2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Moda selvimden almıştım ben bikaç kere güzel gelmişti ama cumaya yetişir mi bilmem tabi.

Yeşimcim doğum günün kutlu olsun. Nice sağlıklı mutlu yaşların olsun eşin ve oğluşunla birlikte

İnşallah Ata kuzusunu da emanet edecek güzel bir kreş veya bakıcı bulursun. Üzülme emanet diye çok daha özenli bakıyorlar vicdanlı merhametli insanlarla karşılaştırsın yeter. Ben yürümeyi emeklemeyi keşfetmeyi öğrensin diye bakıcıdan daha çok yere bırakıyorum ipek i bakıcısı daha çok kucağa alıyor mesela. Ben yemezse mama yer alışmasın diyorum o yemezse diye hazırda hep tarhana çorba bulunduruyor. Emanet çocuk aç kalmasın diyor Özenmezler diye düşünme kendini üzme. Bazen çok kafa yorduğumuz çok korktuğumuz şeyler o zaman gelince çok kolay oluveriyor.

Çok sevdiğim bir söz vardır “we are more often frightened than hurt, we suffer more from imagination than from reality” tam çeviremeyebilirim anlamını kaybetmekten korkarım ama şunu demek istiyor. Çoğunlukla bir şeyi yaşamayı hayal etmek, gerçekte yaşamaktan daha çok acı verir.

Ben bunu o kadar çok yaşadım ki endişeli ve kaygılı insanların hep yaptığı şeydir gelecekte olacak olanlardan korkmak düşünüp durmak ama o an gelip onları yaşadığında hiç bişeyin düşündüğün kadar korkunç olmadığını görürsün. Bakıcı mevzusunda ben de çok yaptım ama hiç bişey düşündüğüm kadar zor olmadı hatta çok kolay oldu. Boşuna kafamı yorup kendimi üzmüşüm. Başka başka bir çok konuda yaptım evlilik hayatımda ailemle olan durumlarda. Ama artık bu sözü hep kendime hatırlatıyorum. Nefes alıyorum.

Senin nezdinde okullar açılınca ne olacak diyen tüm annelere seslenmiş olayım. İşe başlamış ve işlerin düşündüğü kadar korkunç olmadığını gören bir anne olarak söylüyorum. Su soğuk gibi geliyor ama içine girince alışılıyor

Buraya kadar okuyan varsa teşekkürler

Jadesi canım sen naptın doktora gidecektin yazdiysan da göremedim balım 8nsallah daha iyisindir
Canım dünürüm iyiyim biraz ağrım var ama buna şükür gittim de sonuçları gösteremedim bi arkadaşım var o hastanedeki doktora gösterecek bi bişey yoksa tekrar gitmem hastaneye dün eşim yazık doğum günüydü peşimde sürükledim adamı hastanelere bişeyde yapamadım hazırlık falan ama en kısa zamanda telafi edeceğim

Yaaa benim kibar arkadaşım doğmuş iyiki doğdun kuzum iyiki tanımışız seni dünyaya kibar bir erkek yetiştiriyorsuun Rabbim ağzınızın tadını bozmasın

İyi ki doğmuşsun canım güzel yureklimiz bu yaşında dilediğin tüm dilekler gerçek olsun en başta sağlık huzur bereket olsun evladınla eşinle nice güzel yaşlara

Oo dünürüm inşallah sonuclar iyi çıkar da eşine en büyük hediye sensin ve evladın tabii ama yaparsın bı güzellik yine iyi ol da balım bı ormantik masa bı küçük hediye hop oldu bitti

Ne guzel yazmissin susamcim yuregine saglik

nzh99 canim dogum gunun kutlu olsun. Saglikla huzurla nice nice seneleriniz olsun insallah.
Ata kuzusu ve senin icinde dua ediyorum insallah hersey gonlunce olur.
SonsuzUmut canim ya benim kiz kaka yapmadi dun insllah bugun yaparda atarim neden yapmadi anlamadimda

Tekbir sefa Merve falan bakabilirsin ama geç gelebilir gelemeyebilir risk o yüzden sen elindekini şıklaştır bence takı ile falan az günün kalmış

Yapar canım İnş bizim de dün yapmadı bu sabah ağladı yine yaparken

Yapar canım İnş bizim de dün yapmadı bu sabah ağladı yine yaparken
Canım yaparken ağlıyorsa eğer anestol sür ki çatlak olan yer uyuşsun ağlamasın. Bepantol onarıcı merhem sürüyor musun? Oturma banyosu ile birlikte onu yapmıştık biz geçmişti. Eğer çatlak geçerse katı da olsa ağlamaz sadece sert olmasın yeter

İyi ki doğdun seni tanıdığım içim çok mutluyum rabbim işlerini kolaylaştırsın inşallah iyi insanlar çıksın senin ve tüm arkadaşlarımızın karşısına

Evet canım günde iki kez oturma banyosu bepantol anestol sarı kantaron yağı hepsini kullanıyorum 1 ay oldu geçmedi daha

Kabus bir gece ve onu takip eden bir gün geçirdim. Gece ne oldu ayşeye anlayamadık saat 2 ye kadar çılgınlar gibi ağladı kendini ordan oraya atıyor çığlık atıyor ehh ehhh diye vuruyor neyseki 2 den sonra sızdı biraz 5.30 a kadar sonra yine aynı şeyler 8.30da uyudu bir yandan Zeynep okula gidicek bir yandan Ayşe ağlıyor öte taraftan ders saati geldi hooyy Allahım ne geceydi zombi gibi geziyorum

nzh99 canım Ata için endişelerini anlıyorum inş Rabbim karşına gönlüne göre içinin ısınacağı Ata yı önce Rabbim in sonra senin emanetin olarak gören vicdanlı merhametli birini çıkartsın olmazsa da işlerini rast getirsin izinle falan yaza 2,5 - 3 ay idare edebilesin ama sanmıyorum ki okullar tam açılsın hele ki yüksek riskte eşinin branşı gereği gitmedende kapatabilir belki dönemi inş hakkınızda hepimizin hakkında hayırlısını olsun Rabbim feraha çıkartsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…