2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım 11 aylık 9 kilo 4,150 doğdu yemek istemiyor hiç ne yediricem şaşırdım. Annem sütle mama yap ver diyor yaşından önce önermiyorlar doktorlarda bilmiyorum
Valla eğer yerse yap 1 yaşa ne kaldı ben bir çok şeyi veriyorum dene bence

Miss öyle bir anlatmışsın ki kızımı özledim eve ışınlanasım geldi inan ki
Yaa doya doya sarıl öp kuzumu artık varmışsındır evineRabbim olmayanlara isteyenlere en yakın ve kolay zamanda nasip etsin inşallah evlat sevgisi bambaşka
Knuya uzagm giremiyorm bayadr. Ne icin yedirdn gece ile ne alakasi var merak ettm dgrusu

Nasl mayaliyorsn. Hazrlar iyi olmaz galiba beceremeyenlere (mesela ben) dimi
Gece çok uyanıyor canım aç mı diye düşünüyordum ben de dün yatmadan önce yedirdim yine uyandı da çok sık değildi o kadar
Kefiri de anası var onu ılık süte atıyorum karanlıkta oda sıcaklığında 12 saat bekletiyorum oluyor. Anasını alıp az bir sütün içine bırakıyorum buzdolabında saklıyorum ki ölmesin.
@misskokulum ya benim kizda bazen sariliyor bana ama kisa sarilmalar sarilip kaçıyor bugunde yanağımi ısırdı kopariyordu resmen bu disler fena canimizi okudu.
Ovvv küççük bir sevgi pıtırcığı daha ama dişler tam çıkmadan bu öpme işini tam öğretsem iyi olur benimki de ısırıyor daha çeyrek bir dişi var o bile hissediliyor

Bende yapıyorum ama reddediyor beni sıpa anam anası böyle değil babası böyle değil kimeçektibu çocık kıskanmadım ki

Yürüme arkadaşı işe yarıyor gerçekten tutarak gitmeye başladıysa yakındır bence senanın da yürümesi

Yok şükür artık bakıyor yine açıyor telefondan Ankara havaları oynuyorlar karşılıklı hiçbir şey bulamazlarsa.
Allah ım nasıl açılacak bu kızın iştahı ya başka ne olabilir çubuk kraker kemiryor mu hiç denedin mi? Sürünürken yere kuru üzüm falan koysan yumuşak çekirdeksizlerden kuru dut da güzel olur sıcak suyla ıslatıp onları toplaya toplaya yemez mi ki kendi

Ne güzel sende yaz bende pek severim bilmediğim denk gelir belki
Gülme susamım ruhum inciniyor bi gün videoya çekeyim görün ya asla sevdirmiyor kendini sevme olayı zaten yok

Günlük ne kadar su veriyorsunuz bebişlere?
Ben de ölçmedim suluğu 200 ml lik. Günde 3 kere dolduruyorum sanırım dibinde kalanı döküp taze dolduruyorum. Yemekte içiyor sonra da oturma odasında oluyor suluk kendi gelip gidip içiyor

Ay deme kız düzelmez mi diyorsun hadi bakalım yine umutlar kırıldı hayaller yıkıldı
Ya kuzum 1. Sınıf bir bebeyi derse oturtmak çok zor Allah yardımcın olsun

Ne güzel sende yaz bende pek severim bilmediğim denk gelir belki
Gülme susamım ruhum inciniyor bi gün videoya çekeyim görün ya asla sevdirmiyor kendini sevme olayı zaten yok
At verdik katır aldık belayı satın aldık Göktuğ ağlarken pek söylerim bunu

Sen durumu anlat bana ben hemen söyleyim 1 2

Valla okuldayken yoğun oluyodum baya ama şu uzaktan eğitim sürecinde daha rahattım gerçekten sizin hakkınız ödenmez ben bikaç kere ders yaptım o bile ne kadar zor geldi sizi düşünemiyorum
Yaa benim 11 saat var ona bile baya organize olmam gerekiyor ev yemekler oğlan. Bugün ilk saatinde büyük kızım idare etti dersi vardı dinle Bi yandan dedim o da yapamamış çıkmış dersten. 2.dersimde de betüş bakacaktı emeklerken eli kaymış göktuğun bir düşmüş ağzı üstüne çok ağladı çocuklardan izin istedim artık baktım ettim ama zor sustu morarmış üst dişin eti iyice orasını çarpmış sanırım. Öyle böyle geçiyor da zor yani Allah çok dersi olanlara yardım etsin hele bizim gibi küçük bebesi olanlara

Sen en iyisini katkısızını yapmaya çalışıyorsun o da yoruyor seni kuzum benim maşallah sana tabi bazen sonuçlar beklendiği gibi olmuyor tadı önemli olan Ali beğenmiş ay birinin atağı bitiyor birinin başka bir şeyi başlıyor poff
Anlat tabi dök içini kuzum

sıralamaya başladıysa ayakta durma çalışır sonra da adım atmalar başlar bağımsız. gayretli gelinim benim
bir şekilde yedirmen gerekiyor denilmesmesi lazım. yani sıkıntı nerdeyse çözüm üretmek lazım. ağız ici aparatlar oluyor uyaran vermek için. ben bi arkadasimla konusayim sana dönecem.
oyyyy neler.olmus öyle. çok geçmiş olsun güzel.gozlum. nazara geliyorlar ya

Kemiriyor çubuk kraker veriyorum eline . Biraz yiyor biraz itip diliyle geri çıkarıyor . Denemek lazım üzüm işini , alır ağzına geri iter çıkarır gibime geliyor Ama işi belli olmaz benim kızın . İki gündür nasıl mutluyum.buraya da yazmaktan çekiniyorum , hah yedi dediğim an çocuk geri reddediyor güzel uyuyor dediğimde uyumuyor Önceki gün misafir çağırdım onların yanında kek yedi bir iki çay kaşığı . Ağzını açtı diye çok sevindim . O günün sabahında da 3 kaşık omlet yedi . Fazlası yok ama bu bile benim için büyük bir şey . Bugün de arkadaşa gittim , arabaşı çorbası aldım yanıma da . Orda yedi hem de yarısını . Küçük kavanozla yarısını yedi . Maşallah diye diye bir oldum . Ama aynısını evde verdim yine ikinci kaşıktan sonra reddetti . Zorlamadım ben de . Su konusu da sıkıntı . Biberondan su içmiyor . Alıştırma bardağı aldım ayarlayamadı boğazına duruyor . Normal bardakla da yudum yudum içiyor . 50 cc bile etmez o yudumla içtiği.

Benimki de öyle sürünmesi 3 ay falan sürdü emeklemez artık dedim bianda emeklemeye başladı
Demek tek degilmişiz
Evet ya kotu olur ablamn kız da oyle yutamiyor cocuk bogaznda kaliyo. Domtora gturdu nrmal demis yiyememesi zaman gerek demis snra duzelir dems bakalm gecer insallh ya
Benm sıpa da oyle geceler haram oldu resmen uyku yok benmle yatti dun bi o zman uyudum açlk degil ya amasebep ne anlamadm.

Anası derken

Aman maaaşşş Allah yesin yesin demek bak farklı ortam istiyor. Parkta bahçede yemek yedirenleri görürdüm ben de. Karşı komşum vardı kadın 3 öğün bahçeye inerdi bebeğiyle orda yedirirdi napsın. Bardakla içerken benimki de az içiyordu beceremiyordu. Suluğunu hep ortada bırak alsın denesin oynasın döksün zamanla alışır. Benimki halen bazen çok çekiyor ama alıştı öyle böyle

Anası derken mayası işte böyle garip bir yapısı var yuvarlak pütür pütür onunla mayalıyorsun ana işte çoğaltıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…