- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Ellerine sağlık cancagzimYok kız nerdee miss kim ben kimyemek konusunda biraz titiz davranmaya çalışıyorum sadece onu da optimize ettim bir şekilde herşeyi kolaylaştırdım yoksa çok zor. Az az her gün her öğün bişeyler hazırlamak. Bi de bakıcı ablamız var sağolsun zaten bir çok öğünde o hazırlıyor ben de onun işini kolaylaştırmak için hafta sonları stok yapıyorum.
Yardımcı olduysa çok sevindim. Evet aynı cezeryeye benzedi.
Aynen yaaa..biri hastalansa düşünüyoruz..iyilesince seviniyoruz..esim de tanidi artik desem yeridir..mesela ben bahsettikce o da ay noldu o yavrucak diye soruyorKalppare şekerim parem naif düşünceli dünürüm ne tatlısın öyle herkesi katmışdın dualarına inan bende öyle bir sürü evladım daha oldu sanki gün içinde de bahsediyorum bazen eşim dalga geçiyor ya sen baya baya ciddiye aldın orayı bildiğin hayatının içinde yer veriyorsun üzülüyorsun diyor ee dedim ne sandın sanal bir ortam nekadar gerçek olabilir ki diye anlamlandıramıyor ama ben seviyorum burayı sizleri ve çocukları tabiki de
Ellerine sağlık kuzumSabah kahvaltı öğle ve akşama çorba yanına bizim yediğimiz katı gıdalardan veriyorum dişi tam çıkmadığı için zor oluyor tam katı gıda ama yine de fena değil yumuşak sunuyorum geneldetarhana , brokoli, şehriye, yayla çorbası filan karışık yapıyorum akşam da uyumadan yoğurt içine hurma özü katıp veriyorum yoğurt ile aramız pek yok sadece Sütaş yoğurt alerji yapmıyor
Ayy ali de ne yapardim taze kesme falan..ama iki cocukla yapamiyorum..yapabilen yapsin.cocukalr cok seviyor.Sivas da sübüra derler çok küçük kare hamurlar oluyor çok zorda kalırsam az ondan haşlıyorum sarımsaklı yoğurt onu da seviyor . Boş hamurlar ile yalancı mantı da yapabilirsiniz bu şekilde normal mantı da olabilir.
Ya nasıl her şeyi hatırlayabilirsin nasılb 12 kazanına mı düştün küçükken bi Sonsuz bi sen
Kız benim masterim var anne evinden ondan sıkıldım zaten neysek severim farklı yerleri kültürleritebdili mekan bizim işimiz
Ay hiç deme annem öyle uyurdun ki gelip sürekli kontrol ederdim yaşıyor musun diye derdiahh ahh ama ablam da çarşafa battaniyeye sallanan bebekmiş benimki bacağım kütlese uyanıyor anam babası kılıklı vardı bi hayalimiz yalan oldu
Baştaki iltifatlariçin teşekkürü borç bilirim ama yapma şımarırım
Ay yok gelseler de kafamı kaldıramadım ki . Allah razı olsun tüm gün o baktı .İyi bari senacık babayla takılırken dinlen sende dicem ama en fazla 5 dk var gelirler birazdan yanına
Amin canım , ettiğin bütün dualara da çok içten bir şekilde amin
Var bende de baş ağrısı hiç gitmek istemiyorum hastahaneye . Bir ter döktüm sabaha daha iyi olurum ben bunun üstüneÖyle tabi kuzum evde anne hasta olunca aksayan şeyler oluyor ama eşim çok destek oldu sadece Asya yı pek kucağıma alamadım onun dışında sorun olmadı çok şükürama bana zarar ya şimdi gitcem bendende test isterler kesin beş ağrım var diye
Ben de o sinirli minik kuşun ağzını yerim. Yalnız bunlar hep karakter işte. Bunları öğrendiklerini hiç sanmıyorum. Bizim minnoşko da istediği bişey olmayınca arkasını dönüp yatıyor bildiğin küsüyor. Ben de o zaman gülmemek için kendimi tutuyorum çook tatlı oluyorYa o ipek böceği in el sallayan parmaklarını ıssır benşm yerime
Öyle valla haftasonu olunca ne yapacağımı şaşırıyorum bende. Temizlikle geçiyor bir günüm zaten.
Ben temizlikle pek uğraşmıyorum günlük oyuncak toplama ve yediğimiz içtiğimizi toplama o bile vakit alıyor ama pandemi dolayısıyla gelemeyen yardımcı ablam da gelmeye başladı. Resmen ev kendine geldi dip köşe yaptı sağolsun. Ben ancak süpür toz al başka da bişey yapamıyordum.Hafta sonu olunca öyle oluyor bizde haftasonunu temizlik bırakıyoruz dün pestilim çıktı zor attım yatağa kendimi bugün hiçbişey yapmayacağım dedimekstra bişey yapmasamda kahvaltı hazırla topla kaldır bulaşık ortalık toplama arada Ayşe yedir içir uyut tekrar yemek puuufff
Sağolasın canım kendime geldim çok şükür gece ter atmak iyi geldi .Geçmiş olsun canım
Sonsuzum hoşgeldin hem buraya hem evine.yavruskonun iyilesmesine sevindim..bu ara tehlikeli islere yoneldiler yaGüzel kizlar nabersiiniz.
Dünya tatlısı yavrularınız insallah sağlıklı mutlu huzurludur.
Neler yapiyorsunuz.
Kaynana evinde 10 da uyanan cocuklar biz de aynı anda 8 olmadan uyanıyor ben de gözünü açamadım ama kizim kaka yapmis bile oğlan da oyuna basladi bile.
Ben de kalkar mecbur gözler yana yana.
Biz pek bir sey yemiyoruz ya..degisik guzel şeyler de yapamıyorum.
Haftada 2 balık 1 et hergun yumurta yogurt meyve az da olsa bunlara dikkat ediyorum iste.
Bilmiorum insallah yetıyordur.
Emiyor gece boyu gündüz uyku vakti.
Yiyen bebeklere yapan annelere maşallah nazar degmesin sifa olsun yavrulara.
Hastalığımız gecti cok sukur.
Yaramazliklarini kizmiycam demistim hastayken ama hiç yerinde durmuyor tehlikeli her işi. Neyse masallah diyeyim söylenmek şikayet yokk.
Insallah iyisinizdir kizlar uyarlarsa gündüz gelir okuyabilirim işallah..
Uyurlar insallah.
Uykum vaar uykuuummmmmmmm
Yaaa amaaa hahahahhahahhahahaBen de o sinirli minik kuşun ağzını yerim. Yalnız bunlar hep karakter işte. Bunları öğrendiklerini hiç sanmıyorum. Bizim minnoşko da istediği bişey olmayınca arkasını dönüp yatıyor bildiğin küsüyor. Ben de o zaman gülmemek için kendimi tutuyorum çook tatlı oluyor
Eki Görüntüle 2792619
Mesela burda tabaktaki nar bitti ve vermiyoruz diye çok sinirlendi nar aşkı doğdu çocukta
Ben temizlikle pek uğraşmıyorum günlük oyuncak toplama ve yediğimiz içtiğimizi toplama o bile vakit alıyor ama pandemi dolayısıyla gelemeyen yardımcı ablam da gelmeye başladı. Resmen ev kendine geldi dip köşe yaptı sağolsun. Ben ancak süpür toz al başka da bişey yapamıyordum.
Merhaba kuzum bu dönem böyle zor demek ki bizim ki elden tutuyor tam yürütemedi. Almilaya da yazdı doktor ama bize çok dokundu veremedim genelde katı yapıyor popo çatlak devam ediyor ama öyle veremedimiyi geceler Kızlar bende okumaya çalışıyorum ama yetişemiyorum umarım herkes iyidir daha iyi de olursunz hastalara da geçmiş olsun
benşm hanımağa Durdu durdu pandalıktan şempanze döndü hiç durmuyor ve baya zayıfladı dişte çıkardı
Ve bir buçuk aydık kabızlıpı devam ediyor makat çatlağı var ağlıyor yaparken @bhark sizin düzeldi mi kabızlık
Birde Kızlar kakaları artık katı mı olacak Eskisi gibi değil çünkü birde dupalac veriyorum günlük 10 ml ona rağmen katı 2 kutu bitecek neredeyse doktorlar da bitkisel diyor zararı yok diyor ama kullanmak istemiyorum öbür türlü de zorlanıyor eşimle kavga ediyoruz orta yolu bulamadık
bu arada bunlar ne zaman tam yürüyebilirler evde milyon kere küçük çaplı kalp krizi geçiriyorum aman kafası aman eli ayy gözü Çok zormuş bu evre
Bu ara en zor zamanları çok hareketlendiler Allah korusun yavruları sürekli peşinde olsana olacağın önüne geçilmiyor ki Rabbim beterinden korusun ufak tefek kazlar olacak elbetiyi geceler Kızlar bende okumaya çalışıyorum ama yetişemiyorum umarım herkes iyidir daha iyi de olursunz hastalara da geçmiş olsun
benşm hanımağa Durdu durdu pandalıktan şempanze döndü hiç durmuyor ve baya zayıfladı dişte çıkardı
Ve bir buçuk aydık kabızlıpı devam ediyor makat çatlağı var ağlıyor yaparken @bhark sizin düzeldi mi kabızlık
Birde Kızlar kakaları artık katı mı olacak Eskisi gibi değil çünkü birde dupalac veriyorum günlük 10 ml ona rağmen katı 2 kutu bitecek neredeyse doktorlar da bitkisel diyor zararı yok diyor ama kullanmak istemiyorum öbür türlü de zorlanıyor eşimle kavga ediyoruz orta yolu bulamadık
bu arada bunlar ne zaman tam yürüyebilirler evde milyon kere küçük çaplı kalp krizi geçiriyorum aman kafası aman eli ayy gözü Çok zormuş bu evre
Onun o küsmelerini sevsinler ya.. Nerden bilirler küsmeyi falan acaba Ayşe olsa böyle kibarca küsmek yerine yumrukları ı sıkıp eeeehhh eehhhh diye bir bağırması var istersen verme ne olacağını sen düşün modundaBen de o sinirli minik kuşun ağzını yerim. Yalnız bunlar hep karakter işte. Bunları öğrendiklerini hiç sanmıyorum. Bizim minnoşko da istediği bişey olmayınca arkasını dönüp yatıyor bildiğin küsüyor. Ben de o zaman gülmemek için kendimi tutuyorum çook tatlı oluyor
Eki Görüntüle 2792619
Mesela burda tabaktaki nar bitti ve vermiyoruz diye çok sinirlendi nar aşkı doğdu çocukta
Ben temizlikle pek uğraşmıyorum günlük oyuncak toplama ve yediğimiz içtiğimizi toplama o bile vakit alıyor ama pandemi dolayısıyla gelemeyen yardımcı ablam da gelmeye başladı. Resmen ev kendine geldi dip köşe yaptı sağolsun. Ben ancak süpür toz al başka da bişey yapamıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?