2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Ohhh miss iş başında market gezmeleri tamamlandı ben de birazdan çıkabilcem bakalım şansıma ne kaldıysa

Umudum-
Oyyy oyyy okurken ben yoruldum Allah kolaylık versin ne olacak bu yıl halimiz böyle bilmiyorum beni de az önce mdr yardımcısı aradı komşu okulda 8 saat açık varmış istermisiniz diye yok hocam dedim ben daha olanını hakkından gelemiyorum 8 saat daha düşünemiyorum öyle yorgunum ki dersti ebaydı zoom du WhatsApp gruplarını Bipe taşıyın dediler bide onla uğraş Velisi ayrı öğrencisi ayrı bide ödev grupları beynim döndü midem bulanıyor artık. Eşim Zeynebi alıp çıktı bende çamaşır asıp Ayşe uyurken yanında yatıp dinleneyim diye hayal kuruyordum ki işim bitti Ayşe uyandı
Tükenmişlik sendromu yaşıyorumsevgili dünürüm O ogretmen61 bana biraz rehberlik yaparmısın[/QUOTE]

Tak çak güzel mi yapabilriler mi

[/QUOTE]
Yaparım tabii yapmaz mıyım yaz özelden

[/QUOTE]
Valla yazdım da hangilerini yapabildim durum güncellemesi yapayım . Sena yarım saat uyuyup uyandığı için sadece evi yarım yamalak topladım , okula gidemedim . 12:30 dersine girip çıktıktan sonra senayı doyurdum okula çıktım , 14:30 dersine yetiştim tekrar eve . Şimdi de yeni dersten çıktım yemek koyacağım . Sena ikinci uykuyu yine yarım saat yaptı . Dersim bitti Sena uyandı yine . Yemek koyacağım , 17:50 de tekrar dersim var . Eşim getirip kucağıma attı bile çocuğu yaaa işte böyle . Ne sandınız bir misskokulumm değilim ya valla kendi arkamı bile toplayamıyorum . Ama sonunda yazdığımı çok güzel uyguladım kaçam gidem kısmını Valla mesai kavramı kalmadı artık .

Şimdi de yanlara vuruyor Helin ya çok kötüyüm eğik eğik yürüyorum asyayı kucağıma almayı bırak çaydanlık bile kaldırırken ağrıyor bugün Allah canımı aldı inan bildiğin kürek kemiğinin aşağısı uyuşuk gibi yan taraflarım çok ağrıyor yarın gideyim doktora diyecektim haftasonu yumuş yakı yapıştırırım diyorum hafifletir belki kremler işe yaramadı

Kolay gelsin demek için alıntı yapmıştımdı
Yaparım tabii yapmaz mıyım yaz özelden
[/QUOTE]
Özelden değil bize de yap aynıyız biz de hepimiz aynı yolun yolcusuyuz. Ben de tam işimi bitiririm nasıl anlarsa ya çay koyarım ya kahve hemen uyanır canım oğluşum
[/QUOTE]
Hayaller hayatlar olmuş kız ben o yarım saat uykuları uzattım şükür en az 1,5 saat uyuyor günde 2 kere. Dilimi ısırayım uyandıkça salladım uykuya devam ettirdim 1,5 saati tamamlayınca bıraktım öyle öyle alıştı şükür. Yarım saat uyusa ne iş yapılır ki yine Bi sürü iş yapmışsın zaten yemekle uğraşmak oyalayıcı.Bemim de kız kardeşim geldi annemlere göktuğ u doyurup gittim kızların dersi vardı 1 saat oturdum geri geldim uyuttum akşama eşime yemek yapıyorum kızların da dersi biter hepsini toplayıp gidecez tekrar bakalom

geçmiş olsun canim.. Rabbim sifa versin. ne oldu ki? ben kaçırmışım. siz iki dunur nazara mi geldiniz?

Oyyy çok geçmiş olsun canım o ağrıyı ben de yaşadım ya off çok zor ya sırtın açık mı kalıyor gece acaba?

Dünürcan noldu sana okuyamadım ben

Geçmiş olsun canım ya ne oldu ki öyle birden bire. 2 aktif çocuk ev işi yemek derken koşturmaktan hal mi kalıyor vucüt ne yapsın bir yerden patlak veriyor
Aynen canım biraz yorgun düştüm sanırım
Aslı çok geçmiş olsun ne oldu ki acaba dikkat et çok zayıfsın sen bi de..

4 numara kullanıyorum prima normal bezi de 4 numara. Ama normal bez iyi hatta büyük bile sayılır.
Sağol susamim biraz temiz hava aldım iyi geldi ama solgun duruyorum yine de

Ya ne güzel almışsın o kitaplardan işten soruna gittim hiç mi bişey kalmaz. Bitirmişler hep. Uzağada gidemedim oğlanla. Hiç beceremiyorum BİM’den şoktan bişey alabilmeyi

Günaydın herkese.
Aslihaydo geçmiş olsun canim yedigin birsey mi dokundu
N Nehir8077 hayirli olsun umarım iyi geçer

Kaldıysa korumalıklardan alcam bende
Aslihaydo nerdesin kuzum iyi misiniz hakikatten
N Nehir8077 hayırlısı ile atlayın şu günleri canım Allah yardımcınız olsun

N Nehir8077 baharcım umutun sünneti bugün dü dimi sıkıntısız geçmiştir inş. fırsat bulunca haber et bizede
Teşekkür ederim canım cok sağolun

Bizim sünnet kötü geçti doktor yüzünden. Ogluma uyuması icin igne yapıldı, birde pipisi uyussun diye pipiden igne yapıldı. Doktor uyumasını beklemeye gerek yok, yapalim hissetmez nasilsa dedi. Oğlum cok korktu 15 dk kada bitecek olan sey tam 1 saat sürdü. Aglamaktan ici disina cıktı. Oglum hissediyor uyusmadı dedim, ters bir doktora denk geldim. Uyustu ilgi icin numara yapiyor aglayarak bastirmaya çalışıyor dedi. Bende oyle bile olsa bu cocuk her seferinde kiyamet kopuyor birak yarim kalsin 15 dakika dediniz, 1 saat oldu. Uyuyacak dediniz uyanik yapiyorsun, acısız dedin oglum kıvranıyor ve dikemiyorsun dedim. Atestezi yapan geldi, ben hepsini yapmamistim, enjektron yarisini 15 dk sonra yapacaktim. Siz baslayincada bölmedim dedi. Son 2 dikiş kala bir kez daha igne yaptilar uyusturdular. Son 2 dikisi oyle attilar. Bedavadan iskence çekti cok korktu. Ve hala çok korkuyor beni hiç birakmiyor. Kendim icin bile tuvalete onunla gidiyorum. Ve pipisini koruyamiyor o yuzden acisida cok. Kisacası Mahfetti oğlumu. 2 yas uyumadan olursa piskolejisi bozulur fiyen doktor acita acita oydu, durmadigi icin 45 dk uzadı.

oyy kuzum, sık sık girip baktim, haber geldi mi diye. içim ezildi. cok gecmis olsun. doktora çok sinirlendim. insallah iyileşmesi çabuk olur, kuzucugun

Ay Allahım nasıl bir doktor bu ne saçma sapan iş yapmış. Madem beklemeyecektin niye uyuşturdun iş bittikten sonra çocuk uyusa ne uyumasa ne. Ya gerçekten doktorlara bazen sinir oluyorum işlerinin insan olduğunu görmezden geliyorlar. Çok geçmiş oksun umuta en kısa zamanda iyileşsin ve bu travmayı atlatsın inşallah N Nehir8077

N Nehir8077
Cok gecmis olsun cok uzuldum bahar umut insallah hemen toparlar unutur ustesinden gelir bu yaşadıklarının.
O gerizekali doktora neler neler desek az cok sinirlendim.
ALLAH yanina bırakmayacaktır insallah.
Rabbim şifasını versin hemen iyilessin inşllah umutun baharcim.
ağrı kesicilerle geçirseniz bu geceyi yarina insallah daha iyi olur bahar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…