2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hay allah sünneti ayrı sıkıntılı oldu sonrası ayrı. Allah şifa versin sana da kolaylık versin bu yaşta çocuğa laf anlatmak da çok zor.. inşallah iğne ve şurup fayda eder hemen toparlar..

Kıyamam ya çok geçmiş olsun allah şifa versin sana da güç versin hep üstüste denk geldi

çok geçmiş olsun canim. çok üzüldüm. ne diyeceğimi bilemiyorum. bu kadar üst üste gelmesi çok yıpratmıştır umutu. Allah yardımcınız olsun

Benimki de baya lök diye katı yapıyor canım normal bence ama sizde çatlak geçse rahatlar yoksa eskisi gibi beze yayılan kaka biz de de yok

Evlat sevgimi yaşayamıyorum zorla öpüyorum napam ipek kuzum sever beni oy teyzesi yesin ay ne güzel olur ya denk birini görünce ne tepki verir acaba diye merak ediyorum normalde çocukları bebekleri seviyor ama sıkmazlarsa o larda çok severse onları da sevmiyor

Ay ne diyorsun ya kıyamam ne çektin kuzum hele umut ah yavrum benşm çok üzüldüm çok Allahım şifalar versin kuzum

Benimki de baya lök diye katı yapıyor canım normal bence ama sizde çatlak geçse rahatlar yoksa eskisi gibi beze yayılan kaka biz de de yok
BendE bunu merak ediyordum nasıl yapıyorlar diye saol cano

Hay Allah ya yazacaktım bugün Ayşe uyandı sesiniz çıkmadı iyimisiniz merak ettim diye tühh ya tez zamanda şifalar diliyorum kuzuma

Yaa canım umutcum kıyamam hem de 40 derece baya yükselmiş enfeksiyon iğneler iyi gelir inşallah canım duzelir inşallah yaa

Hay allah sünneti ayrı sıkıntılı oldu sonrası ayrı. Allah şifa versin sana da kolaylık versin bu yaşta çocuğa laf anlatmak da çok zor.. inşallah iğne ve şurup fayda eder hemen toparlar..

Kıyamam ya çok geçmiş olsun allah şifa versin sana da güç versin hep üstüste denk geldi

çok geçmiş olsun canim. çok üzüldüm. ne diyeceğimi bilemiyorum. bu kadar üst üste gelmesi çok yıpratmıştır umutu. Allah yardımcınız olsun

Ay ne diyorsun ya kıyamam ne çektin kuzum hele umut ah yavrum benşm çok üzüldüm çok Allahım şifalar versin kuzum
Sağolun kizlar yemek yediremiyorum, bi lokma veriyirum bir kova kusuyor yatircaz galiba suan ates 39.5 iki saat düşüyor sonra tekrar

yaa Kızlar bir şey diyeceğim daha önce biri dahao yazmıştı ama bana bebelerinizin kakasının resmini çekip atar mısınz mesajda belki de normaldir kakası ben bilmiyorum gerçi doktora göstermiştim ama o zaman çok kötüydü kabızlığı

neyse Kızlar bekliyorum kakalayın beni

Bizimki de hep katı önemli olan sert olmaması. Bir gün yapmazda da hemen muzu falan kesip armut veriyorum su içiriyorum. Yani beni alarma geçiren şey kaka yapmadığı gün olması oluyor.
Ben 1,5 aydır hiç muz vermiyorum hergğn komposto ve çorba garanti içiyor aslında kaç gündür kakası yumuşak ama yaparken çok zorluyor kendini bizim de uzun süredir hergğn. Yapmıyor

Hahahahahah ya canım benim almila bütün yaptı atarım yine

Hahhshahah Bizimki iki defa yaptı bugün daha yapmaz yarına atarım inşallah yani öyle kapkati değil circivik da değil nasıl desem macun gibi bir kıvam ama şimdiden uyariyorum dişsiz minik dede olduğu için bazı yiyecekler tüm tüm çıkıyor belki de görmemek daha iyidir onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…