- 23 Temmuz 2016
- 2.092
- 6.979
- 158
Bende çok kullanırım deyim ve atasözü. Birçoğunu eşim anlamaz altyazı geçerim. Konuşma dilini daha etkin kılar.Ne güzel sende yaz bende pek severim bilmediğim denk gelir belki
Gülme susamım ruhum inciniyorbi gün videoya çekeyim görün ya asla sevdirmiyor kendini sevme olayı zaten yok
Maaşallah diyelim. İnan umudum Ata ya yemek yedirirken Sena kuşum hep aklımda. Allahım Senamıza iştah ver sağlık ver diye dua ediyorumKemiriyor çubuk kraker veriyorum eline . Biraz yiyor biraz itip diliyle geri çıkarıyor . Denemek lazım üzüm işini , alır ağzına geri iter çıkarır gibime geliyor Ama işi belli olmaz benim kızın . İki gündür nasıl mutluyum.buraya da yazmaktan çekiniyorum , hah yedi dediğim an çocuk geri reddediyorgüzel uyuyor dediğimde uyumuyor Önceki gün misafir çağırdım onların yanında kek yedi bir iki çay kaşığı . Ağzını açtı diye çok sevindim . O günün sabahında da 3 kaşık omlet yedi . Fazlası yok ama bu bile benim için büyük bir şey . Bugün de arkadaşa gittim , arabaşı çorbası aldım yanıma da . Orda yedi hem de yarısını . Küçük kavanozla yarısını yedi . Maşallah diye diye bir oldum . Ama aynısını evde verdim yine ikinci kaşıktan sonra reddetti . Zorlamadım ben de . Su konusu da sıkıntı . Biberondan su içmiyor . Alıştırma bardağı aldım ayarlayamadı boğazına duruyor . Normal bardakla da yudum yudum içiyor . 50 cc bile etmez o yudumla içtiği.
Çok geçmiş olsun düşmüş miniğim. Rabbim korusunAğız içi aparatı ilk defa duydum . Haber bekliyor olacağım . Valla nazara mı geliyorlar bilmiyorum ama gerçekten çok korkuttu . Arkasından ayrılamıyorum şimdi . Eşim de çok etkilendi o olaydan . Gece ben mama yapmaya kalkarken irkilip kaç kere elime koluma yapıştı . Beni Sena zannediyor, Sena düşüyor sanıyormuş . Ne kadar etkilendi, korktuysa .
Aldıkları parayı son kuruşa kadar helal eden kutsal meslek.Ah bide öğretmenlere yattığı yerden para alıyor diyenler ar hakkınız ödenmezgeçmiş olsun kuzum
Cırtlı stoğum bitince ki bu yaza kadar stokladım direk külot beze geçeceğim işkence resmen bez değişimiKızlar bu arada külot bez aldım ilk kez amanın asrın icadıymış valla süper kolaylıktam bizim hareketli bebelere göreymiş.
Helin söylemiş ben hep geriden geliyorum bu aralar.@Helinnnnn canım sormuş muydum hatırlayamadım siz 1 yaş çekimine kaça anlaşmıştınız? Bir de paket içerikleri nelerdi
Ben de külotlu çorap giydiriyorum ama cırt cırtlıyı giydirmek de işkence şu sıralarZor olmuyor mu alt tarafının tamamını çıkarmak ? Ben külotlu çorap giydiriyorum . Onu çıkarma ihtimalini düşününce almadım . Ama yazın daha kolay olabilir külot bez sanırım .
Sözlüsü de öyle. İyice kaçırdı kantarın topuzunu. Şimdi uyudu. 9 dan beri salla besle kıkır kıkır gülüyor. Gözüme cam kaçmış gibi. Sarma içi hazırladım uyuyunca sararım diye bu saatte gözüm kesmedi artık yarın babası sokağa çıkarır sararım.Iki gecedir uyanıyor uyumuyor..bagrış çağrış çığlık..ay korkuyorum ya noldu diye..
Ata da saçımı çekiyor uçtan da değil tepeden. Örtü düşmanı bunlsr
Amin kuzum Allahım korusun kuzularımızı . “8 bacaklı ahtapot “ ne doğru bir tespitBen bir süredir gündüzleri bazen onu bağlıyorum ama yazık yavrumu lastikleri çok sıkıyor çıkarır çıkarmaz göbeğini kaşımaya başlıyorama rahat olduğu kesin ayakta veya arkası dönükken giydirebiliyorum.
@Umudum- zaten herşeyi çıkarmadan alt değiştirmek ne mümkünsanki 8 bacaklı ahtapot giydiriyoruz
Bu arada çok geçmiş olsun sena kuzusuna Allah korumuş bu yürüme aşamasında düşmeler çok oluyor maalesef. İpek de elinde bişey varken düştüğünde çok canı yanıyor burnunu alnını falan vuruyor eli dolu olunca da elleriyle kendini tutamıyor. Tez canlılık çok sıkıntı. Bunların olacağını biliyorduk zaten..
Maşallah diyelim nazar olmasın. Burda zaten sena yese kendi bebeği yemiş gibi sevinir bütün anneler ama yine de anne söylerken bile nazarı değebiliyor. Ben de çok yaşıyorum. Gözden nazardar ırak olsun kuzularımız.
Çok geçmiş olsun Aslım şimdi nasılsınTeşekkürler kizlar hiç anlamadım bir anda oldu ya zil çaldı kalkayım dedim hızlı kalkınca gözüm karardı bı sure kendime gelemedim sonra bı anda soğuk ter attimzor yürüdüm kanepeye o anda midem bulandı karnım agridi bir anda oldu yani öncesinde bişey yoktu
Geçmiş olsun güzel adaşım. Bebeler de ağır. O da bele yük veriyor. Dikkat et sıcak tut kuzum.Şimdi de yanlara vuruyor Helin ya çok kötüyüm eğik eğik yürüyorum asyayı kucağıma almayı bırak çaydanlık bile kaldırırken ağrıyor bugün Allah canımı aldı inan bildiğin kürek kemiğinin aşağısı uyuşuk gibi yan taraflarım çok ağrıyoryarın gideyim doktora diyecektim haftasonu yumuş yakı yapıştırırım diyorum hafifletir belki kremler işe yaramadı
Gelinciğime geçmiş olsun şimdi nasıl erva çiçeğim. Ne zor zamanlar.Teşekkür ederim canım..bu akşam gene düştük gene kafamiz sisti
.bu kez fındık kadarsanki deri altina bir findik yerlesmis gibi.emeklerken oldu ya
Dis sadece alt iiki tanesi var... bilmiyorum neden ya..kac defa ciglikla uyandi..e her sefer direndi uyumak icin.bu gece de daha yeni uyutuyorum..hala dalamadıuyku reddi had safhada..
Ya güler söyler ayni Karya gibi bazen..ama dun gece cigliklar atınca korktum birazaci acı sesi titriyordu
Ya benim oglanda kullanmsitim..bana cok zor gelmiştisleeppy idi..ama tasiriyordu cogu zaman.ama belki teknoloji gelismistir
Kıyamam sana geçmiş olsun cancagzim..Jadesi jadem ile sen nazara geldiniz galiba .birden oldu diyorsun..resmen nazar degmis..guzelim oku kendini..Allah korumuş..amma kem gözmüs.
Bu mesaji okuyunca ben
Daha duuuuuuurrr...ikinci gelince deniz kiskandigi icin hepsini koltugun altina sürsün de sen gör
Benim oglan ilk dogdugunda aglarken morariyordu..doktor sinirden dedi..kalp doktoruna bile goturduk..hala aglayinca dudaklari morariyor..kansizliktan mi? Kansizligi var..ilaci veriyorum ama genelde ustune yemek yiyor..ise yaramiyornmu acaba
@Susam_tanesi nin meshur sözü hatırladım...sabir motoru devrede
Oglum iyi olsun baska birsey istemiyorum. O kadar med eden olduki onu.Insallah canim benim 2 saat de bir ağrı kesici veriyorum. Uyku uyumuyor surekli yanımda. Bakalım insallah yarina daha iyi olur.
Cekiyoruz demekki canım suan cok korkak. Hic konusmuyor.
Saglik sorunu yoksa bence kesinlikle bekle. Biz cok ters bir yasta yaptırdık.
ay nasıl tempolar kolay gelsin diyecem ama yok anam bunun neresi kolay olacak. eş kişisi daha yardımcı olsa keşke
canim yakiyi önermem. içeriği isotama korse tak dinlendir biraz doktora gidene kadar.
ay nasıl vicdansiik ya. hem çok üzüldüm hem dr çok sinirlendim. keşke o doktor musvettesi bu kadar vicdan yoksunu olmasaymış. dava bile açılır bu olaya. ki açılması da lazım. yazık kuzum nasıl korkmuş
Insallah canim su satten sonra yapacak birseyde yok, sabirla iylesmesini konusmasini bekliyorum.
Sagol canim.Hemde ne korku hayatinda böyle korku yasamadi.
Cok kisi tavsiye etti sunnet oncesi çocugun piskolejisi adina o kadar cok soylediki, sanki birtek orası oglumun haberi olmadan yapacak gibi geldi o guveni verdi. Meger ucreti alana, baska hasta cikana kadarmis.
Sağolun kızlar 20 dakika beklemedi hersey bittiginde anladik, hemen pesimizden baska sunnet aldı acelesi onaymış. Birde kuantum fizigine göre, sen şuan anne olarak silahlarını çektin, çocuğunu koruma ic güdüsü ile bakıyorsun cocugunun canının yandığını düşünüyorsun dedi. Ben soyluyorum sadece bakmiyorum bu cocugun canı yaniyor dedim inanmadı. Kuantumla ilgilen biraz dedi. Ateztezici geldiğinde ortaya çıktı oğlumun uyuşması için igneyi olmadığı. O zamanda iş işten geçti. Ayriyeten atestezi için ücret aldı. Ateztesiz olursa piskolaji si bozulur demisti.Uyuması şart demisti, ne dediyse tersi oldu. Oğlum hiç konusmuyor sesini sadece agkarken duyuyorum. Tek bir sey soyledi Allah beni dövdü dedi birdahada ağzından birsey çıkmadı. Cok korkak her sesten, herkesten korkuyor, suan bile kucağımda. Babasına dahi gitmiyor, duru dan bile korkuyor. 2 saatte bir novalgin agrı kesici veriyorum. Biran evvel gecer insallah.
[/QUOTE]
Sagol canım gece 4 de kadar hic uyumadı, ama suan daha iyi konusmaya başladı, biraz nazlı hep ilgi istiyor.Aglaması cok .korkusuda gecer insallah Eki Görüntüle 2791335Tüylerim diken diken olduuuuya boncuk gozlumun kesip attığı tırnağa kurban olsun o pislik adam bas bağrına annesi senin desteginle atlatacak bu korkuyu insallah pansumanini yaparken çok yumuşak bı ses tonuyla yapmaya çalış psikolojisi alt üst olmuştur şimdi inşallah daha iyi olur bugun
[/QUOTE]
Baska hastaneye getirdim pipisi şismis dedi antibiyotik ile alerji surubu verdi. Bantla pipisine mihtatis yapistirdi 1 hafta ben evde yapicam mihtatislari yapistircam. 1 hafta sonra kntrole gidecegiz.Kıyamam kuzucummm düzelir annesi zamanla unutur inşallah pansuman da sen yapsan dokto götürmesin iyi olur aslında artık yaptırmaz zaten orda da. Biz kendimiz yapmıştık doktor tarif etmişti
[/QUOTE]
Boncuk gözlümün gözlerine korku vurmuş tez elden atlatsın inşallah. O doktoru da Allahım bildiği gibi yapsın