2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sıra geldi dogum günümüzü anlatmaya 😄 ben ikisine bir yaptım..iyi ki de öyle olmuş kıskanmadılar çok eğlendiler cok şükür guzel geçti 🥰🥰 kızlar videodan ekran yakaladım ama net çıkmamış.diger fotograflar da hep ailecek. Eşim biraz mizırdandi atamıyorum. Çocuklara aynali kartondan tac yaptim.prens ve prensesim benim onlar 👸🤴💖🧿
Ama dedigim gibi fotoğraf icin ayrica bir günü ayırmam gerekiyor 🙃 tekrar çekecegim. Dogum gunu biraz harala gürele oldu diyebilirim ☺bi masAllahimizi alırız 😅🥳🧿
Kızlar nedense bazi fotograflar gitmiyor 🙄 profile koymayi deneyecegim🙋‍♀️

Eklentiler

• 20210328_172328.webp
    20210328_172328.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20210328-133438_Video Player.webp
    Screenshot_20210328-133438_Video Player.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 54
di mi ya. beyaz önlüğü mu bile askıda asar ütülemezdim bir gün utuledim ablam hastalarımın yanında sağolsun hıh bak nasıl.guzel utule sunu dedi 🙈
magaza tipi ayri canim onlar da kuvvetli
ya zaten hep.spor giyiyoruz karikoca onuj icin alacam sanirim. ya bi de kv ütü konusunda hassas çok söyleniyor bana değil dr eşime. ben zaten pijama modu😎 iki dk ütüle öyle giy diyor. ve onun fikri bu. o almadan alacam sanirim. yoksa o alacak mahcup oluyorum oylede.
canjm pandemi var uzaktan neyinize yetmiyor aaa. akilli gelinimmm🥰😘😘😘
biz ❤
komsum gözümü kararttim alacam philipsininki. en azından tişörtler için iyi olur. dezenfekte etmek icin kullanirim.
sena fena 😂 kiz sekerpare deme gelinime oule seyler. o bilir işini 😍
oyyy cok gecmis olsun canim. Allah yardimciniz olsun 🙏
oy kiuamam ya noluyor boyle. cok gecmis olsun canim 🙏
ya jade sen yaz ben imza atim 🤓😁
çarpı 2 bizde 🙈
dilzarim iyi ki gitmişsin. cok geçmiş olsun. çabucak atlatırsın inşallah. dikkat et. az canının kıymetini bil otur yerinde yaw
Ah helincim ne kadar sen = ben 🤯🤯 2 erkekle nasıl geçiyor günler anlatsana biraz

Jadesi Jadesi kız aklıma ne geldi. Bizim fotoğrafçı işletme mezunu genç bir kadındı. Biraz bankada çalışınca bana göre olmadığını, yoruculuğunu falan anladım bıraktım dedi. Evini stüdyoda çevirmiş. Evine gittik yani😁 salonda çekim yapıyor odanın bir köşesine de malzemeleri, kıyafetleri vs koymuş konsepte göre getirip getirip hazırlıyor. Akşamdan yapmış ana unsurların düzenlenmesini vs. Fotoğrafçılık eğitimi aldım dedi. Fiyatları da bak yazdım çok iyi değil mi? Bu ayım tamamen dolu demişti rezervasyon yaprırken de düşünsene günde en az 500 den. Bir de bir saat sürüyor çekim hazırlık da hadi 1 saat öncesi sonrası olsa çok iyi tabii biraz yatırım yapmak lazım ışıklar, fon, makina vs. Sonrası rahat baya düşünsene sen de olmazsa önce dış çekimle başlar yavaş yavaş konsptlere geçersin. 😁
Ah ne tatlısın 🥰🥰🥰 mantıklı valla inan zevkli güzel iş zorluğu var ama hangi işte yokki

Sagol canimcim ali ve elif tesekkur ederler bahar teyzelerine 🥰 umut ve duru kardeslere de selam ve sevgilerimiz olsun 🥰💖 buraya atarim proofile de koyabilirim daha belirlemedkm bile resimleri 🤭 buraya bakamaz oldum.elifin disleri cok zorluyor.ciyak ciyak 🐥🐥🐥
Yaaa fotoyu gördüm ama nasıl güzel olmuşlar yerim bahtlarını güzel olsun🥰🥰 grubumuzun naiflik prensi sözleri ile beni şoka sokan Ali miz ve çekik uyku bilmez ama bir o kadar bal Kankamız elifimiz iyiki doğmuşlar, 🥰🥰🥰🥰

🤭Şimdi bitti canım fotoğrafçıya seçim yaptım pc ye aktarıp numaralarını yollamam gerekiyormuş. İçim dışım foto oldu 😣 listeledim yarın gönderecem artık. İnsta ya da bugün kandil ya atmayım dedim yarın atarım inşallah 🤣
Ama hiç şaşırmadım pozlar nasıl güzel çıkmış maşallah sıpam 🥰🥰🥰

@Helinnnnn aslında yazmıştım canım çekim yapacağımızı laf arasında 😁 yaptık bitti iki konsept sadece. Ama pasta patlatmadıgımıza pişman oldum 🤣 oynardı belki pastayla 😊
Bayildiimmm harika olmus maşallah guzelligime🥰❤️

misskokulumm misskokulumm göktuğcuğuma bayıldım harika olmuş konseptleri hakkını da vermiş hem ağız dolusu gülmüş hem el işareti yapmış. Kocaman bir maşallah size nazarlar değmesin 🧿🧿🧿🤩🤩🤩😍😍

Umudum- Umudum- senakuşun gözlerini yerim o gözler boncuk olsun nazar değmesin inşallah o kadar çok maşallah dedim ki anlatamam 🤩😍😍😍🧿🧿🧿🧿 çok masum bembeyaz konspeptlerde bembeyaz çıkmış sena kız 🥰🥰🥰 kulaklar ayrı güzel örtülü ayrı güzel.

Kalppare Kalppare pastalar harika ellerine sağlık ne kadar güzel yapmışsın marifetli ol ak başka bişey işte canım 👏🏻👏🏻👏🏻 bebişlerin fotosunu da kaçırmadım ben o kral ile kraliçeyi yerim 😍😍😍🤩🤩🤩🧿🧿🧿 çok güzeller iki kardeş 🥰🥰🥰

Sıra geldi dogum günümüzü anlatmaya 😄 ben ikisine bir yaptım..iyi ki de öyle olmuş kıskanmadılar çok eğlendiler cok şükür guzel geçti 🥰🥰 kızlar videodan ekran yakaladım ama net çıkmamış.diger fotograflar da hep ailecek. Eşim biraz mizırdandi atamıyorum. Çocuklara aynali kartondan tac yaptim.prens ve prensesim benim onlar 👸🤴💖🧿
Ama dedigim gibi fotoğraf icin ayrica bir günü ayırmam gerekiyor 🙃 tekrar çekecegim. Dogum gunu biraz harala gürele oldu diyebilirim ☺bi masAllahimizi alırız 😅🥳🧿
Çok güzel olmuş canim doğum gününüz elif kankamiz dünyalar guzelimiz😍 İstanbul beyefendisi Alimiz😍 nice güzel yaşları olsun kuzularinin♥️♥️♥️

O ogretmen61 yetiştim mi almadan bilmem ben de molfix 5 kullanıyordum iyiydi sonra netten sleepy 5 aldım dar geliyor biraz da fazla almıştım yarısı bitti. Bitse biran önce diye bakıyorum. Sleepy alırsam 6 alacam. 11,5 Du kilosu en son benimkinin de.
Trendyol 25 tl indirim kuponu verdi prima aldım yine😂

Doğum günleri kutlu olsun iyi ki doğmuşlar nice güzel yaşları olsun 🥰

Çok güzel olmuş bizimde cuma doğum günü ne yapacaksam🥰 pastalar çok güzel olmuş maşallah🧿

Back
X