Ağız içi aparatı ilk defa duydum . Haber bekliyor olacağım . Valla nazara mı geliyorlar bilmiyorum ama gerçekten çok korkuttu . Arkasından ayrılamıyorum şimdi . Eşim de çok etkilendi o olaydan . Gece ben mama yapmaya kalkarken irkilip kaç kere elime koluma yapıştı . Beni Sena zannediyor, Sena düşüyor sanıyormuş . Ne kadar etkilendi, korktuysa .sıralamaya başladıysa ayakta durma çalışır sonra da adım atmalar başlar bağımsız. gayretli gelinim benim
bir şekilde yedirmen gerekiyor denilmesmesi lazım. yani sıkıntı nerdeyse çözüm üretmek lazım. ağız ici aparatlar oluyor uyaran vermek için. ben bi arkadasimla konusayim sana dönecem.
oyyyy neler.olmus öyle. çok geçmiş olsun güzel.gozlum. nazara geliyorlar ya
Benim 17 saatim var bir de okula da gideceğim . 12. Sınıfın yükü ağır oluyor branş da matematik olunca . Bu yıl neydi böyle bir bitseydi perişan olduk valla .Yaa benim 11 saat var ona bile baya organize olmam gerekiyor ev yemekler oğlan. Bugün ilk saatinde büyük kızım idare etti dersi vardı dinle Bi yandan dedim o da yapamamış çıkmış dersten. 2.dersimde de betüş bakacaktı emeklerken eli kaymış göktuğun bir düşmüş ağzı üstüne çok ağladı çocuklardan izin istedim artık baktım ettim ama zor sustu morarmış üst dişin eti iyice orasını çarpmış sanırım. Öyle böyle geçiyor da zor yani Allah çok dersi olanlara yardım etsin hele bizim gibi küçük bebesi olanlara
Yok götürmedik . Gözlemledim , uyutmadım . Ama sonrasında da pişman oldum bir tomografi çekilse miydi diye aklımda kalmadı değilUmudum- geçmiş olsun Sena da düşmüş Allah korusun inşallah. Götürdünüz mü doktora sonrasında?
Ben de balkonda denedim de o tutmadı . Havalar ısınsın atarım kendimi dışarı . Olmadı eve misafir çağırırım tek yiyecekseAman maaaşşş Allah yesin yesin demek bak farklı ortam istiyor. Parkta bahçede yemek yedirenleri görürdüm ben de. Karşı komşum vardı kadın 3 öğün bahçeye inerdi bebeğiyle orda yedirirdi napsın. Bardakla içerken benimki de az içiyordu beceremiyordu. Suluğunu hep ortada bırak alsın denesin oynasın döksün zamanla alışır. Benimki halen bazen çok çekiyor ama alıştı öyle böyle
Bir daha olmaz inşallah ama olursa bu şekilde düşme Götür canım aman çok önemli Allah korusun bir de hafif bayıldı diyorsun. Onlar gözbebeklerine falan bakıyor dediğin gibi gerekli görürse tomografi çekiliyorBenim 17 saatim var bir de okula da gideceğim . 12. Sınıfın yükü ağır oluyor branş da matematik olunca . Bu yıl neydi böyle bir bitseydi perişan olduk valla .
Yok götürmedik . Gözlemledim , uyutmadım . Ama sonrasında da pişman oldum bir tomografi çekilse miydi diye aklımda kalmadı değil
Ben de balkonda denedim de o tutmadı . Havalar ısınsın atarım kendimi dışarı . Olmadı eve misafir çağırırım tek yiyecekse
Ah yazmadın kuzum çok geçmiş olsun boncuğaValla yemeyen bebek çok zor . Ama tek sağlıklı olsunlar diye kendimi avutuyorum. Geçen pazar günü kafasının üstüne düştü . Çok kısa süreli bir baygınlık geçiriyor gibi oldu , üstüne bir de kustu . Öyle korktum ki . Çok şükür ki bir şey olmadı . Ya Allah korusun sağlığı yerinde olmayıp hiç besleyemesem diye geldi hemen aklıma . Bu günümüze şükür inşallah iyi olur
Ahahah süper kullanırım bunu ddaAt verdik katır aldık belayı satın aldıkGöktuğ ağlarken pek söylerim bunu
Ah bide öğretmenlere yattığı yerden para alıyor diyenler ar hakkınız ödenmezYaa benim 11 saat var ona bile baya organize olmam gerekiyor ev yemekler oğlan. Bugün ilk saatinde büyük kızım idare etti dersi vardı dinle Bi yandan dedim o da yapamamış çıkmış dersten. 2.dersimde de betüş bakacaktı emeklerken eli kaymış göktuğun bir düşmüş ağzı üstüne çok ağladı çocuklardan izin istedim artık baktım ettim ama zor sustu morarmış üst dişin eti iyice orasını çarpmış sanırım. Öyle böyle geçiyor da zor yani Allah çok dersi olanlara yardım etsin hele bizim gibi küçük bebesi olanlara
Helincim ya benim yine belim ağrımaya başladısıralamaya başladıysa ayakta durma çalışır sonra da adım atmalar başlar bağımsız. gayretli gelinim benim
bir şekilde yedirmen gerekiyor denilmesmesi lazım. yani sıkıntı nerdeyse çözüm üretmek lazım. ağız ici aparatlar oluyor uyaran vermek için. ben bi arkadasimla konusayim sana dönecem.
oyyyy neler.olmus öyle. çok geçmiş olsun güzel.gozlum. nazara geliyorlar ya
Oy kıyamam ona yaYaa benim 11 saat var ona bile baya organize olmam gerekiyor ev yemekler oğlan. Bugün ilk saatinde büyük kızım idare etti dersi vardı dinle Bi yandan dedim o da yapamamış çıkmış dersten. 2.dersimde de betüş bakacaktı emeklerken eli kaymış göktuğun bir düşmüş ağzı üstüne çok ağladı çocuklardan izin istedim artık baktım ettim ama zor sustu morarmış üst dişin eti iyice orasını çarpmış sanırım. Öyle böyle geçiyor da zor yani Allah çok dersi olanlara yardım etsin hele bizim gibi küçük bebesi olanlara
Teşekkür ederiz , şükür iyiyiz . Bu aralar çok dikkat etmeli . Allah korusun geri dönüşü olmayan şeyler olabilir sonrasında.Ah yazmadın kuzum çok geçmiş olsun boncuğa
Zor olmuyor mu alt tarafının tamamını çıkarmak ? Ben külotlu çorap giydiriyorum . Onu çıkarma ihtimalini düşününce almadım . Ama yazın daha kolay olabilir külot bez sanırım .Kızlar bu arada külot bez aldım ilk kez amanın asrın icadıymış valla süper kolaylıktam bizim hareketli bebelere göreymiş.
Ayy canım...yataktan mi düştü? Allah korumuş..Elif de düştü ya geçen hafta..hala yürümüyor cok korktuValla yemeyen bebek çok zor . Ama tek sağlıklı olsunlar diye kendimi avutuyorum. Geçen pazar günü kafasının üstüne düştü . Çok kısa süreli bir baygınlık geçiriyor gibi oldu , üstüne bir de kustu . Öyle korktum ki . Çok şükür ki bir şey olmadı . Ya Allah korusun sağlığı yerinde olmayıp hiç besleyemesem diye geldi hemen aklıma . Bu günümüze şükür inşallah iyi olur
Bizim de uykuya geçişte problem basladi 2 gündürAhahah kıyamam uykuya geçme süresi uzadı azcık başka bir şey yok merak etme hafif geçer
Oyy canim geçmiş olsun paşaya..ya emeklerken düsmede cok yaralaniyorlar ilginc bir sekildeYaa benim 11 saat var ona bile baya organize olmam gerekiyor ev yemekler oğlan. Bugün ilk saatinde büyük kızım idare etti dersi vardı dinle Bi yandan dedim o da yapamamış çıkmış dersten. 2.dersimde de betüş bakacaktı emeklerken eli kaymış göktuğun bir düşmüş ağzı üstüne çok ağladı çocuklardan izin istedim artık baktım ettim ama zor sustu morarmış üst dişin eti iyice orasını çarpmış sanırım. Öyle böyle geçiyor da zor yani Allah çok dersi olanlara yardım etsin hele bizim gibi küçük bebesi olanlara
Kuruduktan sonra fena degildi.esim de begendi..benim damak tadıma uymadi zaaaaarSen en iyisini katkısızını yapmaya çalışıyorsun o da yoruyor seni kuzum benim maşallah sanatabi bazen sonuçlar beklendiği gibi olmuyor tadı önemli olan Ali beğenmiş ay birinin atağı bitiyor birinin başka bir şeyi başlıyor poff
Anlat tabi dök içini kuzum
Ayy nasAllah masAllahKemiriyor çubuk kraker veriyorum eline . Biraz yiyor biraz itip diliyle geri çıkarıyor . Denemek lazım üzüm işini , alır ağzına geri iter çıkarır gibime geliyor Ama işi belli olmaz benim kızın . İki gündür nasıl mutluyum.buraya da yazmaktan çekiniyorum , hah yedi dediğim an çocuk geri reddediyorgüzel uyuyor dediğimde uyumuyor Önceki gün misafir çağırdım onların yanında kek yedi bir iki çay kaşığı . Ağzını açtı diye çok sevindim . O günün sabahında da 3 kaşık omlet yedi . Fazlası yok ama bu bile benim için büyük bir şey . Bugün de arkadaşa gittim , arabaşı çorbası aldım yanıma da . Orda yedi hem de yarısını . Küçük kavanozla yarısını yedi . Maşallah diye diye bir oldum . Ama aynısını evde verdim yine ikinci kaşıktan sonra reddetti . Zorlamadım ben de . Su konusu da sıkıntı . Biberondan su içmiyor . Alıştırma bardağı aldım ayarlayamadı boğazına duruyor . Normal bardakla da yudum yudum içiyor . 50 cc bile etmez o yudumla içtiği.
Benşm ki hiç gitmiyor ya onunla. Korkuyor alışamadı pek. Ben tutuyorum biraz alışsın diye 10 adım gidiyor bırakıyor hemenYürüme arkadaşı işe yarıyor gerçekten tutarak gitmeye başladıysa yakındır bence senanın da yürümesi
Bende aldım da kullanmadım. Ama bu ara düşünüyorum en azından ben eşim işteyken annem kullansın kadıncağız pek zorlanıyorKızlar bu arada külot bez aldım ilk kez amanın asrın icadıymış valla süper kolaylıktam bizim hareketli bebelere göreymiş.
Hazır olunur mu ya kahveyi rezeneyi kazanlar içsem ne faydaAyy canım...yataktan mi düştü? Allah korumuş..Elif de düştü ya geçen hafta..hala yürümüyor cok korktugecmis olsun canım benim ❤
Bizim de uykuya geçişte problem basladi 2 gündürdemek ufaktan ufaktan giriyoruz atağa...kemerlerinizi baglayin rezenenizi kahvenizi hazirlayin ziraa hem uyanik hem sakin olmaliyiz
Oyy canim geçmiş olsun paşaya..ya emeklerken düsmede cok yaralaniyorlar ilginc bir sekildeinsAllah çabucak toparlar..nazara geldi kuzucum
Kuruduktan sonra fena degildi.esim de begendi..benim damak tadıma uymadi zaaaaar
Ayy nasAllah masAllah❤❤ aman canım bak baslamiş bile.. ceylani urkutmeden o ne kadar istetse ver..zamanla ilerleyecek insAllah ❤
Varsa bildigin bi yöntem söylee jadeeeHazır olunur mu ya kahveyi rezeneyi kazanlar içsem ne fayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?