• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bu sabah esime kızdım..sabah bana sekerpare hanım teyze ben gidiyorum dedi 😬 çocuk kucagimdaydi ses edemedim.ama sonra aradım sen bana nasil teyze dersin diye. 6 yıllik karimizia takilamayacak miyiz diyor..iyi ben de sana bey amca derim bundan sonra deyince bi bozuldu.
Bu ara cok yoğun çalışıyor.. terfi aldı.eve geliyor pert.. ben de hic ama hic tripli biri degilim..basladim buna trip atmaya..baktim anlamiyor.trip hayat tarzim oldu.. benim herif kedere boğuldu..yemek yerken bile bana bakıyor sonra ben bakinca gözünü kaçırıyor gozleri doluyor falan..sarkilar açıyor söylüyor falan..🙄 ya niye böyle davraniyorsun artik beni sevmiyor musun falan diye diye dolandi.
Ben de anlattiim..cok yalnız hissediyorum..yogun calisiyorsun eyvallah. Ama sürekli yorgunum deyip duruyorsun dedim.neyse iste ne varsa döktüm..aslinda cidden yoruluyor biliyorum.ama ben de yoruluyorum..cok bunaldım bu ara.
Tamam ben de çenesi kalabalik biriyim..muhabbeti severim..o ise bana nispeten sessiz biri.hep böyleydi..cocuklar da yordukca ona sariyorum.. bunyesi fazla konuşmayi.kaldirmiyor biliyorum😬 ama yine de sinir oluyorum..bütün gun evin icinde öylece onu bekliyorum.tamam hic muhabbet etmiyor degiliz. Ama cocuklar uyuyunca o da uyumak.istiyor hemen.ben ise biraz laflamak istiyorum.tamam 2 ye kadar degil 😅 ama insan biraz muhabbet istiyor. Ben de mi sorun ya 😒

söylentisi bile yetiyor degil mi? çok gecmis olsun canim size de. bir şeyler planlayıp da yapamamak da insanın moralini bozuyor. sağlık olsun deyip geçiyoruz ama sadece dilimiz söylüyor bazen. yüreğimiz neden diyor? benim de sürekli aklıma gelip durdu bugün. burun akıntısı, geniz akıntısı ve halsizlik var, büyük ihtimal hava değişimiyle ilgili bir şey ama doktordan duymak tedirgin etti açıkçası.

ipek kuzumun dogum günü de en guzel şekilde gönlünüzce olur inşallah. çoook güzel günlerimiz olacak diye avutuyorum kendimi.
İnşallah canım 🥰
Öldümdü bittimdi çok yoruldumdu ama çok güzel oldu güzel bir anı bıraktık doğum günumuzde🥰 instada göremeyen arkadaslarim sizin için ekliyorum bı kaç tane
Yaa gördüm hepsini çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Göktürkcüğün de doğum günü kutlu olsun 🥳🥳
Aslında fena uyumadım ama başım da ağrıyor 🤔 bu aksam erken yatayım bari 😅😅 ama uyuamıyorum iste 😅

Nasıl oldu Asımcık canım ❤ siz de bir belirti var mı?

S Susam_tanesi sanki esinin is yerinde çıkmıştı covidli? Siz ne durumdasiniz canim?

Bizim de eşimin is yerinde biri fena oluyorum deyip acile gitmis.. insAllah covid değildir 🤷‍♀️

Düşünüyorum da bu vaka sayılari cok fazlayken ölüm sayılari ona oranla oyle brezilya gibi binlerde degil.. bi ara burada ambulans sesleri sela seslerjne karisiyordu.su an o sesler yok 🤷‍♀️
Acaba hafif mi oluyor yeni mutasyon?
Esim de dur bakalim vakalar yeni arttı gidisat kötü diyor.dun kardesim acile gitmis.kucucuk bi ilcedeler..abla boyle bi kalabalik yok herkes kovidden gelmis dedi.
Yok canım kimsede çıkmadı da elim hastalandı korona sandık test verdi negatif çıktı ama korkumuzdan odadan çıkmıyor çıkarsa maskeyle çünkü yanlış negatif çıkma oranı %70 miş 😳 ama bu arada ben de tek başıma ipekle ve evle ilginlenmekten çok yoruldum. Gece ipeki emzirken mama hazırlayacağım diye kolum tutuldu 🤦🏼‍♀️
Gün geceden beri kar yağıyor burda kızlar sanırsın kış. Öyle de soğuk. İşleri bitirdik 4 elden. Öğlen yemekleri tamam. Kahvemi içtim Göktuğ un uyanmasını bekliyorum akşama pizza partisi yapacaz kızlarla ama bana sorarsanız çok uykum var😴😴 keşke analara özel uyku hapları olsa. Bi tane alıyorsun vucut uykusunu almış oluyor dinç, dipcik gibi💃💃
Bu arada 1.200 gr vermişim bir haftada🎊🎊 ramazanda iftarı az yiyebilirsem sahuru yulaf ezmesiyle falan yapmayı planlıyırum inşallah
Ohh çok güzel miss az mı 1,5 kilo 👏🏻👏🏻
Yulaf ezmesiyle sahur mu yapma gurban oldugum 😅
Öyle deme şekerpare yulaf hem tok tutar hem de protein içeriğiyle sağlıklı bir öğün olur. Açıkçası ben sahur yapmadan tutan bir insan olarak öyle pratik şeyler daha işime gelir muz badem hurma gibi

Günaydın demek için yine geç kalan benden tünaydın. Bu sabah Ayşecik erkenciydi 7 çeyrekte kalktı akşam küçük abim de geldi anneme küçük yeğenim de Burda haliyle pişir topla kaldır derken perte çıkıyorum çocuklar çok mutlu bizde öyle ama bir yanım hep hüzün her adımda elimi attığım herşeyde annem var. Hep beraber sürekli güzel anlarımızdan bahsediyoruz o olsaydı şöyle derdi böyle yapardı diyoruz Burda olduğumuz için çok mutludur eminim onun huzuru dinginliği var bu telaşın içinde ama içten içe üzüntüm ağır basıyor ki dün tansiyonum tavan yapmıştı yine çarpıntı var ve nefes almakta zorlanıyorum bişeyler düğümleniyor boğazıma.😞😞😞

Günaydın, sabah aile hekimine gittik, adam bizi bir korkuttu, covid olabilir diye. ates yok diyorum, artık covid de ateş yok diyor. neyse Aferin pediatrik verdi, N Nehir8077 sizin aile hekiminiz de vermisti ya. icinde alerjiyi bastirici bir madde varmış. bahardan da olabilir. 3 gun icinde gecmezse devlet hastanesine gidin dedi. artik öyleymiş, nezle belirtileri ile de covit oluyormuş. siz de bir sey var mi dedi. dediğinden beri bir kırgınlık çöktü üzerime 🤪🤪.

gelirken bime uğrayacaktım, şüphe girince onu da unuttum.

Rabbim bilir elbette ama ne kimseye gittik, ne kimse bize geldi. ne dışarıda biriyle görüştük. esim ise gidiyor bir, o da ayrı odasında calisiyor. kizim okula gidiyor ama öğretmeni de cok sıkı. Asimcigi sitenin parkına götürüyorum, elimde domestos spreyle. çarşı pazar yok. tedbirimizi aldik hep ama tevekkül ediyoruz elbette.

Bayramda memlekete gitmek istiyorduk bir sene oldu, ablamlari görmedim. o da hayal olacak galiba. cocuklar bunaldı iyice, güçlü durmaya çalışıyoruz, bakalim hayırlısı.
Dilzarım asım paşa nasıl oldu ilaçlarla toparladı mı biraz. Sizde var mı Bi belirti Allah a emanetiz canım hepimiz olduğu kadar tedbir alıyoruz ama nasıl bir illede bulanı buluyor yine. İnş sizde ki hava değişimine bağlıdır burun tıkanıklığı çok yoruyor yavruları
Zeyay1420 Zeyay1420 canim baş dönmelerinden bahsetmissin..yaa biz anneler olarak cok yoruluyoruz.. hadi bize normal de eşimde kayınailemde ve esimin isyerinde vs vs birden duyduk..ama su an yok cok şükür 🙏

Bilemiyorum.. boyle bi garip geliyor bana 🤷‍♀️
Sizde bir tek sen de mi var? Gecmis olsun canim🌿🙏
Sadece bende var canım sanırım tansiyon yorgunluk falan tetikliyor beni kontrollerimi aksattım hastanelere de gidilmiyor korkudan.
Öldümdü bittimdi çok yoruldumdu ama çok güzel oldu güzel bir anı bıraktık doğum günumuzde🥰 instada göremeyen arkadaslarim sizin için ekliyorum bı kaç tane
Oyyy ne güzel herşey maşallah güzel ailenize prenses esilaya🧿nice güzel yaşları olsun haydomuzun 💕

Kizlar ben ertesi gun hapi almistim gecen ay ama ay basi oldum.5nde yani sonrasında ama bu ay olmadım bazen 1 2 damla kaciriyorum wc ye gdecegim sira baska bir sey yok hamile olabilir miyim acaba ya 🙄
Baharcım o tedirginlikle bekleyeceğim bir test yap onun stresi bile olmana engel olabilir. Rabbim gönlüne göre versin inş 💕

S Susam_tanesi doğum gününüzün ertelenmesine üzüldüm nasıl hevesimiz vardı ama en önemlisi sağlık olsun inş ilerleyen günlerde kutlarız eşinin negatif çıkmasına sevindim ama dediğin gibi testlerin doğruluk payı ne yazık ki güvenilir değil. Bir öğrencimizin iki kere test yaptırmasına karşın negatif çıkmış en son durumu ağırlaşınca tahlil ve ciğer filmi kötü çıkınca karantinaya almışlar. O yüzden siz tedbirli davranmışsınız aileleri riske atmamanız doğru bir karar olmuş bence

nzh99 nzh99 canımcım yoksun bir kaç gündür iyisinizdir yoğunluktan girmiyorsun dur inş. Dün gece rüyamda gördüm seni grupca atanın doğum günü için size gelmişiz kutlamada sonra da bahçede ızgara balık yapmışız sen o kadar Güler yüzlü yumuşacık ses tonunla mutlu mutlu hepimizle ilgilenmeye çalışıyorsun ata kucaktan kucağa geziyor ama eşin biraz kalabalıktan sıkılmış gibiydi hayırlara gitsin inş. Rüyada da olsa seni görmek güzeldi 💕

Gün geceden beri kar yağıyor burda kızlar sanırsın kış. Öyle de soğuk. İşleri bitirdik 4 elden. Öğlen yemekleri tamam. Kahvemi içtim Göktuğ un uyanmasını bekliyorum akşama pizza partisi yapacaz kızlarla ama bana sorarsanız çok uykum var😴😴 keşke analara özel uyku hapları olsa. Bi tane alıyorsun vucut uykusunu almış oluyor dinç, dipcik gibi💃💃
Bu arada 1.200 gr vermişim bir haftada🎊🎊 ramazanda iftarı az yiyebilirsem sahuru yulaf ezmesiyle falan yapmayı planlıyırum inşallah
Burasıda karlı sabah Bi uyanıyoruz bembeyaz öğlene bişey kalmıyor gece yine yağıyor🥴bizde geç yaptık kahvaltıyı hala iş var evde neyse şimdi erkekler televizyonda maç başına oturunca bir solukta hallederim ama saat 3 te de veli toplantısı var. Bu arada bir haftada iyi kilo vermişsin yürüyüşle bende çabuk veriyorum bakalım dediğin gibi ramazanda iftarı abartmazsam biraz toparlarım inş

Ne kadar çok yazmışsınız maşallah😀 yeni bebek ev iş benşm oğlan hiç bakamadım buraya🤦🏻‍♀️ Annemizin sütü çok güzel geldi ama bebek emmiyor yutmuyor. 36 haftalık doğdu. Biraz emme refleksi ile sıkıntımız var. Sarılık 15 olmuş 17 maksimum değeri bakalım pazartesi yine kontrolü var 🙏 sizler de iyisinizdir umarım. Doğum günü kutlaması gördüm instgramdan. Çok güzel olmuşsunuz☺️😍

N Nehir8077 Helinnnnn Helinnnnn Zeyay1420 Zeyay1420
Az once hasta oldum. Benim gidip spiral taktirmam lazim. Esimle hic anlasamiyorum bazi konularda cocugu bırakıyorum opuyor cocuk gitmek istemiyor ona bugun guzelce konustum op ama tat alma diyorsun diyor. Her neyse annem geliyor onunla ugrasiyir herseye karisiyor hakkini yemeyeyim ise gider gelir camasiri toplar asar ama herseyede mudahale eder ben cok sıkıldım bu durumdan havalar isininca hemen cekip gitmek istiyorum. Az once dedim biletimi alip koye gidicem diye git diyor ona gorede ben agzima geleni söyluyormuşum. Zaten aksama kadar cocukla ugrasyrum inanin nefes almaya vaktim kalmiyor yada bana agir geliyor bazi seyler bilmiyorum o yuzden 2.ci cocuk olsun istemiyorum..

Aslında fena uyumadım ama başım da ağrıyor 🤔 bu aksam erken yatayım bari 😅😅 ama uyuamıyorum iste 😅

Nasıl oldu Asımcık canım ❤ siz de bir belirti var mı?

S Susam_tanesi sanki esinin is yerinde çıkmıştı covidli? Siz ne durumdasiniz canim?

Bizim de eşimin is yerinde biri fena oluyorum deyip acile gitmis.. insAllah covid değildir 🤷‍♀️

Düşünüyorum da bu vaka sayılari cok fazlayken ölüm sayılari ona oranla oyle brezilya gibi binlerde degil.. bi ara burada ambulans sesleri sela seslerjne karisiyordu.su an o sesler yok 🤷‍♀️
Acaba hafif mi oluyor yeni mutasyon?
Esim de dur bakalim vakalar yeni arttı gidisat kötü diyor.dun kardesim acile gitmis.kucucuk bi ilcedeler..abla boyle bi kalabalik yok herkes kovidden gelmis dedi.

Dilzarım asım paşa nasıl oldu ilaçlarla toparladı mı biraz. Sizde var mı Bi belirti Allah a emanetiz canım hepimiz olduğu kadar tedbir alıyoruz ama nasıl bir illede bulanı buluyor yine. İnş sizde ki hava değişimine bağlıdır burun tıkanıklığı çok yoruyor yavruları

Sadece bende var canım sanırım tansiyon yorgunluk falan tetikliyor beni kontrollerimi aksattım hastanelere de gidilmiyor korkudan.

Oyyy ne güzel herşey maşallah güzel ailenize prenses esilaya🧿nice güzel yaşları olsun haydomuzun 💕

Baharcım o tedirginlikle bekleyeceğim bir test yap onun stresi bile olmana engel olabilir. Rabbim gönlüne göre versin inş 💕

sagolasiniz canlar, bilmiyorum ki daha iyi gibi geliyor öyle olmasını istediğim için mi öyle bilemiyorum. uyurken illa bir serum fizyolojik istiyor yine. emerken yatarken sıkıntılı. biz de bir sey yok şükür.

pazartesi gününe kadar azalır insallah. yoksa test yaptırın dedi. küçücük çocuğa da nasil yaptıracağız, büyükler zor diyor. hem istesek bile belki de kendileri yapmayacak. hem o ortama maskesiz cocugu sokmak ne kadar doğru. kafamda deli gibi uçuşuyor sorular. eşimin hic umrunda degil gibi görünüyor basit bir nezle amma taktin kafana diyor. ne bileyim koskoca doktor söyledi sonucta, kafadan atmadı ya. hayırlısı bakalım.

N Nehir8077 Helinnnnn Helinnnnn Zeyay1420 Zeyay1420
Az once hasta oldum. Benim gidip spiral taktirmam lazim. Esimle hic anlasamiyorum bazi konularda cocugu bırakıyorum opuyor cocuk gitmek istemiyor ona bugun guzelce konustum op ama tat alma diyorsun diyor. Her neyse annem geliyor onunla ugrasiyir herseye karisiyor hakkini yemeyeyim ise gider gelir camasiri toplar asar ama herseyede mudahale eder ben cok sıkıldım bu durumdan havalar isininca hemen cekip gitmek istiyorum. Az once dedim biletimi alip koye gidicem diye git diyor ona gorede ben agzima geleni söyluyormuşum. Zaten aksama kadar cocukla ugrasyrum inanin nefes almaya vaktim kalmiyor yada bana agir geliyor bazi seyler bilmiyorum o yuzden 2.ci cocuk olsun istemiyorum..
Düzelir canım zamanla,
eşinle olan sıkıntılarından dolayı değilde,
tamamen 2 çocuk peş peşe yapmış biri olarak söylüyorum. Çok zor ben senin yerinde olsam en az aralarına 3, 4 yaş veririm. Evet ikisi bir büyüyor ama anne çok fazla çöküyor. Herşeyden ödün vermek zorunda kalınıyor. Bence Karya ile biraz taze anneliğin tadını çıkar.

sagolasiniz canlar, bilmiyorum ki daha iyi gibi geliyor öyle olmasını istediğim için mi öyle bilemiyorum. uyurken illa bir serum fizyolojik istiyor yine. emerken yatarken sıkıntılı. biz de bir sey yok şükür.

pazartesi gününe kadar azalır insallah. yoksa test yaptırın dedi. küçücük çocuğa da nasil yaptıracağız, büyükler zor diyor. hem istesek bile belki de kendileri yapmayacak. hem o ortama maskesiz cocugu sokmak ne kadar doğru. kafamda deli gibi uçuşuyor sorular. eşimin hic umrunda degil gibi görünüyor basit bir nezle amma taktin kafana diyor. ne bileyim koskoca doktor söyledi sonucta, kafadan atmadı ya. hayırlısı bakalım.
Küçük çocuklara çok mecbur kalmadıkça tes yapmiyorlar, özelde devlette. Umutu özele kızı devlete götürdüm. 40 derece ateş kusma ishal. O zamanda dedim Corona olabilirler mi diye, olabilir ama tes yapılmayacak. Çocuklara gereken tedavi uygulanır zaten Corona ilacı veremedigimiz için teste gerek yok demişti. Ateş düşürücüler vitaminler ve serum takviyesi ile iylesme gösteriyor dedi.
Asım'da Corona değildir canım, eğer varsada en hafifi atlatiyirdur inşallah.
bize inat eden ateşe rağmen doktor sil kafandan bu düşünceyi çocuklar bizlerden daha güçlü dedi. Allah'a şükür iylestiler.

Aynn ya çok ağrıma gidiyor benim de hele geçen sene çok bozuktu da piskolojim bu sene daha iyiyim iyi gidiyor ama iki gündür rahatsızım hanımağa hasta demişdim ya o iyileşti şimdi ben hastayım bademcik şişkinliğini bilir misin bilmem ama penisilinlerle kendime gelirdim şuanda da öyle boğazım ağrımıyor burun akıntım da yok ama tüm vücudum öyle kırılıyor korktum ya ateşimde 37,5-8 arası ama şununla doktor bunlarda bir dereceye yakın düşük düşün demişti ama tedirgin oldum yine
Ya canım benim kızdan bulaştı sanırım geçmiş olsun. Bademcik şişilğini bilmem mi her sene yaşar döklürüm🙄🙄 bol ılık su ılık içecekler iç sıcak daha kötü olur

Ya okumadim bile hepsini sacmaliyosun gerek yok uzun uzun.
Park nasil dezenfekte edilir bi yontemini mi buldun gibisinden sasirarak sordum ben onu.
Etsen de ise yaramaz cunku.
Coronaa olmasa da etraf sonsuz mikropla.dolu kontrol edemezsin.
Bi de ben hic kullanmam domestos normalde de kullanisli mi acaba gibisinden oylesine dedim. Kimyasali sevmem hiç.
Hic sana cevap vermek istemiyorum.
Herkes aklini kendine veya sorana saklasin. Gereksiz duyar kasmasın alakasiz seyleri yazmasin diye dusunuorum.
O yuzden de okumuyorum.
Neyse iyi geceler
Neden bu kadar sertsin kuzum gerek var mı canın mı sıkkın bak D dilzar özür dilemiş senden açıklamış daha öncede bi tatışman oldu burda onda da çok serttin yapma bence kimse seni eleştirmiyor hak veriyoruz hepimiz ama temizlik farklı bir kavram herkes istediği gibi yapar yani temizliğini kimsenin bişey demeye hakkı var mı yok. Bence takılma bu kadar

devamı tabiki gelmedi. 10 da yatırmıştım .az once yine uyandi uyuttum. bari 3-4 saat arayla uyansa o da yeter ya. dun o uyanmayinca abisi uyanmıştı bi de ben surekli agliyorlar zannedip uyanip uyanip uyudum. esim yoktu ya daha temkinli oldum herhal. annelik deliliktir 😁
ben bilirdim canim aldirdim bitti sukur ama sana çok geçmiş olsun 🙏
sena için başarırsin sen 😍
Devamı gelse şaşardım😂😂 ama tedirgin uyuman normal dediğin gibi annelik delilik 😂😂😂

Back
X