2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bultakları bizimkide sevmiyo yuvarlağı atıyo bitek diğerlerini göstermeme rağmen yok savuruyo sonra da hiç almayayım onı ben o zaman

Dökme varsa ben yokum sürekli koltukların altından küçük oyuncaklae toplamaktan bıktım ne aldın sen bu hafta
Daha durrr yolun başındasın bebeğim hemen usanmak yok öyle . Her yerden her bişey çıkabilir napalm bu benim evi oyuncakla doldurmama mani olamaz
Hayvan tak çıkar puzzle, bir de pilsan ın araba pisti vardı sanırım o haftaya gelecekmiş erken gelmiş görünce aldım nette fiyatı 2 katından fazlaordan da bir şok yaptım hayvan magnetleri vardı onlardan geldim geldim

İlk puzzle ımı göremedim hemen bitiriyorlar yahu
Günaydınn Beşli geometrik şekiller bizimkilere fazla mı gelir şimdi alsam mı onu
Ben de alacaktım ama bir tane gelmiş o da başkasının sepetinde idi
En çok benim nazarım değiyor zaten ondan dedim yazsam mı yazmasammı diye . Dillendirdiğimde hemen bozuluveriyor huyu
Yok bildiğin ilk uykuya geçiyor gibi oldu . Sonrasında gözünü açıp normal ağlamaya devam etti . Arkasından da ağlarken kustu . Randevu bekliyorum götürmek için iştahsızlıktan dolayı . Kan tahlili de yaşı gelmeden yapsınlar artık. O zaman bu konuyu da danışırım . Hatta beyin cerrahına gideceğim kendi sonucum için ona da danışırım tomografi çektirsem mi yine de diye .

Günaydın. Bunlar da benim bim ganimetleri . Geometrik şekiller alacaktım ama kalmamış . Şu küçük kitapları da eşleştirme için aldım . Sebzelerimiz ve şekillerimiz Yoktu . İlerde magnetleriyle eşleştirme oyunu oynarız bunlarla .

Eklentiler

• 218BB4CE-C351-45D5-A24C-B56EAE6F2F16.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 39
GuŞumu uyuttum , Evi toplayam, okula gidem , 12:30 da dersime yetişem, sonra yemek koyam, Sena yı doyuram, tekrar derse girem , çıkam yemek yiyem, sonra bir daha derse girem . 19:00 da guşuma tekrar kavuşam yapam, edem , kaçam, gidem...

Aslihaydo geçmiş olsun ne dokundu ki acaba . Su dokunmuş olabilir mi ? Bir şey de yememişsin .

Kaldıysa korumalıklardan alcam bende
Aslihaydo nerdesin kuzum iyi misiniz hakikatten
N Nehir8077 hayırlısı ile atlayın şu günleri canım Allah yardımcınız olsun

Ah yavrum ya niye ki ya üşüttü mü geçmiş olsun

çok sevindim canim. masallah bin kere milyon kere. devami daha da guzel gelir insallahhhh
canim senin daha once de bacagina vuran bi agrin olmustu yani aslinda boyle uzaktan konuşmak doğru sayılmaz ama siyatik gibi geliyor bana. uzun süre masa basinda oturmaktan, ağır kaldirmaktan, ya da ani dönme eğilme hareketleri tetiklemiş olabilr. siyatik sınırın basisini azaltmak için egzersizler var. ben sana atayım bi ufaktan dene iyi geliyorsa devam edersin.gecmis olsun çalışkan annemiz
Kızlar bu arada külot bez aldım ilk kez amanın asrın icadıymış valla süper kolaylık tam bizim hareketli bebelere göreymiş.
ben demistim diyebilir miyim
Helinnnnn canım sormuş muydum hatırlayamadım siz 1 yaş çekimine kaça anlaşmıştınız? Bir de paket içerikleri nelerdi
350 e 2 konsep artı aile çekimi. konseptin birine pasta patlamayı da ekledim areli de ekledim yesimler de aynı. denizci konsepndusundik ege ya diğer adı bi de mayolu kuvetli bi cibildak konsep
Bana da öyle geliyordu ama artık zaten ayakta ne varsa çıkarıyor benim oğlan alt değiştirirken en azından cırt yapıştırma savaşı vermiyoruz artık

noldu ki aşkım çok geçmiş olsun. bol sıvı al mutlaka . vücudun susuz kalmasın.
ay bi ara bizim evi videoya cekeyim. 2 yaş da istifleme de başladı. koltuk kenarı hali altı yastık altı çantalar her yerden birşey çıkıyor
abooo kolay gele dünür

Helinnnnn senin tavsiyen de etkili oldu tabi ki yaşasın külot bez
350 çok iyi ben burda 1 konsept albümsüz o fiyata buldum. 2 konsept +aile çekimi+ 7 yapraklı albüm +pasta patlatma pasta onlara ait 550dedi biri digital sınırsız fotoğraf veririz dedi flasha yükleyecekmiş. Ocaktan önce ayarlasasaydım daha uygun olurdu tabi geç kaldım biraz

Kaç beden kullanıyorsun canım bezi? Bana da ilk başta dar gibi geldi ama sıkıntı yapmadı göktuğ u 5 aldım ama +5 daha iyi olabilirmiş sanırım normal bezlerden bir tık dar kalıpları

Ooo hayırlı olsun o vurmalıdan elime aldım geri bıraktım denedim biraz açıp baya sert vurmak gerekiyor beceremez diye düşündüm

canim bizde albüm yok. flaşa verecek. ben internetten bir dükkan var ordan albüm yaptırıyorum uygun geliyor. pastalara 50 tl dedi ama yeğenim yapacak. kek krema zaten 550 iyidir ya albüm de var yaptır gitsin
Kaç beden kullanıyorsun canım bezi? Bana da ilk başta dar gibi geldi ama sıkıntı yapmadı göktuğ u 5 aldım ama +5 daha iyi olabilirmiş sanırım normal bezlerden bir tık dar kalıpları
biz abi kardeş 6 kullanıyoruz molfix ve sleepy

Oyyy geçmiş olsun canım ya nasıl kötü ikisinin birden olması bugün daha iyi olur inşallah

Geçmiş olsun aslıcım üşüttün mü noldu

Günaydın herkese.
Aslihaydo geçmiş olsun canim yedigin birsey mi dokundu
N Nehir8077 hayirli olsun umarım iyi geçer

geçmiş olsun canim. bir sey mı dokundu acaba? sularda birsey olsa hepinize olurdu. inşallah gecer çabucak

Kaldıysa korumalıklardan alcam bende
Aslihaydo nerdesin kuzum iyi misiniz hakikatten
N Nehir8077 hayırlısı ile atlayın şu günleri canım Allah yardımcınız olsun

Ah yavrum ya niye ki ya üşüttü mü geçmiş olsun

Teşekkürler kizlar hiç anlamadım bir anda oldu ya zil çaldı kalkayım dedim hızlı kalkınca gözüm karardı bı sure kendime gelemedim sonra bı anda soğuk ter attim zor yürüdüm kanepeye o anda midem bulandı karnım agridi bir anda oldu yani öncesinde bişey yoktu

Geçmiş olsun canım ya ne oldu ki öyle birden bire. 2 aktif çocuk ev işi yemek derken koşturmaktan hal mi kalıyor vucüt ne yapsın bir yerden patlak veriyor

Aslı çok geçmiş olsun ne oldu ki acaba dikkat et çok zayıfsın sen bi de..
4 numara kullanıyorum prima normal bezi de 4 numara. Ama normal bez iyi hatta büyük bile sayılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…