Ooohhh ne güzelmiş şifa olsun kuzuya bende deneyeyim balkabağı cevizli veriyorum ama hiç öyle yapmamıştım yulafı haşlıyorsun değil miBu arada tarif demişken bal kabağını haşladım koydum yemedi mücver yaptım ama tatlı cevizli tarçınlı falan yedi. Kalanını da ezdim içine ceviz rendeledim pekmez koydum kıvam alana kadar yulaf kattım elimle top top yaptım. Hindistan cevizine buladım buzdolabına koydum. Hurma topları çikolata topları vs olur ya onun balkabaklı versiyonu. Çook sevdi. Eliyle ağzına attı attı yedi. Şimdi kalan balkabağını haşladım bir sürü yapıp buzdolabına koyacağım hafta içi ara öğün olarak yesin diye. Tavsiye ederim çok lezzetli oldu ben bile yedim
Yok kız nerdee miss kim ben kimOhh be beni kendime getirtecek bir menü.❤.çünkü bu ara saldıydım iyicene..diyordum Allahim.birileri sağlıklı birseyler paylaşsa da ben de imrenip yapsam bisiler su tembelligim geçe
Cezeryenin balkabaklı versiyonu ama yulaflı..cok iyiymiss canim yaaellerine saglikk masAllah hem çalışıyor hem kıpır kıpır misss 2 mi geliyor nedir @misskokulumm ❤
Oyy canım...Allah korumuş..biz de hep bi tehlike halindeyiz..aksam olduğu zaman sararip soluyorum.. bu aksam meyvesini yedirdim
.abisin pesine gidiyordu..emekelrken arad tikanma sesi geldi..kostum gittim..dudaklar mor cene ve bıyık kısmı mavi gozler kırmızıydinasil oldu anlamadim..ama herhalde midesinden yedikleri geri geldi..cunku yerde bisey yoktu.antreydi..hersey saniyelerle yani..Neyse o artik yuttu.bayagi korktum..yaslilikla ilgisi yok..uykusuzluk bitkinlik...hatta bazen açlık..bazen yiyecek zaman bulamıyor insan..bir anlik dalgınlık cok tehlikeli sonuclar dogurabilir..Allah korusun yavrularımızı
Ya senin şu cümlelerini secişinkitap gibisin yaa o kadar tatlısin kii canim benim
Eylul dogumluydun yaa..leylekler göçerken dogmusun belki ondandır bu göçebe hayatininsan cok tasindi mi iyice pratiklesiyor olsun kızz tebdili mekanda ferahlik vardır
Demek kendi kendine uyurmussun haaAllahim burdaki herkesin hayalindeki cocuk
Evet cnm benimkide tam alışmadı ufalayi ufalayıp onunw koyuyorum. Mesela corba icmek istemiyor corbnin icnde sehriye vs istemiyor oyke yemek. oyle boyle derken alisacaklar insallah bizler gibi yemeyeBende sürekli telden bakıyorum ne yapsam oğlana diye. Zorlanıyor hala çiğnemede yutmada. Bi alışamadı. Öyle olunca daha da zor oluyor hep ayrı yapıyorum ona
Yok yok direkt atıyorum. Eti lifalif var bende o biraz daha küçük hiç pişirmeye gerek olmuyor. Ben kendime mozaik pasta yaparken de kullanırdım sağlıklı olsun diye ordan aklıma geldi.Ooohhh ne güzelmiş şifa olsun kuzuya bende deneyeyim balkabağı cevizli veriyorum ama hiç öyle yapmamıştım yulafı haşlıyorsun değil mi
Benden de o kadar temizliğe yardım ediyor eşim sorun şu ben biraz takıntılıyım sürekli ev toplama durumundayım oturup dinlen yapamıyorum böyle böyle hasta ettim kendimi ama engel olamıyorumValla canim ben temizligi cuma aksamindan yaptim zaten supur sil ustten o kadar esim sagolsun surekli camasir asip topluyor katliyor ama salonda masanin ustu hep çamaşır. Iki gundurde yemekle ugrasyrum dun kofte yaptim buzluga attim 3 parti hem biz hem kiz icin bugunde tavuk suyu corba yapicam firinada tavuk aticam birde brokoli flan yikadim bozulmak uzere onlarida yapayim diyorum ama inan vakit kalmiyor kiloda veremiyorum butun gun ayaktaym oysaki. He ben artik tuz karabiber kekik flan kendi yemeklerimizden az az vermeye basladim valla
Evet cnm benimkide tam alışmadı ufalayi ufalayıp onunw koyuyorum. Mesela corba icmek istemiyor corbnin icnde sehriye vs istemiyor oyke yemek. oyle boyle derkenBende sürekli telden bakıyorum ne yapsam oğlana diye. Zorlanıyor hala çiğnemede yutmada. Bi alışamadı. Öyle olunca daha da zor oluyor hep ayrı yapıyorum ona
Eline saglik yarasin Ipek ' cime.Dün öğlen balkabaklı mücver akşam somon yedirdim. Bugün de öğlen top köfteli tarhana çorbası akşam da kapuska yedirdim. Valla genelde şöyle bir döngü yaptım köfte, balık, sebze yemekleri, kuzu haşlama, tavuk, mercimek bunları gün gün öğle ve akşama yayıyorum. Bazı günler kolay olsun diye tarhananın içine hazır buzluktaki kuzu etinden veya minik köftelerden atıyorum. Balık da somonu küçük küçük kesip buzluğa attım direkt pişiriyorum. Bizim yaptığımız yemekler uygunsa tuzsuz ayırıyorum. Bakıcı ablamız da bu düzene uyuyor. Buzluktan pişiriyor veya sebze yemeği, mercimek falan pişiriyor hiç bişey bulamazsak hemen tarhana. Öğlenden bişey kalmadıysa yeni bişey yapamadıysam akşam bizimle yoğurt veriyorum. Yoğurdu görünce başka bişey yemediği için onu yemeklerle birlikte vermiyorum. Ha bu arada balığın köftenin tavuğun yanına varsa pilav koyuyorum. Yoksa onun mercimekli nohutlu ya da tam buğdaylı makarnaları var onlardan pişiriyorum hızlıca. Sebzelerle aramız kötü, tarhana yoğurt ve makarna favorilerimiz. İşte böyle bizim yemekler.
Hafta sonu hem ona hem kendimize pişirmekten bütün gün mutfaktayım eşim de bulaşıklara yardım ediyor. Artık o bile peynir ekmek yiyelim çok bulaşık çıkıyor her yer tencere diyor
Aah canim bende öyleyim 5 dk durmuyorum daha cuma temizlik yaptim bugun yine heryeri supurdum boyle olunca yetisemiyorumda. Saglik olsunda buyucekler bu cadılar insallahBenden de o kadar temizliğe yardım ediyor eşim sorun şu ben biraz takıntılıyım sürekli ev toplama durumundayım oturup dinlen yapamıyorum böyle böyle hasta ettim kendimi ama engel olamıyorum
Ay inşallah kolay geçer kuzum diş süreci çok zorAah canim bende öyleyim 5 dk durmuyorum daha cuma temizlik yaptim bugun yine heryeri supurdum boyle olunca yetisemiyorumda. Saglik olsunda buyucekler bu cadılar insallah
Bak 40 dk dir salladim yeni uyudu.yeni dsler geliyor yine
Bende onu kullanıyorum ama sevdiremedim ayşeye meyveli falan yapıyorum çıkarıyor hemenYok yok direkt atıyorum. Eti lifalif var bende o biraz daha küçük hiç pişirmeye gerek olmuyor. Ben kendime mozaik pasta yaparken de kullanırdım sağlıklı olsun diye ordan aklıma geldi.
Senin canını yeriiiimmmmmmVuuuuuuu erkenci de kelime mi bildigin gece kalkmışsınız jadeemmama erken yatar erken kalkar kuralina uymuş kızım ne yapsın biz 9 da kalktik teyzosu ama 4 civari uyanıktık bu gece..nöbeti asyaya devredip uyumus Elif
Tasiniyorum demissin..hadi hayirli uğurlu olsun canım
Yaa canımsın..❤ tabi ki düşüneceğim arkadasiz biz ❤ bilsen ne kadar degerlisiniz benim için..kim hastalansa care düşünüyorum..dua ediyorum..mesela gecen gun Asli ve sen hastalandiniz yaa..bir kere daha denk geldi boyle..ben size nazar degdigini ciddi ciddi dusunmeye basladim o kadar tatlisiniz ki masAllah size mesela senakuşa heep dua ediyorum..Allahim saglikli istah ver diye @Umudum- gerci hepimiz dua ediyoruz..insAllah kabul oluyordur ❤
Umuta dua ediyorum su sıra iyilessin ve unutsun diye❤ @Nehir8077 bahara da allah guc kuvvet versin diye dua ediyorum.. ve 1. Sınıf yavruskolara dua ediyorum @dilzar ve gelinim icin Zeyay1420 ..genel dualarima nisan bebelerinin hepsini katiyorum..ne tuhaf hic kucagima almadigim bebekler ama sanki yavrum gibiler..oylesine yakin hissediyorum ❤ dusundum de amma dua ediyormusum insAllah kabul oluyordur
Vukuat bitmiyor ki..abisiyle yarisiyorlar vesselam..
Bi o bi oteşekkür ederkz canım dünürüm
Gelinimle nasıl olurdular acaba birbirlerini görselerya Böyle gelinim vs diyorum şakasına ama eminim cok iyi anlasirlardi zeyneple..ikisi de hassas yürekli yavrular cok iyi arkadas olurlardı
Aysecik de mi cok hareketli..ya erva surekli paçamda yaabirlikte yürüyoruz desem yeridir
Karşımda biri böyle sinirlense gülerim bensenin gelin pek bir sinirli asli, gardinizi alın şekerim.
Sağol canım ben de önlemlere başladım artık peşinde dolanmaktan da bittimGeçmiş olsun Aslı yaa okudum da yazamadım çok korktum Allahtan bişey olmamış. Biz evde oturma odasındaki bütün köşeleri süngerle kapladık. Kendi odasındaki çekmeceleri çok açıyor onların da aralara şeffaf yumusak şeylerden yapıştırdım kapanmıyorlar. Mutfağa bişey yapmadım ama orda pek takılmıyor takılsa da biz varız. İnşallah bişey olmaz bizimki de çok hareketli ve meraklı. Sizler de yapın yavru kuşlara bişey olmasın..
Sen de kuzumu öp jadem gelinciğimmKafasını yediğimiyi bak damada öp kokla yerime
Hiç denemedim içerik olarak nasıl peki pratik olur aslindaBahsettiğim tozlar bunlar
Dişi var mı canım insallah alışır başlarda çok yumuşak yapıp ver makarnası pilavı baya iyi pissin öyle.oyle zamanla alisirBende sürekli telden bakıyorum ne yapsam oğlana diye. Zorlanıyor hala çiğnemede yutmada. Bi alışamadı. Öyle olunca daha da zor oluyor hep ayrı yapıyorum ona
Ya nasıl her şeyi hatırlayabilirsin nasılOhh be beni kendime getirtecek bir menü.❤.çünkü bu ara saldıydım iyicene..diyordum Allahim.birileri sağlıklı birseyler paylaşsa da ben de imrenip yapsam bisiler su tembelligim geçe
Cezeryenin balkabaklı versiyonu ama yulaflı..cok iyiymiss canim yaaellerine saglikk masAllah hem çalışıyor hem kıpır kıpır misss 2 mi geliyor nedir @misskokulumm ❤
Oyy canım...Allah korumuş..biz de hep bi tehlike halindeyiz..aksam olduğu zaman sararip soluyorum.. bu aksam meyvesini yedirdim
.abisin pesine gidiyordu..emekelrken arad tikanma sesi geldi..kostum gittim..dudaklar mor cene ve bıyık kısmı mavi gozler kırmızıydinasil oldu anlamadim..ama herhalde midesinden yedikleri geri geldi..cunku yerde bisey yoktu.antreydi..hersey saniyelerle yani..Neyse o artik yuttu.bayagi korktum..yaslilikla ilgisi yok..uykusuzluk bitkinlik...hatta bazen açlık..bazen yiyecek zaman bulamıyor insan..bir anlik dalgınlık cok tehlikeli sonuclar dogurabilir..Allah korusun yavrularımızı
Ya senin şu cümlelerini secişinkitap gibisin yaa o kadar tatlısin kii canim benim
Eylul dogumluydun yaa..leylekler göçerken dogmusun belki ondandır bu göçebe hayatininsan cok tasindi mi iyice pratiklesiyor olsun kızz tebdili mekanda ferahlik vardır
Demek kendi kendine uyurmussun haaAllahim burdaki herkesin hayalindeki cocuk
Tam sinirlencem bazen töbe öyle bir şey yapıyor ki gülme geliyor yüz bulmasın diye yüzünü saklayıp gülüyorumSenin canını yeriiiimmmmmmtertemiz bı kalbin var kuzum öyle ictensin ki sana koskocaman sarılıyorum sekerparemmm minik kuzularini da öpüyorum dualarına da çok amiin
Karşımda biri böyle sinirlense gülerim bengardimi da alamam
Sağol canım ben de önlemlere başladım artık peşinde dolanmaktan da bittim
Sen de kuzumu öp jadem gelinciğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?