2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Annem bakıyor misscim bakımda sıkıntı yok çok şükür de bizim okul buranın en kalabalık okulu öğrencilerin yarısı geldiğnde bile 500 kişi inşallah virüse yakalanmadan biter şu dönem
Olmaz inşallah canım odan vardır muhakkak önlemini alır uzaktan görüşürsün en azından sürekli sınıflara gir çık yapmıyorsun havalar da düzelirse kapı pencere açık durulur. Annen bakıyorsa süpermiş

Moda selvimden almıştım ben bikaç kere güzel gelmişti ama cumaya yetişir mi bilmem tabi.
Evet moda selvimde cok hos elbise de buldm aradm ama pztesiye anca gelir dedi. Eşimle yarn cikacagz izin alacak bi kac saat ona da ogluma da bseyler alacagz. Rahatladm ya
Tekbir sefa Merve falan bakabilirsin ama geç gelebilir gelemeyebilir risk o yüzden sen elindekini şıklaştır bence takı ile falan az günün kalmış
Baktm inan hep de esim izin alacak yarin gidecegz yetismez diyorlar araynca. Dha iyi deneyerek almak ya rahatladm

İlaç veriyorum dupalac ona rağmen bazen 2 gün Oluyor canım evet ya bir iki kaka örneği gördüm bizimkine benziyor bakalım ya çatlaktan dolayı tutuyor hissediyorum ama yapacak bir şey Yok ilacının dozunu yükselttim biraz düzenler kadar artık bakalım
Ama rahatladım kaka örneklerini görünce biraz

Jadesi hadi yaa üzüldüm bak şimdi tedavisi için ne demiş hay Allah artık daha da dikkatli olmasın çok geçmiş olsun
Tedavisi için hastayı görmem lazım ellerimle bakmam lazım gelsin demiş de arkadaşım İzmirin en pahalı hastanesinde çalışıyor muayene 650 TL sadece yarın tıpış tıpış devlet hastanesine gideceğim ne diyecek bakalm. Hayırlısı olsun kızımı pek taşımamaya gayret edeceğim nasıl olacaksa

Öyle kötü oldu malesef muhtemelen fizik tedavi verecek taşınma işi geçsin anca o zamana halledebilirim onu da

Yaaa bizimde bir iki kere öyle olmuştu birinde içtiği çorba dokunmuştu birinde diş çıktı bir sıkıntısı olmuş demek ki bazı zamanlar cidden zombi mod

İyiye gitmesine sevindim canım daha iyi olacak merak etme sen gücünü koru biliyorum çok zor ama

İnşallah düzelir canım çok zor süreç ben de yaşadım..
Oyy neler olmuş öyle şekerparem. Bu corona büyük küçük herkesin psikolojini bozdu yaa ( çocuk da haklı bişey diyemiyorum biz yaptık onları böyle. Sen böyle tıkandıysan biz ne diyebiliriz ki..

Jadesi canım çok geçmiş olsun ya fıtık olmasına üzüldüm inşallah biraz diner ağrısı yorma kendini diyecem de nasıl olacaksa o
Sağol missim napalım artık bende üzüldüm yalan yok Asya ile az daha büyüseydik dedim buna şükür en azından daha az kucakçı artık sadece oynarken sürekli peşindeyim ama yarın yürüyünce nolur bilmiyorum

Öyle kötü oldu malesef muhtemelen fizik tedavi verecek taşınma işi geçsin anca o zamana halledebilirim onu da
Taşınma daha kötü etmesin seni. Biraz zorlayabilecekseniz taşınmasan mı acaba? Hem taşınma masrafları falan belki kira farkını bir kaç ay kapatır. Yardımcın yok çok zorlanırsın taşınırken..

Ay kıyamam ya sana neler etmiş öyle biraz güldüm ama affet şu yöntemi dener misin bi kuzum şimdi aliye hadi oyun oynayalım de arabaları parka götürün orda onun yaptığı haraketle ti bir arabaya kendini de bir araba gibi davran mesela deki kırmızı araba bu sensin gitmek istiyor evde işleri var ama mavi araba buda ali gitmek istemiyor oynamak istiyor falan durumu özetler gibi kırmızı araba çok üzüldü çünkü evde yapmadı gereken yemekler var akşama diğer arabalara yemek verecek ki arabalar güçlensin diğer gün iyi olsunlar ki turbo hıphızlı gitsinler yoksa güçsüz olup hasta olurlar. Diğer durumlar içinde yavaş yavaş ona kendi keşfetmesinş sağla babaanne araba evine pis dediğin için üzüldü kenara park etti bak sanırım biraz ağladı hadi özür dileyelim gel... İşin özünü anladın mı bi dene istersen

Kalppare şekerimparem zorlu bir park macerası olmus. benim kizlarda yöntemim evden çıkmadan tüm planı söylemekti. yani söyle, önce parka gideceğiz, 1 saat parkta kalacağız. sonra markete uğrarız. evin ihtiyaçlarını alacağız. burada hemen söze girip abur cuburr alabilir miyiz derlerdi? evet bir tane alabilirsiniz derim çoğunlukla. cok nadir hayir bugun yediniz vs. sonra parkta bir saatin bitmesine 10 dk kala haber veririm, sonra 5 dk kala haber veririm. ve çıkardık. şimdi büyüdüler zaten problem olmuyor ama daha küçüklerken oyle yapardım.

her çocuk farklıdır tabi, Asim da ise yarayacak mı bilmiyorum.

bunun dışında virüs korkusunu nasil yenebilirsiniz bilmiyorum. küçük kizimin saç teline takıntısı vardi. pasaklı anasi sayesinde gecti. yüzmeye giderdi, deli ederdi beni girmezdi yıkanma kabinlerine, tatilde keza öyle. şükür gecti. bence aliyle bu konuyu sakince konuşabilirsin. o arkadasa neden böyle yaptın, ne düşündün gibi? cocuklar olay anında durtusel davranıyorlar ama sonradan konuşmak daha etkili oluyor. bu konuşmayı yaparken de etkili dinlemedeki yansıtma cümlelerini kullanırsan daha iyi ipuçları alabilirsin. bugün hakkında biraz konuşalım mı? seninle oynamak isteyen abiden uzaklaşmak istedin. Ali de işte evet ondan korktum virüs var vs dedi diyelim. sana virüs bulaşmasından endilselenmis olmalısın gibi gibi onun daha fazla konuşmasını sağlayacak cümlelerle destekleyebilirisin. yoksa benim içimdeki anne otoritesi direkt yaklasmadan oynayabilirsin, mesafeye dikkat edersen virüs hemen bulaşmaz, demek istiyor ama o zaman da konuşamıyor zuzular

Son düzenleme:
Sağ ol kuzum hep beraber inşallahBakmam mı ya yerim sarıı çiçek o, belim daha iyi ama hala hissettiriyor ağrıyı bugüne şükür kuzum
Çok saol kuzum. Fıtık çıkmış çok geçmiş olsun. Diskleri kaydırmamak çok dikkat etmek lazım ben de arkandan geliyor gibiyim belarım çok fazla gece beşinden alıp beslemek işkence gündüzde hep kucakta zaten yürüme gibi bir niyeti yok bizimkinin hayırlısıyla büyüselerdi çok dikkat et taşınacak sında annenler gelip yardım etse keşke sana tek başına altından kalkamazsın bu halle.
Çok sağ ol susamım İnan içimi rahatlattın ferahlattın inşallah suyun içine girince alışacağız Hayat nelere alışmadık da konu evlat olunca insan daha bir duygusal bakıyor güzel dileklerine de ayrıca teşekkür ederim yeni yaş Atayla yeni heyecanlar
Yaaa benim kibar arkadaşım doğmuş iyiki doğdun kuzum iyiki tanımışız seni dünyaya kibar bir erkek yetiştiriyorsuun Rabbim ağzınızın tadını bozmasın
Âmin kuzum çok sağ ol hepimizin ağzı tatlı olsun eşin de balık burcuymüş onunda mutlu yaşları olsun senle asyayla
İyi ki doğmuşsun canım güzel yureklimiz bu yaşında dilediğin tüm dilekler gerçek olsun en başta sağlık huzur bereket olsun evladınla eşinle nice güzel yaşlara
Sağ ol Aslı’cım yaş oldu 42 Allah’ım hayırlı ömürler versin çocuklarımızı sağlıkla büyütmeyi anneli babali nasip etsin
Sağ ol canım baharım çok teşekkür ederim
Yapar canım İnş bizim de dün yapmadı bu sabah ağladı yine yaparken
Kıyamam hanım ağama Çabucak atlatsın inşallah bol kakalı günler diliyorum
nzh99 dopum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara ata kuzuyla beraber
Sağ ol kuzum hep beraber inşallah
İyi ki doğdun seni tanıdığım içim çok mutluyum rabbim işlerini kolaylaştırsın inşallah iyi insanlar çıksın senin ve tüm arkadaşlarımızın karşısına
Çok teşekkür ederim Ebrucum ben de sizleri tanıdığım için çok mutluyum ve çok şanslıyım ne güzel ne kaliteli bir topluluk hepiniz iyiki varsınız
Arkadaşım sonucu göstermiş dostlar nur topu gibi bir fıtığım varmış
Kıyamam adaşıma
Dün gece bizim de kabustu ama sanki bizim tedirginliğimizi hissetti bebekler öyle düşünüyorum
nzh99 güzel yürekli arkadaşım doğum günün kutlu mutlu olsun sağlıkla evladınla sevdiceğinle mutlu huzur dolu nice yıllarınız olsun..
Sağ ol canım benim âmin inşallah hepimizin musmutlu yılları olsun Allah’ım eksiltmesin arttırsın
Umarım canım bu arada sağ olsun helin Helinnnnn Birini önerdi eğer okullar açılırsa bununla başlayacağız inşallah en azından referansı iyi Rabbim merhametli insanlara denk getirsin
nzh99 dogum günün kutlu olsun canimmm. tüm sevdiklerinle mutlu huzurlu bir ömrün olsun.
Çok teşekkür ederim dil zarım âmin inşallah
Âmin canım Allah razı olsun
İnşallah düzeliyor baharım ne çektiniz ya görmemişe dönün inşallah
Düzelecek de demekki bağırsak florası çok narin çok etkilenmiş ek gıdalardan
Anneanne bakıyor yeşimcim, bizim okulda ortaokıl da var beden resim müzikçiler gelmiyoe uzaktan devam ediyorlar inşallah eşin de öyle olur
İnşallah kuzum umudumuz o yönde annenin bakması da süper tabii ki Allah başınızdan eksik etmesin
nzh99 canım doğum günün kutlu olsun eşin Ata 'nla sevgi dolu yuvanızda nice mutlu seneleriniz olsun inşallah
Sağ ol misin çok teşekkür ederim
Oy Dünürüm alim ne etkilenmiş ya geçecek bugünlerde inşallah sakin ve sabır bu arada Ali’yle aynı gün DOĞMUŞUZ musmutlu yaşları olsun hassas naif kuzumun

Yok kuzum hesapladık orası her türlü karda arkadaşım var 2 tane destek olacaklar artık mutfağı yerleştirseler gerisi kolay eşimde izin alır yavaş yavaş yine yorulurum tbi ama napayım herkesin işi gücü var kimseye gel demek istemiyorum

Sağolasın bebeğim valla kötüymüş sende eğer hissediyorsan git baktır y ada daha dikkatli ol bebeğim mümkün olmuyor pek a ama beşik derin al koy derken eşim evdeyken o aldı koydu geri kucağında o taşıdı ama bebek bu beni istiyor almak zorunda kalıyorum mesela eşim yok ben aldım emzirdim koydum derken mecbur yine taşıyoruz eşim balık ama öyle duygusal falan değildir 10 yıldır beraberiz ağladığını 2 kere falan duydum duydum diyorum çünkü asla göstermedi kendini birinde de telefon dayadı zaten

Disten mi yapiyor acaba benim kizda bu ara hep bağırıyor bende birakiyorum bagirsin stres atsin diye ama aksam en son başım sisti , disleri kasiniyor ve her şeyi dişlemiş su sira oyle sert dislemiski silikon malzemeyi bile disiyle kaldırmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…