- 23 Temmuz 2016
- 2.092
- 6.979
- 158
Atanın da yanakları şu sıralar çok fazla kızarmaya başladı ben güneşte çok kaldı ona yordum amaBenim oğlanın yanakları 4 5 gündür kızarıyor Farklı birşey yemedik allerji gibi mi anlamadım. Süt ürünleri alerjisi olanlarda nasıl oluyor acaba bu durum. Öyle bişey mi acaba aklıma başka birşey gelmiyor
Sade suyla yıkıyorum yine kızarıyor çok hassaslar çok nasıl oldu Asım paşaçok mu kizarik? alerjiden olmayabilir canim. kuruluktan da oluyor. bölgesel oluyor diye doktora gostermistim Asimi da kuruluktan olabilir egzama bile diyemeyiz. bebeklerin cildi hassastır demişti. haftada ikiden fazla şampuan sabun kullanma. ve bebekler için olan nemlendirici kremlerden kullan dedi. hala da azcik kızarsa kullanıyorum geçiyor. bu ara yemek yerken elini yüzünü cok batırıyor. ben de yıkıyorum sade suyla. o bile kızartiyor hemen sivilce oluyor. günlük kremleyince geçiyor
Ata emziği bıraktı 2 ay oluyor hiç istemedi sonrasında. Uykuya geçiş ondan da biraz zorluyor ama ben çok emmişim emzik gerçi damak yapımda bir bozulma olmamış ama sorunsuz bırakması iyi oldu.Mamaların açıldıktan sonraki kullanim süresi yazıyor üstunde canım.bakarsin olmadi.belki tadi degismistir ondan istemez.nesesi yerindeyse no problemabenim elif de hep mutfak dolaplarinda ve fırında cildiricigim bu ara bi de gündüz de emzik istiyor.bem bıraktirayim derken daha da sardirdim galiba
Arele de talip çıkmışlar helinimKarya prenses ile cok yakışırlar bence de kres mi açıyorsun çok güzel fikir..fakat actigin çevre cok önemli.0 5 yaş mı? 0 2 yas mi? Sana tavsiyem nacizane mümkün mertebe lisans mezunu ile çalış.liseden çocuk gelisimi mezunlarından da cok güzel eğitimciler çıkıyor fakat bazısı yetersiz oluyor.ise aldığın oğretmenin ofke kontrolune dikkat et gerekirse sına Allah yardimciniz olsun ❤ ne güzel haber ❤
Ya ben de bu balon zincir olayona takildim acaba alsam mi almasam mi..kafamda deli sorular..ama cok şıkmış süslu bir de bandana
Canım sorumluluk ver...kardesine bakmasi icin firsat ver.ben geliyorum 2 dk gozle kardesin düşmesin de.kapidan izle.agzina bisey atmasin de.kapidan bak.eger atar ve umut soylemezse umut neden soylemedin ben sana emanet etmistim de.eger soylerse kahramanim benim sen olmasan ben ne yapardim de.yemek saati minik minik ekmekler verdirebilirsin güneşe.gunes de abisine versin.cok egleniyorlar oyle.karsilikli top yuvarlasinlar.birlikte oyun oynadiklari zaman kiskanma azalacagi icin sen de ayiriyor gibi hissetmezsin.ama illa oluyor o his. Bazen elifi bazen aliyi ihmal ediyormusum gibi geliyor.mesela aliye etkinlik yapamiyrum.elif ile de etkinlik yapamiyorum.aslinda son 1 ay cok bos gecti.gerileme var ikisinde de
Canım gece planli.mi davraniyorsun halabırak uyusun uyudugu kadar.uyandiginda da su vermeyi dene.bence mama suyunu ayarlayıp petek ustune koy.eeger mama isterse hemen yaparsin.bir kapakli kaba da olcusunde toz mama koy.karistir.gitme mutfaga hic.yani ben mi yanlis yapiyorum acaba.simdi aklima kurt dustu.acikmadan beslemiyorum gece.
Kisisel gelisim.mine hoş ne güzel ..arada bizle de paylaşır misin
Hahahaholuyor canım..ben bazen alıntı dururken bile ne yazacagimi unutuyorum
Bizim de kızarıkti bu sabah.dis çikacagi zaman oluyor diye biliyorum..alerji de biz sadece kaka da oldu sıkıntı canım
Baharcım ben yatmadan 5 doz mama koyuyorum biberona termos ve soğumuş suyu da alıyorum fıkırdandığı zaman sulandırıp veriyorum. Zaman 1-2 dk geçse ağlıyor ve uyanıyor. Mama yediren elleri severim Karya kuşunnzh99 dunur ata kuzum nasillar gece uykulariniz duzene girmistir insAllah
@Zeyay14
[/QUOTE]
Ata iyi dünürüm ama uykular düzensiz. Eli ağzında ağlayarak uyanıyor canı yanıyor çıkmıyor da dişler
[QUOTE="bharkk, post: 67143326, member: 507058"]
[USER=959365]@sekerpare5939 canim gece saat 10 bucuk 11 gibi yatiyor genelde 11 aradan 3 saat sonra vermezsem mutlaka uyanip kalkiyor sonrasinda ne zaman donmeye baslarsa kalkip veriyorum. Gerci su sura bakıyorum uyuyorsa dalmissa derin alarmi kapatip uyuyorum dedigin gibi donmeye huzursuzlanmaya basladigindq kalkip veriyorum. Mesela bu gece 3 bucukta basladi donmeye hemen verdim tekrar uyudu simdi yine donmeye basladi ve tekrar uyudu. Beslensinde yatsin diyorum yeterki mama hazirlamaya alistim artikodada hazirla diyorsunda benim kiz cit sesine uyanıyor odadan parmak ucumla çıkıp kameradn izliyorum donup yataktan dusmesin diye anca o sekil yapabiliyorum. Bir defa odada denedim yatağa mama döktüm birde karanlikta yatiyoruz ya gozum görmüyor telefonun ışığına bile etkileniyor açamıyorum valla.
Aa benim kizda bu ara emzige sarmis durumda normalde bir uyuttugum sira takıyorduk, uyaninca agzina versem atardi disarda felan taktigimdada atiyordu simdide nerde bulsa takiyor agzina ben cikartiyorum.
Benim karyada mama yerken banada veriyor agzimiza koyuyor ufacik elleriyle mama mama deyip
Nasıl oldu oğlanın kızarıklığı sevgi. Benimki de yıkadıkça artıyor sankiDediğin olabilir evet. Kuruluk benşmde aklıma geliyor biraz pütürlü kızarık olan yerler. Sebamed mustela kullanıyorum farklı bişey de kullanmıyorum ama nemlendirdim de. Bakalım geçer umarım allerji değildir
Adaşım ne güzel eğitimler alıyorsun Maaşallah. Asya kuş çok şanslıAğzını yerim ya acıkmış demekki
Heee demek karanlık oluyor oda..biz hep los ışik kullanıyoruz..Ali de kalkarsa korkmasın diye.gece karanlıkta zor oluyor bebek bakmasi göremiyor insan yaemzik olayı cok can sıkıcı ya bi de düşürüp kaybediyor tam oluyor..yakaya taksam istemiyor çekiyor..bi de dio gelişimi açısından riskli..sürekli agzi kapali olunca dil gelişimi yavaşlıyor..çıkarıyorum ağzından..bir müddet duruyor gene istiyorm 3 gündür böyle uykusunda veriyorsan tabi ses olabilir ve hatta mama dökülebilir karanlıktan.dokulmus de
Bir anne ayni zamanda iyi bir balerindiranne olduktan sonra her kadınin ayak parmak kaslari güçlenir
ah canim.kiyamam ya..kimbilir nasil yanıyor canı..umarım distir..umarım atak degildir grubumuzum ilk ataklisi genelde ggoktug oluyor.evvel dogdugu icin.
Ben onların farkındayimben oyun terapistliginden kalma bilgiler sanıyordum hayırlı ugurlu olsun..bu alanda mı calışmak istiyorsun ileride peki?
Canım belki de sadece gece istiyordur.gunduz biz de anne sütü alıyoruz ama inan sütüm yok gibi bisey.hatta bu ara sütten kesilmekten korkuyorum.alerjik bebek icin anen sütü cok muhim..ama azaldı cok..ama baz3n hic olmuyor süt o zaman mama veriyorum..cok icmiyor 60 70 cc anca iciyor.normal geliyor bana..artik karınlari doyuyor.
Alerji ateş yapıyor..ogluma cok siddetli ates yapiyor..ama beraberinde ishal kusma gibi sindirim problemleri yapiyor canim.tek basina alerji belirtisi sayilmaz.ispanaktan sonra kaka bakmalisin..mukus varsa balgam gibiyse alerji demektir.aama genelde yesil yaprajli gidalar alerji yapmiyormus.Asim nasil iyilesti mi?
Sabahlar olmasın tüm ekip orda oluruz 300-500Ben de folklördeydim bir zamanlar nasıl severiiimdüğünümde gelin masasına gitmemiştim bile nasıl bı masaydi bilmiyorum bı ara damat bey ve arkadaşları sadece pistte kalsın oynayacaklar demislerdi o beş dakka zor durmuştum ohh bizim düğün eglenceli olacak jadem
Biraz büyüseler çok güzel anlaşacaklar da hepsi bebek işte. Allah kolaylık versin canımoyyy dün yeğenim bizdeydi annesiyle areli ayrı cıvanı ayrı dövdüartık tetikte beklemekten mi bilmem migren atagim tuttu. parolla nereye kadar gidersem. 3 tane attım sert.bir kahve şükür gözüm açıldı. gece de 2 kez istifra ettim alıntıları yaptım inşallah silinmemiştir. çok geride kaldım dün yazamayarak
kızlar ben bi regl oldum 43 gün oldu olamadım tekrar acaba o mu migreni tetikliyor bilemedim gerginlik var üstümde olurum herhal ya da.olmuyorum diye mi gerginim bolemiyorum
4 gözle bekliyorumbence çok yeterli ben çok beğendim. yani sadelikten yanayım bi de balonlarla felan zaten baya göz dolduruyor canim dünürüm
aman tanrım bu ne güzel bir haber nasıl mesuduzzzzzzarele de verdim haberi
denesem mi uyku eğitimini mi denesem odayı ayırmak lazım ama ekstra oda yok arelle aynı odada kalamaz ama uyumak lazim
ay hadi hayırlısı canim ağrısız sizisiz geçsin boncuk gözlümun sunneti
kv bi degisik ya. sabir diliyorum unarim sikintisiz gecer canim
ben alıntılamazsam kesin unutuyorum bazen alıntıyı okurken bile mevzu neydi diye zorlanıyorum vitamin sarttt
ya bizim mustela bitmek üzere ama geçmedi başka başka yerlerde çıkıyor
ah inşallah canim sağolasın bakalım niyet ettik umarım kısmet de olur
sagolasin dünürüm çocuklarla iş aynı kulvarda sadece kreşte olur. hastane virüs acısından riskli. bi yandan pilates eğitmenliği için de sertifika almak için başvurdum 25 nisan da 5 dersten sınav var. gerçi ilk ayağı daha uzun sürer. çocuklar büyüyünce belki kendi alanımda yer açmak da kısmet olur.
sagolasin canim
Helinim umudumuz oldun 4 gözle kreşi bekliyorum. Şimdiden 4 öğrencin hazır dairedeki diğer bebeklileri de yönlendireceğim inşallah. Allah rast getirsin. Spor dersleri de bizden .Kalppare canim kadro da şu anda bir pdr 2 de sınıf öğretmeni yeğenim var. gastronomi mezunu ni yeğenim var mutfak sanatları yani. o burda olursa bi pastacılık dersi ayarlarız. müzik dersi için eşim var. yemek için de aile fertlerinden düşünüyorum. yani aile kresi hayalimiz tabi ki dışarıdan da destek alacaz ama ana kadro bu. beğendin mi
Hem nasıl. Baktığım heran Rabbime hamd ediyorum dilzarım
Çok artmış vakalar. Şurda 2 ay için maceraya girmeye gerek var mı bilemedim. Bence açılmamalı.eylülde virüssüz bir şekilde başlamalıKaradenizde vakalar çok arttı ya okul açılır mı cidden ben hiç beklemiyorum ama okulumdan da program atıldı öğrneciler nasıl gruplanacak nasıl gelecek ona dair
Allahım esirgesin ayağına taş değmesin Deniz Beyiminİnşallah canımbizimki de yerleri baya temizledi bugün ama olsun öğrenecek napalım Göktuğcumda sıra
Ben vermedim ama vermek lazım maya bulup mayalayacağım en yakın zamandaBugün evde olunca alıntılar sonsuza gitti
İşte daha rahattım ben yaa. Bi de ben evdeyim diye uykuları da çok kısa emmek veya benimle oynamak istiyor sanırsam..
Ben kaçırmışım canım gitsem mi napsam ne acaba dediğin aklımda kalmış en son. Doktorum da bu kadar belirsiz konuşması ne saçma yaa ı bilmeyecek de ben mi bilicem ilginç..
Yemesi fena değil yaa sevdiğini yiyor sevmediğini işte zorla bir iki kaşık. Bir anı bir anını tutmuyor. Ama hareketlendikçe zatıflamadı çünkü çok sık yiyor. Meme mama ek gıda hepsi var bizde. Ek gıdayı da 3 ana 1 veya 2 ara öğün şeklinde veriyoruz. O yüzden kilo aldı. Biz percentlde yüzde 3 te falan olduğumuz için böyle yapmak zorundaydım ben neyseki yükseldik biraz. Depo olmadığı için zayıflatamam
Canım çok normal böyle olması artık ek gıdadan doyuyordur. İpek de gündüzleri çok az içiyor geceleri bile azalttı. Emerek uyumak istiyor. Süt de verme bence inek sütü çok zararlı mama daha iyidir. Mama içmiyorsa süte de gerek yok demektir. Hiç alıştırma boşuna dişleri falan çürüyor zaten geve sütünden çocukların.
Öyle bir tabir mi var yaa. Oruç tuttuğunla bayram edemiyorsun. Ne demek tam??
Geçmiş olsun iki çocukla bi de migren çok zordur eminim..
Oo helin harika kadro şansınız bol olsun.
Tam benim yazacaklarımı yazmışsın kesinlikle katılıyorum. Ben bazen yoğurdu bile keçi sütünden yapıyorum. Ama işte bağırsakları alışmaz sonra sıkıntı yaşar diye inek sütünden de yapıyorum.
Bu arada siz kefir içiriyor musunuz? Ben çok içerim de ona da içirsem mi doktora sormayı unutmuşum.
Çok sevinirim canımnzh99 bizde ilk cesaret edemedik 5 buçuk aylıktı sonra saat başı uyanıp sabaha kadar memede uyuyunca guvenli bağlantı derken bağımlı yapıyorum dedim şükür bir düzenimiz var ama gece uyanmalari arttı.
Ben Instagram'dan birinden uyku eğitim videoları almıştım istersen sanada atabilirim
Oy verene kurban. Can bınlar canKızlar yazayım da bu da anı olarak kalsın şurdaGöktuğ bu akşam oyuncaklarla oynuyor ben de kanepede uzandım iki oynuyor geliyor başını göğsüme yaslayıp kendini sevdirip gülümseyip geri gidiyor. Bu kaç kere devam etti sayamadım ama içimin yağları eridi eridi başını yaslayıp o gidişi
Aoyy kuzum bizde ondurumdayız. Ne zaman çıkar ne zaman salya biter bilemiyorum.Günaydınımız geç kaldı bu sabah bakım vardı sanırım kızlar
Gece 12 buçuk gibi uyandı Göktuğ ben de uyuyamamıştım zaten çok yorgun olunca hemen dalamamneyse emzirdim susadı mı acaba diye. Uyuyamadı eşim geldi sallayın ben sen yat dedi ama babayı duyunca delllendi beni istiyormuş zor sakinleştirdim salladım falan beşiği e geri yatırdıkça ağladı yanıma aldım uyuduk sonra sabaha kadar naptık hiç bilmiyorum kalkmadı diye hatırlıyorum ama üstüm başım açıktı o neden bilemedim neyse buna şükür ama salyası aşırı ve sabah da huysuzdu çok alttaki 2.diş geliyor onun siniri var. Bu her dişte böyle yapacaksa yandık ki ne yandık daha azılar köpeklerrrr oyyy Oyyy sağlık olsun
Sütün zararlı olduğu dişlerine vs söyleniyor. Devam sütü verebilirsiniz 1 yaştan sonra bile önerilmiyor diye biliyorumCanım 11 aylık 9 kilo 4,150 doğdu yemek istemiyor hiç ne yediricem şaşırdım. Annem sütle mama yap ver diyor yaşından önce önermiyorlar doktorlarda bilmiyorum
Sevgi pıtırcıkları Atam da öyle. Öpmelere duyamıyoruz. Allahım sevgiyle mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Sevgi dolu insanlarla kesişsin yolları inşallahBranşın da çok iyiymiş kızıma pdr ci ol iyi çalış diyorum şimdiden inşallah olabilir
Ahh ahhh canım gerçekten çok zor seni anlıyorum ama telkin et kendini geçecek büyüyecek vs diye dişler zorluyor bence senayı da. Ben TV açıyorum bu ara Göktuğ da isyanlarda ağlıyor açmıyor ağzını atıyor yerlere TV açıp veriyorum napıyım ya o bağırış çağırış kaldıramıyorum bazen. O videoyu ben de izlemiştim eşime de izlettim aynı kim diye yan yan gülüyorbak diye verirdim kundaktayken mutfakta bakardı arkamda
Bu sorunu biz de yaşadık canım 2.sınfıın sonuna doğru düzeldi satır sonu ayırma, heceleme konuları gelince kavradı ancak. Okuması hızlandıkça anlaşılır olacaktır sıkma canını bol bol okut artık okumaya geçirmek zaten çok zor zoru başarmışsınız.iki kıza da ben yardım ettim şimdiden diyorum eşime oğlanın 1.sınıd sana ait diye nasıl yorulmuşsamama yine kıyamayıp ben devralırım gibi
Ya bu karakter biliyor musun jadem. Tamam çok öpüyorum sarılıyorum sürekli ama o da seviyor sevmese dediğin gibi iter yaptırmaz. 10 dk görüşmesek gelir ehh ehhh kucağıma çıkar ağzını açar yapıştırır yanayım hep salya ama sevgi doluben onu o beni derken yer bitiririm. Sarıl diye gelir bazen kolumun altına. Küçükken dudağımı yanağına yapıştırır kulağına fısıldayarak şarkılar söylerdim o kadar severdi ki hakır hakır gülerdi. Halen yapıyorum çok seviyor.
Benimki seviyor suyu. Sabah 40-50 Cc içiyor. Gün içinde de gününe göre değişmekle birlikte 120 cc yi buluyordur sanırımGünlük ne kadar su veriyorsunuz bebişlere?
Kıyamam artık herşeyi anlıyorlar biliyorlar@misskokulum ya benim kizda bazen sariliyor bana ama kisa sarilmalar sarilip kaçıyorbugunde yanağımi ısırdı kopariyordu resmen bu disler fena canimizi okudu.