2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Atanın da yanakları şu sıralar çok fazla kızarmaya başladı ben güneşte çok kaldı ona yordum ama Kalppare Diş aşamasında da olabilir demiş biz de diş yok çünkü bilmiyorum yani çok da hassas ciltleri
Sade suyla yıkıyorum yine kızarıyor çok hassaslar çok nasıl oldu Asım paşa
Ata emziği bıraktı 2 ay oluyor hiç istemedi sonrasında. Uykuya geçiş ondan da biraz zorluyor ama ben çok emmişim emzik gerçi damak yapımda bir bozulma olmamış ama sorunsuz bırakması iyi oldu.
Baharcım ben yatmadan 5 doz mama koyuyorum biberona termos ve soğumuş suyu da alıyorum fıkırdandığı zaman sulandırıp veriyorum. Zaman 1-2 dk geçse ağlıyor ve uyanıyor. Mama yediren elleri severim Karya kuşun

Nasıl oldu oğlanın kızarıklığı sevgi. Benimki de yıkadıkça artıyor sanki
Ağzını yerim ya acıkmış demekki
Adaşım ne güzel eğitimler alıyorsun Maaşallah. Asya kuş çok şanslı

Sabahlar olmasın tüm ekip orda oluruz 300-500
Biraz büyüseler çok güzel anlaşacaklar da hepsi bebek işte. Allah kolaylık versin canım
4 gözle bekliyorum
Helinim umudumuz oldun 4 gözle kreşi bekliyorum. Şimdiden 4 öğrencin hazır dairedeki diğer bebeklileri de yönlendireceğim inşallah. Allah rast getirsin. Spor dersleri de bizden .
nzh99 kuzum bayıldım o cıbıl bacaklara... öp öp doyamıyor de mi insan..
Hem nasıl. Baktığım heran Rabbime hamd ediyorum dilzarım
Karadenizde vakalar çok arttı ya okul açılır mı cidden ben hiç beklemiyorum ama okulumdan da program atıldı öğrneciler nasıl gruplanacak nasıl gelecek ona dair
Çok artmış vakalar. Şurda 2 ay için maceraya girmeye gerek var mı bilemedim. Bence açılmamalı.eylülde virüssüz bir şekilde başlamalı
İnşallah canım bizimki de yerleri baya temizledi bugün ama olsun öğrenecek napalım Göktuğcumda sıra
Allahım esirgesin ayağına taş değmesin Deniz Beyimin
Ben vermedim ama vermek lazım maya bulup mayalayacağım en yakın zamanda
Çok sevinirim canım
Oy verene kurban. Can bınlar can
Aoyy kuzum bizde ondurumdayız. Ne zaman çıkar ne zaman salya biter bilemiyorum.
Canım 11 aylık 9 kilo 4,150 doğdu yemek istemiyor hiç ne yediricem şaşırdım. Annem sütle mama yap ver diyor yaşından önce önermiyorlar doktorlarda bilmiyorum
Sütün zararlı olduğu dişlerine vs söyleniyor. Devam sütü verebilirsiniz 1 yaştan sonra bile önerilmiyor diye biliyorum
Sevgi pıtırcıkları Atam da öyle. Öpmelere duyamıyoruz. Allahım sevgiyle mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Sevgi dolu insanlarla kesişsin yolları inşallah
Günlük ne kadar su veriyorsunuz bebişlere?
Benimki seviyor suyu. Sabah 40-50 Cc içiyor. Gün içinde de gününe göre değişmekle birlikte 120 cc yi buluyordur sanırım
@misskokulum ya benim kizda bazen sariliyor bana ama kisa sarilmalar sarilip kaçıyor bugunde yanağımi ısırdı kopariyordu resmen bu disler fena canimizi okudu.
Kıyamam artık herşeyi anlıyorlar biliyorlar

Kıyamam kuzucummm düzelir annesi zamanla unutur inşallah pansuman da sen yapsan dokto götürmesin iyi olur aslında artık yaptırmaz zaten orda da. Biz kendimiz yapmıştık doktor tarif etmişti
[/QUOTE]
Baska hastaneye getirdim pipisi şismis dedi antibiyotik ile alerji surubu verdi. Bantla pipisine mihtatis yapistirdi 1 hafta ben evde yapicam mihtatislari yapistircam. 1 hafta sonra kntrole gidecegiz.

Teşekkür ederim yok be canim ne güçlüsü. Baska doktora götürdüm daha iyi şuan. Gelirken oyuncakla pasta aldık. Hem caninida yakmadı doktor, pislenmis yikicam dedi. Birseyde olmayınca korkusu biraz gecti. Doktoru cikarken opmek istedi, doktorda sicak kanli biriydi. Öptü sevdi birde cikolata verdi. Dışarı ciktik donup donup öpücük atti doktora.

Benim vertigodan çok kötüyüm bu aralar almila hiç durmuyor zaten inşallah herkes iyidir bende ihmal ediyorum gibi kusuruma bakmayın
Geçmiş olsun canım ❤
Ay Allahim yavrum yavrum yavrum.kıyamam. ama bugün ki doktor rahatlatmiş cok şükür..Allah iyilerle karşılaştırsin insAllah canım ❤ fotoğrafını da gördüm nasil tatli bakmis nasil mahzun ama hep yakisikli ..Allah Nasr Suresi hürmetine korkusunu alsın insAllah yakışıklı oglumun...Allah cirkin sansi versin sizeee guzellerimmmm❤❤❤❤❤ uzuntuden de diyemedim..sunnetiniz mubarek olsun.Allah damatligini da gostersin insAllah
Ahhh kuzum ahh canımmm.Allah korumus canım bizim de kafa sis ve krem.surdurmedi..sis kaldi oyle.sonra surdum ama inmedi bu sefer ya
Kalppare kuzum ya şimdi okudum elifim de düşmüş yine geçmiş olsun nasıl peki şimdi bizimki de aynı öyle nohut gibi şişti kanadıkça şiş lik azaldı
Ahh yavrum guzel oglusum benim... canim.mutlaka kapat o köşeleri..silkonla sabitle..cunku bantlari sökülüyor..benim de söküldü..elim degse silikonlayacagim.
Ben aldım onlardan söktü attı göktuğ çift taraflı bantla yapıştırmak lazım ekstra
Canim en mantiklisi sicak silikonlamak bence
Hahahahah ay göktuğ sen beni güldürdün ya Allah da seni ve annneni güldürsün aferin oglum eegghh orasi..oğret elif e de..o orayı hazine saniyor ehgg pis diyorum ama nedense evin en sevdigi kosesi banyo tuvalet cekmece bosaltmakla kalmiyor dolapta ne varsa asagi indiriyor..ya bizim gardrop sürgülü..korkuyorum sürgüsü bosalir duser diye..cunku kardesim emeklerken kıl payi kurtulmustu.koca dolap kapagi kuuutt diye dusmustu bi de gidip sap sap vuruyor kendini dolaba..korkuyorum ben de..onda biz yatak odasinda dolanamiyoruz yaassak
İkinci çok uzaklarda o zaman
Hahahahah eh nasip

Oglum iyi olsun baska birsey istemiyorum. O kadar med eden olduki onu.
Insallah canim su satten sonra yapacak birseyde yok, sabirla iylesmesini konusmasini bekliyorum.
Sagol canim.Hemde ne korku hayatinda böyle korku yasamadi.
Cok kisi tavsiye etti sunnet oncesi çocugun piskolejisi adina o kadar cok soylediki, sanki birtek orası oglumun haberi olmadan yapacak gibi geldi o guveni verdi. Meger ucreti alana, baska hasta cikana kadarmis.
Sağolun kızlar 20 dakika beklemedi hersey bittiginde anladik, hemen pesimizden baska sunnet aldı acelesi onaymış. Birde kuantum fizigine göre, sen şuan anne olarak silahlarını çektin, çocuğunu koruma ic güdüsü ile bakıyorsun cocugunun canının yandığını düşünüyorsun dedi. Ben soyluyorum sadece bakmiyorum bu cocugun canı yaniyor dedim inanmadı. Kuantumla ilgilen biraz dedi. Ateztezici geldiğinde ortaya çıktı oğlumun uyuşması için igneyi olmadığı. O zamanda iş işten geçti. Ayriyeten atestezi için ücret aldı. Ateztesiz olursa piskolaji si bozulur demisti.Uyuması şart demisti, ne dediyse tersi oldu. Oğlum hiç konusmuyor sesini sadece agkarken duyuyorum. Tek bir sey soyledi Allah beni dövdü dedi birdahada ağzından birsey çıkmadı. Cok korkak her sesten, herkesten korkuyor, suan bile kucağımda. Babasına dahi gitmiyor, duru dan bile korkuyor. 2 saatte bir novalgin agrı kesici veriyorum. Biran evvel gecer insallah.
[/QUOTE]
Ahhh yavrum benim ya kıyamam ben ona bugün nasıl baharcım iyidir inşallah minik kuzum benim geçer 2 3 güne ama çocuğa nasıl anlayacaksın işte aman duruya dikkat et çarpmasın gerekirse iş görme yemek falan yapma hazır basit geçiştir

Çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. İnşallah çabuk iyileşir unutur gider. Çok kızıyorum böyle doktorlara. Benzer bir olayı kızım küçükken yaşamıştık, 10 aylıktı. Dudağının iç kısmında küçük bir şişlik vardı. Çocuk doktoru cildiyeye gönderdi önemli olabilir dedi. Özellikle çok beğendiği bir profesör vardı ona gittik. Doktor bu ur ve mutlaka alınması gerekiyor dedi. Aynı gün üç farklı doktora gösterdik. Hepsi aynı şeyi söyleyince ilk gittiğimiz profesöre operasyon için gittik. Kadın bir ataraks şurup verdi bunu içsin uyur dedi. İçirdik şurubu çocuk uyumuyor emzir dedi. Emzirirken uyudu aldılar operasyon odasına. Bizi de çağırdılar. Diyor ki tutun siz de kollarından. Biz şok olduk ama ne yapacağımızı bilemeden tuttuk. Baktım kadın başlıyor operasyona. Napıyorsunuz dedim lokal uyuşturmadan dudağı nasıl keseceksiniz. Bu çocuk baygın değil sadece uyuyor dedim. Benim zorumla dudağın iç kısmına bir iğne yaptı. Bir dakika bile beklemeden aldı eline makas gibi aleti tam keserken çocuk uyandı. Çığlık çığlığa bağırırken kadın da korkup geri çelildi. Bir parçası kesilmiş gerisi et gibi sallanıyor ağzında, çocuk uyanık, ağzı kan içinde bağıra bağıra uyuşmadan geri kalanını da kesip yakarak kapattı yarayı. Çocuğu aldığım gibi odadan çıktım. Delirmek üzereydik eşim de ben de. Günlerce emzirmek için bile ağzını açtıramıyordum. Uykusunda emziriyordum. Nasıl o doktoru şikayet etmedim bilemiyorum. Böyle olaylar olduğunda bu doktorları gerçekten şikayet etmek gerekiyor ki başkasının çocuğunun da başına böyle şeyler gelmesin.

Tabiki kuzum konuşur merak etme senin ilgin ilacı olacak kuxumun

Koruyucu aldık bizde dün sivri yerlere almak şart demekki çok üzüldüm benşm damadıma geçmiş olsun kıyamam ya sadaka korumuştur Allahım yaşatmasın bir daha

Yaaa inanmıyorum korku filmi gibi resmen manyak bu doktorlar sanki uyuyunca bayılıyor çocuk size de öyle geçmiş olsun canım yazık yavrulara

N Nehir8077 canım iyi haberi okudum şükür aklı başında bir doktora denk gelmişsiniz. Unutur gider böylece umut da inşallah. Benim oğlanın pipi de biraz şişmiş ti bizimki sargı beziyle bantlıydı bant da ertesi günü kaydı yandan şişlik oluştu morardı. Doktora foto attık. Sargı bandını sıkıca tekrarlayın sarın dedi. Dediği gibi yaptık sürekli de antibiyotik kremi dolu dolu sıkıp sargı beziyle kapattık. 7 günde tamamen iyileşti dikişler düştü. Düzelir inşallah sizinki de.
Bir de o sünneti yapan doktora doktorlar hakkında yorum yapılan doktor takvimi vs gibi siteler falan var oralarda yorum yaz ki herkes bilsin nasıl bir doktor olduğunu

Nasıl kötü olmussundur ya tövbe yarabbim bu doktorlar da yani bazen şiddet görünce hakediyolar diyesi geliyo insanin
Koruyucu aldık bizde dün sivri yerlere almak şart demekki çok üzüldüm benşm damadıma geçmiş olsun kıyamam ya sadaka korumuştur Allahım yaşatmasın bir daha
Amin canim sen nasıl oldun jadem

Aynen miss doğru soyluyon ben de olsam her yere yazardım yoksa kaç çocuk daha mahvolacak böyle

İner zamanla o şişlik heralde canım ağrısı olmasın da kuzumun dikkat et yine de ya Haydo ve vukuatlari bitmiyo ki ben bunu komple silikon yapsam yine bı yerden bı kaza bulur burnunu sokar sıpa az önce de elini çekmeceye sıkıştırdı kan topladı vay ben ölem atın toprak üstüme üstüme üstüme aman amaaan üstüme aman amaan

Ya meger tv ne kurtaricymis..aslinda en cok isime yaradigi zaman elifin uyku saati..o zaman ali bakarken sessiz oluyor ben de isimi yapabiliyorum... keske gücüm yetse hic izlemese ama iste
Hay Allahim ya nasıl doktor bu yaa...Allahım nasıl kör olmak bu ya geçmiş olsun canım
Bilmiyorum ki yavrum neden oldu çok sandalyede oturuyorum yerde oturuyorum asyayı kaldır indir falan ağrıttık demekki
Dikkat et kendine kuzucummm ❤❤❤
Ben de katılıyorum...tam sikayetlik.... hayir hatasini anlayip ozur de dilememis..
Bunlar anlasmis mi elif de sıkıştırdı parmagi tirnagi morardi..esime kos cocugun parmagi sıkıştı dedim...ya parmagi cekiyor kapagi acacagina dedim nabiyorsun parmagi koparacaksin.hemen buz uyguladim..aman kizlar sakin cekmeyin..once kapagi açın gecmis olsun canim haydoma❤

Nedir bu ya Allah aşkına uykudayken sanki bütün hislerini kaybediyorlar Yazık, biz yetiskinler dahi uyusturmadan diş çektiremiyoruz Ve ne olacagini bildigimiz halde korkuyoruz. Küçücük cocuklar ne yapsın. Çok üzüldüm üstelik sizin ağiz içi. Allah vijdan versin merhamet versin. Cok gecmiş olsun.

nzh99 canim oglusumun acaba neden uykulari kaçıyor disten midir ki? Yanak kizarmasi dis belirtisi derler ama.dedigin gibi gunesten de olabilir..insAllah en yakin zamanda en guzel uykular sizinle olsun❤❤ damadim uyusunda büyüsün ❤❤

Bak sen yazınca aklıma geldi yazacaktım o gün. Benim nzh99 benim oğlanın da özellikle sol yanağı kızarıyor. Anladığım kadarıyla şekerli birşey yiyince oluyor. Rafine şeker sanıyordum ama dün dut kurusu yedi 1küçük kase. Akşam eşim ateşlendi mi bu çocuk yanağı niye kırmızı diyince aklıma düştü. Şeker oranı fazla olunca tepki veriyor vucudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…