2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merhaba kuzum bu dönem böyle zor demek ki bizim ki elden tutuyor tam yürütemedi. Almilaya da yazdı doktor ama bize çok dokundu veremedim genelde katı yapıyor popo çatlak devam ediyor ama öyle veremedim
Yaa kıyamam nasıl dokundu ishale mi çevirdi bende kullanmak istemiyorum ama eşim çocuğu daha kötü edeceksin kullan bitkisel diyor

İlaca bağımlı olması da doğru değil bu sefer yapamaz bağırsakları öğrenmiyor yapmayı bahar bişeyler uyguluyor onları dene bence geçer inşallah
O kalp krizi hepimizde var merak etme düşüyorlar ama böyle böyle alışacaklar napalım Allah büyük kaza vermesin hanımağayı seni özlüyoruz açma bu kadar arayı,

Amin evet ya ama olumlu yönden bakmaya çalışıyorum bizde hareket halindeyiz. Belki zayıflarız

Görsel hafıza zayıf demekki bende baya eksik var ya burdaki kişileri kafama oturtana kadar kaç ay geçti instagrama ilk eklediğimizde kim kimdi diye bayya düşündüm sürekli sonra oturdu

Canim bizim duzeldi cok şükür ya yeni yeni katiyi fazla vermeye baslamistim ondan oldu yada disten o sira 3 tane dis pespese cikardi diste kabizlik yapiyormus ama emin degilim. Birde doktor bana fazla peynir yogurt yumurta veriyorsan ondanda olur dedi kalsiyum fazlaligida yapıyormuş bende aksam yogurtlari az verdim once bride sabahlari mutlaka gun kurusu dutu kaynatip ceviz ekleyip veriyorum o baya ise yaradi. 2 3 gunde 1 de zeytinyagi iciriyorun saf sabah 2 cay kasigi. O sira hergun icirmistim. Kabizlik zor umarim gecer biran once canim benim

Baharın yaptıklarını yapıyorum hatta mamayı bile komposto ile yapıyorum ama hala baya katı yapıyor şu ara poposu için de oturma banyosu yaptırtıyorum sabah akşam başaklım ya İnş düzelir çünkü bende ilaç vermek istemiyorum artık

canımsın bende özledim sizi

Var bende de baş ağrısı hiç gitmek istemiyorum hastahaneye . Bir ter döktüm sabaha daha iyi olurum ben bunun üstüne Isırırım senin o Asya nın tekme atan ayaklarını bu arada kaç kere izledim
Bende doğum dışı 3 senedir ilk defa gittim hastaneye burda devlet hastaneleri çok boğuyor beni çok büyükler çok baştan savma genelde milyon kişi oluyor
Fenomen olacak bu kız ya hemen sayfa açayım da reklam alıp para kazanam sinir desen asilik desen hepsi var millet diyecek erken ergen bu diye sağol kuzum sena kuşumu çok öperim bende

Ayy ne tatli ya bu kizz :) benimki istedigi birsey olmazsa uzun hava esliginde ciglik atiyor

Bende her sabah bir çay kaşığı zeytinyağ içiriyorum kompostoyu yapıyorum ama bilemedim ya
kombiyotik yoğurt mayası kullanıyorum internette kanızlık için iyi. Gelmiş bebeklere okudum yoğurt da günde 1-2 kere veriyorum
İnş bizim de düzelir biranönce 1,5 ay oldu bizimde

Ahahah çok güldüm ya yerim yerim Ankaraya gelince sana geleyimde şu kızı bi mıncırıyım bu nedir ya küsmeyi ne biliyorsun sen daha bizimki baya bağırarak ağlıyor bende vermiyorum istediğini ağlayınca,gaddar ana

Jadesi bugünmüydü doktor randevun güzel haberlerle gel hadi
Bugündü kuzum daha iyiyim bugün kaburgalarım ağrıyor biraz sol taraf 4 te mr istedi doktor tekrar gideceğim ama yürüyorum rahat dik şekilde en azından normal dedi doğum sonrası çok karşılaşıyoruz ir şey olduğunu sanmıyorum dedi bakalım

Canim yoğurdu kes 2 gun bir bak birde sabah 2 cay kasigi zeytinyagi icir ama oksurur hemen pesine peynir ver agzina. Bol su icir. Komposto ve sebze ver brokoli kabak pirasa. 2 3 gun dene böyle bir duzelsin sonra yavas yavaş verirsin

Canim yoğurdu kes 2 gun bir bak birde sabah 2 cay kasigi zeytinyagi icir ama oksurur hemen pesine peynir ver agzina. Bol su icir. Komposto ve sebze ver brokoli kabak pirasa. 2 3 gun dene böyle bir duzelsin sonra yavas yavaş verirsin
Zeytinyağını seviyor biliyor musun çok rahat içiyor
Olur aç karınla veriyordum onu 2 yaparım diğerlerini veriyordum yoğurdu da keseyim bakalım İnş dediğin gibi düzlerir

Bağırma da var diş sıkma da var onlar sinirlenince burda biraz üzüntü de var sanırım bi de uyku saati de yaklaşınca tepkiler bu hale bürünüyor
Ayy ne tatli ya bu kizz :) benimki istedigi birsey olmazsa uzun hava esliginde ciglik atiyor
Çığlığı dün keşfetti bizimki ilk kez ama sinirlenince değil mutluluktan çığlık atıyor.
Gel gel bekleriz. Biz de Asya kuşu severiz diyeceğim ama sevdirmiyordu di mi kendini. Gel sen bizimki çok sever öpülsün sevilsin bayılır. Sevgi kumkuması hem kızlar da arkadaş olurlar ay ne güzel olur yaa
Hadi geçmişler olsun inşallah mr da temiz çıkar sadece yorgunluktandır.

Dişi var mı canım insallah alışır başlarda çok yumuşak yapıp ver makarnası pilavı baya iyi pissin öyle.oyle zamanla alisir
Ya veriyorum ama öğürüyor kusuyor yutmak istiyor direk çiğnemeyi beceremiyor daha ön dişleri var. Az parçalı olsa direk yuttuğu için öğürüyor

Kizlar dun aksamdan beri hastanedeyiz umut cok ateşlendi, kusma cok fazla. 40 derece. Kanlar tahliller crp miz 70 cikti. Serum taktiramiyoruz kelebegi söküp atiyor. O yuzden eve gidiyoruz. Antibiyotik igne ve şurup verildi. 3 gun sonunda duzelmezse yatış dendi. Sunnetten idrar yolu enfeksiyonu olmuş. Bogazlarda kizarik. Perisan oldu çocuk.

Hay Allah ya yazacaktım bugün Ayşe uyandı sesiniz çıkmadı iyimisiniz merak ettim diye tühh ya tez zamanda şifalar diliyorum kuzuma

Yaa canım umutcum kıyamam hem de 40 derece baya yükselmiş enfeksiyon iğneler iyi gelir inşallah canım duzelir inşallah yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…