2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Şerit gibi mi aynn macun gibi işte mesela bugğn 15ml dupalaca rağmen yapmadı şimdi yatırıyorum yarın İnş zorlanmadan yapar at at bir şey olmaz

Amin evet ya ama olumlu yönden bakmaya çalışıyorum bizde hareket halindeyiz. Belki zayıflarız
Ahh canım ya ben o tempoya rağmen hızla kilo alıyorum anlamıyorum elim ayağım şiş Bi tahlil vericem bakalım Bi sıkıntı mı var
İyi bari aman kötü bişey olmasında tek başınasın ya yakınında da kimse olmayınca üzülüyorum sana sen hasta olma kuzum Asya kuş napar sonra
Sağolun kizlar yemek yediremiyorum, bi lokma veriyirum bir kova kusuyor yatircaz galiba suan ates 39.5 iki saat düşüyor sonra tekrar
Umudum kuzum ya ne çok hırpalandın Allah beterinden korusun ne diyelim ya tühh bir an önce iyileşir inş dualarımda olacaksın hep

Bir sürü alıntı yapmıştım. Kafam allak bullak yazamadım sildim. Haydo, reva, umut, karya kuzularıma Aslıma. Jademe. Umuduma geçmiş olsun. Normalleşme başladı. Mersin yüksek riskli. Kamuda mesai saatleri normale dönecek dendi. Esnek de biter sanırım. Eşimin 8. Sınıfı yok ama 15 güne tüm okullar açılır diyor. Atacık çok küçük kreşe gidecek büyük ihtimal çok üzgünüm.

Hanimlaaarr ACİLLL bakar misinz yardima ihtiyacm var...

Dugun icin abiye bakiyorm da aslinda ben sade bsey ayarlamistm herkes acayip derecede abartiyor halası bile o yasina ragmen. Sönük durmaym diyorm.

Internetten sparis verecegm de guvendiginiz tesettur abiye sitesi var mı?

Cumaya yetistirmem lazm

nzh99 canim, ogretmenlerden olsun, is çevrenden olsun güvenilir referanslı bir bakıcı bulsan Atacigin yaşı itibariyle evde birebir bakan, güven duyabileceği birine daha çok ihtiyacı var. yanlis anlama sakın beni. iş yerin de eve çok yakın, kontrol etmen de kolay olur. ben kötü bakıcı tecrübelerim olmasına rağmen en az 2, aslinda 3 yasina kadar evde bakilmasini tercih ederim. içim cizzz ediyor bunu yazarken bile ama. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. güvenebileceğin biri olunca aklına bile gelmiyor ama onu bulana kadar zor işte.

Sefa Merve’ye bak ama Cuma’ya yetişmez mağazaya bak istersen

Sağol canım vallahi hiç sorma bu ara gerçekten çok hırpalandı.
N Nehir8077 baharımmm ne diyeceğimi bilemedim. Nasıl bir talihsizlik. Bu doktoru heryere şikayet etmek lazım. Biran önce iyileşsin boncuk gözlüm
Insallah canım benim biran evvel iyi olmasını bekliyorum. Çok üzülüyorum.
oyy kuzum tam gecti gitti derken bir daha. Rabbim Safi ismiyle sifa versin kuzuya.
Amin canım inşallah çok şağol. Üst üste geldi cocukta bağışıklık kalmadı

N Nehir8077
ÇOk üzüldün.umut yavruma.
Geçmiş olsun.
Rabbim hemen şifasını versin insallah.
Düzelsin hemen.
Ne durumdasınız.
Neredesiniz.
Ben idrar hem bogaz nasil savaaiyordur yavrum ilaclarini icip uyur insallah rahatlat biraz.
Yedirmeye zorlama simdi baharcim.sivi alsa yeterli olur insallah.

Sağol canim Allah razı olsun.

Ata kreş icin gerçekten çok küçük. Ama tabi mecbur kaldiysan Allah gönlüne huzur versin. Bakıcı yada tanık birini bulma sansiniz yok sanırım.

Yarın yaparsa atarım canım sana belki de sen yanılıyorsun

Sağol canim Suan 39.7 ateş cok kusuyor. Yiyemiyor birsey su veriyorum, surekli mecburen. Birde antibiyitikler ishal yaptı. Ciplak yanimda yatiyor, sokulma diyorum anlamıyor. Hic boyle atesi olmazdi, ilk defa basimiza geldi. Bulanti kesilse toplar aslinda, ilaclarida reddediyor.

Allah razı olsun ne tatlısn mr çektirdim ama gösteremedim doktora saat 4 te çıktığı için bi gün gidip sonucu göstereceğim eşim ve benim müsait olduğumuz da anca daha iyiceyim düşünen aklın dert görmesin

Sağol yeşimcim ya kıyamam o kadar küçük alıyorlar mı kreşe keşke burda olsaydınız bana bırakırdın Asya kuşla oynarlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…