- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Aminnn canım inş hayırlısı olsunBugün erken bitti dersim ayşeyi uyuttum şimdi zeynebin başına gidicem şu okul işleri de hep muallak bugün başlayacaklar Dı güya açılsa Bi dert açılmazsa Bi dert Allah hayırlısını versin sağlık olsun
Yaa kıyamam nasıl dokundu ishale mi çevirdi bende kullanmak istemiyorum ama eşim çocuğu daha kötü edeceksin kullan bitkisel diyorMerhaba kuzum bu dönem böyle zor demek ki bizim ki elden tutuyor tam yürütemedi. Almilaya da yazdı doktor ama bize çok dokundu veremedim genelde katı yapıyor popo çatlak devam ediyor ama öyle veremedim
İlaca bağımlı olması da doğru değil bu sefer yapamaz bağırsakları öğrenmiyor yapmayı bahar bişeyler uyguluyor onları dene bence geçer inşallahiyi geceler Kızlar bende okumaya çalışıyorum ama yetişemiyorum umarım herkes iyidir daha iyi de olursunz hastalara da geçmiş olsun
benşm hanımağa Durdu durdu pandalıktan şempanze döndü hiç durmuyor ve baya zayıfladı dişte çıkardı
Ve bir buçuk aydık kabızlıpı devam ediyor makat çatlağı var ağlıyor yaparken @bhark sizin düzeldi mi kabızlık
Birde Kızlar kakaları artık katı mı olacak Eskisi gibi değil çünkü birde dupalac veriyorum günlük 10 ml ona rağmen katı 2 kutu bitecek neredeyse doktorlar da bitkisel diyor zararı yok diyor ama kullanmak istemiyorum öbür türlü de zorlanıyor eşimle kavga ediyoruz orta yolu bulamadık
bu arada bunlar ne zaman tam yürüyebilirler evde milyon kere küçük çaplı kalp krizi geçiriyorum aman kafası aman eli ayy gözü Çok zormuş bu evre
Amin evet ya ama olumlu yönden bakmaya çalışıyorum bizde hareket halindeyiz. Belki zayıflarızBu ara en zor zamanları çok hareketlendiler Allah korusun yavruları sürekli peşinde olsana olacağın önüne geçilmiyor ki Rabbim beterinden korusun ufak tefek kazlar olacak elbet
Onun o küsmelerini sevsinler ya.. Nerden bilirler küsmeyi falan acaba Ayşe olsa böyle kibarca küsmek yerine yumrukları ı sıkıp eeeehhh eehhhh diye bir bağırması var istersen verme ne olacağını sen düşün modunda
Görsel hafıza zayıf demekkiEllerine sağlık cancagzim
Aynen yaaa..biri hastalansa düşünüyoruz..iyilesince seviniyoruz..esim de tanidi artik desem yeridir..mesela ben bahsettikce o da ay noldu o yavrucak diye soruyor
Ellerine sağlık kuzumyogurdu evde mayalamiyor musun? Belki dokunmaz sütü uzun pisirirsen
Ayy ali de ne yapardim taze kesme falan..ama iki cocukla yapamiyorum..yapabilen yapsin.cocukalr cok seviyor.
unutmamisim istee bazen herseyi unuturum bazen de böyle demek ablan nazli çıkmış..annen sen dogunca nasıl mutlu olmustur hakkaten sonsuzun hafizasi da pek kuvvetli..benden kat kat fazla ben insanlari unutuyorum yaa burada yani oturdugum cevrede yeni tanistigim insanlari ikinci goruste hatirlayamiyorum..kimdi bu kimdii diye dusun dusun bi de belli etme..
Canim bizim duzeldi cok şükür ya yeni yeni katiyi fazla vermeye baslamistim ondan oldu yada disten o sira 3 tane dis pespese cikardi diste kabizlik yapiyormus ama emin degilim. Birde doktor bana fazla peynir yogurt yumurta veriyorsan ondanda olur dedi kalsiyum fazlaligida yapıyormuş bende aksam yogurtlari az verdim once bride sabahlari mutlaka gun kurusu dutu kaynatip ceviz ekleyip veriyorum o baya ise yaradi. 2 3 gunde 1 de zeytinyagi iciriyorun saf sabah 2 cay kasigi. O sira hergun icirmistim. Kabizlik zor umarim gecer biran once canim benimiyi geceler Kızlar bende okumaya çalışıyorum ama yetişemiyorum umarım herkes iyidir daha iyi de olursunz hastalara da geçmiş olsun
benşm hanımağa Durdu durdu pandalıktan şempanze döndü hiç durmuyor ve baya zayıfladı dişte çıkardı
Ve bir buçuk aydık kabızlıpı devam ediyor makat çatlağı var ağlıyor yaparken @bhark sizin düzeldi mi kabızlık
Birde Kızlar kakaları artık katı mı olacak Eskisi gibi değil çünkü birde dupalac veriyorum günlük 10 ml ona rağmen katı 2 kutu bitecek neredeyse doktorlar da bitkisel diyor zararı yok diyor ama kullanmak istemiyorum öbür türlü de zorlanıyor eşimle kavga ediyoruz orta yolu bulamadık
bu arada bunlar ne zaman tam yürüyebilirler evde milyon kere küçük çaplı kalp krizi geçiriyorum aman kafası aman eli ayy gözü Çok zormuş bu evre
Baharın yaptıklarını yapıyorum hatta mamayı bile komposto ile yapıyorum ama hala baya katı yapıyor şu ara poposu için de oturma banyosu yaptırtıyorum sabah akşam başaklım ya İnş düzelir çünkü bende ilaç vermek istemiyorum artıkİlaca bağımlı olması da doğru değil bu sefer yapamaz bağırsakları öğrenmiyor yapmayı bahar bişeyler uyguluyor onları dene bence geçer inşallah
O kalp krizi hepimizde var merak etme düşüyorlar ama böyle böyle alışacaklar napalım Allah büyük kaza vermesinhanımağayı seni özlüyoruz açma bu kadar arayı,
Bende doğum dışı 3 senedir ilk defa gittim hastaneye burda devlet hastaneleri çok boğuyor beni çok büyükler çok baştan savma genelde milyon kişi oluyorVar bende de baş ağrısı hiç gitmek istemiyorum hastahaneye . Bir ter döktüm sabaha daha iyi olurum ben bunun üstüneIsırırım senin o Asya nın tekme atan ayaklarını bu arada kaç kere izledim
Ayy ne tatli ya bu kizz :) benimki istedigi birsey olmazsa uzun hava esliginde ciglik atiyorBen de o sinirli minik kuşun ağzını yerim. Yalnız bunlar hep karakter işte. Bunları öğrendiklerini hiç sanmıyorum. Bizim minnoşko da istediği bişey olmayınca arkasını dönüp yatıyor bildiğin küsüyor. Ben de o zaman gülmemek için kendimi tutuyorum çook tatlı oluyor
Eki Görüntüle 2792619
Mesela burda tabaktaki nar bitti ve vermiyoruz diye çok sinirlendi nar aşkı doğdu çocukta
Ben temizlikle pek uğraşmıyorum günlük oyuncak toplama ve yediğimiz içtiğimizi toplama o bile vakit alıyor ama pandemi dolayısıyla gelemeyen yardımcı ablam da gelmeye başladı. Resmen ev kendine geldi dip köşe yaptı sağolsun. Ben ancak süpür toz al başka da bişey yapamıyordum.
Bende her sabah bir çay kaşığı zeytinyağ içiriyorum kompostoyu yapıyorum ama bilemedim yaCanim bizim duzeldi cok şükür ya yeni yeni katiyi fazla vermeye baslamistim ondan oldu yada disten o sira 3 tane dis pespese cikardi diste kabizlik yapiyormus ama emin degilim. Birde doktor bana fazla peynir yogurt yumurta veriyorsan ondanda olur dedi kalsiyum fazlaligida yapıyormuş bende aksam yogurtlari az verdim once bride sabahlari mutlaka gun kurusu dutu kaynatip ceviz ekleyip veriyorum o baya ise yaradi. 2 3 gunde 1 de zeytinyagi iciriyorun saf sabah 2 cay kasigi. O sira hergun icirmistim. Kabizlik zor umarim gecer biran once canim benim
Ahahah çok güldüm ya yerim yerim Ankaraya gelince sana geleyimde şu kızı bi mıncırıyımBen de o sinirli minik kuşun ağzını yerim. Yalnız bunlar hep karakter işte. Bunları öğrendiklerini hiç sanmıyorum. Bizim minnoşko da istediği bişey olmayınca arkasını dönüp yatıyor bildiğin küsüyor. Ben de o zaman gülmemek için kendimi tutuyorum çook tatlı oluyor
Eki Görüntüle 2792619
Mesela burda tabaktaki nar bitti ve vermiyoruz diye çok sinirlendi nar aşkı doğdu çocukta
Ben temizlikle pek uğraşmıyorum günlük oyuncak toplama ve yediğimiz içtiğimizi toplama o bile vakit alıyor ama pandemi dolayısıyla gelemeyen yardımcı ablam da gelmeye başladı. Resmen ev kendine geldi dip köşe yaptı sağolsun. Ben ancak süpür toz al başka da bişey yapamıyordum.
Bugündü kuzum daha iyiyim bugün kaburgalarım ağrıyor biraz sol taraf 4 te mr istedi doktor tekrar gideceğim ama yürüyorum rahat dik şekilde en azındanJadesi bugünmüydü doktor randevun güzel haberlerle gel hadi
Canim yoğurdu kes 2 gun bir bak birde sabah 2 cay kasigi zeytinyagi icir ama oksurur hemen pesine peynir ver agzina. Bol su icir. Komposto ve sebze ver brokoli kabak pirasa. 2 3 gun dene böyle bir duzelsin sonra yavas yavaş verirsinBende her sabah bir çay kaşığı zeytinyağ içiriyorum kompostoyu yapıyorum ama bilemedim ya
kombiyotik yoğurt mayası kullanıyorum internette kanızlık için iyi. Gelmiş bebeklere okudum yoğurt da günde 1-2 kere veriyorum
İnş bizim de düzelir biranönce 1,5 ay oldu bizimde
Zeytinyağını seviyor biliyor musun çok rahat içiyorCanim yoğurdu kes 2 gun bir bak birde sabah 2 cay kasigi zeytinyagi icir ama oksurur hemen pesine peynir ver agzina. Bol su icir. Komposto ve sebze ver brokoli kabak pirasa. 2 3 gun dene böyle bir duzelsin sonra yavas yavaş verirsin
Bağırma da var diş sıkma da var onlar sinirlenince burda biraz üzüntü de var sanırım bi de uyku saati de yaklaşınca tepkiler bu hale bürünüyorBu ara en zor zamanları çok hareketlendiler Allah korusun yavruları sürekli peşinde olsana olacağın önüne geçilmiyor ki Rabbim beterinden korusun ufak tefek kazlar olacak elbet
Onun o küsmelerini sevsinler ya.. Nerden bilirler küsmeyi falan acaba Ayşe olsa böyle kibarca küsmek yerine yumrukları ı sıkıp eeeehhh eehhhh diye bir bağırması var istersen verme ne olacağını sen düşün modunda
Çığlığı dün keşfetti bizimki ilk kez ama sinirlenince değil mutluluktan çığlık atıyor.Ayy ne tatli ya bu kizz :) benimki istedigi birsey olmazsa uzun hava esliginde ciglik atiyor
Gel gel bekleriz. Biz de Asya kuşu severiz diyeceğim ama sevdirmiyordu di mi kendini. Gel sen bizimki çok sever öpülsün sevilsin bayılır. Sevgi kumkumasıAhahah çok güldüm ya yerim yerim Ankaraya gelince sana geleyimde şu kızı bi mıncırıyımbu nedir ya küsmeyi ne biliyorsun sen daha bizimki baya bağırarak ağlıyor bende vermiyorum istediğini ağlayınca,gaddar ana
Hadi geçmişler olsun inşallah mr da temiz çıkar sadece yorgunluktandır.Bugündü kuzum daha iyiyim bugün kaburgalarım ağrıyor biraz sol taraf 4 te mr istedi doktor tekrar gideceğim ama yürüyorum rahat dik şekilde en azındannormal dedi doğum sonrası çok karşılaşıyoruz ir şey olduğunu sanmıyorum dedi bakalım
Insallah duzelir canimZeytinyağını seviyor biliyor musun çok rahat içiyor
Olur aç karınla veriyordum onu 2 yaparım diğerlerini veriyordum yoğurdu da keseyim bakalım İnş dediğin gibi düzlerir
Ya veriyorum ama öğürüyor kusuyor yutmak istiyor direk çiğnemeyi beceremiyor daha ön dişleri var. Az parçalı olsa direk yuttuğu için öğürüyorDişi var mı canım insallah alışır başlarda çok yumuşak yapıp ver makarnası pilavı baya iyi pissin öyle.oyle zamanla alisir
Hay Allah ya yazacaktım bugün Ayşe uyandı sesiniz çıkmadı iyimisiniz merak ettim diye tühh ya tez zamanda şifalar diliyorum kuzumaKizlar dun aksamdan beri hastanedeyiz umut cok ateşlendi, kusma cok fazla. 40 derece. Kanlar tahliller crp miz 70 cikti. Serum taktiramiyoruz kelebegi söküp atiyor. O yuzden eve gidiyoruz. Antibiyotik igne ve şurup verildi. 3 gun sonunda duzelmezse yatış dendi. Sunnetten idrar yolu enfeksiyonu olmuş. Bogazlarda kizarik. Perisan oldu çocuk.
Yaa canım umutcum kıyamam hem de 40 derece baya yükselmiş enfeksiyonKizlar dun aksamdan beri hastanedeyiz umut cok ateşlendi, kusma cok fazla. 40 derece. Kanlar tahliller crp miz 70 cikti. Serum taktiramiyoruz kelebegi söküp atiyor. O yuzden eve gidiyoruz. Antibiyotik igne ve şurup verildi. 3 gun sonunda duzelmezse yatış dendi. Sunnetten idrar yolu enfeksiyonu olmuş. Bogazlarda kizarik. Perisan oldu çocuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?