2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
iyi geceler Kızlar bende okumaya çalışıyorum ama yetişemiyorum umarım herkes iyidir daha iyi de olursunz hastalara da geçmiş olsun
benşm hanımağa Durdu durdu pandalıktan şempanze döndü hiç durmuyor ve baya zayıfladı dişte çıkardı
Ve bir buçuk aydık kabızlıpı devam ediyor makat çatlağı var ağlıyor yaparken @bhark sizin düzeldi mi kabızlık
Birde Kızlar kakaları artık katı mı olacak Eskisi gibi değil çünkü birde dupalac veriyorum günlük 10 ml ona rağmen katı 2 kutu bitecek neredeyse doktorlar da bitkisel diyor zararı yok diyor ama kullanmak istemiyorum öbür türlü de zorlanıyor eşimle kavga ediyoruz orta yolu bulamadık

bu arada bunlar ne zaman tam yürüyebilirler evde milyon kere küçük çaplı kalp krizi geçiriyorum aman kafası aman eli ayy gözü Çok zormuş bu evre

Ellerine sağlık cancagzim
Aynen yaaa..biri hastalansa düşünüyoruz..iyilesince seviniyoruz..esim de tanidi artik desem yeridir..mesela ben bahsettikce o da ay noldu o yavrucak diye soruyor
Ellerine sağlık kuzum yogurdu evde mayalamiyor musun? Belki dokunmaz sütü uzun pisirirsen
Ayy ali de ne yapardim taze kesme falan..ama iki cocukla yapamiyorum..yapabilen yapsin.cocukalr cok seviyor.
unutmamisim istee bazen herseyi unuturum bazen de böyle demek ablan nazli çıkmış..annen sen dogunca nasıl mutlu olmustur hakkaten sonsuzun hafizasi da pek kuvvetli..benden kat kat fazla ben insanlari unutuyorum yaa burada yani oturdugum cevrede yeni tanistigim insanlari ikinci goruste hatirlayamiyorum..kimdi bu kimdii diye dusun dusun bi de belli etme..

Var bende de baş ağrısı hiç gitmek istemiyorum hastahaneye . Bir ter döktüm sabaha daha iyi olurum ben bunun üstüne Isırırım senin o Asya nın tekme atan ayaklarını bu arada kaç kere izledim

Güzel kizlar nabersiiniz.
Dünya tatlısı yavrularınız insallah sağlıklı mutlu huzurludur.

Neler yapiyorsunuz.

Kaynana evinde 10 da uyanan cocuklar biz de aynı anda 8 olmadan uyanıyor ben de gözünü açamadım ama kizim kaka yapmis bile oğlan da oyuna basladi bile.

Ben de kalkar mecbur gözler yana yana.

Biz pek bir sey yemiyoruz ya..degisik guzel şeyler de yapamıyorum.
Haftada 2 balık 1 et hergun yumurta yogurt meyve az da olsa bunlara dikkat ediyorum iste.
Bilmiorum insallah yetıyordur.
Emiyor gece boyu gündüz uyku vakti.
Yiyen bebeklere yapan annelere maşallah nazar degmesin sifa olsun yavrulara.

Hastalığımız gecti cok sukur.
Yaramazliklarini kizmiycam demistim hastayken ama hiç yerinde durmuyor tehlikeli her işi. Neyse masallah diyeyim söylenmek şikayet yokk.

Insallah iyisinizdir kizlar uyarlarsa gündüz gelir okuyabilirim işallah..
Uyurlar insallah.

Uykum vaar uykuuummmmmmmm

Ya o ipek böceği in el sallayan parmaklarını ıssır benşm yerime
Ben de o sinirli minik kuşun ağzını yerim. Yalnız bunlar hep karakter işte. Bunları öğrendiklerini hiç sanmıyorum. Bizim minnoşko da istediği bişey olmayınca arkasını dönüp yatıyor bildiğin küsüyor. Ben de o zaman gülmemek için kendimi tutuyorum çook tatlı oluyor

Mesela burda tabaktaki nar bitti ve vermiyoruz diye çok sinirlendi nar aşkı doğdu çocukta
Öyle valla haftasonu olunca ne yapacağımı şaşırıyorum bende. Temizlikle geçiyor bir günüm zaten.

Ben temizlikle pek uğraşmıyorum günlük oyuncak toplama ve yediğimiz içtiğimizi toplama o bile vakit alıyor ama pandemi dolayısıyla gelemeyen yardımcı ablam da gelmeye başladı. Resmen ev kendine geldi dip köşe yaptı sağolsun. Ben ancak süpür toz al başka da bişey yapamıyordum.

Sonsuzum hoşgeldin hem buraya hem evine.yavruskonun iyilesmesine sevindim..bu ara tehlikeli islere yoneldiler ya aman allah korusun yavrularımızı

Yaaa amaaa hahahahhahahhahaha yaa yerim küslük bilirmis

Merhaba kuzum bu dönem böyle zor demek ki bizim ki elden tutuyor tam yürütemedi. Almilaya da yazdı doktor ama bize çok dokundu veremedim genelde katı yapıyor popo çatlak devam ediyor ama öyle veremedim

Bu ara en zor zamanları çok hareketlendiler Allah korusun yavruları sürekli peşinde olsana olacağın önüne geçilmiyor ki Rabbim beterinden korusun ufak tefek kazlar olacak elbet
Onun o küsmelerini sevsinler ya.. Nerden bilirler küsmeyi falan acaba Ayşe olsa böyle kibarca küsmek yerine yumrukları ı sıkıp eeeehhh eehhhh diye bir bağırması var istersen verme ne olacağını sen düşün modunda

Umudum- dinlenebilmene sevindim terleme iyi gelmiştir yorgun düşüyor vucutta bir yerden sonra eror veriyor vitamin takviyesi falan mı alsan ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…