2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ahhh kuzum Ahhh çok geçmiş olsun verilmiş sadakankz varmış gerçekten Rabbim beterinden korusun
Sagol canım gece 4 de kadar hic uyumadı, ama suan daha iyi konusmaya başladı, biraz nazlı hep ilgi istiyor.Aglaması cok .korkusuda gecer insallah Eki Görüntüle 2791335
[/QUOTE]
Umutcum güzel gözlüm umarım daha iyisindir şimdi dün buraya yazamadım hiç ama aklıma geldikçe dua ettim.
Ahhh canım ya iki çocukla tek başına çok zor gerçekten tv bazen kurtarıcı oluyor kısa bir süre oyalanması için Aliyi yolla bize Zeynep le oynasın kaynaşsınlar sende elifle ilgilen rahatca. Çok zor bir dönemde ler heran bişey olacak diye tetikteyiz ama olacak olan oluyor bişey yapamıyorsun Ayşe de çok hareketli Bi de yürümeye başlasa ne olur halimiz bilmiyorum kaşla göz arası kayboluyor ortadan
Aaahh canım ya içim ezildi inan okurken ne vicdansız insanlar var ya karşında ki küçücük bir can Allah bildiği gibi yapsın böylelerini
Haydo yine bildiğiniz gibi
Yyyaaa amaa yyaaaa
Ahh kuzularıma ya herkeste bir vukuat topluca kuşun döktürelim Nisan bebelerine

Deliksiz uyuyan bebe varsa ben gidip kendimi bı yerlerden aşağı atayım kizzzz deliksiz uyku kimde var kiii
Bizde yok 2 yaşa bile 3 kez kalkıyorum, duruyada en az 3 kez oda şansliysam. Gece gezerken uykumu aldımı düşünüyorum. Ayakta uyumayı öğrendim.

Öyle valla haftasonu olunca ne yapacağımı şaşırıyorum bende. Temizlikle geçiyor bir günüm zaten.

Hafta sonu olunca öyle oluyor bizde haftasonunu temizlik bırakıyoruz dün pestilim çıktı zor attım yatağa kendimi bugün hiçbişey yapmayacağım dedim ekstra bişey yapmasamda kahvaltı hazırla topla kaldır bulaşık ortalık toplama arada Ayşe yedir içir uyut tekrar yemek puuufff

Ortamdan etkileniyorlar sanırım ya uyumayınca anne dinlenemiyor valla bende destekle devam ettiriyorum hiç uyumamış gibi yoruyor insanı
Valla bu hafta sonu neydi böyle benim de feleğim şaştı. Hiç dinlenemedim
Aman kuzum boşver biz olalım hasta bebekler olmasında belim ağrıyor doktora gitcem bakalım ne diyecek yarın
Öyle deme canım onlar da hasta olmasın biz de . Kim bakacak sonra . Bugun sabah beri kolumu kaldıramıyorum . Kulak diplerime kadar ağrıyor her yerim . Yarına kadar geçmezse bir test vereceğim . Senoş da babasıyla takılıyor. Anne anne diye geziniyor yavru kuş

Umarım önemli değildir fizik tedavi falan verse nasıl gidip gelcem ev taşıycam daha önümüzdeki ay düzenim bile yok
Benimde boynum için gitmem lazım yoğun bir boyun düzleşmesi ve babalar gibi 3 fıtığım var yazın acil hastaneye yatış verdi fizik tedavi bebeğim var deyince aynı gün ayaktan tedaviye başlattı ertesi gün annem vefat edince kaldı tedavi ama elim kolum tutmuyor artık. İnş tedaviye gerek kalmadan ilaçla kremle korseyle falan hallalacak bişeydir

İyi bari senacık babayla takılırken dinlen sende dicem ama en fazla 5 dk var gelirler birazdan yanına

Selam canim afiyet olsun yarasin ne yemekler yapiyorsun ipek kuzumuza bizede tarifler ver :) Valla benim kafam duruyor su yemek konusu mutfaktan cikamaz oldum

Ben hafta içi de temizlik hafta sonu da temizlik bir tam yapamıyorum ki

Selam canim afiyet olsun yarasin ne yemekler yapiyorsun ipek kuzumuza bizede tarifler ver :) Valla benim kafam duruyor su yemek konusu mutfaktan cikamaz oldum
Bende ya sürekli bir ne yese modundayım kendi yemeklerimizden de veriyorum tuzunu atmadan ayırıyorum hemen ama zor oluyor gerçekten

Bende ya sürekli bir ne yese modundayım kendi yemeklerimizden de veriyorum tuzunu atmadan ayırıyorum hemen ama zor oluyor gerçekten
Valla canim ben temizligi cuma aksamindan yaptim zaten supur sil ustten o kadar esim sagolsun surekli camasir asip topluyor katliyor ama salonda masanin ustu hep çamaşır. Iki gundurde yemekle ugrasyrum dun kofte yaptim buzluga attim 3 parti hem biz hem kiz icin bugunde tavuk suyu corba yapicam firinada tavuk aticam birde brokoli flan yikadim bozulmak uzere onlarida yapayim diyorum ama inan vakit kalmiyor kiloda veremiyorum butun gun ayaktaym oysaki. He ben artik tuz karabiber kekik flan kendi yemeklerimizden az az vermeye basladim valla

Bende sürekli telden bakıyorum ne yapsam oğlana diye. Zorlanıyor hala çiğnemede yutmada. Bi alışamadı. Öyle olunca daha da zor oluyor hep ayrı yapıyorum ona

Mesela kaç erken kaç değil şekerparem biz 5 te kalktık da günaydın olsun
Vuuuuuuu erkenci de kelime mi bildigin gece kalkmışsınız jadeemm ama erken yatar erken kalkar kuralina uymuş kızım ne yapsın biz 9 da kalktik teyzosu ama 4 civari uyanıktık bu gece..nöbeti asyaya devredip uyumus Elif
Tasiniyorum demissin..hadi hayirli uğurlu olsun canım
Aslında mantıklı kuzum bende kullanmıştımyarındoktora gideceğim bi sorayımonu da benim için düşünmüş bulmuş bak şekerpareme
Yaa canımsın..❤ tabi ki düşüneceğim arkadasiz biz ❤bilsen ne kadar degerlisiniz benim için..kim hastalansa care düşünüyorum..dua ediyorum..mesela gecen gun Asli ve sen hastalandiniz yaa..bir kere daha denk geldi boyle..ben size nazar degdigini ciddi ciddi dusunmeye basladim o kadar tatlisiniz ki masAllah size mesela senakuşa heep dua ediyorum..Allahim saglikli istah ver diye Umudum- gerci hepimiz dua ediyoruz..insAllah kabul oluyordur
Umuta dua ediyorum su sıra iyilessin ve unutsun diye N Nehir8077 bahara da allah guc kuvvet versin diye dua ediyorum.. ve 1. Sınıf yavruskolara dua ediyorum D dilzar ve gelinim icin Zeyay1420 ..genel dualarima nisan bebelerinin hepsini katiyorum..ne tuhaf hic kucagima almadigim bebekler ama sanki yavrum gibiler..oylesine yakin hissediyorum ❤ dusundum de amma dua ediyormusum insAllah kabul oluyordur

Vukuat bitmiyor ki..abisiyle yarisiyorlar vesselam..
Bi o bi o teşekkür ederkz canım dünürüm

Gelinimle nasıl olurdular acaba birbirlerini görseler ya Böyle gelinim vs diyorum şakasına ama eminim cok iyi anlasirlardi zeyneple..ikisi de hassas yürekli yavrular cok iyi arkadas olurlardı
Aysecik de mi cok hareketli..ya erva surekli paçamda yaa birlikte yürüyoruz desem yeridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…