Teşekkür ederiz canım
Dişten dolayı canı yanıyordur herhaldeIki gecedir uyanıyor uyumuyor..bagrış çağrış çığlık..ay korkuyorum ya noldu diye..
Başta deniz de korkmuştu yavaş yavaş alıştırdık bazı çocuklar sevmiyo ama doğruBenşm ki hiç gitmiyor ya onunla. Korkuyor alışamadı pek. Ben tutuyorum biraz alışsın diye 10 adım gidiyor bırakıyor hemen
Bana da öyle geliyordu ama artık zaten ayakta ne varsa çıkarıyor benim oğlan alt değiştirirken en azından cırt yapıştırma savaşı vermiyoruz artıkZor olmuyor mu alt tarafının tamamını çıkarmak ? Ben külotlu çorap giydiriyorum . Onu çıkarma ihtimalini düşününce almadım . Ama yazın daha kolay olabilir külot bez sanırım .
HahahaAnası derken mayası işteböyle garip bir yapısı var yuvarlak pütür pütür onunla mayalıyorsun ana işte çoğaltıyor
Günaydınn
Ben bir süredir gündüzleri bazen onu bağlıyorum ama yazık yavrumu lastikleri çok sıkıyor çıkarır çıkarmaz göbeğini kaşımaya başlıyorKızlar bu arada külot bez aldım ilk kez amanın asrın icadıymış valla süper kolaylıktam bizim hareketli bebelere göreymiş.
Aslihaydo balım sen nerelerdesin göremedim ❤❤❤ iyisinizdir insAllah❤❤❤
Gunaydiin kizlar bana yine bı haller oldu öyle kötüyüm ki afedersiniz cırcır kusma dünden beri tek yediğim şey kraker
Sıradayım şimdi pek kalabalık yine çeyizciler gelmiş. O geometrik şekillerden yürüme arkadaşında var bizimkinin ben koyuyorum o itiyor atıyor içine çok hoşuna gidiyor önce daireye başlanıyor zaten ben eline verip attırıyorumGünaydınnBeşli geometrik şekiller bizimkilere fazla mı gelir şimdi alsam mı onu
Oyyy geçmiş olsun canım ya nasıl kötü ikisinin birden olması bugün daha iyi olur inşallahGunaydiin kizlar bana yine bı haller oldu öyle kötüyüm ki afedersiniz cırcır kusma dünden beri tek yediğim şey krakerbı ara tansiyonum 9a 5 olmuştu bugün nispeten daha iyiyim ama hala karnım bükülür gibi agriyo ne haydoyla ilgilenebildim ne çakiyle
He sen diğer geçirmeliyiz demişsin ondan bizde vardı yeni çıkardı m hatta ben diziyorum o çıkarıyor şimdilik kendi takamıyot ama güzel çıkarıp döküyorGünaydınnBeşli geometrik şekiller bizimkilere fazla mı gelir şimdi alsam mı onu
Geçmiş olsun aslıcım üşüttün mü nolduGunaydiin kizlar bana yine bı haller oldu öyle kötüyüm ki afedersiniz cırcır kusma dünden beri tek yediğim şey krakerbı ara tansiyonum 9a 5 olmuştu bugün nispeten daha iyiyim ama hala karnım bükülür gibi agriyo ne haydoyla ilgilenebildim ne çakiyle
Dökme varsa ben yokum sürekli koltukların altından küçük oyuncaklae toplamaktan bıktımHe sen diğer geçirmeliyiz demişsin ondan bizde vardı yeni çıkardı m hatta ben diziyorum o çıkarıyor şimdilik kendi takamıyot ama güzel çıkarıp döküyor
biz de var onlardan, Asim henüz yapamiyor, bolca dağıtıyor. o oynamayinca yerden geometrik sekil toplamaca oynuyoruz kızlarlaGünaydınnBeşli geometrik şekiller bizimkilere fazla mı gelir şimdi alsam mı onu
geçmiş olsun canim. bir sey mı dokundu acaba? sularda birsey olsa hepinize olurdu. inşallah gecer çabucakGunaydiin kizlar bana yine bı haller oldu öyle kötüyüm ki afedersiniz cırcır kusma dünden beri tek yediğim şey krakerbı ara tansiyonum 9a 5 olmuştu bugün nispeten daha iyiyim ama hala karnım bükülür gibi agriyo ne haydoyla ilgilenebildim ne çakiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?