2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sagol canimcim ali ve elif tesekkur ederler bahar teyzelerine 🥰 umut ve duru kardeslere de selam ve sevgilerimiz olsun 🥰💖 buraya atarim proofile de koyabilirim daha belirlemedkm bile resimleri 🤭 buraya bakamaz oldum.elifin disleri cok zorluyor.ciyak ciyak 🐥🐥🐥
Aleyküm selam canım. kuzuma da geçmiş olsun. Nice güzel seneleriniz olsun ailecek.😘

Hem miss den hem şekerpare den foto bekliyorum girip çıkıp 😁 misskokulumm misskokulumm Kalppare Kalppare
🤭Şimdi bitti canım fotoğrafçıya seçim yaptım pc ye aktarıp numaralarını yollamam gerekiyormuş. İçim dışım foto oldu 😣 listeledim yarın gönderecem artık. İnsta ya da bugün kandil ya atmayım dedim yarın atarım inşallah 🤣

Sagol canimcim ali ve elif tesekkur ederler bahar teyzelerine 🥰 umut ve duru kardeslere de selam ve sevgilerimiz olsun 🥰💖 buraya atarim proofile de koyabilirim daha belirlemedkm bile resimleri 🤭 buraya bakamaz oldum.elifin disleri cok zorluyor.ciyak ciyak 🐥🐥🐥
Bizden sözlümüze selam olsun. Dün tek uyku sürekli ağıt gece de uykudan ağlayarak kalktı. Mübarek dişleri ne kadar bekledim inatla çıkmadılar şimdi hepsi taarruzda mahvoldu yavrum. Gelinciğime öpücükler
Günaydın kızlar herkese 🌺
Günaydın kuzum. Eylül kuzumu öperim

Son düzenleme:
Hm yok malesf. Ama cok cok dikkat ettim yaskli syleri asla vermedm az az surwkli yemesine özen gsterdim ve yediktn snra hareketine dikkat ettm yatirmadm uyutmadm. Oyle oyle azaldi. Tabi kan vs de bakti dr oyle azalms dedi iyice.
Ben de dikkat ediyorum mamadan sonra hemen yatmıyor filan ama ek gıda olayı elimi kolumu bağladı . Ne yerse veriyorum . Çok nadir kabul ettiği için yemeyi . Geçen çorba verdim biraz acılık vardı. O da ağzını açınca yedirdim yiyor diye . Ama sonrasında midesi hep ağzına geldi . Bakalım acı olayına en azından dikkat etmem gerek
🤭Şimdi bitti canım fotoğrafçıya seçim yaptım pc ye aktarıp numaralarını yollamam gerekiyormuş. İçim dışım foto oldu 😣 listeledim yarın gönderecem artık. İnsta ya da bugün kandil ya atmayım dedim yarın atarım inşallah 🤣
İlahi miss 😁 fotoğraf seçmek zor gerçekten. Senin çokmuş bir de . Bende azdı ama yine de seçmekte zorlandım . Pasta patlatmadıgımıza pişman oldum . Benim kıza güvenemedim vazgeçmiştim .fotoğraflarınız çok güzel bu arada . Vecihi olmuş bizim oğlan ya 😁

Ben de dikkat ediyorum mamadan sonra hemen yatmıyor filan ama ek gıda olayı elimi kolumu bağladı . Ne yerse veriyorum . Çok nadir kabul ettiği için yemeyi . Geçen çorba verdim biraz acılık vardı. O da ağzını açınca yedirdim yiyor diye . Ama sonrasında midesi hep ağzına geldi . Bakalım acı olayına en azından dikkat etmem gerek

İlahi miss 😁 fotoğraf seçmek zor gerçekten. Senin çokmuş bir de . Bende azdı ama yine de seçmekte zorlandım . Pasta patlatmadıgımıza pişman oldum . Benim kıza güvenemedim vazgeçmiştim .fotoğraflarınız çok güzel bu arada . Vecihi olmuş bizim oğlan ya 😁
Ona ayri yemek yap bnce. Ki halâ bna ayri yemegini pisir dedi doktor ama bnde oglumn yiyecegi sekilde yapiyorm ayni yemegi yiyoruz. Acı baharat cok cok az ver inan ben aylardr ne cekiyorm cok zor bsey gercektn herseyi yememesi flan. Ama evi ayirdm oglum rahatladi resmen benm disimda kimse bsey vermedi ve gecio insallh da bitecek yine dikkat edecegm.

Kızzzz senin fotolar neden atılmadı madem yaptırdın da çekim😒😒 gizli gizli yaptırdın demek. Bir ara demiştin 25 i diye baktım ses çıkmadı dedim sanırım iptal mi ettiler naptılar🧐 hani boncuk güzeller güzeli senamızı da görelim 🥰🥰
Miss bizi de ekle de bende bakayım merak ettim sizi 😄🌹
İnstagramdan takipleşiyoruz canım bana buradan mesajla at istersen instada ekleyim seni

misskokulumm misskokulumm Göktuğ erittin beni yaa onlar nasıl güzel pozlar bal oğlan balllll her rolün hakkını da vermiş sempatik bebeğim benim 🥰😍🥰 maşallah 🧿🧿 miss senin güzelliğine de kızlarının güzelliğine de maşallah bu arada çok güzelsiniz cokkkk🤗🌸🌸🌸
Yaa sorma aslı 650fotonun içinde gülerek çıkan bu kadardı sanırım🤣şebek olduk ama çok tedirgindi şaşkın baktı genelde. Ağlayan pozlarımız da çok ama buna da şükür albüme yetti güzel fotoları🥰 sağolasın canım insan nasıl bakarsa öyle görürmüş 🥰🥰🥰

Kızzzz senin fotolar neden atılmadı madem yaptırdın da çekim😒😒 gizli gizli yaptırdın demek. Bir ara demiştin 25 i diye baktım ses çıkmadı dedim sanırım iptal mi ettiler naptılar🧐 hani boncuk güzeller güzeli senamızı da görelim 🥰🥰

İnstagramdan takipleşiyoruz canım bana buradan mesajla at istersen instada ekleyim seni

Atıverdim özelden 😅

Herkese iyi pazarlar kızlar 🤩 Sleepy kullanan var mı aranızda şimdi sipariş verecem de 5 numarası olur mu acaba kilo aralığına uyuyor ama kalıp olarak daha küçüktü galiba sleepy
Biz kullanıyoruz , kalıp olarak dar . Biz şu an 4 numara kullanıyoruz ama 5 ancak daha rahat olur bize . Siz bence 6 alın

Herkese iyi pazarlar kızlar 🤩 Sleepy kullanan var mı aranızda şimdi sipariş verecem de 5 numarası olur mu acaba kilo aralığına uyuyor ama kalıp olarak daha küçüktü galiba sleepy

Ben 5 numara kullanıyorum uzun zamandır tam oluyor bize şuan güncel kilosunu bilmiyorum Eylülün ama 9u geçiyor

Back
X