2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ağız içi aparatı ilk defa duydum . Haber bekliyor olacağım . Valla nazara mı geliyorlar bilmiyorum ama gerçekten çok korkuttu . Arkasından ayrılamıyorum şimdi . Eşim de çok etkilendi o olaydan . Gece ben mama yapmaya kalkarken irkilip kaç kere elime koluma yapıştı . Beni Sena zannediyor, Sena düşüyor sanıyormuş . Ne kadar etkilendi, korktuysa .

Benim 17 saatim var bir de okula da gideceğim . 12. Sınıfın yükü ağır oluyor branş da matematik olunca . Bu yıl neydi böyle bir bitseydi perişan olduk valla .
Umudum- geçmiş olsun Sena da düşmüş Allah korusun inşallah. Götürdünüz mü doktora sonrasında?
Yok götürmedik . Gözlemledim , uyutmadım . Ama sonrasında da pişman oldum bir tomografi çekilse miydi diye aklımda kalmadı değil
Ben de balkonda denedim de o tutmadı . Havalar ısınsın atarım kendimi dışarı . Olmadı eve misafir çağırırım tek yiyecekse

Bir daha olmaz inşallah ama olursa bu şekilde düşme Götür canım aman çok önemli Allah korusun bir de hafif bayıldı diyorsun. Onlar gözbebeklerine falan bakıyor dediğin gibi gerekli görürse tomografi çekiliyor

Ah yazmadın kuzum çok geçmiş olsun boncuğa

Ah bide öğretmenlere yattığı yerden para alıyor diyenler ar hakkınız ödenmez geçmiş olsun kuzum

Helincim ya benim yine belim ağrımaya başladı diğer seferki kadar şiddetli ddeğil diğerinde yürürken zorlanıyorum bu kadar sık olması normal mi diğeri ocak başı gibiydi. Alakasız bulmuşken seni sorayım dedim

Oy kıyamam ona ya bian önce bitse şu süreç çocuklar için de zor bizim için de

Kızlar bu arada külot bez aldım ilk kez amanın asrın icadıymış valla süper kolaylık tam bizim hareketli bebelere göreymiş.
Zor olmuyor mu alt tarafının tamamını çıkarmak ? Ben külotlu çorap giydiriyorum . Onu çıkarma ihtimalini düşününce almadım . Ama yazın daha kolay olabilir külot bez sanırım .

Ayy canım...yataktan mi düştü? Allah korumuş..Elif de düştü ya geçen hafta..hala yürümüyor cok korktu gecmis olsun canım benim
Ahahah kıyamam uykuya geçme süresi uzadı azcık başka bir şey yok merak etme hafif geçer
Bizim de uykuya geçişte problem basladi 2 gündür demek ufaktan ufaktan giriyoruz atağa...kemerlerinizi baglayin rezenenizi kahvenizi hazirlayin ziraa hem uyanik hem sakin olmaliyiz
Oyy canim geçmiş olsun paşaya..ya emeklerken düsmede cok yaralaniyorlar ilginc bir sekilde insAllah çabucak toparlar..nazara geldi kuzucum
Kuruduktan sonra fena degildi.esim de begendi..benim damak tadıma uymadi zaaaaar
Ayy nasAllah masAllah ❤❤ aman canım bak baslamiş bile.. ceylani urkutmeden o ne kadar istetse ver..zamanla ilerleyecek insAllah

Kızlar bu arada külot bez aldım ilk kez amanın asrın icadıymış valla süper kolaylık tam bizim hareketli bebelere göreymiş.
Bende aldım da kullanmadım. Ama bu ara düşünüyorum en azından ben eşim işteyken annem kullansın kadıncağız pek zorlanıyor çok zor bezlerle valla durmuyorlar hiç

Hazır olunur mu ya kahveyi rezeneyi kazanlar içsem ne fayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…