- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
Bultakları bizimkide sevmiyo yuvarlağı atıyo bitek diğerlerini göstermeme rağmen yok savuruyo sonra dabiz de var onlardan, Asim henüz yapamiyor, bolca dağıtıyor. o oynamayinca yerden geometrik sekil toplamaca oynuyoruz kızlarla
tabi her çocuk farklı, asim genel olarak düzene karşı bir çocuk. daha bultaklari da yapmıyor, hatta ben içine atıyorum diye kızıyor.
Daha durrr yolun başındasın bebeğim hemen usanmak yok öyleDökme varsa ben yokum sürekli koltukların altından küçük oyuncaklae toplamaktan bıktımne aldın sen bu hafta
İlk puzzle ımı göremedim
Ben de alacaktım ama bir tane gelmiş o da başkasının sepetinde idiGünaydınnBeşli geometrik şekiller bizimkilere fazla mı gelir şimdi alsam mı onu
En çok benim nazarım değiyor zaten ondan dedim yazsam mı yazmasammı diye . Dillendirdiğimde hemen bozuluveriyor huyuBen bir süredir gündüzleri bazen onu bağlıyorum ama yazık yavrumu lastikleri çok sıkıyor çıkarır çıkarmaz göbeğini kaşımaya başlıyorama rahat olduğu kesin ayakta veya arkası dönükken giydirebiliyorum.
Umudum- zaten herşeyi çıkarmadan alt değiştirmek ne mümkün sanki 8 bacaklı ahtapot giydiriyoruz
Bu arada çok geçmiş olsun sena kuzusuna Allah korumuş bu yürüme aşamasında düşmeler çok oluyor maalesef. İpek de elinde bişey varken düştüğünde çok canı yanıyor burnunu alnını falan vuruyor eli dolu olunca da elleriyle kendini tutamıyor. Tez canlılık çok sıkıntı. Bunların olacağını biliyorduk zaten..
Maşallah diyelim nazar olmasın. Burda zaten sena yese kendi bebeği yemiş gibi sevinir bütün anneler ama yine de anne söylerken bile nazarı değebiliyor. Ben de çok yaşıyorum. Gözden nazardar ırak olsun kuzularımız.
Yok bildiğin ilk uykuya geçiyor gibi oldu . Sonrasında gözünü açıp normal ağlamaya devam etti . Arkasından da ağlarken kustu . Randevu bekliyorum götürmek için iştahsızlıktan dolayı . Kan tahlili de yaşı gelmeden yapsınlar artık. O zaman bu konuyu da danışırım . Hatta beyin cerrahına gideceğim kendi sonucum için ona da danışırım tomografi çektirsem mi yine de diye .Umudum- canim gecmis olsun Senaciga. biz uğunma deriz ağlarken dudakları vs morarir oyle mi oldu düştükten sonra? eger öyleyse baktirmadiysaniz kan değerlerine baktırin derim ben? kansızlık tetikliyor o durumu. en büyük yegenimde vardi. doktorlar kan değerlerine bakmislardi diye hatırlıyorum.
Annelik sabrı en büyük yöntem başka da yokVarsa bildigin bi yöntem söylee jadeee
Kaldıysa korumalıklardan alcam bende
Ah yavrum ya niye ki ya üşüttü mü geçmiş olsunGunaydiin kizlar bana yine bı haller oldu öyle kötüyüm ki afedersiniz cırcır kusma dünden beri tek yediğim şey krakerbı ara tansiyonum 9a 5 olmuştu bugün nispeten daha iyiyim ama hala karnım bükülür gibi agriyo ne haydoyla ilgilenebildim ne çakiyle
çok sevindim canim. masallah bin kere milyon kere. devami daha da guzel gelir insallahhhhKemiriyor çubuk kraker veriyorum eline . Biraz yiyor biraz itip diliyle geri çıkarıyor . Denemek lazım üzüm işini , alır ağzına geri iter çıkarır gibime geliyor Ama işi belli olmaz benim kızın . İki gündür nasıl mutluyum.buraya da yazmaktan çekiniyorum , hah yedi dediğim an çocuk geri reddediyorgüzel uyuyor dediğimde uyumuyor Önceki gün misafir çağırdım onların yanında kek yedi bir iki çay kaşığı . Ağzını açtı diye çok sevindim . O günün sabahında da 3 kaşık omlet yedi . Fazlası yok ama bu bile benim için büyük bir şey . Bugün de arkadaşa gittim , arabaşı çorbası aldım yanıma da . Orda yedi hem de yarısını . Küçük kavanozla yarısını yedi . Maşallah diye diye bir oldum . Ama aynısını evde verdim yine ikinci kaşıktan sonra reddetti . Zorlamadım ben de . Su konusu da sıkıntı . Biberondan su içmiyor . Alıştırma bardağı aldım ayarlayamadı boğazına duruyor . Normal bardakla da yudum yudum içiyor . 50 cc bile etmez o yudumla içtiği.
canim senin daha once de bacagina vuran bi agrin olmustu yani aslinda boyle uzaktan konuşmak doğru sayılmaz ama siyatik gibi geliyor bana. uzun süre masa basinda oturmaktan, ağır kaldirmaktan, ya da ani dönme eğilme hareketleri tetiklemiş olabilr. siyatik sınırın basisini azaltmak için egzersizler var. ben sana atayım bi ufaktan dene iyi geliyorsa devam edersin.gecmis olsun çalışkan annemizHelincim ya benim yine belim ağrımaya başladıdiğer seferki kadar şiddetli ddeğil diğerinde yürürken zorlanıyorum bu kadar sık olması normal mi diğeri ocak başı gibiydi. Alakasız bulmuşken seni sorayım dedim
ben demistim diyebilir miyimKızlar bu arada külot bez aldım ilk kez amanın asrın icadıymış valla süper kolaylıktam bizim hareketli bebelere göreymiş.
350 e 2 konsep artı aile çekimi. konseptin birine pasta patlamayı da ekledim areli de ekledimHelinnnnn canım sormuş muydum hatırlayamadım siz 1 yaş çekimine kaça anlaşmıştınız? Bir de paket içerikleri nelerdi
Bana da öyle geliyordu ama artık zaten ayakta ne varsa çıkarıyor benim oğlan alt değiştirirken en azından cırt yapıştırma savaşı vermiyoruz artık
noldu ki aşkım çok geçmiş olsun. bol sıvı al mutlaka . vücudun susuz kalmasın.Gunaydiin kizlar bana yine bı haller oldu öyle kötüyüm ki afedersiniz cırcır kusma dünden beri tek yediğim şey krakerbı ara tansiyonum 9a 5 olmuştu bugün nispeten daha iyiyim ama hala karnım bükülür gibi agriyo ne haydoyla ilgilenebildim ne çakiyle
ay bi ara bizim evi videoya cekeyim. 2 yaş da istifleme de başladı. koltuk kenarı hali altı yastık altı çantalar her yerden birşey çıkıyorDaha durrr yolun başındasın bebeğim hemen usanmak yok öyle. Her yerden her bişey çıkabilir napalm bu benim evi oyuncakla doldurmama mani olamaz
Hayvan tak çıkar puzzle, bir de pilsan ın araba pisti vardı sanırım o haftaya gelecekmiş erken gelmiş görünce aldım nette fiyatı 2 katından fazlaordan da bir şok yaptım hayvan magnetleri vardı onlardan geldim geldim
abooo kolay gele dünürGuŞumu uyuttum , Evi toplayam, okula gidem , 12:30 da dersime yetişem, sonra yemek koyam, Sena yı doyuram, tekrar derse girem , çıkam yemek yiyem, sonra bir daha derse girem . 19:00 da guşuma tekrar kavuşamyapam, edem , kaçam, gidem...
Aslihaydo geçmiş olsun ne dokundu ki acaba . Su dokunmuş olabilir mi ? Bir şey de yememişsin .
Kaç beden kullanıyorsun canım bezi? Bana da ilk başta dar gibi geldi ama sıkıntı yapmadı göktuğ u 5 aldım ama +5 daha iyi olabilirmiş sanırım normal bezlerden bir tık dar kalıplarıBen bir süredir gündüzleri bazen onu bağlıyorum ama yazık yavrumu lastikleri çok sıkıyor çıkarır çıkarmaz göbeğini kaşımaya başlıyorama rahat olduğu kesin ayakta veya arkası dönükken giydirebiliyorum.
Umudum- zaten herşeyi çıkarmadan alt değiştirmek ne mümkün sanki 8 bacaklı ahtapot giydiriyoruz
Bu arada çok geçmiş olsun sena kuzusuna Allah korumuş bu yürüme aşamasında düşmeler çok oluyor maalesef. İpek de elinde bişey varken düştüğünde çok canı yanıyor burnunu alnını falan vuruyor eli dolu olunca da elleriyle kendini tutamıyor. Tez canlılık çok sıkıntı. Bunların olacağını biliyorduk zaten..
Maşallah diyelim nazar olmasın. Burda zaten sena yese kendi bebeği yemiş gibi sevinir bütün anneler ama yine de anne söylerken bile nazarı değebiliyor. Ben de çok yaşıyorum. Gözden nazardar ırak olsun kuzularımız.
Ooo hayırlı olsunGünaydın.Bunlar da benim bim ganimetleri . Geometrik şekiller alacaktım ama kalmamış . Şu küçük kitapları da eşleştirme için aldım . Sebzelerimiz ve şekillerimiz Yoktu . İlerde magnetleriyle eşleştirme oyunu oynarız bunlarla .
canim bizde albüm yok. flaşa verecek. ben internetten bir dükkan var ordan albüm yaptırıyorum uygun geliyor. pastalara 50 tl dedi ama yeğenim yapacak. kek krema zatenHelinnnnn senin tavsiyen de etkili oldu tabi ki yaşasın külot bez
350 çok iyi ben burda 1 konsept albümsüz o fiyata buldum. 2 konsept +aile çekimi+ 7 yapraklı albüm +pasta patlatma pasta onlara ait 550dedi biri digital sınırsız fotoğraf veririz dedi flasha yükleyecekmiş. Ocaktan önce ayarlasasaydım daha uygun olurdu tabi geç kaldım biraz
biz abi kardeş 6 kullanıyoruz molfix ve sleepyKaç beden kullanıyorsun canım bezi? Bana da ilk başta dar gibi geldi ama sıkıntı yapmadı göktuğ u 5 aldım ama +5 daha iyi olabilirmiş sanırım normal bezlerden bir tık dar kalıpları
Oyyy geçmiş olsun canım ya nasıl kötü ikisinin birden olması bugün daha iyi olur inşallah
Geçmiş olsun aslıcım üşüttün mü noldu
geçmiş olsun canim. bir sey mı dokundu acaba? sularda birsey olsa hepinize olurdu. inşallah gecer çabucak
GuŞumu uyuttum , Evi toplayam, okula gidem , 12:30 da dersime yetişem, sonra yemek koyam, Sena yı doyuram, tekrar derse girem , çıkam yemek yiyem, sonra bir daha derse girem . 19:00 da guşuma tekrar kavuşamyapam, edem , kaçam, gidem...
Aslihaydo geçmiş olsun ne dokundu ki acaba . Su dokunmuş olabilir mi ? Bir şey de yememişsin .
Ah yavrum ya niye ki ya üşüttü mü geçmiş olsun
Teşekkürler kizlar hiç anlamadım bir anda oldu ya zil çaldı kalkayım dedim hızlı kalkınca gözüm karardı bı sure kendime gelemedim sonra bı anda soğuk ter attimçok sevindim canim. masallah bin kere milyon kere. devami daha da guzel gelir insallahhhh
canim senin daha once de bacagina vuran bi agrin olmustu yani aslinda boyle uzaktan konuşmak doğru sayılmaz ama siyatik gibi geliyor bana. uzun süre masa basinda oturmaktan, ağır kaldirmaktan, ya da ani dönme eğilme hareketleri tetiklemiş olabilr. siyatik sınırın basisini azaltmak için egzersizler var. ben sana atayım bi ufaktan dene iyi geliyorsa devam edersin.gecmis olsun çalışkan annemiz
ben demistim diyebilir miyim
350 e 2 konsep artı aile çekimi. konseptin birine pasta patlamayı da ekledim areli de ekledimyesimler de aynı. denizci konsepndusundik ege ya diğer adı bi de mayolu kuvetli bi cibildak konsep
noldu ki aşkım çok geçmiş olsun. bol sıvı al mutlaka . vücudun susuz kalmasın.
ay bi ara bizim evi videoya cekeyim. 2 yaş da istifleme de başladı. koltuk kenarı hali altı yastık altı çantalar her yerden birşey çıkıyor
abooo kolay gele dünür
Evet baya sertmiş ama biraz büyüyünce oynar onunla da artıkOoo hayırlı olsuno vurmalıdan elime aldım geri bıraktım denedim biraz açıp baya sert vurmak gerekiyor beceremez diye düşündüm
Geçmiş olsun canım ya ne oldu ki öyle birden bire. 2 aktif çocuk ev işi yemek derken koşturmaktan hal mi kalıyor vucüt ne yapsın bir yerden patlak veriyorTeşekkürler kizlar hiç anlamadım bir anda oldu ya zil çaldı kalkayım dedim hızlı kalkınca gözüm karardı bı sure kendime gelemedim sonra bı anda soğuk ter attimzor yürüdüm kanepeye o anda midem bulandı karnım agridi bir anda oldu yani öncesinde bişey yoktu
Aslı çok geçmiş olsun ne oldu ki acaba dikkat et çok zayıfsın sen bi de..Gunaydiin kizlar bana yine bı haller oldu öyle kötüyüm ki afedersiniz cırcır kusma dünden beri tek yediğim şey krakerbı ara tansiyonum 9a 5 olmuştu bugün nispeten daha iyiyim ama hala karnım bükülür gibi agriyo ne haydoyla ilgilenebildim ne çakiyle
4 numara kullanıyorum prima normal bezi de 4 numara. Ama normal bez iyi hatta büyük bile sayılır.Kaç beden kullanıyorsun canım bezi? Bana da ilk başta dar gibi geldi ama sıkıntı yapmadı göktuğ u 5 aldım ama +5 daha iyi olabilirmiş sanırım normal bezlerden bir tık dar kalıpları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?