2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Zor olmuyor mu alt tarafının tamamını çıkarmak ? Ben külotlu çorap giydiriyorum . Onu çıkarma ihtimalini düşününce almadım . Ama yazın daha kolay olabilir külot bez sanırım .
Bana da öyle geliyordu ama artık zaten ayakta ne varsa çıkarıyor benim oğlan alt değiştirirken en azından cırt yapıştırma savaşı vermiyoruz artık

Günaydınn Beşli geometrik şekiller bizimkilere fazla mı gelir şimdi alsam mı onu

Kızlar bu arada külot bez aldım ilk kez amanın asrın icadıymış valla süper kolaylık tam bizim hareketli bebelere göreymiş.
Ben bir süredir gündüzleri bazen onu bağlıyorum ama yazık yavrumu lastikleri çok sıkıyor çıkarır çıkarmaz göbeğini kaşımaya başlıyor ama rahat olduğu kesin ayakta veya arkası dönükken giydirebiliyorum.

Umudum- zaten herşeyi çıkarmadan alt değiştirmek ne mümkün sanki 8 bacaklı ahtapot giydiriyoruz

Bu arada çok geçmiş olsun sena kuzusuna Allah korumuş bu yürüme aşamasında düşmeler çok oluyor maalesef. İpek de elinde bişey varken düştüğünde çok canı yanıyor burnunu alnını falan vuruyor eli dolu olunca da elleriyle kendini tutamıyor. Tez canlılık çok sıkıntı. Bunların olacağını biliyorduk zaten..

Maşallah diyelim nazar olmasın. Burda zaten sena yese kendi bebeği yemiş gibi sevinir bütün anneler ama yine de anne söylerken bile nazarı değebiliyor. Ben de çok yaşıyorum. Gözden nazardar ırak olsun kuzularımız.

Aslihaydo balım sen nerelerdesin göremedim ❤❤❤ iyisinizdir insAllah❤❤❤

Gunaydiin kizlar bana yine bı haller oldu öyle kötüyüm ki afedersiniz cırcır kusma dünden beri tek yediğim şey kraker bı ara tansiyonum 9a 5 olmuştu bugün nispeten daha iyiyim ama hala karnım bükülür gibi agriyo ne haydoyla ilgilenebildim ne çakiyle

Günaydınn Beşli geometrik şekiller bizimkilere fazla mı gelir şimdi alsam mı onu
Sıradayım şimdi pek kalabalık yine çeyizciler gelmiş. O geometrik şekillerden yürüme arkadaşında var bizimkinin ben koyuyorum o itiyor atıyor içine çok hoşuna gidiyor önce daireye başlanıyor zaten ben eline verip attırıyorum

Oyyy geçmiş olsun canım ya nasıl kötü ikisinin birden olması bugün daha iyi olur inşallah

He sen diğer geçirmeliyiz demişsin ondan bizde vardı yeni çıkardı m hatta ben diziyorum o çıkarıyor şimdilik kendi takamıyot ama güzel çıkarıp döküyor

Geçmiş olsun aslıcım üşüttün mü noldu

biz de var onlardan, Asim henüz yapamiyor, bolca dağıtıyor. o oynamayinca yerden geometrik sekil toplamaca oynuyoruz kızlarla
tabi her çocuk farklı, asim genel olarak düzene karşı bir çocuk. daha bultaklari da yapmıyor, hatta ben içine atıyorum diye kızıyor.

geçmiş olsun canim. bir sey mı dokundu acaba? sularda birsey olsa hepinize olurdu. inşallah gecer çabucak

Umudum- canim gecmis olsun Senaciga. biz uğunma deriz ağlarken dudakları vs morarir oyle mi oldu düştükten sonra? eger öyleyse baktirmadiysaniz kan değerlerine baktırin derim ben? kansızlık tetikliyor o durumu. en büyük yegenimde vardi. doktorlar kan değerlerine bakmislardi diye hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…