- 11 Şubat 2008
- 7.245
- 17.396
- 773
- 41
Olmaz inşallah canım odan vardır muhakkak önlemini alır uzaktan görüşürsün en azından sürekli sınıflara gir çık yapmıyorsun havalar da düzelirse kapı pencere açık durulur. Annen bakıyorsa süpermişAnnem bakıyor misscim bakımda sıkıntı yok çok şükür de bizim okul buranın en kalabalık okulu öğrencilerin yarısı geldiğnde bile 500 kişiinşallah virüse yakalanmadan biter şu dönem
Evet moda selvimde cok hos elbise de buldm aradm ama pztesiye anca gelir dedi. Eşimle yarn cikacagz izin alacak bi kac saat ona da ogluma da bseyler alacagz. Rahatladm yaModa selvimden almıştım ben bikaç kere güzel gelmişti ama cumaya yetişir mi bilmem tabi.
Baktm inan hep de esim izin alacak yarin gidecegz yetismez diyorlar araynca. Dha iyi deneyerek almak ya rahatladmTekbir sefa Merve falan bakabilirsin ama geç gelebilir gelemeyebilir risk o yüzden sen elindekini şıklaştır bence takı ile falan az günün kalmış
İlaç veriyorum dupalac ona rağmen bazen 2 gün Oluyor canım evet ya bir iki kaka örneği gördüm bizimkine benziyor@Zeyay1420 canımdiş ağrısı gibi geldi bana da inşallah bu geceniz güzel geçer. Gün içinde nasıldı hali tavrı ayşeciğin?
S Susam_tanesi eline yüreğine sağlık ne güzel yazmışsın. Dediğin gibi kaygı etmek çoğu zaman yersiz ama işte annelik elde değil. Bakıcı a maşşallah sen de o da çok şanslı inşallah ipek okula gidene kadar böyle devm eder aranızdaki ilişki
SonsuzUmut geçmiş olsun canım size de.hergün yapıyorsa kakasını kabız değildir. Bizimki de. Katı yapıyor artık ama normal herşeyi yiyorlar. Şükür hemen hemen her yemekten sonra yapıyor artık bekletmediği sürece sıkıntı yok ne kaka yolu bekletti benim oğlan bize küçükken
Tedavisi için hastayı görmem lazım ellerimle bakmam lazım gelsin demiş de arkadaşım İzmirin en pahalı hastanesinde çalışıyor muayene 650 TL sadeceJadesi hadi yaa üzüldüm bak şimdi tedavisi için ne demiş hay Allah artık daha da dikkatli olmasın çok geçmiş olsun
Öyle kötü oldu malesefOyyy kötü olmuş. Dikkat et bundan sonra fizik tedavi falan alırsan belki iyice ilerlemez..
Allah allah 1 ay da uzun bir süre tekrar doktora gösterdiniz mi hala çatlak var mı yoksa acaba korku yerleşti ona mı ağlıyor. Acaba iyileşme süresince katı yaptığı için mi iyileşme yavaşladı. Bir sorsanız.
Amaan neden öyle yaptı ki yaa? Bir derdi mi var acep? Diş falan mı yoksa sinirsel mi acaba?? Zor bir gündür eminim insanın sabrı da tükeniyor o kadar ağlamaya ve uykusuzluğa. Kolay gelsin..
Yaaa geçmiş olsun canım dikkat et kendine fizik tedavi oluyor sanırım geçer inşArkadaşım sonucu göstermiş dostlarnur topu gibi bir fıtığım varmış
Yok kuzum yarın kendi gittiğim doktora gideceğim bakalım ne diyecekJadesi gecmis olsun canim. ne yapılacakmış tedavi olarak birşey söylediler mi?
Yaaa bizimde bir iki kere öyle olmuştu birinde içtiği çorba dokunmuştu birinde diş çıktı bir sıkıntısı olmuş demek ki bazı zamanlar cidden zombi modKabus bir gece ve onu takip eden bir gün geçirdim. Gece ne oldu ayşeye anlayamadık saat 2 ye kadar çılgınlar gibi ağladı kendini ordan oraya atıyor çığlık atıyor ehh ehhh diye vuruyor neyseki 2 den sonra sızdı biraz 5.30 a kadar sonra yine aynı şeyler 8.30da uyudu bir yandan Zeynep okula gidicek bir yandan Ayşe ağlıyor öte taraftan ders saati geldi hooyy Allahım ne geceydi zombi gibi geziyorum
İyiye gitmesine sevindim canım daha iyi olacak merak etme sen gücünü koru biliyorum çok zor amaKusması azaldı ama hala birsey yemiyor bulantısı devam ediyor. Doktoru aradim getireyimmi diye ishali cok dedim, reflor al ver dedi. Sabah verdim aksamda vericem. Kurmamız azaldı ishalde kesilse Allahin izni ile iylesecek. İgneler 3 gunden sonra fayda edecek dedi ates olmasi normal crp den kaynaklı dedi. Yarinda ates ishal devam ederse getir yatiricam dedi. Insallah gerek kalmicak. Suan 38.5 ates duzelecek galiba uyuyor.
İnşallah düzelir canım çok zor süreç ben de yaşadım..Geçen hafta yine gittik çoçuk cerrahisine yani 3 kere çoçuk cerrahi 2 kere çoçuk doktoruna bir kere de çoçuk gastroenterolojisine hepsi krem oturma banyosu ve ilaç dozunu Yükselt diyor
Bakalım ya geçiş süreci dedi doktor en son düzelir dedi ama ben mi çok taktım ne oldu anlamıyorum ya düzelecek İnş anca dua ediyorum şuna
Oyy neler olmuş öyle şekerparem. Bu corona büyük küçük herkesin psikolojini bozdu yaaKızlar dün bugün hic giremedimbugün ogluşumun doğum günu ama partiyi biraz erteledim.çünku elim değip hazırlanamadım biraz üzgünüm o yüzden dün parka gittik..parka gider gitmez ogluma bir cocuk yanaştı ve arkadas olalim mi dedi.ama yaşı biraz büyüktü.yani 9 yas civarıydı muhtemelen.bizimki korktu ve çocuğa uzak dur pis insan pis pis diye bağırdı. vinüs kapmak istemiyorum uzaak duuurr diye nasil kaçıyor.çocuk da kovalıyor neyse cocuga oglum korktu senden sen başka arkadas bul dedim.neeyse oynadik ettik.bu sefer sardı benim oglan yerdeki coplere alip cope atacakmis.nasil pis cocuklar varmis boyle.heryeri pisletmislermis.dogamizi koruyalim diye kamu spotu yapiyor bir de hep bu trtcocuk da ki su elçileri sayesinde oldu.evde su bitse susuz yasanmaz diye hangır hangir agliyor yaaa dedim oglum ne yapiyorsun yapma.dokunma pis onlar.copculer toplar vs dedim.neyse eve geldik.o da bir yaygara zaten.bagrış çağrış ağlıyor gitmeyecegim diye. ama bir ruzgar cikti..nasil soguk esiyor..oglum kardesin usuyecek dedim.kp yanimdaydi.kizim gel biz yuruyelim nasılsa gelecek dedi.neyse biraz uzaklaşıp bi dondum benimki cikmis kaydiraga..umru degil..park da kalabalikti..kizi babama birakip oglani almaya gittikm.siz gidin diyor.ordan bir kadın da ayy bak gordun mu cocuk nasil annesini uzuyor ama benim oglum hic uzmez boyle annesini diye ogluna nasihat ediyor.bari ben gidince yap be kadin.ben zaten orda perisanim neyse bi baktim babam kizi parkin en ucunda birakmis bana geliyor kosa kosa kizi almaya gittim.bi baktim bütün kadınlar baslarini dikmis elifin arabasina bakiyorlar.biri almasin diye..anne yuregi heryerde ayni ❤ neyse babama soylendim baba naptin olur mu oyle vs dedim.dusunemedi herhalde hala bisey olmaz diyor.ya olmaz olur mu..o kadar kalabalik Allh korudu.sonra kosarak alinin yanina geldim.yok ne yaptiysam olmadi en sonunda babam.kucakladi tasidi ordan.sonra markete girdik.orayi da bi guzel katip karistirdik sonra yol boyu susmadı.ya siz boyle durumlarda ne yapiyorsunuz..benim carem kalmadi.dikkati de dagitamiyorum.adeta krizie komaya giriyor.aglamaktan kendinden geçiyor sonra babaanneye ugradik.bi baktim ali almis ekmek poşetini yemek masasindan mutfaga tasiyor bir de babaannesine soyleniyor.bu ne boyle her yerde pislik var heryer daginik diyor oglum saçmalama ekmek o tabi masada duracak dedim.ev de normal evdi pis falan degildi.Ali beni rezil etti dun yani ya bu koronanin da etkisiyle cocuk titizlikte zirve oldu bunu nasil duzeltecegim.ayy evde oyle olsa bir de ev de heryeri heryere katıyor.disarda temizlik gorevlisi gibi ☺ay ne cok yazdim..icim.sismiss..okuyana okumaya selam olsun..10 sayfa birikmis..daha okuyamadim.insAllah hepiniz iyisinizdir.❤❤
Ohh ne güzel çözümün varmış en azından yavaş yavaş bi yol bulursunuzAnnem geldi denizi bakmayavalla hiç beklemiyorken bir anda açılması şok etti beni
Sağol missim napalım artık bende üzüldüm yalan yok Asya ile az daha büyüseydik dedim buna şükür en azından daha az kucakçı artıkJadesi canım çok geçmiş olsun ya fıtık olmasına üzüldüm inşallah biraz diner ağrısı yorma kendini diyecem de nasıl olacaksa o
Taşınma daha kötü etmesin seni. Biraz zorlayabilecekseniz taşınmasan mı acaba? Hem taşınma masrafları falan belki kira farkını bir kaç ay kapatır. Yardımcın yok çok zorlanırsın taşınırken..Öyle kötü oldu malesefmuhtemelen fizik tedavi verecek taşınma işi geçsin anca o zamana halledebilirim onu da
Ay kıyamam ya sana neler etmiş öyleKızlar dün bugün hic giremedimbugün ogluşumun doğum günu ama partiyi biraz erteledim.çünku elim değip hazırlanamadım biraz üzgünüm o yüzden dün parka gittik..parka gider gitmez ogluma bir cocuk yanaştı ve arkadas olalim mi dedi.ama yaşı biraz büyüktü.yani 9 yas civarıydı muhtemelen.bizimki korktu ve çocuğa uzak dur pis insan pis pis diye bağırdı. vinüs kapmak istemiyorum uzaak duuurr diye nasil kaçıyor.çocuk da kovalıyor neyse cocuga oglum korktu senden sen başka arkadas bul dedim.neeyse oynadik ettik.bu sefer sardı benim oglan yerdeki coplere alip cope atacakmis.nasil pis cocuklar varmis boyle.heryeri pisletmislermis.dogamizi koruyalim diye kamu spotu yapiyor bir de hep bu trtcocuk da ki su elçileri sayesinde oldu.evde su bitse susuz yasanmaz diye hangır hangir agliyor yaaa dedim oglum ne yapiyorsun yapma.dokunma pis onlar.copculer toplar vs dedim.neyse eve geldik.o da bir yaygara zaten.bagrış çağrış ağlıyor gitmeyecegim diye. ama bir ruzgar cikti..nasil soguk esiyor..oglum kardesin usuyecek dedim.kp yanimdaydi.kizim gel biz yuruyelim nasılsa gelecek dedi.neyse biraz uzaklaşıp bi dondum benimki cikmis kaydiraga..umru degil..park da kalabalikti..kizi babama birakip oglani almaya gittikm.siz gidin diyor.ordan bir kadın da ayy bak gordun mu cocuk nasil annesini uzuyor ama benim oglum hic uzmez boyle annesini diye ogluna nasihat ediyor.bari ben gidince yap be kadin.ben zaten orda perisanim neyse bi baktim babam kizi parkin en ucunda birakmis bana geliyor kosa kosa kizi almaya gittim.bi baktim bütün kadınlar baslarini dikmis elifin arabasina bakiyorlar.biri almasin diye..anne yuregi heryerde ayni ❤ neyse babama soylendim baba naptin olur mu oyle vs dedim.dusunemedi herhalde hala bisey olmaz diyor.ya olmaz olur mu..o kadar kalabalik Allh korudu.sonra kosarak alinin yanina geldim.yok ne yaptiysam olmadi en sonunda babam.kucakladi tasidi ordan.sonra markete girdik.orayi da bi guzel katip karistirdik sonra yol boyu susmadı.ya siz boyle durumlarda ne yapiyorsunuz..benim carem kalmadi.dikkati de dagitamiyorum.adeta krizie komaya giriyor.aglamaktan kendinden geçiyor sonra babaanneye ugradik.bi baktim ali almis ekmek poşetini yemek masasindan mutfaga tasiyor bir de babaannesine soyleniyor.bu ne boyle her yerde pislik var heryer daginik diyor oglum saçmalama ekmek o tabi masada duracak dedim.ev de normal evdi pis falan degildi.Ali beni rezil etti dun yani ya bu koronanin da etkisiyle cocuk titizlikte zirve oldu bunu nasil duzeltecegim.ayy evde oyle olsa bir de ev de heryeri heryere katıyor.disarda temizlik gorevlisi gibi ☺ay ne cok yazdim..icim.sismiss..okuyana okumaya selam olsun..10 sayfa birikmis..daha okuyamadim.insAllah hepiniz iyisinizdir.❤❤
Çok saol kuzum. Fıtık çıkmış çok geçmiş olsun. Diskleri kaydırmamak çok dikkat etmek lazım ben de arkandan geliyor gibiyim belarım çok fazla gece beşinden alıp beslemek işkence gündüzde hep kucakta zaten yürüme gibi bir niyeti yok bizimkinin hayırlısıyla büyüselerdi çok dikkat et taşınacak sında annenler gelip yardım etse keşke sana tek başına altından kalkamazsın bu halle.Sağ ol kuzum hep beraber inşallahBakmam mı ya yerim sarıı çiçek o,belim daha iyi ama hala hissettiriyor ağrıyı bugüne şükür kuzum
Çok sağ ol susamım İnan içimi rahatlattın ferahlattın inşallah suyun içine girince alışacağız Hayat nelere alışmadık da konu evlat olunca insan daha bir duygusal bakıyor güzel dileklerine de ayrıca teşekkür ederim yeni yaş Atayla yeni heyecanlarYeşimcim doğum günün kutlu olsun. Nice sağlıklı mutlu yaşların olsun eşin ve oğluşunla birlikte
İnşallah Ata kuzusunu da emanet edecek güzel bir kreş veya bakıcı bulursun. Üzülme emanet diye çok daha özenli bakıyorlar vicdanlı merhametli insanlarla karşılaştırsın yeter. Ben yürümeyi emeklemeyi keşfetmeyi öğrensin diye bakıcıdan daha çok yere bırakıyorum ipek i bakıcısı daha çok kucağa alıyor mesela. Ben yemezse mama yer alışmasın diyorum o yemezse diye hazırda hep tarhana çorba bulunduruyor. Emanet çocuk aç kalmasın diyorÖzenmezler diye düşünme kendini üzme. Bazen çok kafa yorduğumuz çok korktuğumuz şeyler o zaman gelince çok kolay oluveriyor.
Çok sevdiğim bir söz vardır “we are more often frightened than hurt, we suffer more from imagination than from reality” tam çeviremeyebilirim anlamını kaybetmekten korkarım ama şunu demek istiyor. Çoğunlukla bir şeyi yaşamayı hayal etmek, gerçekte yaşamaktan daha çok acı verir.
Ben bunu o kadar çok yaşadım ki endişeli ve kaygılı insanların hep yaptığı şeydir gelecekte olacak olanlardan korkmak düşünüp durmak ama o an gelip onları yaşadığında hiç bişeyin düşündüğün kadar korkunç olmadığını görürsün. Bakıcı mevzusunda ben de çok yaptım ama hiç bişey düşündüğüm kadar zor olmadı hatta çok kolay oldu. Boşuna kafamı yorup kendimi üzmüşüm. Başka başka bir çok konuda yaptım evlilik hayatımda ailemle olan durumlarda. Ama artık bu sözü hep kendime hatırlatıyorum. Nefes alıyorum.
Senin nezdinde okullar açılınca ne olacak diyen tüm annelere seslenmiş olayım. İşe başlamış ve işlerin düşündüğü kadar korkunç olmadığını gören bir anne olarak söylüyorum. Su soğuk gibi geliyor ama içine girince alışılıyor
Buraya kadar okuyan varsa teşekkürler
Âmin kuzum çok sağ ol hepimizin ağzı tatlı olsun eşin de balık burcuymüş onunda mutlu yaşları olsun senle asyaylaYaaa benim kibar arkadaşım doğmuş iyiki doğdun kuzumiyiki tanımışız seni dünyaya kibar bir erkek yetiştiriyorsuun Rabbim ağzınızın tadını bozmasın
Sağ ol Aslı’cım yaş oldu 42 Allah’ım hayırlı ömürler versin çocuklarımızı sağlıkla büyütmeyi anneli babali nasip etsinİyi ki doğmuşsun canımgüzel yureklimiz bu yaşında dilediğin tüm dilekler gerçek olsun en başta sağlık huzur bereket olsun evladınla eşinle nice güzel yaşlara
Sağ ol canım baharım çok teşekkür ederimnzh99 canim dogum gunun kutlu olsun. Saglikla huzurla nice nice seneleriniz olsun insallah.
Ata kuzusu ve senin icinde dua ediyorum insallah hersey gonlunce olur.
SonsuzUmut canim ya benim kiz kaka yapmadi dun insllah bugun yaparda atarim neden yapmadi anlamadimda
Kıyamam hanım ağama Çabucak atlatsın inşallah bol kakalı günler diliyorumYapar canım İnş bizim de dün yapmadı bu sabah ağladı yine yaparken
Sağ ol kuzum hep beraber inşallah
Çok teşekkür ederim Ebrucum ben de sizleri tanıdığım için çok mutluyum ve çok şanslıyım ne güzel ne kaliteli bir topluluk hepiniz iyiki varsınızİyi ki doğdunseni tanıdığım içim çok mutluyum rabbim işlerini kolaylaştırsın inşallah iyi insanlar çıksın senin ve tüm arkadaşlarımızın karşısına
Kıyamam adaşımaArkadaşım sonucu göstermiş dostlarnur topu gibi bir fıtığım varmış
Dün gece bizim de kabustu ama sanki bizim tedirginliğimizi hissetti bebekler öyle düşünüyorumKabus bir gece ve onu takip eden bir gün geçirdim. Gece ne oldu ayşeye anlayamadık saat 2 ye kadar çılgınlar gibi ağladı kendini ordan oraya atıyor çığlık atıyor ehh ehhh diye vuruyor neyseki 2 den sonra sızdı biraz 5.30 a kadar sonra yine aynı şeyler 8.30da uyudu bir yandan Zeynep okula gidicek bir yandan Ayşe ağlıyor öte taraftan ders saati geldi hooyy Allahım ne geceydi zombi gibi geziyorum
Sağ ol canım benim âmin inşallah hepimizin musmutlu yılları olsun Allah’ım eksiltmesin arttırsınnzh99 güzel yürekli arkadaşım doğum günün kutlu mutlu olsun sağlıkla evladınla sevdiceğinle mutlu huzur dolu nice yıllarınız olsun..
Umarım canım bu arada sağ olsun helinnzh99 canım Ata için endişelerini anlıyorum inş Rabbim karşına gönlüne göre içinin ısınacağı Ata yı önce Rabbim in sonra senin emanetin olarak gören vicdanlı merhametli birini çıkartsın olmazsa da işlerini rast getirsin izinle falan yaza 2,5 - 3 ay idare edebilesin ama sanmıyorum ki okullar tam açılsın hele ki yüksek riskte eşinin branşı gereği gitmedende kapatabilir belki dönemi inş hakkınızda hepimizin hakkında hayırlısını olsun Rabbim feraha çıkartsın
Çok teşekkür ederim dil zarım âmin inşallahnzh99 dogum günün kutlu olsun canimmm. tüm sevdiklerinle mutlu huzurlu bir ömrün olsun.
Âmin canım Allah razı olsunharika yazmışsın gerçekten. hele ilk cocukta bakıcı kreş sanki öcüymus gibi geliyordu bana. haberlerde kötü örnekler insani çok kötü etkiliyor. ilk kizima bayağı eşimle baktık. öğleden önceydi benim derslerim onun öğleden sonra. o zamanlar sabahçı öğlenci var tabi. bakıcı olmasın diye. ama biz yıprandık. surekli yorgun bir anne baba, bir şeylere yetiştirme cabasi vs. e cocuk da olumsuz etkilendi. küçük kizimda hem ben hem eşim tam zamanlı çalışıyorduk. benim dersler 4 te bitiyor. eşim zaten öğretmenlikten geçiş yaptı. bakıcı bulduk. bulana kadar bayağı macera yaşadık, kötü tecrübelerim de oldu ama sonrasında hem ben hem cocuk çooook daha huzurluydu. ve dedigin gibi benden daha iyi de ilgilendi. ben oynamaktan sıkılırdim, bakıcısı sıkılmazdi. parktan gelirken kucağına aldiriyordu. ben almazdım Allah biliyor. benden daha çok nazlaniyordu yani. Allah meleklerimize iyi bakıcilar nasip etsin.
Allah yardimciniz olsun arkadaşlar. insallah feraha erersiniz
İnşallah düzeliyor baharım ne çektiniz ya görmemişe dönün inşallahKusması azaldı ama hala birsey yemiyor bulantısı devam ediyor. Doktoru aradim getireyimmi diye ishali cok dedim, reflor al ver dedi. Sabah verdim aksamda vericem. Kurmamız azaldı ishalde kesilse Allahin izni ile iylesecek. İgneler 3 gunden sonra fayda edecek dedi ates olmasi normal crp den kaynaklı dedi. Yarinda ates ishal devam ederse getir yatiricam dedi. Insallah gerek kalmicak. Suan 38.5 ates duzelecek galiba uyuyor.
Düzelecek de demekki bağırsak florası çok narin çok etkilenmiş ek gıdalardanGeçen hafta yine gittik çoçuk cerrahisine yani 3 kere çoçuk cerrahi 2 kere çoçuk doktoruna bir kere de çoçuk gastroenterolojisine hepsi krem oturma banyosu ve ilaç dozunu Yükselt diyor
Bakalım ya geçiş süreci dedi doktor en son düzelir dedi ama ben mi çok taktım ne oldu anlamıyorum ya düzelecek İnş anca dua ediyorum şuna
İnşallah kuzum umudumuz o yönde annenin bakması da süper tabii ki Allah başınızdan eksik etmesinAnneanne bakıyor yeşimcim, bizim okulda ortaokıl da var beden resim müzikçiler gelmiyoe uzaktan devam ediyorlar inşallah eşin de öyle olur
Sağ ol misin çok teşekkür ederimnzh99 canım doğum günün kutlu olsun eşin Ata 'nla sevgi dolu yuvanızda nice mutlu seneleriniz olsun inşallah
Oy Dünürüm alim ne etkilenmiş ya geçecek bugünlerde inşallah sakin ve sabır bu arada Ali’yle aynı gün DOĞMUŞUZ musmutlu yaşları olsun hassas naif kuzumunKızlar dün bugün hic giremedimbugün ogluşumun doğum günu ama partiyi biraz erteledim.çünku elim değip hazırlanamadım biraz üzgünüm o yüzden dün parka gittik..parka gider gitmez ogluma bir cocuk yanaştı ve arkadas olalim mi dedi.ama yaşı biraz büyüktü.yani 9 yas civarıydı muhtemelen.bizimki korktu ve çocuğa uzak dur pis insan pis pis diye bağırdı. vinüs kapmak istemiyorum uzaak duuurr diye nasil kaçıyor.çocuk da kovalıyor neyse cocuga oglum korktu senden sen başka arkadas bul dedim.neeyse oynadik ettik.bu sefer sardı benim oglan yerdeki coplere alip cope atacakmis.nasil pis cocuklar varmis boyle.heryeri pisletmislermis.dogamizi koruyalim diye kamu spotu yapiyor bir de hep bu trtcocuk da ki su elçileri sayesinde oldu.evde su bitse susuz yasanmaz diye hangır hangir agliyor yaaa dedim oglum ne yapiyorsun yapma.dokunma pis onlar.copculer toplar vs dedim.neyse eve geldik.o da bir yaygara zaten.bagrış çağrış ağlıyor gitmeyecegim diye. ama bir ruzgar cikti..nasil soguk esiyor..oglum kardesin usuyecek dedim.kp yanimdaydi.kizim gel biz yuruyelim nasılsa gelecek dedi.neyse biraz uzaklaşıp bi dondum benimki cikmis kaydiraga..umru degil..park da kalabalikti..kizi babama birakip oglani almaya gittikm.siz gidin diyor.ordan bir kadın da ayy bak gordun mu cocuk nasil annesini uzuyor ama benim oglum hic uzmez boyle annesini diye ogluna nasihat ediyor.bari ben gidince yap be kadin.ben zaten orda perisanim neyse bi baktim babam kizi parkin en ucunda birakmis bana geliyor kosa kosa kizi almaya gittim.bi baktim bütün kadınlar baslarini dikmis elifin arabasina bakiyorlar.biri almasin diye..anne yuregi heryerde ayni ❤ neyse babama soylendim baba naptin olur mu oyle vs dedim.dusunemedi herhalde hala bisey olmaz diyor.ya olmaz olur mu..o kadar kalabalik Allh korudu.sonra kosarak alinin yanina geldim.yok ne yaptiysam olmadi en sonunda babam.kucakladi tasidi ordan.sonra markete girdik.orayi da bi guzel katip karistirdik sonra yol boyu susmadı.ya siz boyle durumlarda ne yapiyorsunuz..benim carem kalmadi.dikkati de dagitamiyorum.adeta krizie komaya giriyor.aglamaktan kendinden geçiyor sonra babaanneye ugradik.bi baktim ali almis ekmek poşetini yemek masasindan mutfaga tasiyor bir de babaannesine soyleniyor.bu ne boyle her yerde pislik var heryer daginik diyor oglum saçmalama ekmek o tabi masada duracak dedim.ev de normal evdi pis falan degildi.Ali beni rezil etti dun yani ya bu koronanin da etkisiyle cocuk titizlikte zirve oldu bunu nasil duzeltecegim.ayy evde oyle olsa bir de ev de heryeri heryere katıyor.disarda temizlik gorevlisi gibi ☺ay ne cok yazdim..icim.sismiss..okuyana okumaya selam olsun..10 sayfa birikmis..daha okuyamadim.insAllah hepiniz iyisinizdir.❤❤
Sağol canım umarım geçer hayat kalitesi çok düşüyor böyle çünküYaaa geçmiş olsun canım dikkat et kendine fizik tedavi oluyor sanırım geçer inş
Yok kuzum hesapladık orası her türlü karda arkadaşım var 2 tane destek olacaklar artık mutfağı yerleştirseler gerisi kolay eşimde izin alır yavaş yavaş yine yorulurum tbi ama napayımTaşınma daha kötü etmesin seni. Biraz zorlayabilecekseniz taşınmasan mı acaba? Hem taşınma masrafları falan belki kira farkını bir kaç ay kapatır. Yardımcın yok çok zorlanırsın taşınırken..
Sağolasın bebeğim valla kötüymüş sende eğer hissediyorsan git baktır y ada daha dikkatli ol bebeğim mümkün olmuyor pek a ama beşik derin al koy derken eşim evdeyken o aldı koydu geri kucağında o taşıdı ama bebek bu beni istiyor almak zorunda kalıyorum mesela eşim yok ben aldım emzirdim koydum derken mecbur yine taşıyoruzÇok saol kuzum. Fıtık çıkmış çok geçmiş olsun. Diskleri kaydırmamak çok dikkat etmek lazım ben de arkandan geliyor gibiyim belarım çok fazla gece beşinden alıp beslemek işkence gündüzde hep kucakta zaten yürüme gibi bir niyeti yok bizimkinin hayırlısıyla büyüselerdi çok dikkat et taşınacak sında annenler gelip yardım etse keşke sana tek başına altından kalkamazsın bu halle.
Çok sağ ol susamım İnan içimi rahatlattın ferahlattın inşallah suyun içine girince alışacağız Hayat nelere alışmadık da konu evlat olunca insan daha bir duygusal bakıyor güzel dileklerine de ayrıca teşekkür ederim yeni yaş Atayla yeni heyecanlar
Âmin kuzum çok sağ ol hepimizin ağzı tatlı olsun eşin de balık burcuymüş onunda mutlu yaşları olsun senle asyayla
Sağ ol Aslı’cım yaş oldu 42 Allah’ım hayırlı ömürler versin çocuklarımızı sağlıkla büyütmeyi anneli babali nasip etsin Sağ ol canım baharım çok teşekkür ederim
Kıyamam hanım ağama Çabucak atlatsın inşallah bol kakalı günler diliyorum
Sağ ol kuzum hep beraber inşallah
Çok teşekkür ederim Ebrucum ben de sizleri tanıdığım için çok mutluyum ve çok şanslıyım ne güzel ne kaliteli bir topluluk hepiniz iyiki varsınız
Kıyamam adaşıma
Dün gece bizim de kabustu ama sanki bizim tedirginliğimizi hissetti bebekler öyle düşünüyorum
Sağ ol canım benim âmin inşallah hepimizin musmutlu yılları olsun Allah’ım eksiltmesin arttırsın
Umarım canım bu arada sağ olsun helinHelinnnnn Birini önerdi eğer okullar açılırsa bununla başlayacağız inşallah en azından referansı iyi Rabbim merhametli insanlara denk getirsin
Çok teşekkür ederim dil zarım âmin inşallah
Âmin canım Allah razı olsun
İnşallah düzeliyor baharım ne çektiniz ya görmemişe dönün inşallah
Düzelecek de demekki bağırsak florası çok narin çok etkilenmiş ek gıdalardan
İnşallah kuzum umudumuz o yönde annenin bakması da süper tabii ki Allah başınızdan eksik etmesin
Sağ ol misin çok teşekkür ederim
Oy Dünürüm alim ne etkilenmiş ya geçecek bugünlerde inşallah sakin ve sabır bu arada Ali’yle aynı gün DOĞMUŞUZ musmutlu yaşları olsun hassas naif kuzumun
Disten mi yapiyor acabaKabus bir gece ve onu takip eden bir gün geçirdim. Gece ne oldu ayşeye anlayamadık saat 2 ye kadar çılgınlar gibi ağladı kendini ordan oraya atıyor çığlık atıyor ehh ehhh diye vuruyor neyseki 2 den sonra sızdı biraz 5.30 a kadar sonra yine aynı şeyler 8.30da uyudu bir yandan Zeynep okula gidicek bir yandan Ayşe ağlıyor öte taraftan ders saati geldi hooyy Allahım ne geceydi zombi gibi geziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?