Ah ne kötü olmuş ya sıkılır tabi normal bazen ben bile Asya için reklamlara sarılıyorum ekransız hayat önemli tabi ama benimki reklam harici izlemiyor zatenGünaydın canlarım...sözde bugün oruc tutacaktım.. ama dün gece bir rahatsızlandım...öyle bir halsizlik hali..her yanim tutuk...mutfagi zor güç topladım..bu hafta cok yorucu geçiyor..tv miz 7 gun oldu yok.serviste.bozuldu. ali tv izlemeyince bana sarıyor..surekli ilgi..yemek pisirirken yanimda..lavaboya gitsem kapıda..sıkılıyormuşee ali boyle olunca erva da pesinde biri pacamda biri yakamda yemek pisirmeye calisiyorum,ev toplamaya çalışıyorum...Ali sıkıntıdan elife sardı güreşirken sürekli yaralanma hali..bazen de oyuncaklarınj paylaşmıyor..elinde ne görse alıyor..elif de basiyor çığlığı..cocugun gunduz uykularini bitirdi..uyuturken oda kapısında bekliyor..oglum sen odanda oyuncaklarinla oyna diyorum..olmaz sıkılıyorum diyor..kapıda durup her 2 dk da bir uyudu mu diye soruyor..çocuk onun sesine uyanıyor..gunde 1 kere bari uyutabildim..o da artik elif bayildi yorgunluktan duymadi onun sesini..bi yandan elif mama sandalyesinden kalkmayi huy edindi..kemer takincsla yemeyi reddediyor..kisacasi mama sandalyesi yerine bazen halıda kedi gibi bazen de dizimde besliyorum..kısacası biz perisaniz ikisi de istahsiz..hele elif ne versem tukuruyor...ben de cok gucsuz hissediyorum kendimi artik..
Yardımım olursa sizlere de hep burdayımAtanın da yanakları şu sıralar çok fazla kızarmaya başladı ben güneşte çok kaldı ona yordum amaKalppare Diş aşamasında da olabilir demiş biz de diş yok çünkü bilmiyorum yani çok da hassas ciltleri
Sade suyla yıkıyorum yine kızarıyor çok hassaslar çok nasıl oldu Asım paşa
Ata emziği bıraktı 2 ay oluyor hiç istemedi sonrasında. Uykuya geçiş ondan da biraz zorluyor ama ben çok emmişim emzik gerçi damak yapımda bir bozulma olmamış ama sorunsuz bırakması iyi oldu.
Baharcım ben yatmadan 5 doz mama koyuyorum biberona termos ve soğumuş suyu da alıyorum fıkırdandığı zaman sulandırıp veriyorum. Zaman 1-2 dk geçse ağlıyor ve uyanıyor. Mama yediren elleri severim Karya kuşun
Nasıl oldu oğlanın kızarıklığı sevgi. Benimki de yıkadıkça artıyor sanki
Adaşım ne güzel eğitimler alıyorsun Maaşallah. Asya kuş çok şanslı
Sabahlar olmasın tüm ekip orda oluruz 300-500
Biraz büyüseler çok güzel anlaşacaklar da hepsi bebek işte. Allah kolaylık versin canım
4 gözle bekliyorum
Helinim umudumuz oldun 4 gözle kreşi bekliyorum. Şimdiden 4 öğrencin hazır dairedeki diğer bebeklileri de yönlendireceğim inşallah. Allah rast getirsin. Spor dersleri de bizden .
Hem nasıl. Baktığım heran Rabbime hamd ediyorum dilzarım
Çok artmış vakalar. Şurda 2 ay için maceraya girmeye gerek var mı bilemedim. Bence açılmamalı.eylülde virüssüz bir şekilde başlamalı
Allahım esirgesin ayağına taş değmesin Deniz Beyimin
Ben vermedim ama vermek lazım maya bulup mayalayacağım en yakın zamanda
Çok sevinirim canım
Oy verene kurban. Can bınlar can
Aoyy kuzum bizde ondurumdayız. Ne zaman çıkar ne zaman salya biter bilemiyorum.
Sütün zararlı olduğu dişlerine vs söyleniyor. Devam sütü verebilirsiniz 1 yaştan sonra bile önerilmiyor diye biliyorum
Sevgi pıtırcıkları Atam da öyle. Öpmelere duyamıyoruz. Allahım sevgiyle mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Sevgi dolu insanlarla kesişsin yolları inşallah
Benimki seviyor suyu. Sabah 40-50 Cc içiyor. Gün içinde de gününe göre değişmekle birlikte 120 cc yi buluyordur sanırım
Kıyamam artık herşeyi anlıyorlar biliyorlar
Ahh ne kötü olmuş sizinki de ya kıyamam minicikler daha insanın içi eziliyorÇok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. İnşallah çabuk iyileşir unutur gider. Çok kızıyorum böyle doktorlara. Benzer bir olayı kızım küçükken yaşamıştık, 10 aylıktı. Dudağının iç kısmında küçük bir şişlik vardı. Çocuk doktoru cildiyeye gönderdi önemli olabilir dedi. Özellikle çok beğendiği bir profesör vardı ona gittik. Doktor bu ur ve mutlaka alınması gerekiyor dedi. Aynı gün üç farklı doktora gösterdik. Hepsi aynı şeyi söyleyince ilk gittiğimiz profesöre operasyon için gittik. Kadın bir ataraks şurup verdi bunu içsin uyur dedi. İçirdik şurubu çocuk uyumuyor emzir dedi. Emzirirken uyudu aldılar operasyon odasına. Bizi de çağırdılar. Diyor ki tutun siz de kollarından. Biz şok olduk ama ne yapacağımızı bilemeden tuttuk. Baktım kadın başlıyor operasyona. Napıyorsunuz dedim lokal uyuşturmadan dudağı nasıl keseceksiniz. Bu çocuk baygın değil sadece uyuyor dedim. Benim zorumla dudağın iç kısmına bir iğne yaptı. Bir dakika bile beklemeden aldı eline makas gibi aleti tam keserken çocuk uyandı. Çığlık çığlığa bağırırken kadın da korkup geri çelildi. Bir parçası kesilmiş gerisi et gibi sallanıyor ağzında, çocuk uyanık, ağzı kan içinde bağıra bağıra uyuşmadan geri kalanını da kesip yakarak kapattı yarayı. Çocuğu aldığım gibi odadan çıktım. Delirmek üzereydik eşim de ben de. Günlerce emzirmek için bile ağzını açtıramıyordum. Uykusunda emziriyordum. Nasıl o doktoru şikayet etmedim bilemiyorum. Böyle olaylar olduğunda bu doktorları gerçekten şikayet etmek gerekiyor ki başkasının çocuğunun da başına böyle şeyler gelmesin.
Ah beni düşünür dünür gibi dünür beNasıl kötü olmussundur ya tövbe yarabbim bu doktorlar da yani bazen şiddet görünce hakediyolar diyesi geliyo insanin
Amin canim sen nasıl oldun jadem
Kuduruk damat ya gidem kafamı vuram elimi sıkıştıramHaydo yine bildiğiniz gibi
Şekerparem elife bi haraketlilik geldi sakarlıklar başladı ha geçmiş olsun başıma kankim izeYa meger tv ne kurtaricymis..aslinda en cok isime yaradigi zaman elifin uyku saati..o zaman ali bakarken sessiz oluyor ben de isimi yapabiliyorum... keske gücüm yetse hic izlemese ama iste
Hay Allahim yanasıl doktor bu yaa...Allahım nasıl kör olmak bu ya geçmiş olsun canım
Dikkat et kendine kuzucummm ❤❤❤
Ben de katılıyorum...tam sikayetlik....hayir hatasini anlayip ozur de dilememis..
Bunlar anlasmis mielif de sıkıştırdı parmagi tirnagi morardi..esime kos cocugun parmagi sıkıştı dedim...ya parmagi cekiyor kapagi acacagina dedim nabiyorsun parmagi koparacaksin.hemen buz uyguladim..aman kizlar sakin cekmeyin..once kapagi açın gecmis olsun canim haydoma❤
Allah Allah..dur ben de deneyeyim bunu.. ben sekerli gida veriyorum yaaBak sen yazınca aklıma geldi yazacaktım o gün. Benim @nzh99 benim oğlanın da özellikle sol yanağı kızarıyor. Anladığım kadarıyla şekerli birşey yiyince oluyor. Rafine şeker sanıyordum ama dün dut kurusu yedi 1küçük kase. Akşam eşim ateşlendi mi bu çocuk yanağı niye kırmızı diyince aklıma düştü. Şeker oranı fazla olunca tepki veriyor vucudu.
Zulada birkac biberon mama yer gök mamaAh ne kötü olmuş ya sıkılır tabi normal bazen ben bile Asya için reklamlara sarılıyorum ekransız hayat önemli tabi ama benimki reklam harici izlemiyor zatenaçmasam bende sıkılıyorum Ali kankam haklı kıyamam sana valla ne olduk böyle perişabladıl bi lodos lazım şimdi bize bi kürek bi kayık
MasAllah kuzummm sanaaaaYardımım olursa sizlere de hep burdayımyaşam koçluğu öğrenci koçluğu oyun terapisi şimdilik aldıklarım şuan aile danışmanlığı alıyorum henüz bitmedi bel ağrım yüzünden 2 gün boş geçti
Anaaa bi de baktım hep cadeye alinti yapmisimŞekerparem elife bi haraketlilik geldi sakarlıklar başladı ha geçmiş olsun başıma kankim ize
Bizimkinin de bu ara yanaklar al al bazen kabarıyor da ben ıslak mendille silmiştim ondan oldu diye düşünüyordum üstünde de durmadım ki yanak kızarıklığı onca kaza arasında gözümüzden kaciyorsa demekBak sen yazınca aklıma geldi yazacaktım o gün. Benim @nzh99 benim oğlanın da özellikle sol yanağı kızarıyor. Anladığım kadarıyla şekerli birşey yiyince oluyor. Rafine şeker sanıyordum ama dün dut kurusu yedi 1küçük kase. Akşam eşim ateşlendi mi bu çocuk yanağı niye kırmızı diyince aklıma düştü. Şeker oranı fazla olunca tepki veriyor vucudu.
Dünür abime tebriklerAh beni düşünür dünür gibi dünür beaynıyım canım ama Helinnnnn tavsiyeler verdi bakalım uyguluyorum şimdi oturdum koltuğa Asya hanım uyuyunca anca popom koltuk görüyor yerdeyim hep eşim sağolsun çok destek oldu yoksaa daha da kötülerdim
Sorma bu ara cozuttu avare avare yürüyecek diyeKuduruk damat ya gidem kafamı vuram elimi sıkıştıram
Teşekkürler dilzarim neyseki üçüncü kaza olmadan yetiştinAslihaydo kuzum, basi için gecmis olsun diyemeden elini sıkıştırmış haydom. çok vukuatli çok. büyük geçmiş olsun.
Kalppare canim elifime de gecmis olsun. hızlarına yetişemiyoruz bu bıdıkların.
ugunma için kansızlık bakılmıştı yeğenime. bazen sebepsiz de oluyormuş. ağlarken morarip bayılacak gibi oluyordu.
Ben iyiyim çok şükür camış gibi yiyorum
Ya ben bu mesajları görmemişim hep cook gecmis olsun.Şimdi de yanlara vuruyor Helin ya çok kötüyüm eğik eğik yürüyorum asyayı kucağıma almayı bırak çaydanlık bile kaldırırken ağrıyor bugün Allah canımı aldı inan bildiğin kürek kemiğinin aşağısı uyuşuk gibi yan taraflarım çok ağrıyoryarın gideyim doktora diyecektim haftasonu yumuş yakı yapıştırırım diyorum hafifletir belki kremler işe yaramadı
Ah geçmiş olsun içim gitti okurkenBiz yine bir düşme vakasiyla kapattık geceyi. TV sehpasinin sipsivri yerine bir düştü ki yürürken arkaya doğru kafasına saplandı resmen delindi yaşişti kanadı eşim de gececiydi calisiyodu aradım içimiz rahat etmedi Haydo da çok ağlayınca hemen acile götürdük doktorun da içi rahat etmedi tomografi çekildi uyutmamaya çalıştıkça uyumak istedi iki saat konu komsu Haydo beyi uyutmamak icin bir savaş verdik sonuçlar temiz çıktı çok şükür ufak bir pansumanla atlattık bunu da.. Yani söylenmez ama tam dün eşim bı yoksul ailemiz var her ay yardım yaptığımız onun mutfak alışverişini yapmıştı sadaka niyetine dedim sadaka vermemiş olsak kim bilir ne olurdu
İnşallah geçer bir an önceŞimdi de yanlara vuruyor Helin ya çok kötüyüm eğik eğik yürüyorum asyayı kucağıma almayı bırak çaydanlık bile kaldırırken ağrıyor bugün Allah canımı aldı inan bildiğin kürek kemiğinin aşağısı uyuşuk gibi yan taraflarım çok ağrıyoryarın gideyim doktora diyecektim haftasonu yumuş yakı yapıştırırım diyorum hafifletir belki kremler işe yaramadı
Ortamdan etkileniyorlar sanırım ya uyumayınca anne dinlenemiyor valla bende destekle devam ettiriyorum hiç uyumamış gibi yoruyor insanı@misskokulumm yaaa ben de uzatmıştım uykuları . Sallayarak ben de devam ettiriyordum . Ama tatilde annemlere gitmeden önce kucakta uyumaya alıştı . Annemlerde hatta uykuları daha güzel oldu . İki saat uyuyordu ben uyandırıyordum bazen . Bir hafta orda böyle uyudu . Evde iken 1 saati ittire kaktıra tamamlıyordu. Tatil dönüşü eve geldik şimdi yarım saati geçmiyor . Evimi sevmiyorum zaten , bu evde bir şey mi var da bu Çocuk uyumuyor diye deli oluyorum şimdi . Taşınmamız da çok zor
Çok iyi kuzum siz daha iyi bilirsiniz tabi öyle hatırlatmak istedim iyi yapmışsınız şimdi daha iyidir inşallah zamanla o unutacak hafifleyecek korkusu . Kimseniz yok derken il dışındalar mıAnladim canim haklısın, bizim kimsemiz yokki ne gelen ne giden. Biz bizeyiz eşim ve ben ve hic konuşmuyoruz, bir iki arayan oldu oda geçmiş olsun dendi o kadar. Kimse içerigini merak etmedi, bizdede pek telde konusacak ortam olmadı. Oglan bende kiz babada konusunu bile açmıyoruz.
Ah neler denemiyoruz ki almila benimle yatıyor eşim yerde... bir hafta denedik almila krizlere giriyor görsen asla kimseyi istemiyo ablam bizimle kalıyor taşındığımızdan beri ama uyku konusunda hepsi çaresiz kalıyor. Benim doğumdan sonra oldu uykusuzluk ve strese bağlı dedi valla belki inanmassınız almila 11 aylık oldu bir gece delilsiz uyumuyor en az 8 kez kalkıyor . Uyku eğitimi denedik işler daha sarpa sardı şimdi de ağla ağla uyuyor 9 da girdik odaya şimdi uyudu inan tükenmiş hissediyorum kendimi buraya giriyorum sizin modunuzu da düşürmek istemiyorum aynı şeyler ile umarım düzelir biraz düzeniKalppare elifimiz e de çok geçmiş olsun canım
ebru_can_ebru sana da geçmiş olsun vertigo nasıl kötü bir hastalık hele küçük bebekle Allah yardımcın olsun zaten uykusuzluk hastalığı tetikliyor bu dönem biraz eşinden mi destek alsan geceleri o baksa en azından atak geçene kadar
Bir daha kadının kapısından bile geçmedik. Bu olay kızım küçükken olmuştu. 10 yıl önce. O zaman nasıl şikayet etmedik bilmiyorum. Hala da hatırlayınca kötü olurum. Gerçekten böyle bilinçsizce hareket eden doktorları şikayet etmek gerekiyor. Başka çocuklar da zarar görmesin.Ahh ne kötü olmuş sizinki de ya kıyamam minicikler daha insanın içi eziliyorsonuç ne oldu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?