GuŞumu uyuttum , Evi toplayam, okula gidem , 12:30 da dersime yetişem, sonra yemek koyam, Sena yı doyuram, tekrar derse girem , çıkam yemek yiyem, sonra bir daha derse girem . 19:00 da guşuma tekrar kavuşamyapam, edem , kaçam, gidem...
Oyyy oyyy okurken ben yoruldum Allah kolaylık versin ne olacak bu yıl halimiz böyle bilmiyorum beni de az önce mdr yardımcısı aradı komşu okulda 8 saat açık varmış istermisiniz diye yok hocam dedim ben daha olanını hakkından gelemiyorum 8 saat daha düşünemiyorum öyle yorgunum ki dersti ebaydı zoom du WhatsApp gruplarını Bipe taşıyın dediler bide onla uğraş Velisi ayrı öğrencisi ayrı bide ödev grupları beynim döndü midem bulanıyor artık. Eşim Zeynebi alıp çıktı bende çamaşır asıp Ayşe uyurken yanında yatıp dinleneyim diye hayal kuruyordum ki işim bitti Ayşe uyandı
Tükenmişlik sendromu yaşıyorumsevgili dünürüm @ogretmen61 bana biraz rehberlik yaparmısın
Ohhh miss iş başında market gezmeleri tamamlandıDaha durrr yolun başındasın bebeğim hemen usanmak yok öyle. Her yerden her bişey çıkabilir napalm bu benim evi oyuncakla doldurmama mani olamaz
Hayvan tak çıkar puzzle, bir de pilsan ın araba pisti vardı sanırım o haftaya gelecekmiş erken gelmiş görünce aldım nette fiyatı 2 katından fazlaordan da bir şok yaptım hayvan magnetleri vardı onlardan geldim geldim
Tak çak güzel mi yapabilriler miGünaydın.Bunlar da benim bim ganimetleri . Geometrik şekiller alacaktım ama kalmamış . Şu küçük kitapları da eşleştirme için aldım . Sebzelerimiz ve şekillerimiz Yoktu . İlerde magnetleriyle eşleştirme oyunu oynarız bunlarla .
[/QUOTE]Umudum-
Oyyy oyyy okurken ben yoruldum Allah kolaylık versin ne olacak bu yıl halimiz böyle bilmiyorum beni de az önce mdr yardımcısı aradı komşu okulda 8 saat açık varmış istermisiniz diye yok hocam dedim ben daha olanını hakkından gelemiyorum 8 saat daha düşünemiyorum öyle yorgunum ki dersti ebaydı zoom du WhatsApp gruplarını Bipe taşıyın dediler bide onla uğraş Velisi ayrı öğrencisi ayrı bide ödev grupları beynim döndü midem bulanıyor artık. Eşim Zeynebi alıp çıktı bende çamaşır asıp Ayşe uyurken yanında yatıp dinleneyim diye hayal kuruyordum ki işim bitti Ayşe uyandı
Tükenmişlik sendromu yaşıyorumsevgili dünürüm O ogretmen61 bana biraz rehberlik yaparmısın
[/QUOTE]Umudum-
Tükenmişlik sendromu yaşıyorumsevgili dünürüm O ogretmen61 bana biraz rehberlik yaparmısın
Gidemedim ben ya yine gelirler heraldeO ogretmen61 tak çak biraz sert . Gücü yetmez daha bizimkilerin ama sonra oynar diye aldım .
Şimdi de yanlara vuruyor Helin ya çok kötüyüm eğik eğik yürüyorum asyayı kucağıma almayı bırak çaydanlık bile kaldırırken ağrıyor bugün Allah canımı aldı inan bildiğin kürek kemiğinin aşağısı uyuşuk gibi yan taraflarım çok ağrıyorçok sevindim canim. masallah bin kere milyon kere. devami daha da guzel gelir insallahhhh
canim senin daha once de bacagina vuran bi agrin olmustu yani aslinda boyle uzaktan konuşmak doğru sayılmaz ama siyatik gibi geliyor bana. uzun süre masa basinda oturmaktan, ağır kaldirmaktan, ya da ani dönme eğilme hareketleri tetiklemiş olabilr. siyatik sınırın basisini azaltmak için egzersizler var. ben sana atayım bi ufaktan dene iyi geliyorsa devam edersin.gecmis olsun çalışkan annemiz
ben demistim diyebilir miyim
350 e 2 konsep artı aile çekimi. konseptin birine pasta patlamayı da ekledim areli de ekledimyesimler de aynı. denizci konsepndusundik ege ya diğer adı bi de mayolu kuvetli bi cibildak konsep
noldu ki aşkım çok geçmiş olsun. bol sıvı al mutlaka . vücudun susuz kalmasın.
ay bi ara bizim evi videoya cekeyim. 2 yaş da istifleme de başladı. koltuk kenarı hali altı yastık altı çantalar her yerden birşey çıkıyor
abooo kolay gele dünür
Kolay gelsin demek için alıntı yapmıştımdıGuŞumu uyuttum , Evi toplayam, okula gidem , 12:30 da dersime yetişem, sonra yemek koyam, Sena yı doyuram, tekrar derse girem , çıkam yemek yiyem, sonra bir daha derse girem . 19:00 da guşuma tekrar kavuşamyapam, edem , kaçam, gidem...
Aslihaydo geçmiş olsun ne dokundu ki acaba . Su dokunmuş olabilir mi ? Bir şey de yememişsin .
[/QUOTE]Valla yazdım da hangilerini yapabildim durum güncellemesi yapayım . Sena yarım saat uyuyup uyandığı için sadece evi yarım yamalak topladım , okula gidemedim . 12:30 dersine girip çıktıktan sonra senayı doyurdum okula çıktım , 14:30 dersine yetiştim tekrar eve . Şimdi de yeni dersten çıktım yemek koyacağım . Sena ikinci uykuyu yine yarım saat yaptı . Dersim bitti Sena uyandı yine . Yemek koyacağım , 17:50 de tekrar dersim var . Eşim getirip kucağıma attı bile çocuğuyaaa işte böyle . Ne sandınız bir misskokulumm değilim ya valla kendi arkamı bile toplayamıyorum . Ama sonunda yazdığımı çok güzel uyguladım kaçam gidem kısmını Valla mesai kavramı kalmadı artık .
geçmiş olsun canim.. Rabbim sifa versin. ne oldu ki? ben kaçırmışım. siz iki dunur nazara mi geldiniz?Şimdi de yanlara vuruyor Helin ya çok kötüyüm eğik eğik yürüyorum asyayı kucağıma almayı bırak çaydanlık bile kaldırırken ağrıyor bugün Allah canımı aldı inan bildiğin kürek kemiğinin aşağısı uyuşuk gibi yan taraflarım çok ağrıyoryarın gideyim doktora diyecektim haftasonu yumuş yakı yapıştırırım diyorum hafifletir belki kremler işe yaramadı
Oyyy çok geçmiş olsun canım o ağrıyı ben de yaşadım ya off çok zor ya sırtın açık mı kalıyor gece acaba?Şimdi de yanlara vuruyor Helin ya çok kötüyüm eğik eğik yürüyorum asyayı kucağıma almayı bırak çaydanlık bile kaldırırken ağrıyor bugün Allah canımı aldı inan bildiğin kürek kemiğinin aşağısı uyuşuk gibi yan taraflarım çok ağrıyoryarın gideyim doktora diyecektim haftasonu yumuş yakı yapıştırırım diyorum hafifletir belki kremler işe yaramadı
Dünürcan noldu sana okuyamadım benŞimdi de yanlara vuruyor Helin ya çok kötüyüm eğik eğik yürüyorum asyayı kucağıma almayı bırak çaydanlık bile kaldırırken ağrıyor bugün Allah canımı aldı inan bildiğin kürek kemiğinin aşağısı uyuşuk gibi yan taraflarım çok ağrıyoryarın gideyim doktora diyecektim haftasonu yumuş yakı yapıştırırım diyorum hafifletir belki kremler işe yaramadı
Aynen canım biraz yorgun düştüm sanırımGeçmiş olsun canım ya ne oldu ki öyle birden bire. 2 aktif çocuk ev işi yemek derken koşturmaktan hal mi kalıyor vucüt ne yapsın bir yerden patlak veriyor
Sağol susamim biraz temiz hava aldım iyi geldi ama solgun duruyorum yine deAslı çok geçmiş olsun ne oldu ki acaba dikkat et çok zayıfsın sen bi de..
4 numara kullanıyorum prima normal bezi de 4 numara. Ama normal bez iyi hatta büyük bile sayılır.
Ya ne güzel almışsın o kitaplardan işten soruna gittim hiç mi bişey kalmaz. Bitirmişler hep. Uzağada gidemedim oğlanla. Hiç beceremiyorum BİM’den şoktan bişey alabilmeyiGünaydın.Bunlar da benim bim ganimetleri . Geometrik şekiller alacaktım ama kalmamış . Şu küçük kitapları da eşleştirme için aldım . Sebzelerimiz ve şekillerimiz Yoktu . İlerde magnetleriyle eşleştirme oyunu oynarız bunlarla .
İyi yapmışsın kalmamış bişeymisskokulumm ooo misim kapmış sın yine bim ganimetlerini sabah dersim vardı şimdiyede bişey borakmamışlardır diye hiç o topa girmedim ben
Teşekkür ederim canım cok sağolun
oyy kuzum, sık sık girip baktim, haber geldi mi diye. içim ezildi. cok gecmis olsun. doktora çok sinirlendim. insallah iyileşmesi çabuk olur, kuzucugunTeşekkür ederim canım cok sağolun
Bizim sünnet kötü geçti doktor yüzünden. Ogluma uyuması icin igne yapıldı, birde pipisi uyussun diye pipiden igne yapıldı. Doktor uyumasını beklemeye gerek yok, yapalim hissetmez nasilsa dedi. Oğlum cok korktu 15 dk kada bitecek olan sey tam 1 saat sürdü. Aglamaktan ici disina cıktı. Oglum hissediyor uyusmadı dedim, ters bir doktora denk geldim. Uyustu ilgi icin numara yapiyor aglayarak bastirmaya çalışıyor dedi. Bende oyle bile olsa bu cocuk her seferinde kiyamet kopuyor birak yarim kalsin 15 dakika dediniz, 1 saat oldu. Uyuyacak dediniz uyanik yapiyorsun, acısız dedin oglum kıvranıyor ve dikemiyorsun dedim. Atestezi yapan geldi, ben hepsini yapmamistim, enjektron yarisini 15 dk sonra yapacaktim. Siz baslayincada bölmedim dedi. Son 2 dikiş kala bir kez daha igne yaptilar uyusturdular. Son 2 dikisi oyle attilar. Bedavadan iskence çekti cok korktu. Ve hala çok korkuyor beni hiç birakmiyor. Kendim icin bile tuvalete onunla gidiyorum. Ve pipisini koruyamiyor o yuzden acisida cok. Kisacası Mahfetti oğlumu. 2 yas uyumadan olursa piskolejisi bozulur fiyen doktor acita acita oydu, durmadigi icin 45 dk uzadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?