- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Hay allah sünneti ayrı sıkıntılı oldu sonrası ayrı. Allah şifa versinKizlar dun aksamdan beri hastanedeyiz umut cok ateşlendi, kusma cok fazla. 40 derece. Kanlar tahliller crp miz 70 cikti. Serum taktiramiyoruz kelebegi söküp atiyor. O yuzden eve gidiyoruz. Antibiyotik igne ve şurup verildi. 3 gun sonunda duzelmezse yatış dendi. Sunnetten idrar yolu enfeksiyonu olmuş. Bogazlarda kizarik. Perisan oldu çocuk.
Kıyamam ya çok geçmiş olsun allah şifa versin sana da güç versin hep üstüste denk geldiKizlar dun aksamdan beri hastanedeyiz umut cok ateşlendi, kusma cok fazla. 40 derece. Kanlar tahliller crp miz 70 cikti. Serum taktiramiyoruz kelebegi söküp atiyor. O yuzden eve gidiyoruz. Antibiyotik igne ve şurup verildi. 3 gun sonunda duzelmezse yatış dendi. Sunnetten idrar yolu enfeksiyonu olmuş. Bogazlarda kizarik. Perisan oldu çocuk.
çok geçmiş olsun canim. çok üzüldüm. ne diyeceğimi bilemiyorum. bu kadar üst üste gelmesi çok yıpratmıştır umutu. Allah yardımcınız olsunKizlar dun aksamdan beri hastanedeyiz umut cok ateşlendi, kusma cok fazla. 40 derece. Kanlar tahliller crp miz 70 cikti. Serum taktiramiyoruz kelebegi söküp atiyor. O yuzden eve gidiyoruz. Antibiyotik igne ve şurup verildi. 3 gun sonunda duzelmezse yatış dendi. Sunnetten idrar yolu enfeksiyonu olmuş. Bogazlarda kizarik. Perisan oldu çocuk.
Benimki de baya lök diye katı yapıyor canım normal bence ama sizde çatlak geçse rahatlar yoksa eskisi gibi beze yayılan kaka biz de de yokBaharın yaptıklarını yapıyorum hatta mamayı bile komposto ile yapıyorum ama hala baya katı yapıyor şu ara poposu için de oturma banyosu yaptırtıyorum sabah akşam başaklım ya İnş düzelir çünkü bende ilaç vermek istemiyorum artık
canımsın bende özledim sizi
Evlat sevgimi yaşayamıyorumBağırma da var diş sıkma da var onlar sinirlenince burda biraz üzüntü de var sanırım bi de uyku saati de yaklaşınca tepkiler bu hale bürünüyor
Çığlığı dün keşfetti bizimki ilk kez ama sinirlenince değil mutluluktan çığlık atıyor.
Gel gel bekleriz. Biz de Asya kuşu severiz diyeceğim ama sevdirmiyordu di mi kendini. Gel sen bizimki çok sever öpülsün sevilsin bayılır. Sevgi kumkumasıhem kızlar da arkadaş olurlar ay ne güzel olur yaa
Hadi geçmişler olsun inşallah mr da temiz çıkar sadece yorgunluktandır.
Ay ne diyorsun ya kıyamam ne çektin kuzum hele umut ah yavrum benşm çok üzüldüm çokKizlar dun aksamdan beri hastanedeyiz umut cok ateşlendi, kusma cok fazla. 40 derece. Kanlar tahliller crp miz 70 cikti. Serum taktiramiyoruz kelebegi söküp atiyor. O yuzden eve gidiyoruz. Antibiyotik igne ve şurup verildi. 3 gun sonunda duzelmezse yatış dendi. Sunnetten idrar yolu enfeksiyonu olmuş. Bogazlarda kizarik. Perisan oldu çocuk.
Benimki de baya lök diye katı yapıyor canım normal bence ama sizde çatlak geçse rahatlar yoksa eskisi gibi beze yayılan kaka biz de de yok
BendE bunu merak ediyordum nasıl yapıyorlar diye saol canoBenimki de baya lök diye katı yapıyor canım normal bence ama sizde çatlak geçse rahatlar yoksa eskisi gibi beze yayılan kaka biz de de yok
Çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. İnşallah çabuk iyileşir unutur gider. Çok kızıyorum böyle doktorlara. Benzer bir olayı kızım küçükken yaşamıştık, 10 aylıktı. Dudağının iç kısmında küçük bir şişlik vardı. Çocuk doktoru cildiyeye gönderdi önemli olabilir dedi. Özellikle çok beğendiği bir profesör vardı ona gittik. Doktor bu ur ve mutlaka alınması gerekiyor dedi. Aynı gün üç farklı doktora gösterdik. Hepsi aynı şeyi söyleyince ilk gittiğimiz profesöre operasyon için gittik. Kadın bir ataraks şurup verdi bunu içsin uyur dedi. İçirdik şurubu çocuk uyumuyor emzir dedi. Emzirirken uyudu aldılar operasyon odasına. Bizi de çağırdılar. Diyor ki tutun siz de kollarından. Biz şok olduk ama ne yapacağımızı bilemeden tuttuk. Baktım kadın başlıyor operasyona. Napıyorsunuz dedim lokal uyuşturmadan dudağı nasıl keseceksiniz. Bu çocuk baygın değil
Hay Allah ya yazacaktım bugün Ayşe uyandı sesiniz çıkmadı iyimisiniz merak ettim diye tühh ya tez zamanda şifalar diliyorum kuzuma
Yaa canım umutcum kıyamam hem de 40 derece baya yükselmiş enfeksiyoniğneler iyi gelir inşallah canım duzelir inşallah yaa
Hay allah sünneti ayrı sıkıntılı oldu sonrası ayrı. Allah şifa versinsana da kolaylık versin bu yaşta çocuğa laf anlatmak da çok zor.. inşallah iğne ve şurup fayda eder hemen toparlar..
Kıyamam ya çok geçmiş olsun allah şifa versin sana da güç versin hep üstüste denk geldi
çok geçmiş olsun canim. çok üzüldüm. ne diyeceğimi bilemiyorum. bu kadar üst üste gelmesi çok yıpratmıştır umutu. Allah yardımcınız olsun
Sağolun kizlar yemek yediremiyorum, bi lokma veriyirum bir kova kusuyor yatircaz galiba suan ates 39.5 iki saat düşüyor sonra tekrarAy ne diyorsun ya kıyamam ne çektin kuzum hele umut ah yavrum benşm çok üzüldüm çokAllahım şifalar versin kuzum
Ay ya gecmis olsun Allahim insallah hemen iyilesir dua edicem Umut a insallah iyi olurSağolun kizlar yemek yediremiyorum, bi lokma veriyirum bir kova kusuyor yatircaz galiba suan ates 39.5 iki saat düşüyor sonra tekrar
İshal ama hem karnı ağrıdı hemde sürekli kaka yapti erik suyu veriyorum kuzum o iyi oluyorYaa kıyamam nasıl dokundu ishale mi çevirdi bende kullanmak istemiyorum ama eşim çocuğu daha kötü edeceksin kullan bitkisel diyor
Ay kuzum benim ya çok geçmiş olsun enfeksiyon kapmış sanırımSağolun kizlar yemek yediremiyorum, bi lokma veriyirum bir kova kusuyor yatircaz galiba suan ates 39.5 iki saat düşüyor sonra tekrar
Anladım canım kabızlık da ishal de dert peki şimdi kakası nasıl beze yayılıyor mu yoksa katı mı yapıyorİshal ama hem karnı ağrıdı hemde sürekli kaka yapti erik suyu veriyorum kuzum o iyi oluyor
Hep katı kuzum normal öyle olması daAnladım canım kabızlık da ishal de dert peki şimdi kakası nasıl beze yayılıyor mu yoksa katı mı yapıyor
Yaaa belki bizim kızda kabızz değildir ben öyle sanıyordumdurHep katı kuzum normal öyle olması da
Bizimki de hep katı önemli olan sert olmaması. Bir gün yapmazda da hemen muzu falan kesip armut veriyorum su içiriyorum. Yani beni alarma geçiren şey kaka yapmadığı gün olması oluyor.Yaaa belki bizim kızda kabızz değildir ben öyle sanıyordumdur
Ben 1,5 aydır hiç muz vermiyorum hergğn komposto ve çorba garanti içiyor aslında kaç gündür kakası yumuşak ama yaparken çok zorluyor kendini bizim de uzun süredir hergğn. YapmıyorBizimki de hep katı önemli olan sert olmaması. Bir gün yapmazda da hemen muzu falan kesip armut veriyorum su içiriyorum. Yani beni alarma geçiren şey kaka yapmadığı gün olması oluyor.
Hahahahahah ya canım benim almila bütün yaptı atarım yineyaa Kızlar bir şey diyeceğim daha önce biri dahao yazmıştı ama bana bebelerinizin kakasının resmini çekip atar mısınz mesajda belki de normaldir kakası ben bilmiyorum gerçi doktora göstermiştim ama o zaman çok kötüydü kabızlığı
neyse Kızlar bekliyorum kakalayın beni
BekliyorumHahahahahah ya canım benim almila bütün yaptı atarım yine
Hahhshahahyaa Kızlar bir şey diyeceğim daha önce biri dahao yazmıştı ama bana bebelerinizin kakasının resmini çekip atar mısınz mesajda belki de normaldir kakası ben bilmiyorum gerçi doktora göstermiştim ama o zaman çok kötüydü kabızlığı
neyse Kızlar bekliyorum kakalayın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?