2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun

Annemde dedi bana bunu dişten de kızarma olabilir diye hala dişimiz çıkmadı da bilemiyorum

Benim kizda parmagini sıkıştırdı bende durdum bak iyi oldu neden elini oraya atiyorsun dedim baya agladi e sonra ne oldu bende ayni parmagimi ayni cekmeceye sıkıştırdım ve oturuo aglayacaktim resmen o derece bu yarim saat arayla oldu. Allah'ın sopasi yok iste cocugu hemen alsana birde kizdim cocuga.

Bizim bu arada yeni disler geliyor sanirim gicirdatmalar basladi yine ve uykusuzluklar

Aman ikinize de geçmiş olsun ya iyice yaramaz oldu bu tospalar kızma ifadelerine daha çok ağlıyorlar sorma

H hansela tüylerim diken diken okudum. cok gecmis olsun kuzucuga . o an insan bir an evvel kaçıp gitmek istiyor. o an aklina şikayet etmek gelemiyor.
Gerçekten uzaklaşıp kurtulmak istiyorsun ama işte aslında hata. Biraz da gençtik daha tecrübesiz. Allah korusun çocuklarımızı da bizleri de.

Beste harika çok güldüm
En çok beni alıntılayacaksınız saksı değilim ben ya kuzum aslına baksan hepsi haraketlendi düşmeler arttı benimki hep arkaya atar kendini şükür yavaş yavaş kendini bırakıp oturmayı öğrendi ama sürekli poposunun dibindeyim her yere tutunup kalkıyor bi kere dedim bırakayım hemen güm sesi geldi içersen 2 dk şık işim vardı halbuki

Jadesi @Aslihaydo @Helinnnnn nasıl oldunuz kizlar? insallah daha iyisinizdir.
Ben geceleri iptal oluyorum ağladım sinirimden oturamıyorum kalkamıyorum bebeğimi bile kucağıma alamıyorum diye geceemzirmeye eşim verdi o geri koydu beşiğe pazartesi de doğum günü adamın peşim sıra hastanelere götüreyim hediye olarak bide hazırlık yaparım diyordum yalan oldu

Aslında fıtık yoktu ama bu kadar yakın aralıkla iş güç yapmadan olunca şüphelerim o yönde anam sanırsın ırgatlık yapıyorum kaldırdığım 10 kilo çocuk ya
Story atayım senin için hemen özlediyseniz aşk olsun aaa

Çok iyi kuzum siz daha iyi bilirsiniz tabi öyle hatırlatmak istedim iyi yapmışsınız şimdi daha iyidir inşallah zamanla o unutacak hafifleyecek korkusu . Kimseniz yok derken il dışındalar mı
Sağol canım benim haklısın, Benim anne baba ve onlarin akrabaları hep vefat etti. Birtek esimin anne ve babasi var onlarda coronadan korktukları icin hic cikmiyorlar gelmediler. Biz çekirdek aile olarak yaşiyoruz. Arkadaslarimiz var o kadar. Bu sıkışıklıkta onlarlada gorusemedim. Evim çok dağınık pis değil ama dağınık, cocuklar ne cekmece ne dolap birakiyor, bir yeri duzeltsem arkadan baska yeri bosaltiyorlar. Surekli ariyor benim adiler ne sakladiysam. Bu ara arkadas görüşmeside pek olmadı.

Hep güllük gülistanlık olsun isteriz tabi ama çocuk öyle büyümüyor hiç öyle düşünme ebrucum uyku eğitimi deneyip travması kendinde olan biri var karşında hala o günü düşününce asla deneye em bir daha diyorum sağlıklı olsunlar da varsın zor uyusunlar elbet yaz gelecek hastalık bitecek parklara bahçelere gideceğiz büyüyüp uyuyacak lar

İnsanın o anlarda basireti bağlanıyor ya. Çok haklısın aslında şikayet etmek lazım ama neyse geçmiş gitmiş zaman

kız valla resmen yaramazlıpa başladılar bunlarAaa geçmiş olsun kuzum

Kızın elbisesi geldi kızlar bu arada aman Allahım resmen küçük ressam gibi oldu çok begendim askılar uzun azcık el atmam gerekecek çekim gününe az kaldı 5 martta gideceğiz güzel şeyler de oluyor hayatta be enerjinizi yükselten foto atardım ama hazırlıklı şöyle güzelce hazırlayın foto günü atarım

Kızlar eşim beni beğenmiyor artık 2 gündür onu hissediyorum. Dün işten geldi bacaklarım ağrıyor masaj yapsana biraz dedi (hemen hergün bacaklarıma masaj yap diyor bana, bende istemiyorum açıkcası yapmak arada yapıyorum ama) bende yapamam dedim, sen çok değiştin evlendiğimiz de bana hep masaj yapardın dedi (zaten kendimi beğenmiyorum, doğumdan sonra) evlenmeden önce bakımlıydım şimdi hiçbişey yapamıyorum bakamıyorum kendime bana bunu mu ima etti acaba diye düşünüp ağladım o uyuduktan sonra. Bugün de kahvaltıya kızartma yaptım pijamama sinmiş kokusu akşam pijamamı giyerken ayyy ne güzel koktu kızartma dedim. Yaaa git Allah aşkına değiş şu üstünü dedi bende Valla çok güzel koktu dedim o zaman git öbür odada kendin kokla dedi bana üstümü değiştim başka pijama giydim yattım sarıldı bana bazen duş alıp yatıyorsun ya böyle saçların sen mis gibi kokuyorsun diyor kızartma kokusu ne Allah aşkına dedi. Ben senin gibi her istediğimde duş alamıyorum, Zeynepe sen bak bende duşumu alayım dedim şimdi küstük arkamızı döndük yatıyoruz.

Okuyorum okuyorum kime ne olmuş bulamadim. Sayfalar cok birikmiş, sendemi hastasın geçmiş olsun. Geriden ama gelicem dikkat et kendine.

Gule gule giysin kuzum evet bencede suan atma, heycan olsun meraklanalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…