gecmis olsun umudum, Allah korktuğundan emin etsin. çabucak iyiles insallah. çok üzme hırpalama kendini canim. hastalıkların çoğu stresle ilişkili.Valla bu hafta sonu neydi böyle benim de feleğim şaştı. Hiç dinlenemedim
Öyle deme canım onlar da hasta olmasın biz de . Kim bakacak sonra . Bugun sabah beri kolumu kaldıramıyorum . Kulak diplerime kadar ağrıyor her yerim . Yarına kadar geçmezse bir test vereceğim . Senoş da babasıyla takılıyor. Anne anne diye geziniyor yavru kuş
kıyamam ya, cok gecmis olsun sana da zeyaycigim. şifa versin RabbimBenimde boynum için gitmem lazım yoğun bir boyun düzleşmesi ve babalar gibi 3 fıtığım var yazın acil hastaneye yatış verdi fizik tedavi bebeğim var deyince aynı gün ayaktan tedaviye başlattı ertesi gün annem vefat edince kaldı tedavi ama elim kolum tutmuyor artık. İnş tedaviye gerek kalmadan ilaçla kremle korseyle falan hallalacak bişeydir
Dayanalim mademDayanacaksınızaslanım damat nasıl kafası falan
senin gelin pek bir sinirli asli, gardinizi alın şekerim.Dayanalim mademdamat İyi iyi delik kafa
Geçmiş olsun Aslı yaa okudum da yazamadım çok korktum Allahtan bişey olmamış. Biz evde oturma odasındaki bütün köşeleri süngerle kapladık. Kendi odasındaki çekmeceleri çok açıyor onların da aralara şeffaf yumusak şeylerden yapıştırdım kapanmıyorlar. Mutfağa bişey yapmadım ama orda pek takılmıyor takılsa da biz varız. İnşallah bişey olmaz bizimki de çok hareketli ve meraklı. Sizler de yapın yavru kuşlara bişey olmasın..Dayanalim mademdamat İyi iyi delik kafa
Arabada dışarda öyle sakin evde yüzümüzü cırmalıyor. Pati atıyor diyorum ben hatta kedi gibiS Susam_tanesi yaa ben yerim ipek gelinimi. tam da ismi gibi nasil narin narin el sallıyor. çok iyi yetiştirmem lazım Asimimi, çiçek gibi ilgilensin kibarcik kizceye.
Allah razı olsun şekercim yüreği kocaman arkadaşım. Artık büyüsünler istiyorum 1 yıl cabucak geçse keşke, ben çok yoruldum. Nefes alışım bile değisti artık. Surekli dur yapma demek beni cok yoruyor.Vuuuuuuu erkenci de kelime mi bildigin gece kalkmışsınız jadeemmama erken yatar erken kalkar kuralina uymuş kızım ne yapsın biz 9 da kalktik teyzosu ama 4 civari uyanıktık bu gece..nöbeti asyaya devredip uyumus Elif
Tasiniyorum demissin..hadi hayirli uğurlu olsun canım
Yaa canımsın..❤ tabi ki düşüneceğim arkadasiz biz ❤ bilsen ne kadar degerlisiniz benim için..kim hastalansa care düşünüyorum..dua ediyorum..mesela gecen gun Asli ve sen hastalandiniz yaa..bir kere daha denk geldi boyle..ben size nazar degdigini ciddi ciddi dusunmeye basladim o kadar tatlisiniz ki masAllah size mesela senakuşa heep dua ediyorum..Allahim saglikli istah ver diye Umudum- gerci hepimiz dua ediyoruz..insAllah kabul oluyordur ❤
Umuta dua ediyorum su sıra iyilessin ve unutsun diye❤ N Nehir8077 bahara da allah guc kuvvet versin diye dua ediyorum.. ve 1. Sınıf yavruskolara dua ediyorum D dilzar ve gelinim icin Zeyay1420 ..genel dualarima nisan bebelerinin hepsini katiyorum..ne tuhaf hic kucagima almadigim bebekler ama sanki yavrum gibiler..oylesine yakin hissediyorum ❤ dusundum de amma dua ediyormusum insAllah kabul oluyordur
Vukuat bitmiyor ki..abisiyle yarisiyorlar vesselam..
Bi o bi oteşekkür ederkz canım dünürüm
Gelinimle nasıl olurdular acaba birbirlerini görselerya Böyle gelinim vs diyorum şakasına ama eminim cok iyi anlasirlardi zeyneple..ikisi de hassas yürekli yavrular cok iyi arkadas olurlardı
Aysecik de mi cok hareketli..ya erva surekli paçamda yaabirlikte yürüyoruz desem yeridir
Dün öğlen balkabaklı mücver akşam somon yedirdim. Bugün de öğlen top köfteli tarhana çorbası akşam da kapuska yedirdim. Valla genelde şöyle bir döngü yaptım köfte, balık, sebze yemekleri, kuzu haşlama, tavuk, mercimek bunları gün gün öğle ve akşama yayıyorum. Bazı günler kolay olsun diye tarhananın içine hazır buzluktaki kuzu etinden veya minik köftelerden atıyorum. Balık da somonu küçük küçük kesip buzluğa attım direkt pişiriyorum. Bizim yaptığımız yemekler uygunsa tuzsuz ayırıyorum. Bakıcı ablamız da bu düzene uyuyor. Buzluktan pişiriyor veya sebze yemeği, mercimek falan pişiriyor hiç bişey bulamazsak hemen tarhana. Öğlenden bişey kalmadıysa yeni bişey yapamadıysam akşam bizimle yoğurt veriyorum. Yoğurdu görünce başka bişey yemediği için onu yemeklerle birlikte vermiyorum. Ha bu arada balığın köftenin tavuğun yanına varsa pilav koyuyorum. Yoksa onun mercimekli nohutlu ya da tam buğdaylı makarnaları var onlardan pişiriyorum hızlıca. Sebzelerle aramız kötü, tarhana yoğurt ve makarna favorilerimiz. İşte böyle bizim yemekler.Selam canim afiyet olsun yarasin ne yemekler yapiyorsun ipek kuzumuza bizede tarifler ver :) Valla benim kafam duruyor su yemek konusu mutfaktan cikamaz oldum
Allah yardımcın olsun canım..işin zaten zordu sunnetle birlikte iyice zorlaştı..ama geçecek diye düşünuyorum ben..bazi cocuk sünnetten sonra bayağı sakinliyor..idrar yolundaki darlik ona sıkıntı veriyordu muhtemelen..biraz iyilesince bence hersey daha guzel olacak..yaz da geliyor..parka bahceye cikarsin..daha guzel olur diye umuyorum insAllahAllah razı olsun şekercim yüreği kocaman arkadaşım. Artık büyüsünler istiyorum 1 yıl cabucak geçse keşke, ben çok yoruldum. Nefes alışım bile değisti artık. Surekli dur yapma demek beni cok yoruyor.
Öyle tabi kuzum evde anne hasta olunca aksayan şeyler oluyor ama eşim çok destek oldu sadece Asya yı pek kucağıma alamadım onun dışında sorun olmadı çok şükürValla bu hafta sonu neydi böyle benim de feleğim şaştı. Hiç dinlenemedim
Öyle deme canım onlar da hasta olmasın biz de . Kim bakacak sonra . Bugun sabah beri kolumu kaldıramıyorum . Kulak diplerime kadar ağrıyor her yerim . Yarına kadar geçmezse bir test vereceğim . Senoş da babasıyla takılıyor. Anne anne diye geziniyor yavru kuş
Ah sana da geçmiş olsun çok zordur annemden bilirimBenimde boynum için gitmem lazım yoğun bir boyun düzleşmesi ve babalar gibi 3 fıtığım var yazın acil hastaneye yatış verdi fizik tedavi bebeğim var deyince aynı gün ayaktan tedaviye başlattı ertesi gün annem vefat edince kaldı tedavi ama elim kolum tutmuyor artık. İnş tedaviye gerek kalmadan ilaçla kremle korseyle falan hallalacak bişeydir
Inşallah ta bendeki sıkıntı sünnet değil. Bir dakika durmuyorlar hem yiyisiyor hemde hep tehlikeli seyler pesindeler. Bugun herseyden kıl payı kurtuluyorlar. Mesela umut set üstü ocağı çekti, çaydanlık devrildi, Allahtan arka tarafa dogru devrildi. Hızlarina yetisemiyorum, gençte değilim nefes nefese kalıyorum. Parka bahçeye de zor çıkarız gibi duruyor. Bi dk oturmazmi cocuk dediğin yok anacım kurt var sanki.Allah yardımcın olsun canım..işin zaten zordu sunnetle birlikte iyice zorlaştı..ama geçecek diye düşünuyorum ben..bazi cocuk sünnetten sonra bayağı sakinliyor..idrar yolundaki darlik ona sıkıntı veriyordu muhtemelen..biraz iyilesince bence hersey daha guzel olacak..yaz da geliyor..parka bahceye cikarsin..daha guzel olur diye umuyorum insAllah
Yok normalde de 9 gibi yatıyor 8 gibi kalkıyor arada bazen çok bazen az kalkıyor atak geç mi geldi neyse bu sıra sıklaştı yineVuuuuuuu erkenci de kelime mi bildigin gece kalkmışsınız jadeemmama erken yatar erken kalkar kuralina uymuş kızım ne yapsın biz 9 da kalktik teyzosu ama 4 civari uyanıktık bu gece..nöbeti asyaya devredip uyumus Elif
Tasiniyorum demissin..hadi hayirli uğurlu olsun canım
Yaa canımsın..❤ tabi ki düşüneceğim arkadasiz biz ❤ bilsen ne kadar degerlisiniz benim için..kim hastalansa care düşünüyorum..dua ediyorum..mesela gecen gun Asli ve sen hastalandiniz yaa..bir kere daha denk geldi boyle..ben size nazar degdigini ciddi ciddi dusunmeye basladim o kadar tatlisiniz ki masAllah size mesela senakuşa heep dua ediyorum..Allahim saglikli istah ver diye Umudum- gerci hepimiz dua ediyoruz..insAllah kabul oluyordur ❤
Umuta dua ediyorum su sıra iyilessin ve unutsun diye❤ N Nehir8077 bahara da allah guc kuvvet versin diye dua ediyorum.. ve 1. Sınıf yavruskolara dua ediyorum D dilzar ve gelinim icin Zeyay1420 ..genel dualarima nisan bebelerinin hepsini katiyorum..ne tuhaf hic kucagima almadigim bebekler ama sanki yavrum gibiler..oylesine yakin hissediyorum ❤ dusundum de amma dua ediyormusum insAllah kabul oluyordur
Vukuat bitmiyor ki..abisiyle yarisiyorlar vesselam..
Bi o bi oteşekkür ederkz canım dünürüm
Gelinimle nasıl olurdular acaba birbirlerini görselerya Böyle gelinim vs diyorum şakasına ama eminim cok iyi anlasirlardi zeyneple..ikisi de hassas yürekli yavrular cok iyi arkadas olurlardı
Aysecik de mi cok hareketli..ya erva surekli paçamda yaabirlikte yürüyoruz desem yeridir
Ohh be beni kendime getirtecek bir menü.❤Dün öğlen balkabaklı mücver akşam somon yedirdim. Bugün de öğlen top köfteli tarhana çorbası akşam da kapuska yedirdim. Valla genelde şöyle bir döngü yaptım köfte, balık, sebze yemekleri, kuzu haşlama, tavuk, mercimek bunları gün gün öğle ve akşama yayıyorum. Bazı günler kolay olsun diye tarhananın içine hazır buzluktaki kuzu etinden veya minik köftelerden atıyorum. Balık da somonu küçük küçük kesip buzluğa attım direkt pişiriyorum. Bizim yaptığımız yemekler uygunsa tuzsuz ayırıyorum. Bakıcı ablamız da bu düzene uyuyor. Buzluktan pişiriyor veya sebze yemeği, mercimek falan pişiriyor hiç bişey bulamazsak hemen tarhana. Öğlenden bişey kalmadıysa yeni bişey yapamadıysam akşam bizimle yoğurt veriyorum. Yoğurdu görünce başka bişey yemediği için onu yemeklerle birlikte vermiyorum. Ha bu arada balığın köftenin tavuğun yanına varsa pilav koyuyorum. Yoksa onun mercimekli nohutlu ya da tam buğdaylı makarnaları var onlardan pişiriyorum hızlıca. Sebzelerle aramız kötü, tarhana yoğurt ve makarna favorilerimiz. İşte böyle bizim yemekler.
Hafta sonu hem ona hem kendimize pişirmekten bütün gün mutfaktayım eşim de bulaşıklara yardım ediyor. Artık o bile peynir ekmek yiyelim çok bulaşık çıkıyor her yer tencere diyor
Cezeryenin balkabaklı versiyonu ama yulaflı..cok iyiymiss canim yaaBu arada tarif demişken bal kabağını haşladım koydum yemedi mücver yaptım ama tatlı cevizli tarçınlı falan yedi. Kalanını da ezdim içine ceviz rendeledim pekmez koydum kıvam alana kadar yulaf kattım elimle top top yaptım. Hindistan cevizine buladım buzdolabına koydum. Hurma topları çikolata topları vs olur ya onun balkabaklı versiyonu. Çook sevdi. Eliyle ağzına attı attı yedi. Şimdi kalan balkabağını haşladım bir sürü yapıp buzdolabına koyacağım hafta içi ara öğün olarak yesin diye. Tavsiye ederim çok lezzetli oldu ben bile yedim
Oyy canım...Allah korumuş..biz de hep bi tehlike halindeyiz..aksam olduğu zaman sararip soluyorum.. bu aksam meyvesini yedirdimInşallah ta bendeki sıkıntı sünnet değil. Bir dakika durmuyorlar hem yiyisiyor hemde hep tehlikeli seyler pesindeler. Bugun herseyden kıl payı kurtuluyorlar. Mesela umut set üstü ocağı çekti, çaydanlık devrildi, Allahtan arka tarafa dogru devrildi. Hızlarina yetisemiyorum, gençte değilim nefes nefese kalıyorum. Parka bahçeye de zor çıkarız gibi duruyor. Bi dk oturmazmi cocuk dediğin yok anacım kurt var sanki.
Ya senin şu cümlelerini secişinYok normalde de 9 gibi yatıyor 8 gibi kalkıyor arada bazen çok bazen az kalkıyor atak geç mi geldi neyse bu sıra sıklaştı yineanasına çekeymiş ben oyuncaklarla oynarken 2. Posta uyurmuşum annem gelirmişki uyumuş kız elif kanka ile anlaştılar demek nöbette devrediyorlar olan sana ola bana olan bize oldu
Evi henüz bulamadık ama önümüzdeki aya bulmuş olacağız inşallah Allah affetsin hiç sevmem taşınmayı göçebe hayatım var
Öyle düşüncelisin ki Rabbim sana evlatlarına senin gibi insanlar çıkarsın herkesi dualarına katıyorsunsende inanılmaz tatlısın Nisan bebeleri hepimizin ya resmen bende hepsine ağzım sulanarak bakıyorum ahh içim gidiyor serüvenimiz uzun neticede doğduğu günü biliriz
Kafasını yediğimDayanalim mademdamat İyi iyi delik kafa
Aslında sinir değil de onu belledi oyuncakları bacak arasına koyup tekmeliyorJadesi dün Asyayi iki üç kere seyrettim, ayy ne tatlı sinirlenmiş ya. masallah minnoş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?