2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
gecmis olsun umudum, Allah korktuğundan emin etsin. çabucak iyiles insallah. çok üzme hırpalama kendini canim. hastalıkların çoğu stresle ilişkili.
kıyamam ya, cok gecmis olsun sana da zeyaycigim. şifa versin Rabbim

grupça heeep dökülüyoruz iyi mi?

Dayanalim madem damat İyi iyi delik kafa
Geçmiş olsun Aslı yaa okudum da yazamadım çok korktum Allahtan bişey olmamış. Biz evde oturma odasındaki bütün köşeleri süngerle kapladık. Kendi odasındaki çekmeceleri çok açıyor onların da aralara şeffaf yumusak şeylerden yapıştırdım kapanmıyorlar. Mutfağa bişey yapmadım ama orda pek takılmıyor takılsa da biz varız. İnşallah bişey olmaz bizimki de çok hareketli ve meraklı. Sizler de yapın yavru kuşlara bişey olmasın..

S Susam_tanesi yaa ben yerim ipek gelinimi. tam da ismi gibi nasil narin narin el sallıyor. çok iyi yetiştirmem lazım Asimimi, çiçek gibi ilgilensin kibarcik kizceye.
Arabada dışarda öyle sakin evde yüzümüzü cırmalıyor. Pati atıyor diyorum ben hatta kedi gibi ama çiçek gibi davranılırsa belki o da öyle olur

Allah razı olsun şekercim yüreği kocaman arkadaşım. Artık büyüsünler istiyorum 1 yıl cabucak geçse keşke, ben çok yoruldum. Nefes alışım bile değisti artık. Surekli dur yapma demek beni cok yoruyor.

Selam canim afiyet olsun yarasin ne yemekler yapiyorsun ipek kuzumuza bizede tarifler ver :) Valla benim kafam duruyor su yemek konusu mutfaktan cikamaz oldum
Dün öğlen balkabaklı mücver akşam somon yedirdim. Bugün de öğlen top köfteli tarhana çorbası akşam da kapuska yedirdim. Valla genelde şöyle bir döngü yaptım köfte, balık, sebze yemekleri, kuzu haşlama, tavuk, mercimek bunları gün gün öğle ve akşama yayıyorum. Bazı günler kolay olsun diye tarhananın içine hazır buzluktaki kuzu etinden veya minik köftelerden atıyorum. Balık da somonu küçük küçük kesip buzluğa attım direkt pişiriyorum. Bizim yaptığımız yemekler uygunsa tuzsuz ayırıyorum. Bakıcı ablamız da bu düzene uyuyor. Buzluktan pişiriyor veya sebze yemeği, mercimek falan pişiriyor hiç bişey bulamazsak hemen tarhana. Öğlenden bişey kalmadıysa yeni bişey yapamadıysam akşam bizimle yoğurt veriyorum. Yoğurdu görünce başka bişey yemediği için onu yemeklerle birlikte vermiyorum. Ha bu arada balığın köftenin tavuğun yanına varsa pilav koyuyorum. Yoksa onun mercimekli nohutlu ya da tam buğdaylı makarnaları var onlardan pişiriyorum hızlıca. Sebzelerle aramız kötü, tarhana yoğurt ve makarna favorilerimiz. İşte böyle bizim yemekler.

Hafta sonu hem ona hem kendimize pişirmekten bütün gün mutfaktayım eşim de bulaşıklara yardım ediyor. Artık o bile peynir ekmek yiyelim çok bulaşık çıkıyor her yer tencere diyor

Allah yardımcın olsun canım..işin zaten zordu sunnetle birlikte iyice zorlaştı..ama geçecek diye düşünuyorum ben..bazi cocuk sünnetten sonra bayağı sakinliyor..idrar yolundaki darlik ona sıkıntı veriyordu muhtemelen..biraz iyilesince bence hersey daha guzel olacak..yaz da geliyor..parka bahceye cikarsin..daha guzel olur diye umuyorum insAllah

Bu arada tarif demişken bal kabağını haşladım koydum yemedi mücver yaptım ama tatlı cevizli tarçınlı falan yedi. Kalanını da ezdim içine ceviz rendeledim pekmez koydum kıvam alana kadar yulaf kattım elimle top top yaptım. Hindistan cevizine buladım buzdolabına koydum. Hurma topları çikolata topları vs olur ya onun balkabaklı versiyonu. Çook sevdi. Eliyle ağzına attı attı yedi. Şimdi kalan balkabağını haşladım bir sürü yapıp buzdolabına koyacağım hafta içi ara öğün olarak yesin diye. Tavsiye ederim çok lezzetli oldu ben bile yedim

Öyle tabi kuzum evde anne hasta olunca aksayan şeyler oluyor ama eşim çok destek oldu sadece Asya yı pek kucağıma alamadım onun dışında sorun olmadı çok şükür ama bana zarar ya şimdi gitcem bendende test isterler kesin beş ağrım var diye

Ah sana da geçmiş olsun çok zordur annemden bilirim umarım gerek kalmaz olursa da aksatmadan gitmek lazım sende ilerlemeden git muhakkak

Inşallah ta bendeki sıkıntı sünnet değil. Bir dakika durmuyorlar hem yiyisiyor hemde hep tehlikeli seyler pesindeler. Bugun herseyden kıl payı kurtuluyorlar. Mesela umut set üstü ocağı çekti, çaydanlık devrildi, Allahtan arka tarafa dogru devrildi. Hızlarina yetisemiyorum, gençte değilim nefes nefese kalıyorum. Parka bahçeye de zor çıkarız gibi duruyor. Bi dk oturmazmi cocuk dediğin yok anacım kurt var sanki.

Yok normalde de 9 gibi yatıyor 8 gibi kalkıyor arada bazen çok bazen az kalkıyor atak geç mi geldi neyse bu sıra sıklaştı yine anasına çekeymiş ben oyuncaklarla oynarken 2. Posta uyurmuşum annem gelirmişki uyumuş kız elif kanka ile anlaştılar demek nöbette devrediyorlar olan sana ola bana olan bize oldu
Evi henüz bulamadık ama önümüzdeki aya bulmuş olacağız inşallah Allah affetsin hiç sevmem taşınmayı göçebe hayatım var
Öyle düşüncelisin ki Rabbim sana evlatlarına senin gibi insanlar çıkarsın herkesi dualarına katıyorsun sende inanılmaz tatlısın Nisan bebeleri hepimizin ya resmen bende hepsine ağzım sulanarak bakıyorum ahh içim gidiyor serüvenimiz uzun neticede doğduğu günü biliriz

Ohh be beni kendime getirtecek bir menü.❤.çünkü bu ara saldıydım iyicene..diyordum Allahim.birileri sağlıklı birseyler paylaşsa da ben de imrenip yapsam bisiler su tembelligim geçe
Cezeryenin balkabaklı versiyonu ama yulaflı..cok iyiymiss canim yaa ellerine saglikk masAllah hem çalışıyor hem kıpır kıpır misss 2 mi geliyor nedir misskokulumm
Oyy canım...Allah korumuş..biz de hep bi tehlike halindeyiz..aksam olduğu zaman sararip soluyorum.. bu aksam meyvesini yedirdim
.abisin pesine gidiyordu..emekelrken arad tikanma sesi geldi..kostum gittim..dudaklar mor cene ve bıyık kısmı mavi gozler kırmızıydi nasil oldu anlamadim..ama herhalde midesinden yedikleri geri geldi..cunku yerde bisey yoktu.antreydi..hersey saniyelerle yani..Neyse o artik yuttu.bayagi korktum..yaslilikla ilgisi yok..uykusuzluk bitkinlik...hatta bazen açlık..bazen yiyecek zaman bulamıyor insan..bir anlik dalgınlık cok tehlikeli sonuclar dogurabilir..Allah korusun yavrularımızı
Ya senin şu cümlelerini secişin kitap gibisin yaa o kadar tatlısin kii canim benim
Eylul dogumluydun yaa..leylekler göçerken dogmusun belki ondandır bu göçebe hayatin insan cok tasindi mi iyice pratiklesiyor olsun kızz tebdili mekanda ferahlik vardır
Demek kendi kendine uyurmussun haa Allahim burdaki herkesin hayalindeki cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…