2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ne güzel sende yaz bende pek severim bilmediğim denk gelir belki
Gülme susamım ruhum inciniyor bi gün videoya çekeyim görün ya asla sevdirmiyor kendini sevme olayı zaten yok
Bende çok kullanırım deyim ve atasözü. Birçoğunu eşim anlamaz altyazı geçerim. Konuşma dilini daha etkin kılar.
Maaşallah diyelim. İnan umudum Ata ya yemek yedirirken Sena kuşum hep aklımda. Allahım Senamıza iştah ver sağlık ver diye dua ediyorum
Çok geçmiş olsun düşmüş miniğim. Rabbim korusun
Ah bide öğretmenlere yattığı yerden para alıyor diyenler ar hakkınız ödenmez geçmiş olsun kuzum
Aldıkları parayı son kuruşa kadar helal eden kutsal meslek.
Kızlar bu arada külot bez aldım ilk kez amanın asrın icadıymış valla süper kolaylık tam bizim hareketli bebelere göreymiş.
Cırtlı stoğum bitince ki bu yaza kadar stokladım direk külot beze geçeceğim işkence resmen bez değişimi
@Helinnnnn canım sormuş muydum hatırlayamadım siz 1 yaş çekimine kaça anlaşmıştınız? Bir de paket içerikleri nelerdi
Helin söylemiş ben hep geriden geliyorum bu aralar.
Zor olmuyor mu alt tarafının tamamını çıkarmak ? Ben külotlu çorap giydiriyorum . Onu çıkarma ihtimalini düşününce almadım . Ama yazın daha kolay olabilir külot bez sanırım .
Ben de külotlu çorap giydiriyorum ama cırt cırtlıyı giydirmek de işkence şu sıralar
Iki gecedir uyanıyor uyumuyor..bagrış çağrış çığlık..ay korkuyorum ya noldu diye..
Sözlüsü de öyle. İyice kaçırdı kantarın topuzunu. Şimdi uyudu. 9 dan beri salla besle kıkır kıkır gülüyor. Gözüme cam kaçmış gibi. Sarma içi hazırladım uyuyunca sararım diye bu saatte gözüm kesmedi artık yarın babası sokağa çıkarır sararım.
Kalppare Bizde uyanip sac cekiyoruz emzigi yataktan atip gülüyoruz üstümüzde ortu tutmuyoruz zaten
Ata da saçımı çekiyor uçtan da değil tepeden. Örtü düşmanı bunlsr
Amin kuzum Allahım korusun kuzularımızı . “8 bacaklı ahtapot “ ne doğru bir tespit
Çok geçmiş olsun Aslım şimdi nasılsın
Geçmiş olsun güzel adaşım. Bebeler de ağır. O da bele yük veriyor. Dikkat et sıcak tut kuzum.
Gelinciğime geçmiş olsun şimdi nasıl erva çiçeğim. Ne zor zamanlar.
Oglum iyi olsun baska birsey istemiyorum. O kadar med eden olduki onu.

Insallah canim su satten sonra yapacak birseyde yok, sabirla iylesmesini konusmasini bekliyorum.

Sagol canim.Hemde ne korku hayatinda böyle korku yasamadi.

Cok kisi tavsiye etti sunnet oncesi çocugun piskolejisi adina o kadar cok soylediki, sanki birtek orası oglumun haberi olmadan yapacak gibi geldi o guveni verdi. Meger ucreti alana, baska hasta cikana kadarmis.

Sağolun kızlar 20 dakika beklemedi hersey bittiginde anladik, hemen pesimizden baska sunnet aldı acelesi onaymış. Birde kuantum fizigine göre, sen şuan anne olarak silahlarını çektin, çocuğunu koruma ic güdüsü ile bakıyorsun cocugunun canının yandığını düşünüyorsun dedi. Ben soyluyorum sadece bakmiyorum bu cocugun canı yaniyor dedim inanmadı. Kuantumla ilgilen biraz dedi. Ateztezici geldiğinde ortaya çıktı oğlumun uyuşması için igneyi olmadığı. O zamanda iş işten geçti. Ayriyeten atestezi için ücret aldı. Ateztesiz olursa piskolaji si bozulur demisti.Uyuması şart demisti, ne dediyse tersi oldu. Oğlum hiç konusmuyor sesini sadece agkarken duyuyorum. Tek bir sey soyledi Allah beni dövdü dedi birdahada ağzından birsey çıkmadı. Cok korkak her sesten, herkesten korkuyor, suan bile kucağımda. Babasına dahi gitmiyor, duru dan bile korkuyor. 2 saatte bir novalgin agrı kesici veriyorum. Biran evvel gecer insallah.
[/QUOTE]

Sagol canım gece 4 de kadar hic uyumadı, ama suan daha iyi konusmaya başladı, biraz nazlı hep ilgi istiyor.Aglaması cok .korkusuda gecer insallah Eki Görüntüle 2791335
[/QUOTE]

Kıyamam kuzucummm düzelir annesi zamanla unutur inşallah pansuman da sen yapsan dokto götürmesin iyi olur aslında artık yaptırmaz zaten orda da. Biz kendimiz yapmıştık doktor tarif etmişti
Baska hastaneye getirdim pipisi şismis dedi antibiyotik ile alerji surubu verdi. Bantla pipisine mihtatis yapistirdi 1 hafta ben evde yapicam mihtatislari yapistircam. 1 hafta sonra kntrole gidecegiz.
[/QUOTE]
Boncuk gözlümün gözlerine korku vurmuş tez elden atlatsın inşallah. O doktoru da Allahım bildiği gibi yapsın

Çok cok gecmiş olsun derlerya zaten verilmiş sadakası varmış diye. Tehlikeli bir düşüş olmuş. Benim evde doğru duzgun esyam kalmadı umuttan sonra baş edemeyip kaldirdigim veya verdigim cok esya oldu. Sabirla buyumelerini bekliyorum. Sivri köseleri kapamakta yetmiyor, seni korkutmiyim ama, sert olan herseyle başlarını belaya sokabiliyorlar. Ve senin oğlunda çok yaramaz galiba. Önlemlerini alırken senin ekstra kafa patlatman gerekiyor. ALLAH butun yavrularımızı korusun.

Bunun seni beğenmemekle alakası yokki. Seni üzmek için soylemiyorum ama, kızartma kokusu yerine, mis gibi duş almış olmanı guzel kokmanı istemesi kadar dogal bir sey yok. Kendine neden bakamıyorsun, bakmak derken neyden bahsediyorsun.cogumuz bakamiyoruz zaten.

Ama Bir banyo yapmak, temiz kiyafetler giymek, ustunede bir allik bir rimel surmek, bu bakmak degil zaten. Ve bu kadar zor olmamalı. Gun icerisinde bebegin hiç uyumuyormu. 30 dakika sana fazlası ile yeter. Evet kizartma kokusunu bende cok severim ama, soframda koksun yatagimda koksun istemem. Bu sebepten küsme eşine, beğenmeme ile alakalı degil bu. Boşuna uzuyorsun kendini

Teşekkür ederim canım hakikaten hızına yetisemiyorum bu ara.. nedense üst üste geldi kansızlık var zaten..ama düzenli ilac veremiyorum..unutuyorum ya bugün sen öyle yazınca hemen başladım ilaca.
Ahh canım... kelin ilacı olsa önce başına sürermiş.yazdigim saatten de anladigin uzere benzer sıkıntıları yaşıyoruz...Allah acil sifa versin sana..muhtemelen atak da zorluyor bu ara..biz de gündüz iki dk yalniz durmuyoruz..hep yakamda ya da paçamda.. geceli gündüzlü zor bir dönem geçiriyoruz diyebilirim..artik sezeryan yerim acıyor sürekli taşımaktan.ama olsun varlıklarına şükür sağlıklı olsunlar bizimle olsunlar da bunlar gecici tatli telaseler
Annemde dedi bana bunu dişten de kızarma olabilir diye hala dişimiz çıkmadı da bilemiyorum
Ben de öyle biliyorum.ondan hic kötüye yormadıydım..
Oyy yavrum..geçmiş olsun..ikinize de geçmiş olsun..
Ya aslında kendini salmayi biliyor çok şükür ama bu ara cok sakarlaştı..sakar şakirim benim
Ya gece gece düşün düşün düşündüm ve buldum hani gebeyken karın kaslarımız gevsesin de agrimiz azalsin diye magnezyum iciyorduk ya..iste ben emzirme döneminde belim tutuldugunda iciyorum ve rahatlatiyor 2 gune gevsiyorsun canım.cocuk doktorumzua danisip kullandım.magnorm adı belki bilirsin.sen de danis istersen..cok yorulmaktan ani hareketten illa oluyor
Ben de kimseyle görüşmüyorum..iki çocukla ev ister istemez dağınık oluyor canımmm.. bosver pandemiyi de bahane et rahat rahat büyüt çocuklarını..ben oyle yapmaya çalışıyorum
Güle güle giysin minnak ressam
Bunda kızılacak bisey yok...senin ondan uzak durdugunu dusunup o yuzden degistin demis.belki de sevilmedigini dusundu.sevilmedigini dusunup kırıcı olmus biraz.haklisin.ama muhtemelen o da kırıldı.hepimiz bakım noktasinda biraz geri duruyoruz...ama ne yapalım biraz büyüsünler toparlarız..
Tesekkur ederim canım...cidden zor zamanlar..sürekli yaralaniyoruz..
Aman gülsün güzel ogluşum...ağlamasın yeter ki gülsün...Allah guzel gözleri soldurmasin insAllah
Sarmanı da yarin sar be dünür yat dinlen en iyisi Allah geceyi dinlenmek icin gündüzü çalışmak icin yarattim buyuruyor yarına dinç uyan insAllah

Evet evet biliyorum çok şükür canım benim zaten ondan hiç şüphem yok iyi ki varlar Rabbimin emaneti minicik yavrum

Deliksiz uyuyan bebe varsa ben gidip kendimi bı yerlerden aşağı atayım kizzzz deliksiz uyku kimde var kiii

Hepimizin dönem dönem hissettiği duygular bunlar eminim herkesten önce biz kendimizi beğenmiyoruz. Ama kolay değil tabi duşa girmek bile lüks oldu kaldı ki saç makyaj hayal şuan bana düzelir siniz merak etme beğenmemek demeyelim de sen biraz alınganlık yapmışsın bizi anlamaları çok zor çünkü bu durumu içinde olmayan anne olmayan anlamaz

Sagol canım gece 4 de kadar hic uyumadı, ama suan daha iyi konusmaya başladı, biraz nazlı hep ilgi istiyor.Aglaması cok .korkusuda gecer insallah Eki Görüntüle 2791335
[/QUOTE]
Baska hastaneye getirdim pipisi şismis dedi antibiyotik ile alerji surubu verdi. Bantla pipisine mihtatis yapistirdi 1 hafta ben evde yapicam mihtatislari yapistircam. 1 hafta sonra kntrole gidecegiz.
[/QUOTE]
Boncuk gözlümün gözlerine korku vurmuş tez elden atlatsın inşallah. O doktoru da Allahım bildiği gibi yapsın
[/QUOTE]
Sende söyle ara ara pek severim değişik atasözleri
Sağol adaşım ya evet ağırlaştı lar ama ne bileyim bu kadar ağrı olmasına şaşırdım 10 kilo bişey altı üstü

Aslında mantıklı kuzum bende kullanmıştımyarındoktora gideceğim bi sorayımonu da benim için düşünmüş bulmuş bak şekerpareme

Cildiririm baaakk hayal ediyorum da ressam kuzu kanim görmeden kaynadı
Ya ben bunu gece okudum uyku arası sonra tekrar uyuyunca rüyamda gördüm eşime soruyodum beni beğeniyor musun hala diye bilinçaltımda kalmış bi de begenmemeye baglamana şaşırdım canım niye beğenmesin sadece üstünü değiş demiş ki bı miktar haklı yani senden sadece temiz pijama giymeni istemiş bunda beğenmeme gibi bişey yok ki sıkma tatlı canını

Bir de görsen diye iyice merak ettireyim ama nasıl yakışmış poff Ohoo bi bilsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…