- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Çok üzüldüm çok geçmiş olsunÇok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. İnşallah çabuk iyileşir unutur gider. Çok kızıyorum böyle doktorlara. Benzer bir olayı kızım küçükken yaşamıştık, 10 aylıktı. Dudağının iç kısmında küçük bir şişlik vardı. Çocuk doktoru cildiyeye gönderdi önemli olabilir dedi. Özellikle çok beğendiği bir profesör vardı ona gittik. Doktor bu ur ve mutlaka alınması gerekiyor dedi. Aynı gün üç farklı doktora gösterdik. Hepsi aynı şeyi söyleyince ilk gittiğimiz profesöre operasyon için gittik. Kadın bir ataraks şurup verdi bunu içsin uyur dedi. İçirdik şurubu çocuk uyumuyor emzir dedi. Emzirirken uyudu aldılar operasyon odasına. Bizi de çağırdılar. Diyor ki tutun siz de kollarından. Biz şok olduk ama ne yapacağımızı bilemeden tuttuk. Baktım kadın başlıyor operasyona. Napıyorsunuz dedim lokal uyuşturmadan dudağı nasıl keseceksiniz. Bu çocuk baygın değil sadece uyuyor dedim. Benim zorumla dudağın iç kısmına bir iğne yaptı. Bir dakika bile beklemeden aldı eline makas gibi aleti tam keserken çocuk uyandı. Çığlık çığlığa bağırırken kadın da korkup geri çelildi. Bir parçası kesilmiş gerisi et gibi sallanıyor ağzında, çocuk uyanık, ağzı kan içinde bağıra bağıra uyuşmadan geri kalanını da kesip yakarak kapattı yarayı. Çocuğu aldığım gibi odadan çıktım. Delirmek üzereydik eşim de ben de. Günlerce emzirmek için bile ağzını açtıramıyordum. Uykusunda emziriyordum. Nasıl o doktoru şikayet etmedim bilemiyorum. Böyle olaylar olduğunda bu doktorları gerçekten şikayet etmek gerekiyor ki başkasının çocuğunun da başına böyle şeyler gelmesin.
Annemde dedi bana bunu dişten de kızarma olabilir diye hala dişimiz çıkmadı da bilemiyorum@nzh99 canim oglusumun acaba neden uykulari kaçıyor disten midir ki? Yanak kizarmasi dis belirtisi derler ama.dedigin gibi gunesten de olabilir..insAllah en yakin zamanda en guzel uykular sizinle olsun❤❤damadim uyusunda büyüsün ❤❤
Aman ikinize de geçmiş olsun ya iyice yaramaz oldu bu tospalarBenim kizda parmagini sıkıştırdı bende durdum bak iyi oldu neden elini oraya atiyorsun dedim baya agladi e sonra ne oldu bende ayni parmagimi ayni cekmeceye sıkıştırdım ve oturuo aglayacaktim resmen o derece bu yarim saat arayla oldu. Allah'ın sopasi yok iste cocugu hemen alsana birde kizdim cocuga.
Bizim bu arada yeni disler geliyor sanirim gicirdatmalar basladi yine ve uykusuzluklar
Beste harikaAllah Allah..dur ben de deneyeyim bunu.. ben sekerli gida veriyorum yaaaliskoya yaptigim kekten falan vermemeliyim...bir tadinca baska bisey yemiyor..bana biraz saglikli tarifler yazin..bu ara kafam durdu ya
Zulada birkac biberon mama yer gök mamadüşer üstüme aksamdan kalma bebek bezleri ah pare pareee olalı hic gormedi boyle yaramazlikkkk geberiyorum yorgunluktaaann kalmadi bende uykudan eseeeeerr
MasAllah kuzummm sanaaaa
Anaaa bi de baktım hep cadeye alinti yapmisim
Elif cok hareketli yetisemiyorumaslinda hareketliden ziyade sakar mi desem afacan miiiii bilemedim. Mesajdan sonra bi posta da düştü..babasinin yaninda siraliyordu..hooop arkasi üstü..agladi biraz..ama haliya geldi..sukur..nolcak böyle..üzülüyorum ya bu ara bi de yemek reddimiz var..kedi besliyorum sanki..halıda oturup mama istiyor..yer sofrası kuracagim ama korkuyorum iki cocugu zapdetemezsem devirirlerse diye
Ben geceleri iptal oluyorum ağladım sinirimden oturamıyorum kalkamıyorum bebeğimi bile kucağıma alamıyorum diye
Aslında fıtık yoktu ama bu kadar yakın aralıkla iş güç yapmadan olunca şüphelerim o yönde anam sanırsın ırgatlık yapıyorum kaldırdığım 10 kilo çocuk yaBizimkinin de bu ara yanaklar al al bazen kabarıyor da ben ıslak mendille silmiştim ondan oldu diye düşünüyordum üstünde de durmadım ki yanak kızarıklığı onca kaza arasında gözümüzden kaciyorsa demek
Dünür abime tebriklerfıtık falan mı var sık sık oluyor mu böyle canısı
Sorma bu ara cozuttu avare avare yürüyecek diyeAsya kusumu da özledik story at story
Teşekkürler dilzarim neyseki üçüncü kaza olmadan yetiştin
Ben iyiyim çok şükür camış gibi yiyorumsağol balım
Sağol baharcım içgüveysinden yaşlıcayımYa ben bu mesajları görmemişim hep cook gecmis olsun.simdi nasilsin
Sağol canım benim haklısın, Benim anne baba ve onlarin akrabaları hep vefat etti. Birtek esimin anne ve babasi var onlarda coronadan korktukları icin hic cikmiyorlar gelmediler. Biz çekirdek aile olarak yaşiyoruz. Arkadaslarimiz var o kadar. Bu sıkışıklıkta onlarlada gorusemedim. Evim çok dağınık pis değil ama dağınık, cocuklar ne cekmece ne dolap birakiyor, bir yeri duzeltsem arkadan baska yeri bosaltiyorlar. Surekli ariyor benim adiler ne sakladiysam. Bu ara arkadas görüşmeside pek olmadı.Çok iyi kuzum siz daha iyi bilirsiniz tabi öyle hatırlatmak istedim iyi yapmışsınız şimdi daha iyidir inşallah zamanla o unutacak hafifleyecek korkusu . Kimseniz yok derken il dışındalar mı
Ya o da haftaiçi git diyecek bi iğne yapıp gönderecek 1 2 saat rahatlıycam hiç girmedim o topa şu dönemdeİnşallah geçer bir an önceÇok kötü okursan acile git en azından bir film ister iğne yapar
Sağol canim iyi Allah'a şükür başladı bile yaramazlıga. Sunnet kilodu giydirdim sunnetsiz gibi hareketlerini yapıyor, acımıyor demekki.
Hep güllük gülistanlık olsun isteriz tabi ama çocuk öyle büyümüyor hiç öyle düşünme ebrucumAh neler denemiyoruz ki almila benimle yatıyor eşim yerde... bir hafta denedik almila krizlere giriyor görsen asla kimseyi istemiyo ablam bizimle kalıyor taşındığımızdan beri ama uyku konusunda hepsi çaresiz kalıyor. Benim doğumdan sonra oldu uykusuzluk ve strese bağlı dedi valla belki inanmassınız almila 11 aylık oldu bir gece delilsiz uyumuyor en az 8 kez kalkıyor . Uyku eğitimi denedik işler daha sarpa sardı şimdi de ağla ağla uyuyor 9 da girdik odaya şimdi uyudu inan tükenmiş hissediyorum kendimi buraya giriyorum sizin modunuzu da düşürmek istemiyorum aynı şeyler ile umarım düzelir biraz düzeniOnun dışında atak haftası sanırım sürekli hareket halinde bensiz bir saniye durmuyor sürekli elimden tut gezdir oyna istiyor tuvalete gidemiyorum bazen ay ne çok dert yandım kuzura bakmayın valla başınızı ağrıttım öyle işte durumlar .
Eline ne oldu kuzumun biyeremi sıkıştırdı. Geçmis olsun inşallah uslanır. Haydo da çok yaramaz galiba.Haydo yine bildiğiniz gibi
İnsanın o anlarda basireti bağlanıyor ya. Çok haklısın aslında şikayet etmek lazım ama neyse geçmiş gitmiş zamanBir daha kadının kapısından bile geçmedik. Bu olay kızım küçükken olmuştu. 10 yıl önce. O zaman nasıl şikayet etmedik bilmiyorum. Hala da hatırlayınca kötü olurum. Gerçekten böyle bilinçsizce hareket eden doktorları şikayet etmek gerekiyor. Başka çocuklar da zarar görmesin.
kız valla resmen yaramazlıpa başladılar bunlarBenim kizda parmagini sıkıştırdı bende durdum bak iyi oldu neden elini oraya atiyorsun dedim baya agladi e sonra ne oldu bende ayni parmagimi ayni cekmeceye sıkıştırdım ve oturuo aglayacaktim resmen o derece bu yarim saat arayla oldu. Allah'ın sopasi yok iste cocugu hemen alsana birde kizdim cocuga.
Bizim bu arada yeni disler geliyor sanirim gicirdatmalar basladi yine ve uykusuzluklar
Okuyorum okuyorum kime ne olmuş bulamadim. Sayfalar cok birikmiş, sendemi hastasın geçmiş olsun. Geriden ama gelicem dikkat et kendine.Ben geceleri iptal oluyorum ağladım sinirimden oturamıyorum kalkamıyorum bebeğimi bile kucağıma alamıyorum diyegeceemzirmeye eşim verdi o geri koydu beşiğe pazartesi de doğum günü adamın peşim sıra hastanelere götüreyim hediye olarak bide hazırlık yaparım diyordum yalan oldu
Gule gule giysin kuzum evet bencede suan atma, heycan olsun meraklanalım.Kızın elbisesi geldi kızlar bu arada aman Allahım resmen küçük ressam gibi oldu çok begendim askılar uzun azcık el atmam gerekecek çekim gününe az kaldı 5 martta gideceğiz güzel şeyler de oluyor hayatta beenerjinizi yükselten foto atardım ama hazırlıklı şöyle güzelce hazırlayın foto günü atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?