2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ooohhh ne güzelmiş şifa olsun kuzuya bende deneyeyim balkabağı cevizli veriyorum ama hiç öyle yapmamıştım yulafı haşlıyorsun değil mi

Yok kız nerdee miss kim ben kim yemek konusunda biraz titiz davranmaya çalışıyorum sadece onu da optimize ettim bir şekilde herşeyi kolaylaştırdım yoksa çok zor. Az az her gün her öğün bişeyler hazırlamak. Bi de bakıcı ablamız var sağolsun zaten bir çok öğünde o hazırlıyor ben de onun işini kolaylaştırmak için hafta sonları stok yapıyorum.

Yardımcı olduysa çok sevindim. Evet aynı cezeryeye benzedi.

Kalppare şekerim parem naif düşünceli dünürüm ne tatlısın öyle herkesi katmışdın dualarına inan bende öyle bir sürü evladım daha oldu sanki gün içinde de bahsediyorum bazen eşim dalga geçiyor ya sen baya baya ciddiye aldın orayı bildiğin hayatının içinde yer veriyorsun üzülüyorsun diyor ee dedim ne sandın sanal bir ortam nekadar gerçek olabilir ki diye anlamlandıramıyor ama ben seviyorum burayı sizleri ve çocukları tabiki de

Bende sürekli telden bakıyorum ne yapsam oğlana diye. Zorlanıyor hala çiğnemede yutmada. Bi alışamadı. Öyle olunca daha da zor oluyor hep ayrı yapıyorum ona
Evet cnm benimkide tam alışmadı ufalayi ufalayıp onunw koyuyorum. Mesela corba icmek istemiyor corbnin icnde sehriye vs istemiyor oyke yemek. oyle boyle derken alisacaklar insallah bizler gibi yemeye

Ooohhh ne güzelmiş şifa olsun kuzuya bende deneyeyim balkabağı cevizli veriyorum ama hiç öyle yapmamıştım yulafı haşlıyorsun değil mi
Yok yok direkt atıyorum. Eti lifalif var bende o biraz daha küçük hiç pişirmeye gerek olmuyor. Ben kendime mozaik pasta yaparken de kullanırdım sağlıklı olsun diye ordan aklıma geldi.

Benden de o kadar temizliğe yardım ediyor eşim sorun şu ben biraz takıntılıyım sürekli ev toplama durumundayım oturup dinlen yapamıyorum böyle böyle hasta ettim kendimi ama engel olamıyorum

Bende sürekli telden bakıyorum ne yapsam oğlana diye. Zorlanıyor hala çiğnemede yutmada. Bi alışamadı. Öyle olunca daha da zor oluyor hep ayrı yapıyorum ona
Evet cnm benimkide tam alışmadı ufalayi ufalayıp onunw koyuyorum. Mesela corba icmek istemiyor corbnin icnde sehriye vs istemiyor oyke yemek. oyle boyle derken Eline saglik yarasin Ipek ' cime. Ben oglene birsey yapamiyorum ya bizim kahvalti oglene sarkiyor cunku birde yetistiremiyorum ya sonra meyve komposto flan aksamada yemek ne varsa artik.
Valla biz esimle yemek yemiyormuşuz onu anladm bir makarna bir nugget kofte vs hazır ne varsa idare ediyorduk simdi baya birsey yapiyorum

Sebze sevmeyenler içim trendyoldan sebze kurusu ve tozları var onları denediniz mi? Sevdiği lezzetlere karıştırıp öyle deneyebilirsiniz ben almilaya alıyorum çorbalarına katıyorum. Ya da pankeklerine ıspanak tozu ekliyorum belki fikir olur size de

Benden de o kadar temizliğe yardım ediyor eşim sorun şu ben biraz takıntılıyım sürekli ev toplama durumundayım oturup dinlen yapamıyorum böyle böyle hasta ettim kendimi ama engel olamıyorum
Aah canim bende öyleyim 5 dk durmuyorum daha cuma temizlik yaptim bugun yine heryeri supurdum boyle olunca yetisemiyorumda. Saglik olsunda buyucekler bu cadılar insallah
Bak 40 dk dir salladim yeni uyudu.yeni dsler geliyor yine

Sabah kahvaltı öğle ve akşama çorba yanına bizim yediğimiz katı gıdalardan veriyorum dişi tam çıkmadığı için zor oluyor tam katı gıda ama yine de fena değil yumuşak sunuyorum genelde tarhana , brokoli, şehriye, yayla çorbası filan karışık yapıyorum akşam da uyumadan yoğurt içine hurma özü katıp veriyorum yoğurt ile aramız pek yok sadece Sütaş yoğurt alerji yapmıyor

Aah canim bende öyleyim 5 dk durmuyorum daha cuma temizlik yaptim bugun yine heryeri supurdum boyle olunca yetisemiyorumda. Saglik olsunda buyucekler bu cadılar insallah
Bak 40 dk dir salladim yeni uyudu.yeni dsler geliyor yine
Ay inşallah kolay geçer kuzum diş süreci çok zor Almila da uykuya direniyor ayağımda şimdi hemen size bakayım bir dedim bu hafta uyku direnci çok fazla belki bizimde diştedir hem alt hem üst şiş kaldı öyle

Yok yok direkt atıyorum. Eti lifalif var bende o biraz daha küçük hiç pişirmeye gerek olmuyor. Ben kendime mozaik pasta yaparken de kullanırdım sağlıklı olsun diye ordan aklıma geldi.
Bende onu kullanıyorum ama sevdiremedim ayşeye meyveli falan yapıyorum çıkarıyor hemen aslında tam bir kurtarıcı herşeye yakışıyor hem doyurucu hem besleyici hem de kıvamlı

Senin canını yeriiiimmmmmm tertemiz bı kalbin var kuzum öyle ictensin ki sana koskocaman sarılıyorum sekerparemmm minik kuzularini da öpüyorum dualarına da çok amiin
senin gelin pek bir sinirli asli, gardinizi alın şekerim.
Karşımda biri böyle sinirlense gülerim ben gardimi da alamam
Sağol canım ben de önlemlere başladım artık peşinde dolanmaktan da bittim
Kafasını yediğim iyi bak damada öp kokla yerime
Sen de kuzumu öp jadem gelinciğimm

Dişi var mı canım insallah alışır başlarda çok yumuşak yapıp ver makarnası pilavı baya iyi pissin öyle.oyle zamanla alisir

Ya nasıl her şeyi hatırlayabilirsin nasıl b 12 kazanına mı düştün küçükken bi Sonsuz bi sen
Kız benim masterim var anne evinden ondan sıkıldım zaten neysek severim farklı yerleri kültürleri tebdili mekan bizim işimiz
Ay hiç deme annem öyle uyurdun ki gelip sürekli kontrol ederdim yaşıyor musun diye derdi ahh ahh ama ablam da çarşafa battaniyeye sallanan bebekmiş benimki bacağım kütlese uyanıyor anam babası kılıklı vardı bi hayalimiz yalan oldu
Baştaki iltifatlariçin teşekkürü borç bilirim ama yapma şımarırım

Tam sinirlencem bazen töbe öyle bir şey yapıyor ki gülme geliyor yüz bulmasın diye yüzünü saklayıp gülüyorum mesela uyuyacak direniyor diyelim tam kızacapım kafayı sağa sola sallayıp tempo tutuyor ayakta sallamaya bide komik surat ifadesi var ki Allah dişlerim gıcırdıyor bu sıra sürekli ısırıyorum minik minik engel olamıyorum kendime
Öpmem mi ya 45 kere öperim senin için kv den istedi derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…