2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yatırın kuzum sizin kontrolünüzde olmayacak belli ki ah yavrum ya
Dünle bugun hastanedeydik serum tedavisi dendi, ama takamadilar kelebeği söküyor, doktor cok aşırı korkusu var, sunnetden olabilir, ben igne yazayim bulanti ilaci yazayım evde takip edin. 2 gune rahatlama olmazsa mecbur yaticak, cocugu iyice hirpalamayalim dedi gonderdi.

Umudum- dinlenebilmene sevindim terleme iyi gelmiştir yorgun düşüyor vucutta bir yerden sonra eror veriyor vitamin takviyesi falan mı alsan ki
Alsam iyi olacak
Ya veriyorum ama öğürüyor kusuyor yutmak istiyor direk çiğnemeyi beceremiyor daha ön dişleri var. Az parçalı olsa direk yuttuğu için öğürüyor
Ağzını verdiğin şeylere açıyorsa eğer yanağının kenarından koymayı denedin mi . Öyle çiğniyordu Sena . Bugun yine bir şey yemedi . Sağlık olsun bakalım

Bez de koydurmaz eminim.
Ilık dusu da istemez.
Ama ateş-i de yükselmiş yavrumun.
Idrar yolu yapiordur sanirim insallah gecer.
Uyuyabilse keske hangi ilac var ama içmiyor diorsun siringayla agzina sıksanız olur mu acaba of çok kötü olmus baharcim ya rabbim yardımcınız olsun

Koltuk altı diz kapak arkası ve çeneye bez koyun dedi. Carpol dolven birde bulanti ilacı. Siringa ile veriyorum. 3 siringa çöpe gidiyor 1 tane iciriyorum. Yutmuyor tukuruyor zorladimizdada kusuyor. Uyku uyuyor 39 lardaki ateste mecbur ben uyandiriyorum. Hatta mecbur kaliyorum paranox fitil attim 2 kere. Ishal varken oda olmuyor aslinda. Dus almamiz yasaklandı pipisi mikrop kapmiş ondan idrar yolu enfeksiyinu olmuş. Cumaya kadar dus yasak.

misskokulumm misim ya nerelerdesin merak ettim sen bu kadar ara vermezdin ters bir durum yoktur inş.
Geldim geldim yettim gayri kızkardeşim geldi canım yazmıştım. Dün bana çağırdım akşama kadar. Bugün de ev, yemek, 2 kere de canlı dersler arası annemlere gittim geldim yine göreyim diye. Şükür bir sıkıntı yok tempo yoğun okudum like ladım hep ama cevaplara yetişemedim. Oğlan da hiç durmuyor canı saolsun bugün çok zor geçti sabahtan akşama kadar ağladı mıy mıyy diyebilirim. Sürekli işaret parmağı havada bişeyler istiyor hep hepp talepkar ne yapsak mutlu edemedik. Üst dişler yaramadı eti sadece derisi kalmış onun sıkıntısı mı huyu mu böyle bilemiyorum yoruyor insanı işte öyle canım Kalppare sen de sormuşsun canım bana da güzel hayırlı bir ev diye dua et bebeğim
Canım benim bakıcı bulup kamera tak eve sık sık da gelirsin daha zamanı var zaten tam açılmanın. Ara bakalım belki iyi birilerini buluverirsin şıp diye dualarım sizinle
Yarın biz de başlıyoruz ilkokullar
Oyyy çok erken oldu ya haftaya kalsaydı bari sen nasıl yapacaksın peki kime bıracaksın denizi?
Keşke öyle yapsalardı birden bire çok kötü oldu . Bizde de yok bakıcı hem de tüm sınıf düzeyleri açılıyor , burası orta riskli bölgeymiş .
Ben de çok sevindim valla ne yalan söyleyim iyi ki yüksek riskliyiz diye Allah iyi insanlar çıkarsın karşınıza canım

N Nehir8077 çok geçmiş olsun canım ya bunju da atlatır inşallah. Damar yolu gerçekten çok sıkıntılı açamazlar hele de hareketli ki umut maşşallah. İğne verdiyse o kendine getirir inşallah ateşi biraz düşse rahatlar

Basina da köy canim kalsın islak islak kafasında. Dus yasak mi hadi ya.
Fitil be calpol etkisiz kalabilior dolven ise yarayabilir ama.iciremioruz diorsun. Off çok zor
Fitil durmuor mu yani 5 dakika sıksan poposuna geri çıkarıyor mu hemen.
Kac kilo umut 1 tanesi yetmezdir belki
Nasild dusecek canim atesi rabbim yardımcınız olsun Umutta içmedi be Koydutma Mebxur dusa sokardık donsa da.

Simdi.nasilsiniz duru nasil.babasinda mi

Sagol canım zar zor actilar damar yolu iskence ile,ama 2 sefer bianlik dikkatsizligimle cekti çıkardı. Kusuyordu hemen kap aliyim derken söktü attı. Damarlar ince zaten cok zor buluyorlar. Doktor serum yerken hareket etmemesi lazim dedi boyle olmaz dedi. 3. Yu takmadılar oyuzden serum alamadik.

Yok fitili atıyorum doktor ishal varken tavsiye etmiyorum dedi, mevbur atiyorum. Umut 15 kilo.

Dusu cok seviyor aslinda ama yasak dediler. Duru da benim yanimda. Umutta duruda uyuyor suan. Ben uyuyamiyirum korkudan, onlarin odasindayim, aralarinda uzaniyorum.

Insallah sabaha gecer canim biraz daha ne diyim allahim sifa versin.
Poset yapıp dus olur belki ama yasak diorsun.ilaci da içmiyor. Hastane ortamı da zor olacak.insallah gecsin sabaha iğneler 3.'den sonra düşürecektir atesi insallah.
Saat kur da sen de uyu biraz baharcim simdi düştüyse atesi

Allah yardimciniz olsun canim hemen toparlasin diye dua ediyorum.

Biz çıkaran çocukların kelebeğini bandaj ile sarıyorduk o şimdi travmalarını atamıyor kuzum benim ya iğneler ile toparlar o da ayrı zor

Çok yıprandın sende az eşin beklese de dinlensen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…