pandemi bir de sokağa çıkma yasağında dogurunca hepten işine geldi kazma beyim benim nasıl da yırttı hemen
bugün gözüme kestirdigim baget yüzüğü söyleyeyim iyi ki hatırlattın ya bak hadi artık bahane yok alırım bı dal baget kocacuum
![]()