- 23 Temmuz 2016
- 2.092
- 6.979
- 158
Ah dilzarım en güzeli ev tabi. Eşim programını 3 güne toplayacak sabahları bakar zaten sür iznim var temmuza kadar 3 gün günde ikibuçuk saat bakılacak yarım gün gelmiyor bakıcılar hele 3 gün. Eşim evdeyken istemiyor zaten bakalım Mersin’de mutasyonlu virüs de çokmuş dönem bitmiş nerdeyse çoğu göndermez çocuğunu riskli diye. Belki beden eğitimi olmaz başlasa da. Biraz rapor izin yazı getirmem lazım. Garibim doğru düzgün emekleyemiyor bile hep kucakta. Bizim gibi kimse nazlandırmaz. Hiç kıyamıyorum. Rabbim hepimize yardım etsin.nzh99 canim, ogretmenlerden olsun, is çevrenden olsun güvenilir referanslı bir bakıcı bulsan Atacigin yaşı itibariyle evde birebir bakan, güven duyabileceği birine daha çok ihtiyacı var. yanlis anlama sakın beni. iş yerin de eve çok yakın, kontrol etmen de kolay olur. ben kötü bakıcı tecrübelerim olmasına rağmen en az 2, aslinda 3 yasina kadar evde bakilmasini tercih ederim. içim cizzz ediyor bunu yazarken bile ama. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. güvenebileceğin biri olunca aklına bile gelmiyor ama onu bulana kadar zor işte.
Denizim ne olacak var mı anneanne babaaanne candan biri. Hiç iyi olmadı buYarın biz de başlıyoruz ilkokullar
Güvenilir birini bulmak çok zor. Açacak tv eline telefon verecek belki düşündükçe deli oluyorum. İnşallah düzgün vicdanlı insanlar çıksın karşımıza.Sağol canim Allah razı olsun.
Ata kreş icin gerçekten çok küçük. Ama tabi mecbur kaldiysan Allah gönlüne huzur versin. Bakıcı yada tanık birini bulma sansiniz yok sanırım.
Keşke kuzum. Hepsi bizim bebeğimiz oldu. Candan ciğerden bakardın eminim. Nasıl oldun bu arada bel çok fenaSağol yeşimcimya kıyamam o kadar küçük alıyorlar mı kreşe keşke burda olsaydınız bana bırakırdın Asya kuşla oynarlardı
Oy Senam. Yazık kuzularımıza. Allahım kolay getirsin.Keşke öyle yapsalardı birden bire çok kötü oldu . Bizde de yok bakıcıhem de tüm sınıf düzeyleri açılıyor , burası orta riskli bölgeymiş .
Saol missim. Okul açılırsa bir hastane heyet raporu satıyormuş. Bir arkadaşım söyledi.Geldim geldim yettim gayrikızkardeşim geldi canım yazmıştım. Dün bana çağırdım akşama kadar. Bugün de ev, yemek, 2 kere de canlı dersler arası annemlere gittim geldim yine göreyim diye. Şükür bir sıkıntı yok tempo yoğun okudum like ladım hep ama cevaplara yetişemedim. Oğlan da hiç durmuyor canı saolsun bugün çok zor geçti sabahtan akşama kadar ağladı mıy mıyy diyebilirim. Sürekli işaret parmağı havada bişeyler istiyor hep hepp talepkar ne yapsak mutlu edemedik. Üst dişler yaramadı eti sadece derisi kalmış onun sıkıntısı mı huyu mu böyle bilemiyorum yoruyor insanı işte öyle canım @sekerpare5939 sen de sormuşsun canım bana da güzel hayırlı bir ev diye dua et bebeğim
Canım benim bakıcı bulup kamera tak eve sık sık da gelirsin daha zamanı var zaten tam açılmanın. Ara bakalım belki iyi birilerini buluverirsin şıp diye dualarım sizinle
Oyyy çok erken oldu ya haftaya kalsaydı bari sen nasıl yapacaksın peki kime bıracaksın denizi?
Ben de çok sevindim valla ne yalan söyleyim iyi ki yüksek riskliyiz diyeAllah iyi insanlar çıkarsın karşınıza canım
Umudum bir an önce iyileşsin boncuğum inşallahYok fitili atıyorum doktor ishal varken tavsiye etmiyorum dedi, mevbur atiyorum. Umut 15 kilo.
Dusu cok seviyor aslinda ama yasak dediler. Duru da benim yanimda. Umutta duruda uyuyor suan. Ben uyuyamiyirum korkudan, onlarin odasindayim, aralarinda uzaniyorum.