- 11 Şubat 2008
- 7.245
- 17.396
- 773
- 41
Moda selvimden almıştım ben bikaç kere güzel gelmişti ama cumaya yetişir mi bilmem tabi.Cok sade duz bi elbise amcasinin oglu hani aslnda elbse gzel de onlar cok cok abarti
Ya ben oyle tek gidemem ki cocukla magaza ismi olsa spars versm cok dha kolay benm icn. Amcasinin oglu yakn da hani. Eşim al ne kdar olursa olsn fiyati diyo kuzeni halasi flan baya abartilar benm elbise dumdz bsey kaldi yaninda
Yeşimcim doğum günün kutlu olsun. Nice sağlıklı mutlu yaşların olsun eşin ve oğluşunla birlikteHiç söyleme. Yazı gelmedi diye gitmedim. Bugün doğum günüm. Biraz daha sakinim. Rabbimin hediyesi yanımda sağlıklı. Hamdolsun bir kalıba koyacaktır inşallah. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Hazırlıksız yakalandık normalleşmeye (!)
Saol kuzum benim amin inşallah
Canım dünürüm iyiyim biraz ağrım var ama buna şükür gittim de sonuçları gösteremedim bi arkadaşım var o hastanedeki doktora gösterecek bi bişey yoksa tekrar gitmem hastaneyeJadesi canım sen naptın doktora gidecektin yazdiysan da göremedim balım 8nsallah daha iyisindir
Yaaa benim kibar arkadaşım doğmuş iyiki doğdun kuzumHiç söyleme. Yazı gelmedi diye gitmedim. Bugün doğum günüm. Biraz daha sakinim. Rabbimin hediyesi yanımda sağlıklı. Hamdolsun bir kalıba koyacaktır inşallah. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Hazırlıksız yakalandık normalleşmeye (!)
İyi ki doğmuşsun canımHiç söyleme. Yazı gelmedi diye gitmedim. Bugün doğum günüm. Biraz daha sakinim. Rabbimin hediyesi yanımda sağlıklı. Hamdolsun bir kalıba koyacaktır inşallah. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Hazırlıksız yakalandık normalleşmeye (!)
Oo dünürüm inşallah sonuclar iyi çıkar da eşine en büyük hediye sensin ve evladın tabii ama yaparsın bı güzellik yine iyi ol da balımCanım dünürüm iyiyim biraz ağrım var ama buna şükür gittim de sonuçları gösteremedim bi arkadaşım var o hastanedeki doktora gösterecek bi bişey yoksa tekrar gitmem hastaneyedün eşim yazık doğum günüydü peşimde sürükledim adamı hastanelere bişeyde yapamadım hazırlık falan ama en kısa zamanda telafi edeceğim
Ne guzel yazmissin susamcim yuregine saglikYeşimcim doğum günün kutlu olsun. Nice sağlıklı mutlu yaşların olsun eşin ve oğluşunla birlikte
İnşallah Ata kuzusunu da emanet edecek güzel bir kreş veya bakıcı bulursun. Üzülme emanet diye çok daha özenli bakıyorlar vicdanlı merhametli insanlarla karşılaştırsın yeter. Ben yürümeyi emeklemeyi keşfetmeyi öğrensin diye bakıcıdan daha çok yere bırakıyorum ipek i bakıcısı daha çok kucağa alıyor mesela. Ben yemezse mama yer alışmasın diyorum o yemezse diye hazırda hep tarhana çorba bulunduruyor. Emanet çocuk aç kalmasın diyorÖzenmezler diye düşünme kendini üzme. Bazen çok kafa yorduğumuz çok korktuğumuz şeyler o zaman gelince çok kolay oluveriyor.
Çok sevdiğim bir söz vardır “we are more often frightened than hurt, we suffer more from imagination than from reality” tam çeviremeyebilirim anlamını kaybetmekten korkarım ama şunu demek istiyor. Çoğunlukla bir şeyi yaşamayı hayal etmek, gerçekte yaşamaktan daha çok acı verir.
Ben bunu o kadar çok yaşadım ki endişeli ve kaygılı insanların hep yaptığı şeydir gelecekte olacak olanlardan korkmak düşünüp durmak ama o an gelip onları yaşadığında hiç bişeyin düşündüğün kadar korkunç olmadığını görürsün. Bakıcı mevzusunda ben de çok yaptım ama hiç bişey düşündüğüm kadar zor olmadı hatta çok kolay oldu. Boşuna kafamı yorup kendimi üzmüşüm. Başka başka bir çok konuda yaptım evlilik hayatımda ailemle olan durumlarda. Ama artık bu sözü hep kendime hatırlatıyorum. Nefes alıyorum.
Senin nezdinde okullar açılınca ne olacak diyen tüm annelere seslenmiş olayım. İşe başlamış ve işlerin düşündüğü kadar korkunç olmadığını gören bir anne olarak söylüyorum. Su soğuk gibi geliyor ama içine girince alışılıyor
Buraya kadar okuyan varsa teşekkürler
Tekbir sefa Merve falan bakabilirsin ama geç gelebilir gelemeyebilir risk o yüzden sen elindekini şıklaştır bence takı ile falan az günün kalmışCok sade duz bi elbise amcasinin oglu hani aslnda elbse gzel de onlar cok cok abarti
Ya ben oyle tek gidemem ki cocukla magaza ismi olsa spars versm cok dha kolay benm icn. Amcasinin oglu yakn da hani. Eşim al ne kdar olursa olsn fiyati diyo kuzeni halasi flan baya abartilar benm elbise dumdz bsey kaldi yaninda
Yapar canım İnş bizim de dün yapmadı bu sabah ağladı yine yaparkennzh99 canim dogum gunun kutlu olsun. Saglikla huzurla nice nice seneleriniz olsun insallah.
Ata kuzusu ve senin icinde dua ediyorum insallah hersey gonlunce olur.
SonsuzUmut canim ya benim kiz kaka yapmadi dun insllah bugun yaparda atarim neden yapmadi anlamadimda
Canım yaparken ağlıyorsa eğer anestol sür ki çatlak olan yer uyuşsun ağlamasın. Bepantol onarıcı merhem sürüyor musun? Oturma banyosu ile birlikte onu yapmıştık biz geçmişti. Eğer çatlak geçerse katı da olsa ağlamaz sadece sert olmasın yeterYapar canım İnş bizim de dün yapmadı bu sabah ağladı yine yaparken
İyi ki doğdunHiç söyleme. Yazı gelmedi diye gitmedim. Bugün doğum günüm. Biraz daha sakinim. Rabbimin hediyesi yanımda sağlıklı. Hamdolsun bir kalıba koyacaktır inşallah. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Hazırlıksız yakalandık normalleşmeye (!)
Ben asyayı 10 yıllık hediye olarak yaptımOo dünürüm inşallah sonuclar iyi çıkar da eşine en büyük hediye sensin ve evladın tabii ama yaparsın bı güzellik yine iyi ol da balımbı ormantik masa bı küçük hediye hop oldu bitti
Evet canım günde iki kez oturma banyosu bepantol anestol sarı kantaron yağı hepsini kullanıyorum 1 ay oldu geçmedi dahaCanım yaparken ağlıyorsa eğer anestol sür ki çatlak olan yer uyuşsun ağlamasın. Bepantol onarıcı merhem sürüyor musun? Oturma banyosu ile birlikte onu yapmıştık biz geçmişti. Eğer çatlak geçerse katı da olsa ağlamaz sadece sert olmasın yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?