- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Şerit gibi mi aynn macun gibi işte mesela bugğn 15ml dupalaca rağmen yapmadı şimdi yatırıyorum yarın İnş zorlanmadan yapar at at bir şey olmazHahhshahahBizimki iki defa yaptı bugün daha yapmaz yarına atarım inşallah yani öyle kapkati değil circivik da değil nasıl desem macun gibi bir kıvam ama şimdiden uyariyorum dişsiz minik dede olduğu için bazı yiyecekler tüm tüm çıkıyor belki de görmemek daha iyidir onu
Ahh canım ya ben o tempoya rağmen hızla kilo alıyorum anlamıyorum elim ayağım şiş Bi tahlil vericem bakalım Bi sıkıntı mı varAmin evet ya ama olumlu yönden bakmaya çalışıyorum bizde hareket halindeyiz. Belki zayıflarız
İyi bari aman kötü bişey olmasında tek başınasın ya yakınında da kimse olmayınca üzülüyorum sana sen hasta olma kuzum Asya kuş napar sonraBugündü kuzum daha iyiyim bugün kaburgalarım ağrıyor biraz sol taraf 4 te mr istedi doktor tekrar gideceğim ama yürüyorum rahat dik şekilde en azındannormal dedi doğum sonrası çok karşılaşıyoruz ir şey olduğunu sanmıyorum dedi bakalım
Umudum kuzum ya ne çok hırpalandın Allah beterinden korusun ne diyelim ya tühh bir an önce iyileşir inş dualarımda olacaksın hepSağolun kizlar yemek yediremiyorum, bi lokma veriyirum bir kova kusuyor yatircaz galiba suan ates 39.5 iki saat düşüyor sonra tekrar
oyy kuzum tam gecti gitti derken bir daha. Rabbim Safi ismiyle sifa versin kuzuya.Sağolun kizlar yemek yediremiyorum, bi lokma veriyirum bir kova kusuyor yatircaz galiba suan ates 39.5 iki saat düşüyor sonra tekrar
Sefa Merve’ye bak ama Cuma’ya yetişmez mağazaya bak istersenHanimlaaarr ACİLLL bakar misinz yardima ihtiyacm var...
Dugun icin abiye bakiyorm da aslinda ben sade bsey ayarlamistm herkes acayip derecede abartiyor halası bile o yasina ragmen. Sönük durmaym diyorm.
Internetten sparis verecegm de guvendiginiz tesettur abiye sitesi var mı?
Cumaya yetistirmem lazm
Kolay gelsin canımYarın biz de başlıyoruz ilkokullar
Sağol canım vallahi hiç sorma bu ara gerçekten çok hırpalandı.Ahh canım ya ben o tempoya rağmen hızla kilo alıyorum anlamıyorum elim ayağım şiş Bi tahlil vericem bakalım Bi sıkıntı mı var
İyi bari aman kötü bişey olmasında tek başınasın ya yakınında da kimse olmayınca üzülüyorum sana sen hasta olma kuzum Asya kuş napar sonra
Umudum kuzum ya ne çok hırpalandın Allah beterinden korusun ne diyelim ya tühh bir an önce iyileşir inş dualarımda olacaksın hep
Insallah canım benim biran evvel iyi olmasını bekliyorum. Çok üzülüyorum.
Amin canım inşallah çok şağol. Üst üste geldi cocukta bağışıklık kalmadıoyy kuzum tam gecti gitti derken bir daha. Rabbim Safi ismiyle sifa versin kuzuya.
Sağol canim Allah razı olsun.Bir sürü alıntı yapmıştım. Kafam allak bullak yazamadım sildim. Haydo, reva, umut, karya kuzularıma Aslıma. Jademe. Umuduma geçmiş olsun. Normalleşme başladı. Mersin yüksek riskli. Kamuda mesai saatleri normale dönecek dendi. Esnek de biter sanırım. Eşimin 8. Sınıfı yok ama 15 güne tüm okullar açılır diyor. Atacık çok küçük kreşe gidecek büyük ihtimal çok üzgünüm.
Yatırın kuzum sizin kontrolünüzde olmayacak belli ki ah yavrum yaSağolun kizlar yemek yediremiyorum, bi lokma veriyirum bir kova kusuyor yatircaz galiba suan ates 39.5 iki saat düşüyor sonra tekrar
Yarın yaparsa atarım canım sana belki de sen yanılıyorsunyaa Kızlar bir şey diyeceğim daha önce biri dahao yazmıştı ama bana bebelerinizin kakasının resmini çekip atar mısınz mesajda belki de normaldir kakası ben bilmiyorum gerçi doktora göstermiştim ama o zaman çok kötüydü kabızlığı
neyse Kızlar bekliyorum kakalayın beni
Sağol canim Suan 39.7 ateş cok kusuyor. Yiyemiyor birsey su veriyorum, surekli mecburen. Birde antibiyitikler ishal yaptı. Ciplak yanimda yatiyor, sokulma diyorum anlamıyor. Hic boyle atesi olmazdi, ilk defa basimiza geldi. Bulanti kesilse toplar aslinda, ilaclarida reddediyor.
Allah razı olsun ne tatlısnAhh canım ya ben o tempoya rağmen hızla kilo alıyorum anlamıyorum elim ayağım şiş Bi tahlil vericem bakalım Bi sıkıntı mı var
İyi bari aman kötü bişey olmasında tek başınasın ya yakınında da kimse olmayınca üzülüyorum sana sen hasta olma kuzum Asya kuş napar sonra
Umudum kuzum ya ne çok hırpalandın Allah beterinden korusun ne diyelim ya tühh bir an önce iyileşir inş dualarımda olacaksın hep
Sağol yeşimcimBir sürü alıntı yapmıştım. Kafam allak bullak yazamadım sildim. Haydo, reva, umut, karya kuzularıma Aslıma. Jademe. Umuduma geçmiş olsun. Normalleşme başladı. Mersin yüksek riskli. Kamuda mesai saatleri normale dönecek dendi. Esnek de biter sanırım. Eşimin 8. Sınıfı yok ama 15 güne tüm okullar açılır diyor. Atacık çok küçük kreşe gidecek büyük ihtimal çok üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?