2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ah dilzarım en güzeli ev tabi. Eşim programını 3 güne toplayacak sabahları bakar zaten sür iznim var temmuza kadar 3 gün günde ikibuçuk saat bakılacak yarım gün gelmiyor bakıcılar hele 3 gün. Eşim evdeyken istemiyor zaten bakalım Mersin’de mutasyonlu virüs de çokmuş dönem bitmiş nerdeyse çoğu göndermez çocuğunu riskli diye. Belki beden eğitimi olmaz başlasa da. Biraz rapor izin yazı getirmem lazım. Garibim doğru düzgün emekleyemiyor bile hep kucakta. Bizim gibi kimse nazlandırmaz. Hiç kıyamıyorum. Rabbim hepimize yardım etsin.
Yarın biz de başlıyoruz ilkokullar
Denizim ne olacak var mı anneanne babaaanne candan biri. Hiç iyi olmadı bu
Sağol canim Allah razı olsun.

Ata kreş icin gerçekten çok küçük. Ama tabi mecbur kaldiysan Allah gönlüne huzur versin. Bakıcı yada tanık birini bulma sansiniz yok sanırım.
Güvenilir birini bulmak çok zor. Açacak tv eline telefon verecek belki düşündükçe deli oluyorum. İnşallah düzgün vicdanlı insanlar çıksın karşımıza.
Sağol yeşimcim ya kıyamam o kadar küçük alıyorlar mı kreşe keşke burda olsaydınız bana bırakırdın Asya kuşla oynarlardı
Keşke kuzum. Hepsi bizim bebeğimiz oldu. Candan ciğerden bakardın eminim. Nasıl oldun bu arada bel çok fena
Keşke öyle yapsalardı birden bire çok kötü oldu . Bizde de yok bakıcı hem de tüm sınıf düzeyleri açılıyor , burası orta riskli bölgeymiş .
Oy Senam. Yazık kuzularımıza. Allahım kolay getirsin.
Saol missim. Okul açılırsa bir hastane heyet raporu satıyormuş. Bir arkadaşım söyledi. Helinnnnn in hastanesi. 2 ay heyet alıp yazı bulmayı planladım şimdilik. Helin kreşi açıverse gözüm arkada kalmayacak. Civanla Arelle pynar gider
Umudum bir an önce iyileşsin boncuğum inşallah

Ya böyle bir şey olur mu kadar kişiyi ilgilendiren bir karar bu güne bu saate kalır mı bunun bakıcısı var servisi var neler neler kime sorsan ayrı pencereden zorluk yaşıyor şu toplantıyı cuma yap açıkla ne açıklayacaksan millet haftasonu ona göre ayarlasın kendini yap boza döndü vallahi aç kapa olmadı aç bugün kapalı yarın açıcaz milletin çocukların psikolojisi bozuldu ya bizim ailede bile ufak çaplı kriz yaşandı karar açıklandı zeynebin sabah dersi var ama aynı saatlerde bizimde dersimiz var onu nasıl bırakıcaz artık eşim ilk derse telefondan yolda girecek bırakıp gelecek

N Nehir8077 inşallah düşmüştür ateşi canım perperisan oldunuz yavrucak da sen de hiç kıyamıyorum ya düşündükçe kötü oluyorum Allah yardımcınız olsun şifa versin

N Nehir8077 inşallah düşmüştür ateşi canım perperisan oldunuz yavrucak da sen de hiç kıyamıyorum ya düşündükçe kötü oluyorum Allah yardımcınız olsun şifa versin
Sağol kuzum. Dusuyor 1 veya 2 saat sonra tekrar çıkıyor. Ben degilde cocuk mahvoldu. Ac karnina su iciyor kusuyor.

Hiç söyleme. Yazı gelmedi diye gitmedim. Bugün doğum günüm. Biraz daha sakinim. Rabbimin hediyesi yanımda sağlıklı. Hamdolsun bir kalıba koyacaktır inşallah. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Hazırlıksız yakalandık normalleşmeye (!)
Bir anda normallestik çok saçma oldu ogrtmenler öğrenciler zor durumda kalan arkadaşlarım kolayliklar diliyorum size
Saol kuzum benim amin inşallah

Çocuk üstüste yaşadıı ya kıyamam ben ona sen en iyisini bakarsın annesi o zaman ne diyiim

Keşke öyle yapsalardı birden bire çok kötü oldu . Bizde de yok bakıcı hem de tüm sınıf düzeyleri açılıyor , burası orta riskli bölgeymiş .
Düşüncesizlik işte bu ne yapacak sizin gibi bir sürü aile var ya yazık günah kucağında bebekle mi gidecekler kimsesi yoksa napacak

Allahım güç kuvvet versin sana çok zor

Baktm da oyle pek bsey yok. Cuma ya bska site de yetismez mi diyosn yaoyle cok uzak olmasa giderim de
Ankaraya taşınmıştır demş ulusta birçok yer var tekbir falan biraz pahalı ama Kızılay da çok yer var gidebilirsen eğer ama sönük kalacağım diye düşünme bütçen yetmezse senin yakının değilse sade ve şık olabilirsin

Bakmam mı ya yerim sarıı çiçek o, belim daha iyi ama hala hissettiriyor ağrıyı bugüne şükür kuzum

Bence aldığını git boşver
Cok sade duz bi elbise amcasinin oglu hani aslnda elbse gzel de onlar cok cok abarti
Ya ben oyle tek gidemem ki cocukla magaza ismi olsa spars versm cok dha kolay benm icn. Amcasinin oglu yakn da hani. Eşim al ne kdar olursa olsn fiyati diyo kuzeni halasi flan baya abartilar benm elbise dumdz bsey kaldi yaninda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…