- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
Sağol canımKolay gelsin canım
Dünle bugun hastanedeydik serum tedavisi dendi, ama takamadilar kelebeği söküyor, doktor cok aşırı korkusu var, sunnetden olabilir, ben igne yazayim bulanti ilaci yazayım evde takip edin. 2 gune rahatlama olmazsa mecbur yaticak, cocugu iyice hirpalamayalim dedi gonderdi.Yatırın kuzum sizin kontrolünüzde olmayacak belli ki ah yavrum ya
Ah kuzum siz ne yapacaksınız pekiYarın biz de başlıyoruz ilkokullar
Alsam iyi olacakUmudum- dinlenebilmene sevindim terleme iyi gelmiştir yorgun düşüyor vucutta bir yerden sonra eror veriyor vitamin takviyesi falan mı alsan ki
Ağzını verdiğin şeylere açıyorsa eğer yanağının kenarından koymayı denedin mi . Öyle çiğniyordu Sena . Bugun yine bir şey yemedi . Sağlık olsun bakalımYa veriyorum ama öğürüyor kusuyor yutmak istiyor direk çiğnemeyi beceremiyor daha ön dişleri var. Az parçalı olsa direk yuttuğu için öğürüyor
Keşke öyle yapsalardı birden bire çok kötü oldu . Bizde de yok bakıcıAh kuzum siz ne yapacaksınız pekikeşke böyle birden bire yapmasalardı insanlar hazırlanırdı
Bez de koydurmaz eminim.Sağol canim Suan 39.7 ateş cok kusuyor. Yiyemiyor birsey su veriyorum, surekli mecburen. Birde antibiyitikler ishal yaptı. Ciplak yanimda yatiyor, sokulma diyorum anlamıyor. Hic boyle atesi olmazdi, ilk defa basimiza geldi. Bulanti kesilse toplar aslinda, ilaclarida reddediyor.
Koltuk altı diz kapak arkası ve çeneye bez koyun dedi. Carpol dolven birde bulanti ilacı. Siringa ile veriyorum. 3 siringa çöpe gidiyor 1 tane iciriyorum. Yutmuyor tukuruyor zorladimizdada kusuyor. Uyku uyuyor 39 lardaki ateste mecbur ben uyandiriyorum. Hatta mecbur kaliyorum paranox fitil attim 2 kere. Ishal varken oda olmuyor aslinda. Dus almamiz yasaklandı pipisi mikrop kapmiş ondan idrar yolu enfeksiyinu olmuş. Cumaya kadar dus yasak.Bez de koydurmaz eminim.
Ilık dusu da istemez.
Ama ateş-i de yükselmiş yavrumun.
Idrar yolu yapiordur sanirim insallah gecer.
Uyuyabilse keske hangi ilac var ama içmiyor diorsun siringayla agzina sıksanız olur mu acaba of çok kötü olmus baharcim ya rabbim yardımcınız olsun
Geldim geldim yettim gayrimisskokulumm misim ya nerelerdesin merak ettim sen bu kadar ara vermezdin ters bir durum yoktur inş.
Canım benim bakıcı bulup kamera tak eve sık sık da gelirsin daha zamanı var zaten tam açılmanın. Ara bakalım belki iyi birilerini buluverirsin şıp diye dualarım sizinleBir sürü alıntı yapmıştım. Kafam allak bullak yazamadım sildim. Haydo, reva, umut, karya kuzularıma Aslıma. Jademe. Umuduma geçmiş olsun. Normalleşme başladı. Mersin yüksek riskli. Kamuda mesai saatleri normale dönecek dendi. Esnek de biter sanırım. Eşimin 8. Sınıfı yok ama 15 güne tüm okullar açılır diyor. Atacık çok küçük kreşe gidecek büyük ihtimal çok üzgünüm.
Oyyy çok erken oldu ya haftaya kalsaydı bari sen nasıl yapacaksın peki kime bıracaksın denizi?Yarın biz de başlıyoruz ilkokullar
Ben de çok sevindim valla ne yalan söyleyim iyi ki yüksek riskliyiz diyeKeşke öyle yapsalardı birden bire çok kötü oldu . Bizde de yok bakıcıhem de tüm sınıf düzeyleri açılıyor , burası orta riskli bölgeymiş .
Koltuk altı diz kapak arkası ve çeneye bez koyun dedi. Carpol dolven birde bulanti ilacı. Siringa ile veriyorum. 3 siringa çöpe gidiyor 1 tane iciriyorum. Yutmuyor tukuruyor zorladimizdada kusuyor. Uyku uyuyor 39 lardaki ateste mecbur ben uyandiriyorum. Hatta mecbur kaliyorum paranox fitil attim 2 kere. Ishal varken oda olmuyor aslinda. Dus almamiz yasaklandı pipisi mikrop kapmiş ondan idrar yolu enfeksiyinu olmuş. Cumaya kadar dus yasak.
Sagol canım zar zor actilar damar yolu iskence ile,ama 2 sefer bianlik dikkatsizligimle cekti çıkardı. Kusuyordu hemen kap aliyim derken söktü attı. Damarlar ince zaten cok zor buluyorlar. Doktor serum yerken hareket etmemesi lazim dedi boyle olmaz dedi. 3. Yu takmadılar oyuzden serum alamadik.
Yok fitili atıyorum doktor ishal varken tavsiye etmiyorum dedi, mevbur atiyorum. Umut 15 kilo.Basina da köy canim kalsın islak islak kafasında. Dus yasak mi hadi ya.
Fitil be calpol etkisiz kalabilior dolven ise yarayabilir ama.iciremioruz diorsun. Off çok zor
Fitil durmuor mu yani 5 dakika sıksan poposuna geri çıkarıyor mu hemen.
Kac kilo umut 1 tanesi yetmezdir belki
Nasild dusecek canim atesi rabbim yardımcınız olsun Umutta içmedi be Koydutma Mebxur dusa sokardık donsa da.
Simdi.nasilsiniz duru nasil.babasinda mi
Yok fitili atıyorum doktor ishal varken tavsiye etmiyorum dedi, mevbur atiyorum. Umut 15 kilo.
Dusu cok seviyor aslinda ama yasak dediler. Duru da benim yanimda. Umutta duruda uyuyor suan. Ben uyuyamiyirum korkudan, onlarin odasindayim, aralarinda uzaniyorum.poset
Allah yardimciniz olsun canim hemen toparlasin diye dua ediyorum.Sagol canım zar zor actilar damar yolu iskence ile,ama 2 sefer bianlik dikkatsizligimle cekti çıkardı. Kusuyordu hemen kap aliyim derken söktü attı. Damarlar ince zaten cok zor buluyorlar. Doktor serum yerken hareket etmemesi lazim dedi boyle olmaz dedi. 3. Yu takmadılar oyuzden serum alamadik.
Baktm da oyle pek bsey yok. Cuma ya bska site de yetismez mi diyosn yaSefa Merve’ye bak ama Cuma’ya yetişmez mağazaya bak istersen
Biz çıkaran çocukların kelebeğini bandaj ile sarıyorduk o şimdi travmalarını atamıyor kuzum benim ya iğneler ile toparlar o da ayrı zorKoltuk altı diz kapak arkası ve çeneye bez koyun dedi. Carpol dolven birde bulanti ilacı. Siringa ile veriyorum. 3 siringa çöpe gidiyor 1 tane iciriyorum. Yutmuyor tukuruyor zorladimizdada kusuyor. Uyku uyuyor 39 lardaki ateste mecbur ben uyandiriyorum. Hatta mecbur kaliyorum paranox fitil attim 2 kere. Ishal varken oda olmuyor aslinda. Dus almamiz yasaklandı pipisi mikrop kapmiş ondan idrar yolu enfeksiyinu olmuş. Cumaya kadar dus yasak.
Valla sanmam ya yine de sor sitelere . Sen Ankara da değil miydin uzak mısın butiklere filan avm yeBaktm da oyle pek bsey yok. Cuma ya bska site de yetismez mi diyosn yaoyle cok uzak olmasa giderim de
Çok yıprandın sende az eşin beklese de dinlensenYok fitili atıyorum doktor ishal varken tavsiye etmiyorum dedi, mevbur atiyorum. Umut 15 kilo.
Dusu cok seviyor aslinda ama yasak dediler. Duru da benim yanimda. Umutta duruda uyuyor suan. Ben uyuyamiyirum korkudan, onlarin odasindayim, aralarinda uzaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?