- 16 Ağustos 2019
- 1.893
- 6.811
- 108
- 42
Ahhh kuzum Ahhh çok geçmiş olsun verilmiş sadakankz varmış gerçekten Rabbim beterinden korusunBiz yine bir düşme vakasiyla kapattık geceyi. TV sehpasinin sipsivri yerine bir düştü ki yürürken arkaya doğru kafasına saplandı resmen delindi yaşişti kanadı eşim de gececiydi calisiyodu aradım içimiz rahat etmedi Haydo da çok ağlayınca hemen acile götürdük doktorun da içi rahat etmedi tomografi çekildi uyutmamaya çalıştıkça uyumak istedi iki saat konu komsu Haydo beyi uyutmamak icin bir savaş verdik sonuçlar temiz çıktı çok şükür ufak bir pansumanla atlattık bunu da.. Yani söylenmez ama tam dün eşim bı yoksul ailemiz var her ay yardım yaptığımız onun mutfak alışverişini yapmıştı sadaka niyetine dedim sadaka vermemiş olsak kim bilir ne olurdu
Sagol canım gece 4 de kadar hic uyumadı, ama suan daha iyi konusmaya başladı, biraz nazlı hep ilgi istiyor.Aglaması cok .korkusuda gecer insallah Eki Görüntüle 2791335Tüylerim diken diken olduuuuya boncuk gozlumun kesip attığı tırnağa kurban olsun o pislik adam bas bağrına annesi senin desteginle atlatacak bu korkuyu insallah pansumanini yaparken çok yumuşak bı ses tonuyla yapmaya çalış psikolojisi alt üst olmuştur şimdi inşallah daha iyi olur bugun
[/QUOTE]
Umutcum güzel gözlüm umarım daha iyisindir şimdi dün buraya yazamadım hiç ama aklıma geldikçe dua ettim.
Ahhh canım ya iki çocukla tek başına çok zor gerçekten tv bazen kurtarıcı oluyor kısa bir süre oyalanması için Aliyi yolla bize Zeynep le oynasın kaynaşsınlar sende elifle ilgilen rahatca. Çok zor bir dönemde ler heran bişey olacak diye tetikteyiz ama olacak olan oluyor bişey yapamıyorsun Ayşe de çok hareketli Bi de yürümeye başlasa ne olur halimiz bilmiyorum kaşla göz arası kayboluyor ortadanGünaydın canlarım...sözde bugün oruc tutacaktım.. ama dün gece bir rahatsızlandım...öyle bir halsizlik hali..her yanim tutuk...mutfagi zor güç topladım..bu hafta cok yorucu geçiyor..tv miz 7 gun oldu yok.serviste.bozuldu. ali tv izlemeyince bana sarıyor..surekli ilgi..yemek pisirirken yanimda..lavaboya gitsem kapıda..sıkılıyormuşee ali boyle olunca erva da pesinde biri pacamda biri yakamda yemek pisirmeye calisiyorum,ev toplamaya çalışıyorum...Ali sıkıntıdan elife sardı güreşirken sürekli yaralanma hali..bazen de oyuncaklarınj paylaşmıyor..elinde ne görse alıyor..elif de basiyor çığlığı..cocugun gunduz uykularini bitirdi..uyuturken oda kapısında bekliyor..oglum sen odanda oyuncaklarinla oyna diyorum..olmaz sıkılıyorum diyor..kapıda durup her 2 dk da bir uyudu mu diye soruyor..çocuk onun sesine uyanıyor..gunde 1 kere bari uyutabildim..o da artik elif bayildi yorgunluktan duymadi onun sesini..bi yandan elif mama sandalyesinden kalkmayi huy edindi..kemer takincsla yemeyi reddediyor..kisacasi mama sandalyesi yerine bazen halıda kedi gibi bazen de dizimde besliyorum..kısacası biz perisaniz ikisi de istahsiz..hele elif ne versem tukuruyor...ben de cok gucsuz hissediyorum kendimi artik..
Aaahh canım ya içim ezildi inan okurken ne vicdansız insanlar var ya karşında ki küçücük bir can Allah bildiği gibi yapsın böyleleriniÇok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. İnşallah çabuk iyileşir unutur gider. Çok kızıyorum böyle doktorlara. Benzer bir olayı kızım küçükken yaşamıştık, 10 aylıktı. Dudağının iç kısmında küçük bir şişlik vardı. Çocuk doktoru cildiyeye gönderdi önemli olabilir dedi. Özellikle çok beğendiği bir profesör vardı ona gittik. Doktor bu ur ve mutlaka alınması gerekiyor dedi. Aynı gün üç farklı doktora gösterdik. Hepsi aynı şeyi söyleyince ilk gittiğimiz profesöre operasyon için gittik. Kadın bir ataraks şurup verdi bunu içsin uyur dedi. İçirdik şurubu çocuk uyumuyor emzir dedi. Emzirirken uyudu aldılar operasyon odasına. Bizi de çağırdılar. Diyor ki tutun siz de kollarından. Biz şok olduk ama ne yapacağımızı bilemeden tuttuk. Baktım kadın başlıyor operasyona. Napıyorsunuz dedim lokal uyuşturmadan dudağı nasıl keseceksiniz. Bu çocuk baygın değil sadece uyuyor dedim. Benim zorumla dudağın iç kısmına bir iğne yaptı. Bir dakika bile beklemeden aldı eline makas gibi aleti tam keserken çocuk uyandı. Çığlık çığlığa bağırırken kadın da korkup geri çelildi. Bir parçası kesilmiş gerisi et gibi sallanıyor ağzında, çocuk uyanık, ağzı kan içinde bağıra bağıra uyuşmadan geri kalanını da kesip yakarak kapattı yarayı. Çocuğu aldığım gibi odadan çıktım. Delirmek üzereydik eşim de ben de. Günlerce emzirmek için bile ağzını açtıramıyordum. Uykusunda emziriyordum. Nasıl o doktoru şikayet etmedim bilemiyorum. Böyle olaylar olduğunda bu doktorları gerçekten şikayet etmek gerekiyor ki başkasının çocuğunun da başına böyle şeyler gelmesin.
Yyyaaa amaa yyaaaaHaydo yine bildiğiniz gibi
Ahh kuzularıma ya herkeste bir vukuat topluca kuşun döktürelim Nisan bebelerineYa meger tv ne kurtaricymis..aslinda en cok isime yaradigi zaman elifin uyku saati..o zaman ali bakarken sessiz oluyor ben de isimi yapabiliyorum... keske gücüm yetse hic izlemese ama iste
Hay Allahim yanasıl doktor bu yaa...Allahım nasıl kör olmak bu ya geçmiş olsun canım
Dikkat et kendine kuzucummm ❤❤❤
Ben de katılıyorum...tam sikayetlik....hayir hatasini anlayip ozur de dilememis..
Bunlar anlasmis mielif de sıkıştırdı parmagi tirnagi morardi..esime kos cocugun parmagi sıkıştı dedim...ya parmagi cekiyor kapagi acacagina dedim nabiyorsun parmagi koparacaksin.hemen buz uyguladim..aman kizlar sakin cekmeyin..once kapagi açın gecmis olsun canim haydoma❤