2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Arkadaşım sonucu göstermiş dostlar nur topu gibi bir fıtığım varmış
Oyyy kötü olmuş. Dikkat et bundan sonra fizik tedavi falan alırsan belki iyice ilerlemez..
Evet canım günde iki kez oturma banyosu bepantol anestol sarı kantaron yağı hepsini kullanıyorum 1 ay oldu geçmedi daha
Allah allah 1 ay da uzun bir süre tekrar doktora gösterdiniz mi hala çatlak var mı yoksa acaba korku yerleşti ona mı ağlıyor. Acaba iyileşme süresince katı yaptığı için mi iyileşme yavaşladı. Bir sorsanız.
Amaan neden öyle yaptı ki yaa? Bir derdi mi var acep? Diş falan mı yoksa sinirsel mi acaba?? Zor bir gündür eminim insanın sabrı da tükeniyor o kadar ağlamaya ve uykusuzluğa. Kolay gelsin..

harika yazmışsın gerçekten. hele ilk cocukta bakıcı kreş sanki öcüymus gibi geliyordu bana. haberlerde kötü örnekler insani çok kötü etkiliyor. ilk kizima bayağı eşimle baktık. öğleden önceydi benim derslerim onun öğleden sonra. o zamanlar sabahçı öğlenci var tabi. bakıcı olmasın diye. ama biz yıprandık. surekli yorgun bir anne baba, bir şeylere yetiştirme cabasi vs. e cocuk da olumsuz etkilendi. küçük kizimda hem ben hem eşim tam zamanlı çalışıyorduk. benim dersler 4 te bitiyor. eşim zaten öğretmenlikten geçiş yaptı. bakıcı bulduk. bulana kadar bayağı macera yaşadık, kötü tecrübelerim de oldu ama sonrasında hem ben hem cocuk çooook daha huzurluydu. ve dedigin gibi benden daha iyi de ilgilendi. ben oynamaktan sıkılırdim, bakıcısı sıkılmazdi. parktan gelirken kucağına aldiriyordu. ben almazdım Allah biliyor. benden daha çok nazlaniyordu yani. Allah meleklerimize iyi bakıcilar nasip etsin.

Allah yardimciniz olsun arkadaşlar. insallah feraha erersiniz

N Nehir8077 canım nasıl oldu umut düzelme var mı biraz meraktayım ama yazamadım Bi türlü
Kusması azaldı ama hala birsey yemiyor bulantısı devam ediyor. Doktoru aradim getireyimmi diye ishali cok dedim, reflor al ver dedi. Sabah verdim aksamda vericem. Kurmamız azaldı ishalde kesilse Allahin izni ile iylesecek. İgneler 3 gunden sonra fayda edecek dedi ates olmasi normal crp den kaynaklı dedi. Yarinda ates ishal devam ederse getir yatiricam dedi. Insallah gerek kalmicak. Suan 38.5 ates duzelecek galiba uyuyor.

Geçen hafta yine gittik çoçuk cerrahisine yani 3 kere çoçuk cerrahi 2 kere çoçuk doktoruna bir kere de çoçuk gastroenterolojisine hepsi krem oturma banyosu ve ilaç dozunu Yükselt diyor
Bakalım ya geçiş süreci dedi doktor en son düzelir dedi ama ben mi çok taktım ne oldu anlamıyorum ya düzelecek İnş anca dua ediyorum şuna

Annem bakıyor misscim bakımda sıkıntı yok çok şükür de bizim okul buranın en kalabalık okulu öğrencilerin yarısı geldiğnde bile 500 kişi inşallah virüse yakalanmadan biter şu dönem

Anneanne bakıyor yeşimcim, bizim okulda ortaokıl da var beden resim müzikçiler gelmiyoe uzaktan devam ediyorlar inşallah eşin de öyle olur

Oy noldu gelinime ya diş mi geliyo yoksa kıyamam ona ben şimdi nasıl

Ayyy sanırım diş calpol verdin mi canım benim

Zeyay1420 canım diş ağrısı gibi geldi bana da inşallah bu geceniz güzel geçer. Gün içinde nasıldı hali tavrı ayşeciğin?
S Susam_tanesi eline yüreğine sağlık ne güzel yazmışsın. Dediğin gibi kaygı etmek çoğu zaman yersiz ama işte annelik elde değil. Bakıcı a maşşallah sen de o da çok şanslı inşallah ipek okula gidene kadar böyle devm eder aranızdaki ilişki
SonsuzUmut geçmiş olsun canım size de.hergün yapıyorsa kakasını kabız değildir. Bizimki de. Katı yapıyor artık ama normal herşeyi yiyorlar. Şükür hemen hemen her yemekten sonra yapıyor artık bekletmediği sürece sıkıntı yok ne kaka yolu bekletti benim oğlan bize küçükken

Kızlar dün bugün hic giremedim bugün ogluşumun doğum günu ama partiyi biraz erteledim.çünku elim değip hazırlanamadım biraz üzgünüm o yüzden dün parka gittik..parka gider gitmez ogluma bir cocuk yanaştı ve arkadas olalim mi dedi.ama yaşı biraz büyüktü.yani 9 yas civarıydı muhtemelen.bizimki korktu ve çocuğa uzak dur pis insan pis pis diye bağırdı.vinüs kapmak istemiyorum uzaak duuurr diye nasil kaçıyor.çocuk da kovalıyor neyse cocuga oglum korktu senden sen başka arkadas bul dedim.neeyse oynadik ettik.bu sefer sardı benim oglan yerdeki coplere alip cope atacakmis.nasil pis cocuklar varmis boyle.heryeri pisletmislermis.dogamizi koruyalim diye kamu spotu yapiyor bir de hep bu trtcocuk da ki su elçileri sayesinde oldu.evde su bitse susuz yasanmaz diye hangır hangir agliyor yaaa dedim oglum ne yapiyorsun yapma.dokunma pis onlar.copculer toplar vs dedim.neyse eve geldik.o da bir yaygara zaten.bagrış çağrış ağlıyor gitmeyecegim diye. ama bir ruzgar cikti..nasil soguk esiyor..oglum kardesin usuyecek dedim.kp yanimdaydi.kizim gel biz yuruyelim nasılsa gelecek dedi.neyse biraz uzaklaşıp bi dondum benimki cikmis kaydiraga..umru degil..park da kalabalikti..kizi babama birakip oglani almaya gittikm.siz gidin diyor.ordan bir kadın da ayy bak gordun mu cocuk nasil annesini uzuyor ama benim oglum hic uzmez boyle annesini diye ogluna nasihat ediyor.bari ben gidince yap be kadin.ben zaten orda perisanim neyse bi baktim babam kizi parkin en ucunda birakmis bana geliyor kosa kosa kizi almaya gittim.bi baktim bütün kadınlar baslarini dikmis elifin arabasina bakiyorlar.biri almasin diye..anne yuregi heryerde ayni ❤ neyse babama soylendim baba naptin olur mu oyle vs dedim.dusunemedi herhalde hala bisey olmaz diyor.ya olmaz olur mu..o kadar kalabalik Allh korudu.sonra kosarak alinin yanina geldim.yok ne yaptiysam olmadi en sonunda babam.kucakladi tasidi ordan.sonra markete girdik.orayi da bi guzel katip karistirdik sonra yol boyu susmadı.ya siz boyle durumlarda ne yapiyorsunuz..benim carem kalmadi.dikkati de dagitamiyorum.adeta krizie komaya giriyor.aglamaktan kendinden geçiyor sonra babaanneye ugradik.bi baktim ali almis ekmek poşetini yemek masasindan mutfaga tasiyor bir de babaannesine soyleniyor.bu ne boyle her yerde pislik var heryer daginik diyor oglum saçmalama ekmek o tabi masada duracak dedim.ev de normal evdi pis falan degildi.Ali beni rezil etti dun yani ya bu koronanin da etkisiyle cocuk titizlikte zirve oldu bunu nasil duzeltecegim.ayy evde oyle olsa bir de ev de heryeri heryere katıyor.disarda temizlik gorevlisi gibi ☺ay ne cok yazdim..icim.sismiss..okuyana okumaya selam olsun..10 sayfa birikmis..daha okuyamadim.insAllah hepiniz iyisinizdir.❤❤

Ohh ohh çok şükür canım bunu da bir atlatsaydunız hayırlısıyla kusması geçerse düzelir yavaştan inşallah. Yatış yaptırmak çok zor olur sizin için en iyisi iğnelerle evde tedavi gibi görünüyor şimdilik. Bir iyileşseydi yavru hayırlısıyla. Pipiye antibiyotikli kremi bolca boşalt sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…