2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ah ne kötü olmuş ya sıkılır tabi normal bazen ben bile Asya için reklamlara sarılıyorum ekransız hayat önemli tabi ama benimki reklam harici izlemiyor zaten açmasam bende sıkılıyorum Ali kankam haklı kıyamam sana valla ne olduk böyle perişabladıl bi lodos lazım şimdi bize bi kürek bi kayık

Yardımım olursa sizlere de hep burdayım yaşam koçluğu öğrenci koçluğu oyun terapisi şimdilik aldıklarım şuan aile danışmanlığı alıyorum henüz bitmedi bel ağrım yüzünden 2 gün boş geçti

Ahh ne kötü olmuş sizinki de ya kıyamam minicikler daha insanın içi eziliyor sonuç ne oldu peki

Nasıl kötü olmussundur ya tövbe yarabbim bu doktorlar da yani bazen şiddet görünce hakediyolar diyesi geliyo insanin
Amin canim sen nasıl oldun jadem
Ah beni düşünür dünür gibi dünür be aynıyım canım ama Helinnnnn tavsiyeler verdi bakalım uyguluyorum şimdi oturdum koltuğa Asya hanım uyuyunca anca popom koltuk görüyor yerdeyim hep eşim sağolsun çok destek oldu yoksaa daha da kötülerdim

Şekerparem elife bi haraketlilik geldi sakarlıklar başladı ha geçmiş olsun başıma kankim ize

Allah Allah..dur ben de deneyeyim bunu.. ben sekerli gida veriyorum yaa aliskoya yaptigim kekten falan vermemeliyim...bir tadinca baska bisey yemiyor..bana biraz saglikli tarifler yazin..bu ara kafam durdu ya
Zulada birkac biberon mama yer gök mama düşer üstüme aksamdan kalma bebek bezleri ah pare pareee olalı hic gormedi boyle yaramazlikkkk geberiyorum yorgunluktaaann kalmadi bende uykudan eseeeeerr
MasAllah kuzummm sanaaaa
Şekerparem elife bi haraketlilik geldi sakarlıklar başladı ha geçmiş olsun başıma kankim ize
Anaaa bi de baktım hep cadeye alinti yapmisim
Elif cok hareketli yetisemiyorum aslinda hareketliden ziyade sakar mi desem afacan miiiii bilemedim. Mesajdan sonra bi posta da düştü..babasinin yaninda siraliyordu..hooop arkasi üstü..agladi biraz..ama haliya geldi..sukur..nolcak böyle..üzülüyorum ya bu ara bi de yemek reddimiz var..kedi besliyorum sanki..halıda oturup mama istiyor..yer sofrası kuracagim ama korkuyorum iki cocugu zapdetemezsem devirirlerse diye

Aslihaydo kuzum, basi için gecmis olsun diyemeden elini sıkıştırmış haydom. çok vukuatli çok. büyük geçmiş olsun.

Kalppare canim elifime de gecmis olsun. hızlarına yetişemiyoruz bu bıdıkların.

ugunma için kansızlık bakılmıştı yeğenime. bazen sebepsiz de oluyormuş. ağlarken morarip bayılacak gibi oluyordu.

H hansela tüylerim diken diken okudum. cok gecmis olsun kuzucuga . o an insan bir an evvel kaçıp gitmek istiyor. o an aklina şikayet etmek gelemiyor.

Bizimkinin de bu ara yanaklar al al bazen kabarıyor da ben ıslak mendille silmiştim ondan oldu diye düşünüyordum üstünde de durmadım ki yanak kızarıklığı onca kaza arasında gözümüzden kaciyorsa demek
Dünür abime tebrikler fıtık falan mı var sık sık oluyor mu böyle canısı
Kuduruk damat ya gidem kafamı vuram elimi sıkıştıram
Sorma bu ara cozuttu avare avare yürüyecek diye Asya kusumu da özledik story at story
Teşekkürler dilzarim neyseki üçüncü kaza olmadan yetiştin
Jadesi Aslihaydo Helinnnnn nasıl oldunuz kizlar? insallah daha iyisinizdir.
Ben iyiyim çok şükür camış gibi yiyorum sağol balım

Ya ben bu mesajları görmemişim hep cook gecmis olsun. simdi nasilsin

Ah geçmiş olsun içim gitti okurken

İnşallah geçer bir an önce Çok kötü okursan acile git en azından bir film ister iğne yapar

Ortamdan etkileniyorlar sanırım ya uyumayınca anne dinlenemiyor valla bende destekle devam ettiriyorum hiç uyumamış gibi yoruyor insanı

Çok iyi kuzum siz daha iyi bilirsiniz tabi öyle hatırlatmak istedim iyi yapmışsınız şimdi daha iyidir inşallah zamanla o unutacak hafifleyecek korkusu . Kimseniz yok derken il dışındalar mı

Ah neler denemiyoruz ki almila benimle yatıyor eşim yerde... bir hafta denedik almila krizlere giriyor görsen asla kimseyi istemiyo ablam bizimle kalıyor taşındığımızdan beri ama uyku konusunda hepsi çaresiz kalıyor. Benim doğumdan sonra oldu uykusuzluk ve strese bağlı dedi valla belki inanmassınız almila 11 aylık oldu bir gece delilsiz uyumuyor en az 8 kez kalkıyor . Uyku eğitimi denedik işler daha sarpa sardı şimdi de ağla ağla uyuyor 9 da girdik odaya şimdi uyudu inan tükenmiş hissediyorum kendimi buraya giriyorum sizin modunuzu da düşürmek istemiyorum aynı şeyler ile umarım düzelir biraz düzeni Onun dışında atak haftası sanırım sürekli hareket halinde bensiz bir saniye durmuyor sürekli elimden tut gezdir oyna istiyor tuvalete gidemiyorum bazen ay ne çok dert yandım kuzura bakmayın valla başınızı ağrıttım öyle işte durumlar .

Ahh ne kötü olmuş sizinki de ya kıyamam minicikler daha insanın içi eziliyor sonuç ne oldu peki
Bir daha kadının kapısından bile geçmedik. Bu olay kızım küçükken olmuştu. 10 yıl önce. O zaman nasıl şikayet etmedik bilmiyorum. Hala da hatırlayınca kötü olurum. Gerçekten böyle bilinçsizce hareket eden doktorları şikayet etmek gerekiyor. Başka çocuklar da zarar görmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…